Zes feiten over immigratie die de media voor u proberen te verbergen

Screenshot_19

(Door: “rommel”)

Immigratie is tegenwoordig in de Zweedse politiek een heet hangijzer waar de meningen over verdeeld zijn, en vormt regelmatig het onderwerp van discussies tijdens de koffie- en lunchpauzes rondom het land. Maar het is ook het meest belogen en bedrogen onderwerp van een gesprek, omdat de media en het overige gevestigde establishment voor het Zweedse publiek constant feiten verduisteren en achterhouden.

Feiten over immigratie – Hier zien zes feiten het daglicht die de media proberen te verduisteren voor het Zweedse publiek:

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres)
DVC

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

Een reactie op Zes feiten over immigratie die de media voor u proberen te verbergen

  1. M.A.L. Sion zegt:

    ISIS heeft in Europa slapende cellen gecreëerd waarvan niet te voorspellen is wanneer ze zullen toeslaan. Als dit ‘verborgen’ feit bekend wordt bij het brede publiek dan breekt de pleuris uit omdat het veiligheidsniveau dan zakt tot het nulpunt.
    Dankuwel regeringen en linksche politieke partijen. De slachtoffers (onthoofdingen) zijn straks niet meer te tellen. Deze situatie geldt niet enkel voor Zweden. Wast u uw handen in onschuld????
    malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s