Erdoğan plant invasie in Syrië en wil massaal moslims naar Europa transporteren

Screenshot_5

(Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: E.J. Bron)

De voormalige hoofdredacteur van “Focus” en “Die Welt”, Wolfram Reimer, heeft bij n-tv een uiterst interessant artikel gepubliceerd over de president van de Turken, Erdoğan. Zo zou hij van plan zijn om de komende dagen een invasie van Syrië te beginnen, zou hij het Ottomaanse Rijk weer willen laten opstaan, zou hij intensief de massa-immigratie van moslims naar Europa bevorderen en zijn geheime dienst daarom doelbewust de smokkelaarsbendes met aanlokkelijke aanbiedingen zou laten zorgen voor het transport naar de EU. Het motto van Erdoğan zou letterlijk zijn “de islam, de islam en de islam”.

Wolfram Weimer bericht:

De Turkse president Recep Tayyip Erdoğan start over enkele dagen een open invasie van Syrië. Daarmee probeert hij drie dingen te bereiken:

Ten eerste begint hij een oorlog kort voor de aangekondigde nieuwe verkiezingen. Erdoğan hoopt dat hij als veldheer in een patriottische verkiezing de absolute meerderheid terugwint en de oppositie monddood maakt.

Ten tweede wil hij de Koerden terugdringen door de in Turkije verrassend sterk geworden partij HDP te criminaliseren. En buitenlands politiek doordat hij onder het voorwendsel van terrorismebestrijding een grote militaire aanval tegen de PKK in het grensgebied gestart is. Zijn “veiligheidszone” dient uiteindelijk het ontstaan van een grote Koerdische staat te verhinderen.

Het derde doel van Erdoğan is een machtsdemonstratie van Turkije als bepalende macht in het Nabije Oosten. Met een bezetting van half Syrië komt hij dichter bij zijn historische doel, namelijk om het Ottomaanse rijk weer te laten opstaan. Erdoğan ziet zichzelf in de traditie van een imperiale sultan, die als beschermheer van de islam de wereld verandert.  

De fundamentele radicale moslim Erdoğan wil zijn Grote Ottomaanse Rijk realiseren, de islam waar maar mogelijk aan de macht brengen en Europa dient massaal met moslims overstroomd te worden:

Tijdens een staatsbezoek aan Indonesië verklaarde hij enkele dagen geleden waarom het hem in werkelijkheid gaat: “We hebben maar één zorg: Dat is de islam, de islam en de islam.”

Bij dit neo-Ottomanisme maakt Erdoğan gebruik van de vluchtelingenkwestie als politiek wapen. In toespraken stelt hij zichzelf voor als beschermer van de islamitische vluchtelingen, Turkije zou veilig gebied zijn voor alle ware gelovigen, dat zou de koran gebieden. Anderzijds echter stimuleert de Turkse regering als enige tijd de doelgerichte massale vlucht van moslims uit crisisgebieden naar Europa.

En die idiote EU inclusief de slaafse Duitse regering spelen bereidwillig mee bij deze suïcidale ontwikkeling.   

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(h/t “Vederso”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Islam, Islamisering, Syrië, Turkije. Bookmark de permalink .

41 reacties op Erdoğan plant invasie in Syrië en wil massaal moslims naar Europa transporteren

 1. jungleelephant zegt:

  Ik hoop echt dat hij heel gauw tegen een regen van kogels aanloopt;hij verdient het!

  Like

 2. Driek zegt:

  Ik lees op de site van PowNed:

  Nederland kan de stroom asielzoekers makkelijk aan. Wel moet de capaciteit van de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) omhoog en moet er snel werk gemaakt worden van meer huisvesting.
  Het verleden heeft volgens directrice Dorine Manson van VluchtingenWerk Nederland bewezen dat ons land veel mensen kan opnemen.

  “We hebben grote asielstromen eerder gezien zoals in 2000 toen 84.000 mensen naar Nederland kwamen”, zei Manson in Nieuwsuur. Ze erkent dat vooral huisvesting een knelpunt is in de verwerking van de stroom en pleit voor creatieve oplossingen.

  Kantoorpanden maar ook leegstaande bejaardenhuizen zouden gebruikt kunnen worden. Als er ook studenten en anderen komen te wonen kan dat volgens haar bijdragen aan de integratie van de buitenlanders.

  Like

  • Anneke zegt:

   Dat heb ik ook gehoord….iets over leegstaande bejaardenhuizen……raar….waar zijn al onze bejaarden dan gebleven…..o ja….die moesten weer zelfstandig gaan wonen….ik krijg meer en meer het gevoel dat dit allemaal is opgezet met medeweten van onze fantastische volksvertegenwoordigers…..want als zij hier niet van de op hoogte zouden zijn geweest, kunnen zij dit hun eigen bevolking nooit aandoen….maar ja….wat verwacht je van die niets beduidende volksvertegenwoordigers….niets toch…..Duitsland en Frankrijk zullen wel vertellen wat goed voor ons is……ik zie echt een herhaling van veel jaar geleden…..en ik vrees het ergste…..

   Like

  • Tistochwat zegt:

   Driek 26 augustus 2015 om 23:11

   “Kantoorpanden maar ook leegstaande bejaardenhuizen zouden gebruikt kunnen worden.”

   Bejaardenhuizen zouden helemaal niet leeg moeten staan! Die zouden bewoond moeten worden door hulpeloze oude mensen die daar een perfecte verzorging zouden moeten krijgen.

   “Als er ook studenten en anderen komen te wonen kan dat volgens haar bijdragen aan de integratie van de buitenlanders.”

   De ‘buitenlanders’ WILLEN helemaal niet integreren; die willen overheersen!

   Wat een gevaarlijk links gezwam van PowNed!

   Like

   • Pieters Rudy zegt:

    echte schande Echte vluchtelingen . (deserteurs) kunnen geen moslims zijn omdat zij een cultuur van moord hebben en tegen democratie zijn….keer terug enverniel jullie eigen kultuur

    Like

  • Echte vluchtelingen ja – moslims nee=echte vluchtelingen kunnen geen moslims zijn omdat zij een cultuur van moord hebben en tegen democratie zijn.

   Like

 3. Jade zegt:

  Wat moeten wij toch met al die moslims, want het blijken toch
  niet zulke aardige en hartelijke mensen te zijn.
  De smoes van de extra handen aan het bed klopt,
  maar dat is om je keel door te snijden…

  Like

 4. Qvic zegt:

  Maar als hij massaal Syrië aan gaat vallen, kan het wel eens heel erg tegenvallen. Ik vermoed dat hij Rusland en/of China op zijn pad tegen zal gaan komen.

  Like

 5. M.A.L. Sion zegt:

  Het is te verwachten dat deze volkomen doorgedraaide islam-gek serieus genomen moet worden. In Europa dient er een grootscheepse MOBILISATIE plaats te vinden. We zullen veel mankracht nodig hebben om de moslims te deporteren/repatrieren.
  Door stomme bestuurders en politici kan eventueel nog wat rek aangebracht worden in de opvangcapiciteit.
  De bevolking begint in te zien dat het zo niet langer kan. De islam heeft geen absolute meerderheid nodig om hier de boel te domineren. Als maar enkele procenten van de binnenkomende vluchtelingen/asielzoekers overgaat tot terroristische actie dan kunnen ze de gehele samenleving ontregelen.
  Zijn we daar op voorbereid?
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com.

  Like

  • Dot zegt:

   Syrische vluchtelingen in Turkije beginnen trouwens te emigreren vanuit Turkije naar Europa via Griekenland of Macedonië. Zij zeggen dat zij daar te weinig verdienen en weinig toekomst ( $$$ ) hebben.

   Like

 6. Pingback: Erdoğan plant invasie in Syrië en wil massaal moslims naar Europa transporteren |

 7. ieznogoedh zegt:

  Er moet toch wel een heel flinke steek los zijn aan die erdogan.
  Overigens, er moet een flinke steek los zijn aan alle aanhangers van de religie van vrede en verrijking.
  Ik vraag me af wat Freud over dat volk te zeggen zou hebben.

  Like

  • louis-portugal zegt:

   iezn….. er is geen steek los bij die vent, maar zeer gevaarlijk is hij wel. Hij is die GROTE moslim die in 20 23 het oude ottomaanse rijk weer wil herstellen.
   Hij heeft voor zichzelf al een paleis gebouwd met ongeveer 1000, ja duizend, kamers.
   Toen ik het voor het eerst zag dacht ik een ogebblik dat het de tuillerien in Parijs waren.

   Like

 8. Charles Martel zegt:

  De islam, de islam, de islam! Juister: geweld, geweld, geweld: En uiteindelijk: totemistisch incestueuze suicide. Terug naar de Steentijd van de beschaving.

  Like

 9. Jaantje zegt:

  Drie en half miljoen Turken in Duitsland en meer dan een half miljoen in Nederland .
  Die invasie die is er al .
  Ondanks het feit dat de integratie in Duitsland het slechts verloopt en maar 30% een diploma bezit betrekt men nu kennisemigranten uit…..Turkije.
  Men moet en zal immigranten toelaten de stroom gaat gewoon door.
  Hopeloos van te worden.

  Like

 10. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:
  Erdogan, gestuurd en geholpen door #Nazi Amerika

  Like

 11. Demente D66 kiezer geeft feestje voor 150 asielzoekers ( video)

  isteravond moest de Amsterdamse politie samen met de ME een abrupt einde maken aan een volkomen uit de hand gelopen feestje dat de D66 kiezer en dementerende Sander Pegtold gaf voor een groepje van circa 150 in Amsterdams woonachtige asielzoekers. De gasten van Pegtold, waarvan een deel onderdak heeft gevonden in de ruime behuizing van de D66 kiezer sloegen na overmatig drankgebruik volkomen op hol en blokkeerden het verkeer.

  Sander is de altijd op de achtergrond gebleven stiefbroer van Alexander, die meer naamsbekendheid geniet als aanvoerder van D66. Hij heeft net als zijn broer zijn geld verdient met gesjacher in het veilingwezen, maar wilde daar nooit voor uitkomen. Door interessante ingebrachte objecten bij een veiling voor zich zelf achter te houden en deze na afloop van de veiling zelf voor een appel en ei te kopen, kon Sander een fortuin vergaren door deze goedkoop verkregen goederen later met veel winst te verkopen.

  De laatste tijd vlotte het niet meer zo met zijn gezondheid en de artsen constateerden een vorm van lichte dementie, zoals je die normaal gesproken slechts bij politici tegenkomt. Sander trok zich steeds meer terug, nam enige delinquenten in huis die niet van hun proefverlof terugkeerden en zette de deur open voor gezellige multi culti feestjes waarbij de drank rijkelijk vloeide.

  Dit tot gisteravond, toen het verkeer dat Amsterdam in en uit wilde de weg geblokkeerd zagen door feestende asielzoekers praktisch uitsluitend uit sub Sahara landen die graag naar Amsterdam komen om daar neer te strijken vanwege het uitstekende economische klimaat. Door de kennismaking met Pegtold leren zij de Nederlandse taal en cultuur kennen, kortom doen dat wat de overheid van ze verwacht, namelijk succesvol integreren.

  Maar nu even naar de realiteit, de beelden op de video tonen een 150 tal woedende asielzoekers in Milaan. Zij klagen dat hun behuizing te klein is, sommige tenten lekken, zij gooien het aangeboden voedsel op straat omdat er te vaak gebruik gemaakt wordt van pasta en verlangen dat de Italiaanse autoriteiten hen verder helpen met de doorreis naar o.a. Duitsland en….. Nederland! Daarom werd een van de hoofduitvalswegen in Milaan geblokkeerd en moest de Italiaanse politie samen met een peloton Carabinieri hard optreden.

  Overigens naar mening van veel politiemannen niet hard genoeg zoals wij via betrouwbare bronnen vernamen. De inzet van honden, paarden of zelfs rubber kogels staat hoog op de geheime verlanglijst van de politie, die het zat zijn om uitgescholden en bespuugd te worden door wat zij ronduit “tuig ” noemen.

  Nee, en zover u zich dat afvraagt, er was geen traumateam , psychische bijstand voor deze onbegrepen relschoppers of begripvolle medewerkers van de Italiaanse versie van Vluchtelingwerk aanwezig. Waarom niet ? Simpel, zij werden niet toegelaten en zo hoort het ook !

  Bron
  http://www.geennieuws.com/2015/08/demente-d66-kiezer-geeft-feestje-voor-150-asielzoekers-video/

  Like

 12. De brave moslimmekes repareren ’t een en ’t ander

  Zullen die allemaal een ‘légion d’honneur’ krijgen van François Hollandallah?

  Nog wakker Theo Francken? Dit is het soort gespuis dat helemaal geen asiel vraagt bij uw fedasil maar simultaan tienvoudig Vlaanderen binnen stroomt. Vanaf nu zal je nooit meer kunnen zeggen “ich habe es nicht gewusst.”

  En uw door de staatsmedia tot grootste verstand gehypte filet d’Anvers ook niet! Binnenkort druppelt het niet meer in Brussel maar giet het in Antwerpen! Lees de koran idioot! >>> http://nageltjes.be/wp/?p=18395

  Like

 13. De voorjaarsschoonmaak is al lang en breed achter de rug, maar dit ruimt óók lekker op!

  Britse ISIS-hacker gedood in Amerikaanse luchtaanval

  Hij was nummer 3 op de kill list van de Amerikanen.
  Een zeer hooggeplaatste ISIS-strijder is afgelopen nacht gedood in een Amerikaanse luchtaanval in Syrië. De Brit heette van oorsprong Junaid Hussain en was in 2013 al naar Syrië gereisd, waar hij de naam Abu Hussain al-Britani had aangenomen.
  Hussain kreeg al snel een prominente positie in ISIS. Zo was hij verantwoordelijk voor het sociale media-beleid van de terreurbeweging, dat erop gericht is om zoveel mogelijk mensen over te halen om zich bij de groep aan te sluiten. Een nog veel schokkendere actie van het ‘cyberkalifaat’ was de computerhack waarbij ISIS erin slaagde om de Twitter- en Youtube-accounts van het US Central Command te hacken. Korte tijd stonden er toen pro-ISIS berichten op deze accounts van het Amerikaanse leger. >>> http://www.dagelijksestandaard.nl/2015/08/britse-isis-hacker-gedood-in-amerikaanse-luchtaanval/

  Like

 14. jowitteroos zegt:

  Ja, zo komt het ‘derde Reich’ er wel……………. Idee om gezamelijk een vette brief als aanklacht te schrijven en op te sturen naar alle Burgemeesters en alle politieke partijen, en Regering en Koning?

  Like

 15. Sjaak zegt:

  AAN HET EUROPESE SOZIAALWEZEN,
  ZULLEN ISLAM EN ZWART-AFRIKA GENEZEN !

  Like

 16. Invasie Europa: Dagelijks dringen 1000+ Allahu Akbar schreeuwende moslims Hongarije binnen
  emagogische bondskanselier Merkel noemt anti-islam demonstranten ‘donkerduitsers’ – ‘Vluchtelingen’ hadden voor kosten ticket naar Europa (€ 7000 – € 14000) minstens een vol jaar royaal in eigen land kunnen blijven leven – Onderzoeksjournalist Wisnewski: Migrantengolf is ‘militaire operatie tegen Europa’

  Grote aantallen immigranten blijken zich enkel uit te geven voor vluchtelingen uit Syrië, omdat ze weten dat ze dan automatisch worden toegelaten (6). Foto: ‘vluchtelingen’ doorbreken de grens van Macedonië.

  Europa wordt belegerd – herstel: Europa is het doelwit van een invasie, want een belegering impliceert dat er ook een verdediging tegen de aanval is. Het tegendeel is echter het geval: de lidstaten van de EU zetten hun deuren wijd open voor miljoenen moslims uit het Midden Oosten en Noord Afrika. ‘Vluchtelingen’ worden ze door media en politiek genoemd. ‘Onze jihad strijders, om jullie te veroveren en te onderwerpen,’ zegt ISIS. Wie heeft gelijk?

  Kijk eens naar dit filmpje uit Hongarije, waarop te zien is hoe honderden agressief ‘Allahu Akbar’ schreeuwende moslims in bedwang moeten worden gehouden door de politie. Hongarije krijgt dagelijks 1000 tot 1500 van dit soort ‘vluchtelingen’ te verwerken, reden waarom het land bezig is een muur langs de grens met Servië te bouwen. En Nederland? Dat gaat in Brabant twee nieuwe welkomscentra voor de volgelingen van Allah en Mohammed bouwen, want zij vormen het leeuwendeel van de vloedgolf immigranten (2).

  ‘Donkerduitsers’

  Het links-liberale establishment, waar we voor de volledigheid ook de christendemocratie aan moeten toevoegen, vindt het schandalig, racistisch en onmenselijk dat autochtone Europeanen zich verzetten tegen de komst van al die ‘arme en zielige’ vluchtelingen. De Duitse bondskanselier Merkel –die in Heidenau werd getrakteerd op hohnderden demonstrerende burgers die haar een volksverrader noemden- brandmerkt onderdanen die het niet eens zijn met de komst van alleen al dit jaar 800.000 immigranten inmiddels als ‘donkerduitsers’ (1).

  Waar halen ze het geld vandaan?

  Alle demagogie van de heersende Europese elite ten spijt, niemand van hen heeft ooit maar een seconde aandacht willen schenken aan legitieme vragen zoals waar al die vluchtelingen de € 7000 a € 14.000 p.p. (3) vandaan halen die de deels door de VS betaalde (4) mensensmokkelaars voor een ‘ticket’ naar Europa rekenen. Voor dat geld hadden ze minimaal een jaar met een compleet gezin zeer royaal in hun eigen land kunnen blijven wonen. Lees verder >>>> http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/08/Invasie-Europa-Dagelijks-dringen-1000-Allahu-Akbar-schreeuwende-moslims-Hongarije-binnen

  Like

 17. Driek zegt:

  Ik lees zojuist op de site van de Telegraaf een ingezonden brief van een onnozele hals genaamd Luuk Klinkert. Hij schrijft: ’Mijn hart huilt als ik de beelden zie’

  Ik zou zeggen, beste Luuk Klinkert, ga er een paar ophalen, neem ze in huis, ontferm je over die parasieten, neem desnoods een bijbaantje. Die brave Luuk is één van die vele Nederlandse burgers die ons land zo snel mogelijk ten ondergang wil voeren.

  Het hart van lezer Luuk Klinkert huilt als hij de beelden ziet van de vluchtelingen aan de Europese grenzen. “Onmenselijk leed van mensen die in Europa een beter leven verwachten en daarvoor huis en haard hebben achtergelaten.” Heeft u net als deze lezer medelijden met de vluchtelingen?

  Luuk Klinkert schrijft:
  Zij hopen te mogen leven in een werelddeel waar bankdirecteuren miljoenen mogen verdienen, waar honderdduizenden gezonde mensen een WAO-uitkering ontvangen, waar vier jaar wordt gewerkt aan het renoveren van een gouden koets. Een werelddeel met landen waar burgemeesters ontslag nemen en daarna nog drie jaar van een riant salaris kunnen genieten, en waar een regeringsleider van alles mag beloven en niets hoeft na te komen…
  Als mijn situatie zo levensbedreigend was, zou ik ook die kant op gaan.

  Wij hebben de morele plicht in Europa, waar niemand dood gaat van de honger, waar het leven gemiddeld goed en veilig is, om deze mensen te helpen en op te vangen. Maar er gebeurt niets, er is geen beleid want de banken zijn niet in gevaar! Dus is het niet belangrijk. Per slot van rekening draait alles om het geld: ten koste van radeloze vaders, moeders en kindertjes.
  Ik vind het vreselijk.

  Heeft u ook medelijden met de vluchtelingen? En hebben wij inderdaad de plicht om ze op te vangen? Lucht úw hart!

  Like

 18. Deens debat: “Europa pleegt collectief zelfmoord”

  In Denemarken vindt momenteel een breedvoerige discussie plaats over de massale immigratie. In de prestigieuze krant Jyllands-Posten schrijft hoogleraar geschiedenis Bent Jensen dat de Europese elites opzettelijk hun eigen cultuur vernietigen, terwijl psychologieprofessor Helmuth Nyborg waarschuwt dat onze democratie in de toekomst zal verdwijnen wanneer mensen met een lager i.q. onze landen zullen overnemen.
  Bent Jensen vergelijkt in zijn debatartikel de huidige asielinstroom in Europa met historische migraties en komt tot de conclusie dat de huidige situatie uniek is.
  “Het zijn in de eerste plaats mensen van een cultuur die radicaal verschillend is van de Europese cultuur en ook niet de wens hebben of bereid zijn zich te assimileren, maar in plaats daarvan een speciale behandeling eisen. Ten tweede zal deze onoverzichtelijke massale vloed van mensen de Europese samenleving vernietigen als het niet gestopt wordt.”
  Iets anders wat historisch gezien ook uniek is, is dat de elites van Europa actief meewerken om de vernietiging van hun eigen land te vergemakkelijken. De hoogleraar noemt Zweden als een schokkend voorbeeld.
  Zweden als schrikvoorbeeld
  “Elites valse schuldgevoel, waarde nihilisme, naïviteit, en gebrek aan historisch besef is al genoemd. Een studie van de angstaanjagende ontwikkelingen in Zweden geeft een groot deel van het antwoord. Zweden is een klasse op zich, maar de Zweedse ziekte is in alle West-Europese landen aanwezig. In Zweden is het vrome politici en intolerant media gelukt een onheilige alliantie te smeden om mensen te tiranniseren die zich ongerust maken dat hun eens ordelijk land veranderd in plek waar niemand meer zich veilig kan voelen.”

  https://rommelig.files.wordpress.com/2015/08/its-media.jpg?w=387&h=450

  Lees verder >>>http://www.vrijechroniqueurs.nl/deens-debat-europa-pleegt-collectief-zelfmoord/

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Dat is een goeie;wel aan de onderkant beginnen:kan hij het nog zo lang mogelijk bewust meemaken!Dan is hij,op het eind,het toppunt van multi-cultureel!Wil hij toch zo graag?

   Like

 19. Aegolius cs zegt:

  Nicolae Ceaușescu werd bestuurlijk gehaat door zijn bevolking hetgeen hem aldus werd afgerekend:

  versus Erdoğan die 80% van inlands islamitische boeren hun stem werft.

  Kan lang duren dat Erdoğan tegen de muur gaat.

  Like

 20. danny zegt:

  Het motto van Erdoğan zou letterlijk zijn “de islam, de islam en de islam”.

  Mijn motto is: search and destroy.

  Like

 21. jungleelephant zegt:

  Dit zijn geen vluchtelingen;dit is schadelijk afval!En dat moet je vernietigen;weet iedereen!

  Like

 22. Theresa Geissler zegt:

  Erdogan is, zo te lezen, heel wat van plan, maar ik krijg eerlijk gezegd, de indruk, dat hoogmoedswaanzin de ‘goede’ man in ernstige mate parten speelt. En vroeg of laat, hebben we meermalen uit de geschiedenis kunnen leren, komt dat àltijd ten val.
  Het is alleen de vraag ten koste van wát…..Daar moet je niet aan denken.
  Het ware beter als deze geesteszieke voortijdig kon worden gestopt, ongeacht op welke manier…….

  Like

 23. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  En de EU doet er alles aan om de vijand van Europa lidstaat van de EU te maken! Dit is dus pure land- en volksverraad!

  Like

 24. DE ECHTE VOLKSVERHUIZING NAAR EUROPA MOET NOG BEGINNEN!

  Turkije wacht af!
  De ware invasie zal straks beginnen, wanneer bovenop de instroom nog eens 80 miljoen Turken zonder visum Europa binnen mogen.
  Dankzij onze incapabele leiders staan de poorten van Europa wagenwijd open voor de nieuwe bezetters!!
  Het gevolg van deze politiek is een tsunami van Moslims die zich vluchteling noemen…Via de Turkije route  komen ze  uit het Midden-Oosten.
  Deze Moslims dringen Europa binnen!! Hierbij speelt Turkije de rol van handlanger.
  In werkelijkheid profiteren hele hordes van clandestiene lieden van de bres in de grenzen van Europa en maken ze misbruik van dit buitenkansje dat hen geboden wordt. 
  Dikwijls zijn het geen echte vluchtelingen die asiel willen aanvragen, maar deze Moslims komen voornamelijk uit Noord-Afrika, Pakistan, Somalie, Bengaldes en krijgen ze in Turkije een valse Irakse of Syrische paspoort!!

  Turkije regelt nu al duizenden nep paspoorten. Zelfs de Marokkanen gaan eerst naar Turkije en krijgen ze daar een Syrische of Irakse paspoort om als vluchteling naar Europa te komen!.

  Invasie en Islamisering van Europa is nabij!!
  Turkije is al jaren bezig met het voeren van een oorlog tegen het westen. Sommige landen zijn makkelijk te overwinnen.
  Islamist RT Erdogan krijgt vanaf eind 2016 de volledige vrijheid om heel Europa te islamiseren!
   Dit zal in afzienbare tijd leiden tot de ondergang van de Europese bevolking, die teruggebracht zal worden tot een slaven-minderheid.
  Turkse moslims in EU wachten rustig af totdat via Turkije nog 100 den miljoenen Moslims EU binnendringen!

  Honderden miljoenen Moslims wachten af!

  Turkije is nu al een veilige toegangspoort, doorvoerhaven voor moslimmigranten…

  De EU geeft Turkije € 3 miljard –een bedrag dat later nog verhoogd kan worden- voor de eerste opvang van migranten, en opent vanaf december het volgende hoofdstuk in de onderhandelingen naar het Turkse EU-lidmaatschap. In de eerste 3 maanden van 2016 worden de toetredingsonderhandelingen verder versneld.
  Daarnaast hebben Turkse burgers vanaf oktober volgend jaar geen visum meer nodig om naar de EU te reizen.

  De illegale Turkse transporten van door ISIS gestolen olie en de Turkse logistieke, financiële en militaire steun aan ISIS wordt straks via EU geregelt!

  Migranteninvasie wordt Turkse invasie!

  Samenvattend kan daarom worden gesteld dat de EU de Turken volledig carte blanche heeft gegeven om door te gaan met het financieren en bewapenen van ISIS, en daarmee de gruwelijke terreuroorlog tegen christenen, niet moslims en alle anderen die weigeren te buigen voor Allah en zijn profeet. En dat allemaal om Erdogans megalomane visioen van een groot hersteld Turks-Ottomaans Rijk te realiseren.
  visum vrijheid voor zo’n 80 miljoen Turken, waarvan 99% moslim is.
  Dan is het makkelijk nog 100 den miljoenen andere moslims via zijn land het Turkse staatsburgerschap te geven en  naar Europa te zetten!

  Er wachten meer dan 1 Miljard agressieve, hongerige moslims om binnen te dringen en de Nederlandse bevolking slaapt en heeft vertrouwen in de oude politiek die alles mogelijk maakt voor de Moslims.

  Turkije en geen visum !! Chantage heet dat. Dus ja, we schieten te ver door in de domheid!
  De Turken chanteren nu ook hun collaborateurs.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s