Demonstratie van “Britain First” op 5 september in Rotherham – Het verzet leeft

Screenshot_14

(Door: “Alster”)

Europa beleeft een nog nooit eerder vertoonde niet-Europese invasie, die gepaard gaat met een ongelooflijk masochisme van de kant van de Europeanen. Dag na dag worden ons door de media schrikbarende beelden en cijfers voor ogen gevoerd, die echter niet als wakker makend gevaar, maar met een systematische bevoordeling van de vreemdeling en zodoende met de verzwakking van onze verdedigende krachten vergezeld gaan.

Behalve het doorgeven van politiek incorrecte informatie zouden we ieder goed bericht dat we vinden, moeten bejubelen – als versterking van de oppositie tegen de destructieve krachten!

“Britain First”, een patriottische Engelse partij, krijgt door intensieve activiteiten veel aanhangers. In februari 2015 veegde de partij medeverantwoordelijke politici en politieagenten voor de massale verkrachtingen door islamitische bendes (“Rotherham-schandaal”) in het gemeentehuis de mantel uit.  

Op 15 augustus 2015 ging “Britain First” voor de Britse vrachtwagenchauffeurs in Dover de straat op. Zoals bekend is bij de Eurotunnel Calais-Dover de situatie dermate chaotisch dat ook enkele Duitse transportbedrijven helemaal geen gebruik meer maken van de tunnel.

Screenshot_13

Waren er Duitse partijen die zich ingezet hebben voor onze vrachtwagenchauffeurs? Want in ieder geval berichtte “Epoch Times”: “Aanvallen door vluchtelingen: vrachtwagenchauffeurs willen niet meer naar Engeland rijden.” In Calais proberen illegalen dagelijks naar Groot-Brittannië te komen en er vinden nu al gebiedsgevechten tussen vijandige Afrikaanse binnendringers plaats om Europees territorium.

Intussen zouden Britse en Franse politieagenten in het vervolg vanuit een gemeenschappelijk actiecentrum optreden tegen mensensmokkelaars bij de Eurotunnel. Er zitten echter al ongeveer 3000 migranten in een tentenkamp bij Calais en nu al is men bang dat meer veiligheid in Calais het probleem naar andere steden zou kunnen verplaatsen . . .

De activiteiten van “Britain First” zijn indrukwekkend

Zojuist heeft “Britain First” zich tegen een gepland asielzoekerscentrum in de nabijheid van een kleuterschool en een basisschool in Kent ingezet. Zoals hierboven geschetst, demonstreerde ze voor haar vrachtwagenchauffeurs “Support our Truckers” niet zonder daarvoor in Calais ter plaatse geweest te zijn. Ze confronteerde de enorm bij het Rotherham-schandaal betrokken taxichauffeurs in de periode voor de demonstratie op 5 september in Rotherham, omdat deze weigerden camerabewaking te installeren. Ze confronteerde haatprediker Anjem Choudary, die zojuist werd gearresteerd. Ze bezocht moskeeën en demonstreerde ertegen: “No more Mosques”. Ze demonstreerde tegen de islamisering van Luton. Ze demonstreerde tegen “halal” en patrouilleerde voor de joodse medeburgers. Dit alles en nog meer, nooit zonder informatie uit te delen. Op het YouTube-kanaal van “Britain First” zijn vele video´s over de activiteiten van de groep te vinden.

Vanzelfsprekend werd “Britain First” door de media en politici gehinderd. Bijna iedere toestemming om te demonstreren moest bevochten worden, de demonstratieroute voor 5 september werd gewijzigd. Dat wil men zo in deze linkse, door marxistische ideeën verziekte EU – alles, behalve soevereine burgers.

Zojuist heeft de voorzitter van de Europese Commissie, Juncker, het populisme van de EU-landen bekritiseerd, hij heeft niets met nationale oplossingen: “Dat is niet het Europa waarin ik wil leven.

Maar dat is toch de oplossing! Alle verantwoordelijken voor het multiculturalisme en de massa-immigratie moeten vertrekken, opdat in ieder geval voor onze nakomelingen de fundamenten voor een nieuw begin, voor een Renaissance van de Europese beschaving, gecreëerd kunnen worden.

Juncker´s Europa:

“We beslissen iets, we brengen dat dan naar voren en wachten af wat er gebeurt. Als er geen protest is of opstand uitbreekt – want de meeste begrijpen toch niet wat er beslist wordt – dan gaan we weer wat verder, stap voor stap, tot er geen terugkeer meer mogelijk is”.

 Wij zullen hier tegen tekeer gaan en het verzet nieuw leven inblazen, beloofd meneer Juncker.

Hier enkele video´s:

Aangevallen in Luton

“Support the Dover Truckers” en een bezoek aan Calais

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Alster

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, Counterjihad, Eurabië, gezond realisme, Groot-Brittannië, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Overheid, Patriottisme, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Demonstratie van “Britain First” op 5 september in Rotherham – Het verzet leeft

 1. Irene zegt:

  Ik kan niet wachten tot 11 oktober

  Like

 2. jungleelephant zegt:

  Juncker:en dit is niet het Europa waar wij in willen leven!Verre van dat!

  Like

 3. ieznogoedh zegt:

  Een goed plan is alle asieleisers terug en met hen de Junckers van Europa.
  Iedereen leeft dan weer daar waar hij zich prettig voelt en vooral degenen die in Europa achterblijven. Dat zijn dan degenen die Europa hebben opgebouwd en onderhouden. De afbrekers kunnen dan samen in de zandbak hun gang gaan.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Das-ist-nicht-das-Europa-in-dem-ich-leben-will zegt de voorzitter van de Europese Commissie, Juncker, Nou niet zo moeilijk zou ik zeggen……doe ons een groot plezier en knop jezelf op !!!
  Fascistische Smeerlap !!

  Like

 5. Jean zegt:

  De Europese burgers zijn met +/- 400.000.000 anti vreemdelingen, we gaan ervan uit dat we 1 op 5 verraders lees. parasieten van de vreemdelingenindustrie hebben rondlopen.
  De linkse rood groene ratten zien broodwinning in toestroom van vreemdelingen dus moeten we dat laf verraderstuig duidelijk maken dat “de wil van de burgers” prioriteit heeft op de waanzin van de politiekers.
  Wij burgers willen geen achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam in onze westerse seculiere samenleving.
  Conclusie: die smeerlapperij islam en zijn aanhangers moet verdreven worden, dat heeft niets met racisme te maken maar 100% met veiligheid voor eigen volk.
  Ward DeBever ziet de zwarte wolk aankomen en probeert nu te redden wat nog te redden is voor NvA maar de burgers hbben het vuile spel al lang door.
  Voor Vlaanderen is er het Vlaams Belang en voor Nederland de PVV, samen kunnen ze de lage landen redden van de verstikkingsdood en verschrikkelijk veel geweld wt momenteel binnenstroomt, wij moeten dammen gaan aanleggen te beginnen met de grnzen te sluiten te bwaken en te controleren en de bewakers duidelijk maken dat NIEMAND onschendbaar is en zeker die met CD op de wagen want daar zit nl het grootst gespuis.
  Het kan nog voorkomen worden maar dan moeten we nu ingrijpen en ons vooral NIETS aantrekken van die EU misdaadorganisatie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s