Ook in Calais smijten ‘vluchtelingen’ eten weg

Screenshot_23

(Door: Joost Niemöller)

Overal in Europa dezelfde verhalen. De steden, zoals bijvoorbeeld Amsterdam, stromen over met de illegale immigranten. Zeker, vreselijk dat er, zoals nu, weer vijftig illegale immigranten zijn gestikt in een vrachtwagen in Oostenrijk. Weer een bewijs dat de mensensmokkelaars niet worden aangepakt. Het zijn mensen. Je gunt dat niemand. Maar welke organisaties zitten daarachter? wordt het leed expres gebruikt om de stromen te vergroten?

In de media verschijnen enkel tranentrekkende verhalen over de ‘vluchtelingen’ naar Europa. Zoals nu weer hier in The New York Times. Gelardeerd met nauwkeurig uitgezochte foto’s van iets dat er uitziet als ellende. Veel van die verhalen blijken bij nader inzien domweg niet te kloppen, omdat de vooringenomen journalisten maar klakkeloos opschrijven wat in hun straatje te pas komt. Ze hebben de opdracht om met een ‘zielig verhaal’ aan te komen en dat doen ze dan. Gecheckt wordt er niets.

Lees verder>>>
(h/t Aukina D.)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, Europa, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, mainstream-media, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

3 reacties op Ook in Calais smijten ‘vluchtelingen’ eten weg

 1. Sjaak zegt:

  Mensen die eten wegsmijten en uit oorlogsgebieden komen,
  zijn geen vluchtelingen maar ondankbare Parasiten !
  VERHONGEREN LATEN DEZE SCHEINASYLANTEN !

  Like

 2. Anneke zegt:

  Ik kon dit filmpje niet afkijken, werd zo ontzettend boos over zoveel voedsel verspilling. Deze mensen zijn helemaal niet dankbaar……en de goedmens maar doorgaan……wat is het eigenlijk een zielige vertoning….

  Like

 3. Jean zegt:

  Ik lees het gezeik over die vreemdelingenindustrie niet meer, ik heb het ect gehad met die parasieten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s