Francisco van Jole (VARA): ‘Wilders moet zijn beveiliging opzeggen’

Screenshot_4

(Door: Willem Jan Hilderink)

‘Als je vluchtelingen niet wilt beschermen, dan jezelf ook niet’

Francisco van Jole, hoofdredacteur van Joop.nl (VARA), liet woensdag op Radio 1 zijn licht schijnen op Wilders’ recht op beveiliging.

“Wilders heeft natuurlijk boter op zijn hoofd. Hij zou daar eens op aangesproken moeten worden. Ik heb van mijn vader geleerd, als je hard bent voor anderen moet je het ook voor jezelf zijn.

Als Wilders vindt dat deze mensen [vluchtelingen, red.] geen recht hebben op beveiliging, geen recht hebben op een veilig heenkomen, laat-ie dan ook zijn lijfwachten naar huis sturen. Want het gaat om dezelfde bedreiging, die mensen worden bedreigd door dezelfde mensen. Dus als jij vindt dat die mensen daar geen recht op hebben, doe dat dan zelf ook niet. Dat geld kan gebruikt worden voor bejaarden.”

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, demoniseren, Geert Wilders, Immigratie, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Linkse media, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

43 reacties op Francisco van Jole (VARA): ‘Wilders moet zijn beveiliging opzeggen’

 1. Johan zegt:

  Hier kan maar één antwoord op gegeven worden :
  F*&CK die Francisco van Jole en de hele VARA erbij.

  Like

 2. Die hersenloze idioot zegt in feite dat Wilders nog duizenden van zijn potentiële moordenaars hier binnen moet halen of anders maar door de reeds aanwezige bedreigers mag worden neergeschoten!

  Like

 3. Jean zegt:

  Kijk, dat is het hem nu juist, die Francisco van Jole moet heel snel opgepakt worden want die hoort thuis in de categorie “lafaards en verraders” van onze westerse normen en waarden.
  Blind zijn is erg maar bewust stront in je ogen smeren om de realiteit toch maar niet te zien en ondertussen lekker parasiteren is er zwaar over.
  Nederlanders kies Geert Wilders heel snel tot jullie ‘president’ en stuur heel dat links profitariaat incl. die decadente middeleeuwse folklore naar die grote zandbak waar hun vriendjes lustig liggen te moorden en te verkrachten, ben benieuwd hoelang ze het volhouden maar maak ze duidelijk dat terugkeren er niet meer inzit.

  Like

 4. Scheerzeep NU zegt:

  Ach, VARA geef eens een goed gebaar en ontsla die Jole en schenk zijn jaarsalaris aan een bejaardenclubje. Daar zou u veel mensen een plezier meedoen. En dan houdt dat inhoudsloze gebral ook eens een keertje op.

  Like

 5. tijluylenspiegel zegt:

  Wat meneer van Jole over het hoofd ziet is dat Geert Wilders niet om beveiliging gevraagd heeft, het is hem opgedrongen door de overheid.
  En die overheid heeft daar een goede reden voor, die overheid kan het zich namelijk niet permitteren dat hij getroffen zou worden door een aanslag.
  Bij de moord op Pim Fortuyn dreigde het al even uit de hand te lopen maar mensen waren dusdanig geschokt dat het vlammende protest in tranen werd gedoofd.
  Maar toen de verantwoordelijken, die in de kerk bij de afscheidsdienst nog pontificaal vooraan zaten, lafhartig via een zijuitgang de kerk uitvluchten werd voor de oplettende toeschouwer wel duidelijk dat ze het flink in hun broek deden.
  Geert Wilders kán dus ook die beveiliging niet opzeggen, die wordt hem namelijk opgelegd.

  Like

 6. Jade zegt:

  Wie gooit die van Jole even een steen door de ruit???

  Like

 7. Charles Martel zegt:

  Dat lijkt veel op die speciale logica die alleen maar voor één religie geldt. Vluchtelingen hoeven HIER niet beschermd te worden, want die lopen geen gevaar. Maar mensen die iets over die ‘vredelievende’ godsdienst durven zeggen, riskeren hun leven; zij zijn bovendien de schietschijf van iets dat justitie heet.

  Like

 8. Driek zegt:

  Francisco van Jole, hoofdredacteur van Joop.nl is natuurlijk een dom figuur. Daarmee is geen enkele discussie onmogelijk. Maar ik vind die foto van Geert Wilders zeer onprettig aandoen. Ik heb nog een foto van de overleden Pim Foruyn. Deze foto doet mij daar aan denken. Laten we hopen dat een dergelijk levenseinde hem niet overkomt.

  Like

 9. Fockewulf190 zegt:

  Weer zo’n typisch argument, wat aan alle kanten rammelt. De kosten van die enkele beveiligers wegen niet op tegen de tekorten in de ouderenzorg. Het idee is wel leuk bedacht, maar dan denk ik: Wilders is door een deel van het volk gekozen. Ik heb echter nog nooit iemand hardop horen zeggen dat hij of zij voor de massa immigratie gekozen heeft.

  Like

 10. Jelle R zegt:

  De achterlijkheid van links kent echt geen grenzen.

  Like

  • Anneke zegt:

   Helemaal gelijk Jelle R, de achterlijkheid van links kent geen grenzen….en het ergste van alles is dat er hier in ons landje nog heel veel van deze Francisko’s en Franciska’s bestaan……..het is vechten tegen de bierkaai zolang er dit soort mensen zijn…..zij zijn slecht voor ons landje…. maar zij zijn zo oppervlakkig dom dat zij het zelf niet doorhebben….

   Like

 11. kraftavilqa zegt:

  Jolo is zoals je verwacht van een linksist in de war, hij heeft ’t over ‘vluchtelingen’ (terwijl ’t zoals iedere niet realiteitsblinde waarnemer weet) gelukzoekende kolonisten zijn. Als ’t al bonafide vluchtelingen waren die bedreigd worden door dezelfde lieden als Wilders dan waren het Christenen en die komen hier niet want die worden onderweg al door de muzels omgebracht. Voorts heeft Wilders niet alleen van de muzels te vrezen maar ook van de linksisten/policoristen in die kringen is ’t vermoorden van de politieke tegenstander niet ongebruikelijk kijk maar hoe ’t Pim Fortuyn is vergaan en destijds hebben ze het bij Hans Janmaat ook geprobeerd.

  Like

  • SeeMore zegt:

   Hoe je het ook wendt of keert; het is links iedere keer gelukt om hun “tegenstanders”, al dan niet letterlijk, uit te schakelen. Komt omdat links bijna oneindig ver kan gaan voordat zij het predicaat “extreem” opgeplakt krijgen. Er is echter bar weinig voor nodig om als kritische burger de titel “extreemrechts” opgeplakt te krijgen.

   Like

 12. Rein van der Veen zegt:

  Een bij linksmensen geliefde drogredenering: de valse analogie, die algemeen bekend is als ‘appels met peren vergelijken’.
  De zogenaamde vluchtelingen zoeken geen bescherming, maar de privileges waar zij aanspraak op maken, zoals gratis huisvesting, gratis gezondheidszorg, gratis rechtsbijstand en respect voor hun achterlijke cultuur.

  Like

 13. leefbarbaar zegt:

  De linxe kerk verkondigt iedere keer hetzelfde liedje. Eén daarvan is iets miepen over de kosten van de beveiliging van meneer Wilders.
  En dat is ziek.
  Erg ziek.
  Want wanneer een politicus beschermd moet worden, dan gaat het niet goed in je land.
  En dat de overheid geld geeft aan omroepen om mensen te demoniseren is ook ziek. Erg ziek.

  Like

 14. koddebeier zegt:

  Francisco van Jole heeft dringend een hersentransplantatie nodig want op dit moment is het een lege ruimte, een stel varkenshersens zouden al een uitkomst kunnen bieden !

  Like

 15. hans zegt:

  Het enige juiste antwoord zou moeten zijn dat die van jole eens flink bedreigd moet worden en misschien ook eens een flink corrigerend ouderwets Hollands pak slaag!

  Like

 16. Theresa Geissler zegt:

  Uiteraard volledig eens met bovenstaande reacties. Zelfs zo, dat ik ze als volgt zou willen samenvatten:
  Die van Jole moet uitkijken met zijn beweringen; hij begeeft zich op glad ijs:
  Niet alleen spreekt uit zijn woorden de verkapte neiging een politicus dood te willen hebben, maar tevens wat daarmee samenhangt: Dat hij een deel van het kiezersvolk -het realistische deel- geen eigen voorman gúnt.
  En dat is het vege teken, dat iemand in wezen hengelt naar tirannie.-Iets, wat hij zonder twijfel Wilders en de zijnen aanwrijft, maar ondertussen…..
  Twijfelachtige mentaliteit, bij die VARA-mensen; altijd al zo geweest!

  Like

 17. Bas Koning zegt:

  Prima. Maar dan gaan we ook van Jole bedreigen. En dan geen beveiliging heh? Wablief? Niet?

  Vluchtelingen helpen wij. Plunderaars niet.

  Like

 18. Thoth zegt:

  Vara, migranten en Jole zijn losers.

  Like

 19. Frans Brassens zegt:

  Sinds ik de naam ‘Van Jole’ voor het eerst tegenkwam wist ik al dat hij er een uiterst merkwaardige denktrant op na hield. In de loop der tijd kwamen daar de kwalificaties ‘onlogisch’, ‘onintelligent’, ‘vies’ en ‘pissebed-achtig’ bij. Nu ik dit laatste braaksel van hem heb gelezen komen er kwalificaties bij, die bij mij nog sluimerden: ‘moordzuchtig’ en ‘kwaadaardig tot op het bod’.
  Ik denk dat het beter voor Nederland is als dit soort ongedierte op de een of andere manier verdelgd zou worden.

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   En ‘bod’ moet natuurlijk ‘bot’ zijn….

   Like

  • SeeMore zegt:

   Helaas is het in NL altijd zo geweest; dat het échte geweld en moordaanslagen steevast van Links komen. Snap ook niet waarom Rechts altijd zo verguisd wordt!? Enfin. Die van Jole heeft mazzel dat hij tot het kamp der anarchistische huurlingen behoort.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Waarom Rechts altijd zo verguisd wordt? Dat kan ik U wel verklaren:
    Omdat de wereld al minstens sinds ’45 -maar waarschijnlijk al eerder- met een verkeerd uitgangspunt leeft:
    Namelijk, dat Fascisme en Nationaal-Socialisme ‘extreem-Rechts’ zouden zijn.
    Dat zijn ze niet. Geen van beide. Ze zijn extreem-LINKS. -Fascisme ook.
    Ik kan het aantonen; op dit moment denk ik over een artikel over dit thema.
    Kan nog even duren, want ik wil het afdoende uitgewerkt hebben. Maar ik hoop, dat het me lukt.
    Hoe dan ook, dat dergelijke richtingen extreem-RECHTS zouden zijn is een smerige leugen -Van Links, dat zo haar voortbestaan wil garanderen.

    Like

 20. Net zoals Johan in z’n reactie hier boven ben ik van mening toegedaan dat Fransisco van Jole een gore, smerige cryptocommunistische jankmuil is die z’n verderfelijke VARA gif in de nacht van woensdag op donderdag doet spuien. Elke keer weet hij van z’n favoriete onderwerpen een tenenkrommend geheel te maken, met de op maat uitgezochte kandidaten welke eveneens de bloeddruk bij gelegenheid luisteraars naar boven doet jagen. Heb deze slinkse lamlul eens aangehoord in een slapeloos moment met als gast u raadt het al Quincy Gario, nou dat heb ik geweten hoor, na een half uurtje geluisterd te hebben heb ik de radio uitgezet en ben mijn bed uitgestapt en mijn gedachten geprobeerd op een zijspoor te zetten. Het lag er duimendik boven op dat deze uitzendingen van A tot Z zo in elkaar z’n gezet dat mensen die steekhoudende argumenten hadden voor het behoud van het kinderfeest Sinterklaas, gewoon afgekapt werden en gelijk daarna een muziekje werd gedraaid tot de volgende misselijkmakende golf van socialistische luister terreur…

  Rutger ontmoet Francisco van Jole

  Like

 21. jowitteroos zegt:

  Citaat van die malloot: “Ik heb van mijn vader geleerd, als je hard bent voor anderen moet je het ook voor jezelf zijn.”
  Genoteerd!!!!!!

  Op 2.28 minuut is dat duidelijk: https://youtu.be/BVi1OSpsR1U

  Dus hierbij Francisco mijn middelvinger naar jou toe

  Like

 22. SeeMore zegt:

  Zélfs een ware NAZI zou verbleken bij de denkbeelden van de “raszuivere” Linksmensch. Demoniseren en doelbewust uitlokken van moord. Hoe diep kan je zinken!?

  Like

 23. tjonge zegt:

  eigenlijk hoopt van jole op een “pim fortuyntje”
  .
  is die jole nou bezig met het aanzetten tot moord ?

  Like

 24. Tistochwat zegt:

  Die rooie ratten zijn héél bedreven in het verdraaien van feiten, het meten met twee maten, het maken van kromme vergelijkingen en natuurlijk in het graaien in ons belastinggeld om zichzelf te verrijken.

  Like

 25. jan zegt:

  als deze man hoofd redacteur is dan kan je nagaan wat zijn achterban is gelijk ontslaan

  Like

 26. Tistochwat zegt:

  Is het dit waarnaar de linkse landverraders streven?

  Like

 27. Nachtmerrie: Misdaadbendes en ISIS-immigranten in Europa bundelen krachten

  EU-hoofdstad Brussel zinkt weg in criminaliteit door Marokkaanse motorbendes

  Een Marokkaanse criminele motorbende in Brussel zweer openlijk trouw aan ISIS.

  Een ware nachtmerrie voor de gewone Europese burgers begint werkelijkheid te worden nu blijkt dat bestaande misdaadbendes, die voornamelijk worden gerund door migranten, de krachten bundelen met de vele duizenden ISIS aanhangers onder de zogenaamde ‘vluchtelingen’ waar onze leiders massaal de grenzen voor hebben geopend. Hierdoor dreigen veel wijken en straten, ook in kleinere steden, binnen korte tijd te veranderen in levensgevaarlijke no-go zones waar islamistische misdaadbendes het voor het zeggen hebben, omdat de politie niet voldoende middelen zal krijgen om tegen hen op te treden.

  De afgelopen jaren zijn door migranten beheerste bendes zoals Satudarah, United Tribuns en ook het Koerdische Median Empire snel groter geworden. Veel immigranten die naar Europa komen voelen zich aangetrokken tot deze bendes, niet alleen vanwege hun gezamenlijke afkomst en/of religie, maar ook vanwege het snelle geld dat deze bendes verdienen met hun criminele activiteiten.

  De meeste leden van deze bendes hebben hun sporen verdiend in de drugshandel, dwangprostitutie, wapen- en mensenhandel en met moorden. EU-hoofdstad Brussel, een van de eerste grote steden in Europa waar moslims binnen afzienbare tijd de meerderheid zullen vormen, zinkt door bendes zoals de Kamikaze Riders MC steeds dieper weg in criminaliteit. Ook het aantal no-go zones in de stad neemt verder toe.

  Marokkanen maken Brussel onveilig

  Oprichters van de Kamikaze Riders zijn Said Saouti, die ooit gevangen zat vanwege inbraak en wapendelicten, en Abdelouafi Elouassaki en diens twee broers, Houssien en Hakim, die als immigranten in Brussel wonen en leidinggevende posities hebben in de moslim organisatie Sharia4Belgium, dat er geen geheim van maakt België door middel van terreur om te willen vormen tot een islamitische staat. De leden van de club, die een ‘kill’ tatoeage op hun vuist hebben en op snelle Japanse motoren rijden, zijn allemaal Marokkanen.

  Saouti heeft ondertussen een echte salafisten(haat)baard laten groeien en heeft op zijn eigen Facebook de eed van trouw aan de Islamitische Staat geplaatst. Op hun gezamenlijke Facebook pagina zijn jihadistische foto’s te zien, waaronder een van een tienkoppige, met Kalashnikovs bewapende ISIS-terreureenheid. Houssien en zijn broer reisden naar Syrië om te vechten aan de kant van ISIS. Eerstgenoemde werd daarbij gedood. Hakim keerde gewond naar Brussel terug en werd er van verdacht in Syrië te hebben verkracht en gemoord, maar zijn advocaat zorgde ervoor dat alle aanklachten werden ingetrokken.

  Zwaar bewapende moslim criminelen met oorlogservaring

  De oprichting van een criminele motorbende zoals Kamikaze Riders is een nieuwe tactiek die radicale islamisten in Europa toepassen bij het werven van volgelingen. Dit nachtmerrie scenario dreigt zich over heel Europa, inclusief Nederland, te verspreiden, zeker nu onze landen de komende jaren zullen worden overspoeld met miljoenen moslims, waarvan de meesten ongetrouwde jonge mannen zijn die rechtstreeks van de slachtvelden in het Midden Oosten en Afrika afkomstig zijn.

  Het grootste gevaar zit in de combinatie van de radicale islamitische ideologie en de zware wapens waarover deze bendes doorgaans beschikken. Van machinegeweren tot handgranaten en explosieven – ze hebben vrijwel alles en zijn bereid hun arsenaal ook daadwerkelijk te gebruiken. Aanslagen met grote aantallen slachtoffers lijken dan ook slechts een kwestie van tijd.

  Koerdische motorbende zegt op ‘ISIS pedofielen’ te jagen

  In Duitsland zijn er vergelijkbare ontwikkelingen rond de motorbende Median Empire MC in Köln, waar hoofdzakelijk Koerden toe behoren met banden met de in het Westen als terreurorganisatie bestempelde vrijheidsbeweging PKK. Omdat de Koerden in Syrië en Irak zware strijd leveren tegen het door Turkije gesteunde ISIS, zweren de leden van de motorclub op ISIS-aanhangers in Duitsland te zullen jagen. Op hun Facebook is onder andere een foto geplaatst met het bijschrift: ‘Koerden jagen op pedofielen in Duitsland! Wie mensen voor ISIS rekruteert moet erop rekenen de rechtvaardige vuist van de Koerden voor zijn bek te krijgen! Abou-Nagie rechts, en links ISIS-kinderverkrachter Deso Dogg!’ Lees verder >>> http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/08/Nachtmerrie-Misdaadbendes-en-ISIS-immigranten-in-Europa-bundelen-krachten

  Like

  • SeeMore zegt:

   Gaat het ineens snel he.
   En niemand in de politiek die dit natuurlijk aan zag komen…
   Dit wordt een “wir haben es nicht gewusst” terwijl de voorstelling nog in volle gang is.

   Like

 28. Jean zegt:

  Ik geloof in gerechtigheid alhoewel het gerecht zijn best doet daar aan te twijfelen maar als de Nederlanders alsnog op d66, pvda, groenlinks of vvd gaan stemmen, de kleine rotzooi wil ik bewust niet vermelden, dan heb ik echt te doen met onze Nederlandse vrienden.
  Er is maar een partij die een einde kan maken aan heel de rotzooi en dat is de PVV die is rcht door zee en zegt openlijk ‘moslims weg ermee’.

  Like

 29. ingrid hamer zegt:

  meneer jole. koop een knuppel en ga ze zelf beveiligen maar kijk eerst eens naar wat er in je eigen land gebeurt met de Nederlanders. Ik ben nederlander en weet best wat er daar gebeurtmaar met alles wat maar naar deze zooi gaat in die bodemloze put zou zo veel voor onze eigen mensen gedaan kunnen worden die net zo als ik met mijn gezin van het minimum van het minimum rond moeten komen en maar hopen dat we niet ziek worden omdat we allleen basis verzekering kunnen betalen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s