De ‘tristesse’ van de ‘Ruhrpott’ en de dreigende opstand van de Duitse burger

Screenshot_8

(Door: Wierd Duk)

Hoe Roma en Gutmenschen Duitse burgers tot het uiterste drijven

Bondskanselier Angela Merkel (CDU) bezoekt vandaag een probleemwijk in Duisburg. Daar zal ze te horen krijgen hoe een onderklasse van Roma uit Roemenië en Bulgarije zich de afgelopen jaren nestelde in de verarmde industriesteden van het Ruhrgebied. De oorspronkelijke bewoners voelen zich in de steek gelaten. ‘Zij passen hier niet’. Dit is mijn verhaal – uit 2013 – over de tristesse van de Ruhrpott en wat ik destijds nog ‘de dreigende opstand van de Duitse burger’ noemde. Inmiddels lopen de spanningen in de Bondsrepubliek steeds hoger op.

Hij weigerde ooit militaire dienst. En als overtuigd vertegenwoordiger van de linkse generatie van mei ’68 geloofde Hans-Wilhelm Halle (65) in internationale solidariteit. Dus dat hij nu als racist en nazi wordt beschimpt, vindt hij op z’n minst ironisch.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Balkan, Barbarisme, Bulgarije, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Multiculti, Overheid, Roemenië, Roma en Sinti, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op De ‘tristesse’ van de ‘Ruhrpott’ en de dreigende opstand van de Duitse burger

 1. koddebeier zegt:

  Als je tegenwoordig opkomt voor eigen volk en vaderland ben je een Rechtsextremist.
  Zover zijn we al op weg naar zelfvernietiging !!

  Like

 2. kraftavilqa zegt:

  Hoe linksisme en policorisme het eens zo nette en welvarende Duitsland naar de vergriepkankelemienedoemenis brachten. En de Ruhrpott is het prototype voor gans Europa, bedankt weer linksers, gutmenschen en andere landverraders en niet te vergeten eurocraten. Samenvattend bedankt habbezakkers!

  Like

 3. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:
 4. paulzwueste zegt:

  De bevrijding zal vanuit Duitsland komen!

  Like

  • Jaan zegt:

   Het is wel te hopen, maar dan zal het wel van de Oost-Duitsers, de Tsjechen, Slowaken en Polen moeten komen. Hier is het volk zot. Hier is het niks en blijft het niks. Ik heb zelden zo’n waardeloos dom volk meegemaakt. Ze blijven Pechtold stemmen al snijdt ISIS de nekken voor hun neus af, want het heeft niks met de islam te maken.

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    FANTASTISCHE VIDEO!!!!

    E.J.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Jaan. Nederlanders zijn van huis uit principieel anti-revolutionair. Het “gedogen” is een Nederlandse uitvinding. Het poldermodel staat voor gedogen. Nederlanders zijn kooplui die altijd blijven praten met een doodsvijand want oorlog voeren tegen een doodsvijand
    kan veel zaken kapot maken.
    Nederlanders zien nationalisme als een gevaar. Waarom weet niemand.
    De Nederlandse vlag mag alleen uitgestoken worden als er een lid van het Duitse koningshuis jarig is, verder is de Nederlandse vlag taboe als nationalistisch symbool want
    dit kan tot revolutie leiden.
    Nederlanders betalen zo’n beetje de meeste belasting van Europa want de overheid heeft veel geld nodig om de ambtenarenstaat, die alles regelt, te onderhouden.
    Ambtenaren in Nederland hebben de macht.
    Nederlanders hebben geen eigen wil. De staat regeert en Pechtholt moet president worden
    Je zult zien dat als alle landen in West-Europa bevrijd zullen zijn van de islam, Nederland de islam nog braaf aan het gedogen is.

    Like

 5. Jan zegt:

  Merkel krijgt afscheidsgroeten in Heidenau: fluitconcert, boe-geroep en volksverrader

  (Besser wäre ein Stahlgewitter)

  Like

 6. Jan zegt:

  Bondsdagpresident Norbert Lammert (CDU): Dat het een puinzooi is ligt aan de Duitsers

  Die Versorgung und Unterbringung der hunderttausenden von Asylbewerbern sei zwar eine riesige Herausforderung, sagte Lammert der WAZ, sie sei aber zu bewältigen, wenn die Deutschen nur wollten. „Erinnern wir uns mal an die größte einzelne Flüchtlingswelle in der neueren europäischen Geschichte: Nach dem Zweiten Weltkrieg haben zwölf bis 15 Millionen Menschen ihre Heimat verloren. Sie kamen in ein zerstörtes Deutschland. Das war unter jedem Gesichtspunkt eine schwierigere Lage als heute.“

  https://www.netzplanet.net/lammert-asylwelle-kann-gemeistert-werden-wenn-die-deutschen-nur-wollten/

  Als je dergelijke stompzin uitbraakt ben je toch echt niet meer te redden.

  Like

 7. Jean zegt:

  Het blijft vreemd dat die opstand nog niet gestart is, heel recent hebben ze merkel als de huid vol gescholden voor volksverraadster, daar mogen ze nog een hele lijst aan toevoegen zoals die Luxemburgse zuipschuit, die schijnheilige van-ramp-aaaaaaai, verafstoot, pechdroll enz.
  De guillotine mag best van stal gehaald en gesmeerd worden.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Typisch. Als de overheid er een puinzooi van heeft gemaakt ligt het altijd aan het volk.
   Gaat het goed dan heeft de overheid het gedaan.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Niet te haastig Jean. Er is van alles aan de gang in Duitsland.
    Als een opstand niet goed wordt voorbereid, maar wat nog veel belangrijker is, op het juiste tijdstip uitbreekt mislukt alles. In dit geval moet het nog ’n heel stuk erger worden.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s