Autotron Rosmalen tijdelijk asielzoekerscentrum

Screenshot_15

ROSMALEN – De kans is groot dat het Autotron in Rosmalen een tijdelijk asielzoekerscentrum voor 400 asielzoekers wordt. Het college van B en W van Den Bosch moet woensdag 2 september nog wel een principebesluit nemen, maar alle seinen lijken op groen te staan.

De gemeenteraad is woensdagavond door verantwoordelijk wethouder Eric Logister geïnformeerd nadat het Brabants Dagblad vragen over het tijdelijk azc had gesteld aan de gemeente.

Lees verder>>>
(h/t “Lis”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Derde Wereld, Eurabië, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Autotron Rosmalen tijdelijk asielzoekerscentrum

 1. Tistochwat zegt:

  Kunnen ze ze ook niet gaan onderbrengen in de Efteling?
  Met name in het spookhuis daar?

  Like

 2. Driek zegt:

  Onze mensenvriend Franse Timmermans wil de asielzoekers ophalen. Fijn, ik struikel nu al over de negers en de hoofddoeken. De gedachte alleen al, om in dit land oud te worden. Die gedachte grijpt me werkelijk naar de strot. Gelukkig ben ik al oud. Ik maak die ellende niet mee. Die man is helemaal de weg kwijt. En dat geld voor de meeste Nederlanders.

  Timmermans: vluchtelingen vaker legaal naar EU
  BRUSSEL –
  EU-landen moeten vluchtelingen een beter alternatief bieden voor de diensten van mensensmokkelaars. Daarvoor pleitte eurocommissaris Frans Timmermans donderdag in een interview met het VRT-journaal.

  Vluchtelingen die recht hebben op asiel moeten volgens de Nederlander op grotere schaal worden geïdentificeerd in de regio. ,,Die haal je op een legale manier naar Europa toe. Dan hoeven ze geen duizenden en duizenden euro’s aan gewetenloze boeven te betalen”, zei Timmermans.

  Timmermans waarschuwt dat de EU-landen de vluchtelingenstroom alleen gezamenlijk in goede banen kunnen leiden. Hij riep op tot betere opvang in de regio, meer controle aan de buitengrenzen, meer opvangmogelijkheden en een eerlijke verdeling van vluchtelingen over de lidstaten.

  De Nederlander verwacht dat de komende maanden vooruitgang wordt geboekt met de aanpak van de problemen. Hij stelde donderdag in een gezamenlijke verklaring met commissaris Dimitris Avramopoulos (Migratie) dat al een pakket aan maatregelen op tafel ligt.

  Het gaat onder meer om ,,het versterken van onze aanwezigheid op zee, samenwerking met de landen waar vluchtelingen vandaan komen of doorheen reizen en de harde aanpak van smokkelnetwerken.” Binnenkort volgen meer voorstellen, kondigden de EU-bestuurders aan.

  De huidige situatie is volgens commissarissen onhoudbaar. ,,Dit is geen Oostenrijkse crisis. Geen Italiaanse, Franse, Duitse, Griekse of Hongaarse crisis. Dit is een Europese crisis en die vereist een gezamenlijke Europese reactie.”

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Kan die Timmermans niet accuut terminaal worden?Vies en gevaarlijk ventje!

   Like

  • Tistochwat zegt:

   Driek 27 augustus 2015 om 21:20

   “Dan hoeven ze geen duizenden en duizenden euro’s aan gewetenloze boeven te betalen”, zei Timmermans.”

   Het is uiteraard beter als de BURGER duizenden en duizenden euro’s aan gewetenloze boeven betaalt: die in Den Haag en in Brussel.
   Ik zou die Timmerfrans toch zó ontzettend graag een flink pak op z’n donder geven!
   Hoeveel dobber-exoten heeft die huichelaar trouwens al in huis genomen?

   Like

 3. bigljohn zegt:

  Libema heeft al meer locaties ingezet voor de opvang van gelukszoekers. Geld verdienen aan die Allah mannen en ons daarna met de ellende opschepen. Gelijk hoe die eigenaar van die camping dat deed. Zijn camping liep slecht, dus hij ging in zee met het COA. Mensensmokkelaars worden aangepakt. Waarom deze exploitanten dan ook niet ? Ze bieden hun locaties aan, en stimuleren daarmede extra de aanzuigende werking van gelukszoekers. Immers, ook hier geld de wet van vraag en aanbod. Is er genoeg opvangruimte, dan komen er nog meer van die gelukszoekers als vliegen op de stroop af. Ze contacten elkaar met de GSM telefoon. De zieligheidsindustrie blijkt dus nog groter dan we dachten !

  Like

 4. leefbarbaar zegt:

  Het Brabants Dagblad moet je niet lezen; het is een walgelijk krantje, dat censuur pleegt.
  Probeer daar op het forum iets te achter te laten wat niet dom en linx is en het wordt meteen verwijderd.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Op het terrein van het Autotron? Nou, dat kan leuk worden! Zijn er dan nog mensen die het automuseum willen bezoeken, als ze zich tussen de neergesmeten rotzooi een weg moeten banen naar de ingang?

  Sorry, nu ga ik er zomaar vanuit dat deze ‘vluchtelingen’ exact dezelfde principes hebben als alle andere, en dat ze de troep voor ons, hun slaven, achterlaten. Wij mogen de drek en de vuilnis verwijderen, de toiletten schoonmaken en hun smerige nesten verschonen.
  Maar ja, wat we er tot nu toe van hebben gezien, belooft het niet veel goeds voor Autotron. Ze zullen flink spijt krijgen als ze deze vreemdelingen op hun terrein laten wonen.
  Wie weet hoe lang het duurt eer ze daar weer weg gaan…!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s