VIDEO´S: Meute Afrikanen blokkeert de weg naar Milaan en wil papieren en woningen

Screenshot_33

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Gistermorgen even na 09.00 uur blokkeerden ongeveer 150 illegale binnendringers uit een tentenkamp in Bresso bij Milaan de Viale Fulvio Testi, de toegangsweg tot het noorden van de hoofdstad van Lombardije. Het kamp wordt op dit moment bewoond door ongeveer 400, meest jonge, mannen uit Gambia, Mali, Ghana en Senegal. Ze klagen erover dat ze met z´n achten in een tent moeten slapen, het eten staat hen niet aan en ze willen papieren en een verblijfsvergunning. Nu!

In Italië leven op dit moment 108.000 asieleisers (voor zover bekend). Het afgelopen weekend alleen al kwamen er 4.700 nieuwe binnendringers op de kusten van Italië aan.

Maurizio Gussoni, de president van het Rode Kruis van Lombardije, zegt: “Ik begrijp dat het leven in een tent gedurende een langere periode voor velen niet gemakkelijk is.” Er zou sprake geweest zijn van “ressentiment” wat betreft het eten, maar hij denkt dat het eigenlijke probleem gewoon het leven in de tent zou zijn.


Aanval op een cameraman:

 

Politie dringt de illegalen terug naar het kamp:

 

Minister van Buitenlandse Zaken Paolo Gentiloni beschouwt ondertussen ook de chaotische taferelen aan de Macedonische grens als een echt gevaar voor de vrijheid van reizen binnen de EU. Een verdieping van de migratiecrisis zou een bedreiging zijn voor de “ziel” van de Europese Unie, aldus Gentiloni.

De “Europese Unie” heeft geen ziel, ze heeft alleen de diepe wil om de natiestaten en hun identiteiten ten gunste van een centralistisch geleide fascistische dictatuur te vernietigen. De overstroming met gewelddadige cultuur- en waarde-vreemde mensen is daarbij wel degelijk behulpzaam.

Tijdens de onlusten van de Allahu Akbar-meute in Suhl op 19 augustus kregen Duitsers, slechts toekijkende burgers, onder bedreiging met juridische gijzeling de rode kaart. Wat is de volgende stap? Noodtoestand? Uitgaansverboden?

Protestmarsen en manifestaties voor onderkomens met illegalen zijn zeker meer contraproductief dan de asielkritiek behulpzaam is en het is ook vast en zeker de bedoeling van politie dat niet betrokken personen niet gewond raken of in de orgies van geweld verwikkeld raken.  Maar wanneer buurtbewoners onder bedreiging met arrestatie weggestuurd worden van straat, omdat die door de asielmeute werd overgenomen, toont dat aan in welke situatie we ons inmiddels bevinden.

Hier nog enkele foto´s van de illegale asieleisers in Bresso:

Screenshot_29Screenshot_30Screenshot_31Screenshot_32

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Derde Wereld, Immigratie, Italië, Krankzinnigheid, landverraad, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op VIDEO´S: Meute Afrikanen blokkeert de weg naar Milaan en wil papieren en woningen

 1. Johan zegt:

  Nu zitten ze nog in Italië, maar binnenkort rukken ze op richting Duitsland en Nederland. Gaat nog een hete herst worden met die veeleisende asiel-negers.

  Like

  • dgneree zegt:

   Niet binnenkort. Het druppelt nu al binnen. Ga maar eens in de wijken kijken in amsterdam.

   Like

   • Kenny zegt:

    Hoop dat we extreem koude winter krijgen dit jaar. Hopelijk zien ze dan in dat leven hier te koud en te gevaarlijk buiten word en trekken ze ergens anders heen.

    Like

 2. Johan zegt:

  Nu willen ze alleen nog maar papieren. Als ze straks hier zijn, willen ze een huis en een Miele wasmachine, en gratis geld en gratis zorg en ……..ga zo maar door.

  Like

 3. Johan zegt:

  Er is maar één oplossing : Al dat kudt-volk terug de zee in drijven. Zoniet, dan is het binnenkort met ons en onze cultuur gedaan. Dan heerst er alleen nog maar chaos , terreur en wanorde.
  Wat er nu gebeurt, heeft niets maar dan ook helemaal niets meer te maken met ‘arme vluchtelingen’ of ‘zielepoten’, die oorlogsgebied ontvlucht zijn. Dit is een ordinaire invasie van barbaren en profiteurs.

  Like

 4. Jean zegt:

  Blank en zwart mengen geeft hetzelfde effect als benzine met vuur mengen nl. ontploffingen zelfs dodelijke ontploffingen.
  Dat die gaan plaatsvinden moet niet aan getwijfeld worden. Dank u verraders van de EU misdaadorganisatie, we zijn zo blij dat we het met jullie zullen delen, jullie krijgen zelfs meer dan 75% want wij zijn enorm dankbaar voor jullie wanbeleid.

  Like

 5. urbanshenkie zegt:

  Heb die gasten net een kledingwinkel overvallen of zo. Ze zien er allemaal zo modieus uit.
  of betalen we al uitkeringen aan die leechers.

  Like

  • anna zegt:

   splinternieuwe leren jassen, dure kleding, tassen vol, gratis vervoer, gouden tanden (betaald door soc. dienst) en ik als 75 jarige vrouw moet in het ov blijven staan, geen hond staat op en de buschauffeur zegt ook niets, dat is de toestand van vandaag

   Like

 6. Tistochwat zegt:

  We zijn gewoon al in oorlog met die negers.
  Nederland is omsingeld door de islam: Engeland, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Zweden…
  En dan natuurlijk het gespuis dat hier al op ons zit te parasiteren…

  Hebben jullie gezien wat een artistieke zonnebril die neger op de bovenste foto op heeft?
  Die bril met die flitsende rode poten? En dat kapsel van die neger is ook ‘design’.
  Echt een arme hulpeloze opgejaagde ‘vluchteling’, zo te zien.

  Like

 7. Gasso zegt:

  Ze zijn godverdomme nog niet eens geregistreerd en beginnen al met blokkades, eisen, ontevreden met alles te zijn….Tief GVD op naar die pisbak waar je vandaan bent gekomen.
  En als ze niet uit zichzelf gaan, zullen we ze wel ff hardhandig de grens overtrappen.

  Straks komt dat zooitje zwart gespuis hier in Nederland de maatschappij vernaggelen…. alsof we niet genoeg van die rotzooi hier in t land hebben.
  Wij moeten burgermilitie’s oprichten voordat het te laat is.

  Like

 8. jungleelephant zegt:

  Parasieten met een grote bek,zeker geen vluchtelingen!Tijd om heel Europa schoon te vegen;te beginnen bij de politici die dit mogelijk maken!

  Like

 9. hans zegt:

  Niet alleen die kolonisten er uit drijven, maar zeker ook alles daarbij wat het gefaciliteerd heeft.
  Dit om duidelijk te maken aan dat verraad wordt bestraft met inname van nationaliteit en uitzetting. Van deze links-fascisten krijgt iedereen te horen dat als wij niet zo tevreden zijn maar moeten immigreren. Zou je dat vieze gore teringtuig niet!? Echt op de boot er bij. Eens kijken of ze dan nog zo solidair zijn met hun smerige moslim en neger geknuffel.

  Like

 10. Cathja zegt:

  Als ik al die zwarte koppen zie, met van die wijd opengesperde smoelen, dan komt dit bij me op: dit is het slechtste van het slechtste, met een bijzonder laag IQ. Moeten wij (in verband met “de vergrijzing”) déze mensen serieus nemen en hen zien als de werkende en belastingbetalende mens van de toekomst? Moeten wij ons ooit laten verzorgen door dit ……..TUIG??
  Is er één figuur in Brussel te vinden die deze zwarten als verzorgenden aan zijn/haar bed wil zien?

  Walgelijk, deze filmpjes! DIT ZIJN GEEN VLUCHTELINGEN, maar toekomstige overheersers, die alle ontwikkelde landen de vernieling in helpen. Want als alle generaties uitgestorven zijn die ons onze welvaart hebben gebracht en in stand hebben gehouden, dan rest nog dit armzalige zwarte volk.

  Dit volk is nu alleen maar boos en ontevreden, en is slechts bekwaam in het lopen rellen, in het luieren en leven voor rekening van anderen.

  Like

 11. Ron soeverein mens zegt:

  De carabinieri, wat de Italiaanse marechaussee is, dus militair had dit gespuis met een eenheid van de Italiaanse paracommando,s terug moeten slaan tot Afrika toe. Dit hoef je maar 1x te doen dan weet de rest van dit soort wat ze te wachten staat als ze dit weer proberen. Dit is de enige taal die dit ongedierte verstaat.

  Like

  • Cathja zegt:

   Ik vind de politie overal veel te slap optreden, maar ze zullen wel orders van hogerhand hebben gekregen. Ze mogen bijna niets.
   Als ik politie-agente was zou mijn bloed het kookpunt naderen als ik deze ellende zou meemaken.

   Daardoor ben ik natuurlijk ‘ongeschikt’ voor het politievak.

   Like

 12. Dit is op Kiezen Voor Vrijheid herblogden reageerde:
  Alleen mannen!!!!

  Like

 13. Nikolaos zegt:

  Volgens ene meneer van Rossem komen deze mensen onze rolstoelen duwen (dat zei hij in een uitzending van een of ander quizje), want die hebben we nodig. Wat u hier ziet is enthousiasme…

  Like

 14. Theresa Geissler zegt:

  Vluchtelingen? Die daar zijn nóch arm, nóch ondervoed, nóch hulpbehoevend, dat valt in één oogopslag te zien.
  Dat komt uit het niets met hele hordes aanzetten en eist verblijfsvergunningen! Het is gewoon surrealistisch!
  (De enige daar, die er níet raar tegenaan kijkt is vermoedelijk Cécile Kyenge…….)

  Like

 15. mijn-idee zegt:

  Zie je al die vrouwen/kinderen/bejaarden….?
  En allemaal verzwakt, ziek en misselijk.. Help !

  Like

 16. Kabinet: extra geld voor aanpak vluchtelingencrisis
  http://static0.persgroep.net/volkskrant/image/f8692cc5-1b72-4922-93ab-81c9bb1584b1?width=664&height=374

  Het kabinet wil extra geld vrij maken voor de aanpak van het Europese vluchtelingenprobleem. Minister Bert Koenders van Buitenlandse Zaken bevestigde dat woensdag na afloop van een begrotingsraad.

  Op de vraag of Nederland extra geld vrij gaat maken, zei Koenders: ‘Ja, zeker, maar daar ga ik verder nog niets over zeggen, want u weet: de begroting komt uit op Prinsjesdag.’

  Koenders had eerder woensdag al aangekondigd dat Nederland initiatieven wil nemen in Europees verband om de problemen met de grote stromen vluchtelingen aan te pakken. Besluiten over eventuele samenwerking in een kopgroep met andere EU-landen of andere maatregelen in EU-verband zijn echter nog niet genomen.

  Koenders stelde dat het niet goed is dat Balkanlanden hun eigen maatregelen nemen tegen de aanhoudende stroom vluchtelingen. De nadruk moet wat de minister betreft liggen op Europese samenwerking. ‘Het gaat erom dit probleem zeer serieus te nemen. Dat betekent dat we weten dat het groot is en dat er niet een oplossing van de een op de andere dag is’, zei Koenders.

  Macedonië, Hongarije en Slowakije hebben te maken met grote aantallen vluchtelingen uit voornamelijk Syrië. De meesten willen door naar Duitsland, maar dat land geeft aan de stroom niet aan te kunnen.

  Donderdag is er in Wenen een bijeenkomst van landen op de Westelijke Balkan en vertegenwoordigers van de Europese Commissie, waar gesproken zal worden over het vluchtelingenprobleem. Nederland is daar niet bij maar er wel bij betrokken, zei Koenders.

  Bron
  Volkskrant

  Like

  • jungleelephant zegt:

   De oplossing van de een op de andere dag kan wel degelijk:gooi de grenzen dicht,zet er marechaussee neer,goed bewapend en kondig een asiel-stop af per heden!Dan als de donder,binnen een week uit sorteren wat er hier al binnen zit,en waarom:Je filtert er de echte vluchtelingen uit,als ze tenminste papieren hebben die dat kunnen bewijzen,en de rest flikker je buiten!Zo werkt dat!En onderwijl zet je leger ME en politie maar hier in,ter onzer bescherming!Waar een wil is,is een weg!

   Geliked door 1 persoon

 17. Qvic zegt:

  We kunnen zien wat er van het land Zuid-Afrika is over gebleven. Toen er nog apartheid bestond, was het land zeer welvarend. Nu de zwarten de macht een kleine 25 jaar terug in handen kregen, is het land afgezakt tot één grote getto.(geweld, afpersingen, verkrachtingen en moorden zijn heel normaal geworden vandaag de dag) Dat staat ons Europa ook te wachten, als we die zwarte Afrikanen massaal blijven importeren. De enige taal die ze kennen is grof geweld, een normale manier (wat wij in Europa gewend zijn) van omgang met de medemens is voor hen wereldvreemd. Het klinkt misschien heel bot, maar het enige waar ze nog mee te handhaven zijn is een zero tolerantie beleid, afgedwongen met zware wapens en dat ze gedwongen worden of het land verlaten of levenslang dwang arbeid. Niets anders verstaan ze. Het beleid wat nu in Europa wordt gehanteerd is het een regelrechte zelfmoord beleid van de gehele E.U. met dank aan Brussel.

  Like

 18. Pegidafan zegt:

  Inderdaad als niemand iets doet en we blijven maar afwachten , is dit pure zelfmoord . Die lui hebben geen mededogen , niet met elkaar , niet met ons , met niets of niemand . Dus als we afwachten tot ze in de meerderheid zijn , zijn we plat gezegd zwaar de lul. Maar het word een hele zware dobber want we hebben onze eigen linkse rakkers ook tegen ons , plus de regering , plus het leger . We worden ingeruild , afgedankt ,bij het grof vuil gezet door onze eigen elite , heb nog nooit zulke schoften meegemaakt . merkel zegt ook nog super brutaal keihard op te treden tegen lieden die het asielbeleid dwarsbomen . En koenders heeft al weer geld vrijgemaakt , voor de opvang van die wilde .Ons geld , ons geld wordt gebruikt om onze ondergang te financieren .
  Hoe ver moet het gaan voor een volk opstaat en opkomt voor zijn eigen rechten . Alles , maar dan ook alles word ons afgenomen ,ons geld, onze veiligheid , onze vrijheid , onze cultuur , en in heel Europa staat er geen volk op om hier tegen in te gaan .

  IK WORD HIER ZO DOODZIEK VAN .
  Eerst ben ik moeten vluchten want ik woonde tussen al dat tuig .
  Toen moest mijn moeder vluchten want die werd ook ingemetseld tussen dat gajus .
  Geen vriend van ons woont meer in de grote stad .
  Maar nu komen ze ook al in de dorpen .
  En ik ben het zat om te vluchten , kots zat .
  Wie is er nou een vluchteling , wij zijn vluchtelingen in ons eigen land .
  Door dat smerige tuig , die zelf in een riante villa wonen .

  Like

  • Driek zegt:

   Pegidafan zegt: Alles , maar dan ook alles word ons afgenomen ,ons geld, onze veiligheid , onze vrijheid , onze cultuur , en in heel Europa staat er geen volk op om hier tegen in te gaan.

   Ja, beste Pegidafan, daar ben ik ook nog steeds verbaasd over, dat niet één Europees volk in opstand komt, we laten ons vertrappen door dat schorremorrie. Mensen die niet op tijd zijn gevlucht en nog in hun oude buurtje wonen, bijvoorbeeld in Amsterdam West, die kunnen het schudden. En een ander huis krijgen ze nooit van z’n leven. Als je op je oude dag daar tussen moet zitten maak je er een einde aan. Ik vind het verschrikkelijk wat ze de burgers aandoen. Maar ja,volgens de peilingen van Maurice de Hond, wil de Nederlander een regering met D66, VVD, PVDA, CDA. Dus verstand is ver te zoeken bij de Hollandse kaaskoppen. Ik geef het op.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s