Noodlijdend Defensie vliegt in luxe

Screenshot_8

Hoewel Defensie nauwelijks geld heeft, werd er 3,3 miljoen euro uitgegeven aan businessclass-vliegtickets in 2014, schrijft De Telegraaf donderdag.

Een jaar eerder was dat bedrag nog 2,9 miljoen. Bij de marechaussee wordt ruim 10 procent van de vliegreizen in de businessclass afgelegd. Bij de andere drie krijgsmachtdelen ligt het aantal dure tickets tussen de 3 en 4 procent. Volgens het ministerie zijn de businessclass-tickets nodig om op reis te kunnen werken. Militairen onder de rang van kolonel en lage ambtenaren krijgen geen luxe ticket, zij reizen een dag eerder. Binnen Europa reizen alleen twee-sterren generaals en topambtenaren nog in de businessclass.

Bron:
www.ad.nl
(h/t “Jan”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Hypocrisie, Krankzinnigheid, Overheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Noodlijdend Defensie vliegt in luxe

 1. VVD en D66 Amsterdam laten politie ‘islamofobie’ apart registreren

  Op verzoek van de liberale partijen gaat de Amsterdamse politie agressie tegen moslims apart noteren.
  De Amsterdamse gemeenteraad gaat met een grote meerderheid akkoord met een plan van D66 en de VVD. De twee partijen stellen voor om bij geweldsdelicten met een discriminerende achtergrond ook islamofobie als aparte categorie op te nemen bij de aangifte. Zodoende moet de politie een beter beeld krijgen van de omvang van hate crimes die gepleegd worden jegens moslims en moskeeën: Lees verder >>> http://www.dagelijksestandaard.nl/2015/08/vvd-en-d66-amsterdam-laten-politie-islamofobie-apart-registreren/

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  Dat ze niet zo reizen?
  http://www.froot.nl/posttype/froot/zo-reis-je-first-class-in-een-airbus-a380/

  Of nóg beter: met een privé vliegtuig zoals onze ‘majes’?

  Like

 3. Sjaak zegt:

  ALLES DOOR EN DOOR VERROT !
  ALLES UITWISSELEN ! METEEN !

  Like

 4. BertG. zegt:

  Een beetje officier stapt toch gewoon in bij ze manschappen, wat voor vervoer dan ook.
  Zou je zeggen.
  De officieren hebben toch altijd aan de buiten grens gestaan, in elke oorlog, om alles aan te sturen.
  Laf tuig is dat en ik zal wel nooit begrijpen waarom al die soldaatjes zich hier voor lenen.

  Like

 5. Wat hebben Bilderberg, Guy Verhofstadt, Oekraïne en schaliegas met elkaar te maken?
  VVD, D66 en Guy Verhofstadt werken samen met Moldavische maffiabankier om Grexit te stoppen en TTIP te pushen (3)

  Guy Verhofstadt krijgt persoonlijk € 190.000 per jaar gestort van twee miljardairs, die graag in Oekraïne naar schaliegas wil boren (fracking). Daarom moet dat land, plus alles wat er tussen ligt, zo rap mogelijk de Europese unie in worden gerommeld. Daarbij worden criminele handelingen van corrupte bankiers en politici in die landen door de vingers gezien of zelfs gesubsidiëerd. De vergrote unie krijgt vervolgens uniforme milieuregels, dezelfde als de VS, om dat fracking mogelijk te maken. Ook dit wordt gesubsidiëerd met Nederlands belastinggeld.
  In deel een leest u dat bij deze rücksichtlose uitbreiding er niet op mensenrechten of criminaliteitsbestrijding wordt beoordeeld. Ook als we een land aantreffen waar een maffiabankier nota bene via Nederland zijn land leegrooft, dan doen we daar niet moeilijk over. Deel twee gaat over TTIP, het handelsverdrag waarmee fracking overal in Europa is toegestaan. Met name D66 speelt een frappante rol: bij Nederlandse verkiezingen is de partij hier omwille van het milieu kritisch over, maar in Brussel wordt het recht om fracking op eigen grondgebied te verbieden juist bij de nationale parlementen weggehaald.

  Zo reageerde Verhofstadt, leider van de Europese liberalen (in Nederland zijn dat D66 en VVD), toen hij hoorde dat een Grexit eraan zit te komen. In een toespraak in het Europees parlement schreeuwde hij zelfs naar de Griekse president Tsripas dat Griekenland ‘nog nooit een serieus hervormingsvormingsvoorstel heeft ingediend’. Maar waarom reageert de beste man zo extreem emotioneel? Er zijn wel meer tegenstanders van een Grexit te vinden, maar geen van hen reageert zo fel als Verhofstadt. Maar geen van hen heeft dan ook zo’n groot financieel belang als deze Verhofstadt. Leres verder >>> http://925.nl/archief/2015/07/08/vvd-d66-en-guy-verhofstadt-werken-samen-met-moldavische-maffiabankier-om-grexit-te-stoppen-en-ttip-te-pushen-3/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s