Amsterdam gaat “islamofobie” registreren

Screenshot_10

AMSTERDAM – Amsterdam gaat anti-islamitische incidenten en moslimdiscriminatie beter en apart registreren. Een ruime meerderheid van de gemeenteraad steunde donderdag een initiatief van D66 en VVD.

De partijen zijn bezorgd over geloof gerelateerd geweld in de hoofdstad tegen islamitische Amsterdammers en instellingen. Twee op de vijf moskeeën in Nederland hebben volgens D66 en VVD in de afgelopen tien jaar te maken gehad met gewelddadige incidenten, variërend van een varkenskop voor de deur tot dreigmails en bekladding. Twee op de drie docenten zei vorig jaar getuige te zijn geweest van moslimdiscriminatie in de klas.

Lees verder>>>
(h/t “Driek”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Amsterdam, Appeasement, cultuurrelativisme, D66, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, VVD, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

29 reacties op Amsterdam gaat “islamofobie” registreren

 1. Johan zegt:

  Die hele genmeenteraads-kliek is een stelletje moslim-kontelikkers.

  Like

 2. Johan zegt:

  Een zwarte bladzijde voor Amsterdam. De stad buigt voor de islam. Typisch dhimmi-gedrag.

  Like

 3. Lis zegt:

  Dat lijkt me een heel goed plan, mits het wordt weggestreept tegen het aantal incidenten tegen blanke autochtonen. Het aantal incidenten van moslims tegen Joden wordt met een factor 2 berekend. Daders streng straffen. Hopelijk wordt het dan een stuk leuker en rustiger in de hoofdstad (sarcasm mode uit).

  Like

 4. Johan zegt:

  Dit is werkelijk de omgekeerde wereld. Een halvegare islam-reli-ransaap probeert de halve Thalys uit te moorden in naam van Allah en zijn proleet. Het vertrekpunt van die Thalys-trein was notabene ook nog eens Amsterdam ! Nog geen week later gaat de Amsterdamse gemeenteraad door de knieën omdat er ooit eens een varkenskop bij de moskee lag. Want dat is pas ernstig, dat arme moslimpjes zich in hun religieuze gevoelens gekwetst zouden kunnen voelen.
  Het zijn niet de radicaliserende moslims, die worden aangepakt. Neen, het zijn de gewone Nederlanders, die het spuugzat zijn en tegen de islamisering in opstand komen. Als volgende stap zal waarschijnlijk dit soort kritische blogs het zwijgen worden opgelegd.
  De perverse islam wordt geen strobreed in de weg gelegd. Integendeel ! Voor de aanhangers van de proleet wordt de rode loper richting de Stopera wagenwijd uitgevouwen .

  Like

 5. Thoth zegt:

  Oh, ik mag niet meer anti-islamitisch zijn. Wat een gelul.

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Amsterdam gaat islamofobie registreren ! ! !
  ………….
  Dyslectisch ben ik niet zover ik weet, maar ik las…………. (dacht te lezen……….)
  .”” christianophobie”
  Maar het was:”Amsterdam gaat islamofobie registreren”……….
  HELEMAAL GESTOORD………..zijn ze

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Blijf vooral op deze partijen die het eigen volk naaien stemmen !!
  Eens komt de tijd !!

  Like

 8. Marc zegt:

  VVD en D66, onze niet bestaande ‘liberale’ partijen. Incidenten tegen moslims registreren mag. Maar je mag het geen islamofobie noemen. Bovenal dienen incidenten tegen Westerlingen en hun cultuur wel degelijk als westerfobie, dan wel als moslimaanval geregistreerd te worden.

  Het einde van een werkbare democratie is in zicht. Met dank aan bovengenoemde partijen.

  Like

 9. leefbarbaar zegt:

  En zie daar maar weer de VVD. Lokaal zijn ze bijna nog erger dan landelijk.

  Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  Och, láát ze! Als ze op deze manier een beter overzicht krijgen van hoe groot de volkswoede tegen de Islam in feite ís, zet het ze, wie weet, nog eens aan het dènken.
  Kijk,om een poging te doen om dat te illustreren:
  Een redacteur van Nieuwe Revu verklaarde ooit het volgende:
  “Ooit ging ik ervan uit, dat het Communisme goed was voor Vietnam en bootvluchtelingen, dat waren alleen maar a-socialen, die hun vervolging louter aan zichzelf te danken hadden…..Maar ja, het worden er nu toch wat te véél om dàt vol te blijven houden.”
  Geloof me, als de aversie tegen moslims dan inderdaad groeit, is het uiteindelijk een goede zaak, dat zichtbaar wordt hóezeer hij groeit!

  Like

 11. Tempelier zegt:

  En is er ook al een speciale registratie van Kafirfobie ????

  Like

 12. reageerbuis zegt:

  Het is juist de bedoeling dat niet-islamieten angst (Grieks: fobos) voor de islam krijgen. De koran zegt: “Ik zal angst zaaien in het hart van de ongelovigen. Slaat hun het hoofd af, verminkt hen in alle ledematen.” [8:12]
  Islamofobie kan vanuit de islam geredeneerd dus nooit verkeerd zijn!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ reageerbuis 27 augustus 2015 om 19:51

   Dat ben ik helemaal met u eens! Wij doen er juist goed aan om ‘islamofoob’ te zijn!
   De moslim is er uitermate mee in z’n nopjes.
   Maar nee, het is wéér niet goed en men wil ons zelfs gaan VERBIEDEN om bevreesd (overigens een terechte vrees) te zijn voor de islam; we moeten er verplicht van gaan houden!

   De duivel zit erachter want geen mens verzint zoiets achterlijks!

   Like

 13. SeeMore zegt:

  En de politie mag de etnische achtergrond van overtreders expliciet NIET vermelden!! Lekker bezig zo. In de gemanipuleerde statistieken zijn “Nederlanders” dadelijk het meest criminele volk van Europa.

  Like

 14. Charles Martel zegt:

  Islamofobie is moslims van christenen scheiden omwille van hun geloof en dan de christenen de keel doorsnijden.

  Like

 15. Pegidafan zegt:

  Inderdaad Johan , die kant gaan we op , dat site’s als dit verboden worden .Het wordt alsmaar gekker . Als je al die gutmenschen ook op tv ziet in het journaal die vrijwillig kleding inzamelen , dan vraag je je toch af , hoe die mensen zo geworden zijn . Wat een stelletje halvegaren heeft dit land toch ongelooflijk . Ja en volgens mij zijn de meeste mensen hier zo . Want als ik in mijn omgeving begin over de kwestie goudzoekers , zeggen de meeste toch ja die mensen komen van waar het oorlog is die moeten we helpen . Kromme tenen , een vuur rode kop , en de schijt krijg ik er van . Maar ook de mensen die tegen het asielbeleid zijn , zeggen ja wat moeten we er aan doen en gaan verder met de orde van de dag . Er zijn bijna geen mensen die er echt iets tegen willen doen . Die zijn al murf gemaakt door ons fascistisch monster in Den Haag en Brussel . En reken maar dat die moslims der eigen slap lachen hoor om het beleid wat ze hier voeren . Die erdogan heeft er elke nacht een natte droom van , dit is precies wat hij wil , zo krijgen ze over een aantal generatie’s politiekemacht in Duitsland en in heel Europa , dus wat met wapens niet lukte hebben ze dan via de baarmoeder en emigratie voor elkaar .
  Die elite van ons , zijn zo verekte verot , om je eigen volk in te ruilen , en een heel werelddeel moslim te maken . Hoe ziek ben je dan , in de geschiedenis is er nog nooit zoiets achterlijks gebeurd als wat er zich nu afspeelt .

  Like

 16. Joshua zegt:

  Amsterdam verwordt tot schilderswijk in den haag je moet je maar aanpassen aan die islam MONGOLEN.
  Deze funzige partijen vvd , d666 pvda en nog meer van dat tuig moesten verboden worden wegens volksverraad!!!

  Like

 17. hans zegt:

  Snappen die vuile gekken niet dat het binnenkort afgelopen is met ze!?
  Als je gewoon DOORDRAMT EN DREINT met je K***er beleid, terwijl er elke dag steeds meer indicaties zijn dat de bevolking er scheitziek van is en alle graaipartijen die er aan vooraf gaan op je inkomen voor juist die Vieze smerige Fascistische moslims en bijhorende Racistische rans-apen mag je wel eens gaan nadenken, want de wraak is meedogenloos!

  Like

 18. Jean zegt:

  Als dat nu zou zijn:
  Amsterdam gaat “islamofobie” registreren, feliciteren en honoreren dan zou dat pas goed nieuws zijn voor onze westerse seculiere samenleving.

  Like

 19. Pogo zegt:

  Hou wel van de Russian Style tegen die zogenaamde fobie.

  Like

 20. vanhetgoor zegt:

  Dan krijgen ze het nog druk, elke keer als er een moslimse vrouw in elkaar wordt getrapt door haar wettige echtgenoot dan moet dat geregistreerd worden, elke bedreiging, elke overval en niet te vergeten elke imam (oplichter) in de moskee (haathut) die een stuk citeert uit de koran, dat staat bol van de bezweringen en verwensingen waar domme mensen eenvoudig bang van worden. De islam is een en al angst voor een verzonnen god, een normaal mens wordt daar niet bang van.

  Like

 21. Scheerzeep NU zegt:

  Islamofobie is aan Islam gerelateerde angst. Daar lijden eveneens veel moslims aan die op de vlucht voor hun geloofsgenoten elders op de wereld.
  Dat VVD, D66, PvdA, SP en GroenLinks die angst voor de Islam in Amsterdam willen registreren is overbodig. Het COA vangt die Islamofoben al op in asielzoekerscentra.

  Like

 22. Jade zegt:

  Landverraad pur sang…

  Like

 23. Perfide Albion zegt:

  En ik stel vast dat de VVD er weeeeer bij betrokken is.

  Like

 24. Jaantje zegt:

  Vreemd de meeste scholen in Amsterdam zijn gemengde scholen waar de blanken in de minderheid zijn.
  Dan zijn er de zwarte(bijna) scholen en de witte(bijna)scholen .
  En twee op de drie docenten constateren dat??
  Er klopt geen klap van het is andersom.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s