Zweden: Moslim mag tijdens werktijd niet de moskee bezoeken – eist € 13.000,- smartengeld

Screenshot_11

(Door: “rommel”)

Een moslimman in het Zweedse Malmö eist € 13. 000,- schadevergoeding van een Deense bouwonderneming in Lund, omdat hem een baan werd geweigerd bij het bedrijf. Hij had onder andere geëist elke vrijdag tijdens werkuren een moskee te kunnen bezoeken.

Het was in maart van dit jaar dat de 42-jarige moslimman solliciteerde bij het bouwbedrijf inBlue in Lund. Volgens de aanklacht van zijn vakbond, de lokale extreemlinkse afdeling van Sac in Malmö, was het bedrijf in eerste instantie bereid om de moslimman in dienst te nemen.

Maar nadat de 42-jarige een email naar het bedrijf had opgestuurd waarin hij duidelijk maakte dat hij een praktiserend moslim is en tijd moest krijgen om vijf keer per dag richting Mekka te bidden, en bovendien elke vrijdag onder werktijd een moskee wil bezoeken, werd hij verzocht op kantoor te komen om zijn situatie verder te bespreken. Tijdens het sollicitatiegesprek werd duidelijk dat de moslimman een radicale islamitische geloofsleer belijdt wat niet kan functioneren op de werkvloer. Hij kreeg later te horen dat hij niet aangenomen was.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DVC

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Eurabië, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, nieuw fascisme, Religie, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

13 reacties op Zweden: Moslim mag tijdens werktijd niet de moskee bezoeken – eist € 13.000,- smartengeld

 1. Theresa Geissler zegt:

  Eén sollicitatiegesprek gehad, nergens voor getekenden aantoonbaar inflexibel gebleken. Overal elders zou al lang zijn aangetoond dat hij geen poot heeft om op te staan.
  Maar ja……Dit is Zweden, hè………

  Like

 2. Frans de Wit zegt:

  Is toch normale reactie van de werkgever, ze hebben samen de kaarten op tafel gelegd en er is gewoon afgezien van een overeenkomst, begrijpelijk

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Wat een brutaliteit! Meneer de moslim weet wél waar Abraham de mosterd haalt!
  Ik zou er als werkgever niet over PEINZEN om een moslim in dienst te nemen; die niksnutten liggen onder werktijd de hele dag met hun reet omhoog en hebben mij te veel eisen!
  En dan zou je ook nog de tijd moeten betalen die de ‘heren’ in hun haathut doorbrengen!

  Like

  • Luchtpint zegt:

   Moslims kunnen niet onderworpen worden aan de wetten van ongelovigen, alleen maar aan wat Allah bij monde van zijn profeet geboden en verboden heeft. Het interne arbeidsreglement van een onderneming is m.a.w. de “interne wetgeving” van een bedrijf. En ook dat legt geboden en verboden op. Zoals bijvoorbeeld m.b.t. arbeidsduur, pauzes,..enz. Dus als de burgerlijke en strafwetgeving van ongelovige samenlevingen niet geldig zijn voor moslims, dan gelden ook arbeidsreglementen op bedrijfsniveau niet voor hen. Wegens niet gemaakt door Allah.

   Ik kan uit die logica geen beter argument distilleren voor het doelbewust niet aannemen van moslim werknemers.

   Like

 4. Jean zegt:

  Trap de moslim in een trap tot in die zandbak in noord Afrika, dat is “besparingen” letterlijk toepassen en…..breek die mosselketen af of gebruik ze voor varkenskwekerijen.

  Like

 5. die stomme onnozele linkse europeanen zijn volledig de weg kwijt ,

  Like

 6. vanhetgoor zegt:

  De reden waarom die man niet mag protesteren in de moskee is omdat hij geen moslim is, althans geen zuivere oprechte. Want een echte moslim weet dat hij zijn zogenaamde verplichte ter aarde werpingen mag uitstellen tot na het werk, na de reis of na de vakantie tot hij weer in staat is, dan mag hij ze inhalen of in een keer doen, dat is geldig voor alle gemiste aanbiddingen van Allah en de Heilige profeet.

  Omdat die men dus geen moslim is, te lui is om te werken met als excuus het feit dat hij behoort tot een misdadig genootschap. Hij komt er dus niet mee weg, omdat helaas voor hem er tegenwoordig meer mensen zijn die uitstekend op de hoogte zijn van hoe deze misdaad zich voltrekt. Het net sluit zich om die ratten, het is bijna einde verhaal!

  Like

 7. harry zegt:

  Hopelijk is die rechter niet zo achterlijk om die geit in z’n gelijk te stellen , want dan gaan al die klootzakken , ook die nog nooit gewerkt hebben , ineens solliciteren .
  Vijf van dat soort grapjes en je hebt al een aardig jaarsalaris .
  Ook een manier om een land failliet te krijgen !

  We zijn hier in het westen helemaal niet opgewassen tegen die mentaliteit van moslims en negers .
  Wij vinden hun te stom om voor de duvel te dansen , maar als ze dat omgekeerd zouden vinden , dan valt dat ook moeilijk tegen te spreken .
  Op een of andere manier zijn ze ons steeds te slim af .
  We tuinen overal in , althans de “boven ons gestelden “.
  Zijn wij te correct , te fatsoenlijk om weerwerk aan dat tuig te geven ?
  Te laf , te soft misschien ?
  Alle vier , ik denk het écht .

  Tijd dat we onze tanden eens wat meer laten zien !

  Like

 8. Jade zegt:

  Verdovingsspuit in de kont en uit het vluigtuig donderen boven de West Sahara.
  De eerste keer met parachute, de tweede keer zonder…

  Like

 9. Cooper zegt:

  Misschien was het helemaal niet zijn bedoeling om aan het werk te gaan en wist hij van tevoren toen hij zijn eisenpakket op tafel legde dat de sollicitatie af zou ketsen. Vandaar deze poging, met hulp van de linkse broeders natuurlijk om hier € 13.000,- uit te slepen, makkelijk verdient geld toch ???

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat zou best wel eens kunnen.
   Tenslotte zegt hun leer ze nadrukkelijk, dat het de ongelovigen zijn, die voor hèn moeten werken. Vraag het maar aan Anjem Choudary c.s.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s