Samsom: EU moet “vluchtelingen” gezamenlijk opvangen

Screenshot_13

Samsom wil vluchtelingen eerlijk verdelen over Europese lidstaten

(Door: Shari Deira)

De afspraak dat “vluchtelingen” asiel moeten aanvragen in het land waar zij aankomen, moet overboord. Deze zogeheten Dublin-afspraak zorgt voor overbelasting van landen als Griekenland en Italië.

PvdA-leider Diederik Samsom zegt donderdag in een interview met NRC Handelsblad dat Europa gezamenlijk “vluchtelingen” moet opvangen. Hij verwacht dat daar snel Europese afspraken over worden gemaakt.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Elsevier

(Aanhalingstekens  in de tekst door webmaster)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, politici, PvdA, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Samsom: EU moet “vluchtelingen” gezamenlijk opvangen

 1. Tistochwat zegt:

  “Samsom wil vluchtelingen eerlijk verdelen over Europese lidstaten”

  Hij wil die asielparasieten ‘eerlijk verdelen’: wij er ieder 20 in huis opnemen, hij niet één!

  Like

 2. Jean zegt:

  De rode rat is aan ’t solliciteren bij de EU, de EU heeft dergelijk uitschot nodig want de EU bestaat uit uitsluitend uitschot die maar een als heilig beschouwen en dagelijks zingen nl:
  “Wij, de EU parasieten de lusten en zij, de geplukte Europeanen de lasten”.

  Like

 3. hans zegt:

  WIJ MOETEN NIKS!! Hij als volks-verlakker gezamenlijk met zijn moslim en negerknuffels gaan ERUIT! Zo niet dan uiteindelijk met geweld! Meer smaken zijn er NIET!

  Like

 4. SeeMore zegt:

  Denkt deze anarchistische milieu terrorist nu écht, dat een “vluchteling” die zich in Nederland of Duitsland bevind zich zonder slag of stoot laat deporteren naar een land alwaar het uitkeringen- en voorzieningenniveau stukken lager ligt. Dacht het niet. En er zullen weer legio Linkse knuffelaars zijn, die deze mensen zullen steunen in hun verzet en/of een onderduik adres gaan verschaffen. Inmiddels standaard patroon over de afgelopen 20 jaar.

  Like

 5. alidas1 zegt:

  Hoeveel heb jij er in je huis Samson.
  Niet een zeker.

  Like

 6. harry zegt:

  Weet niet of het een actuele foto is , van Samsom , maar hij lijkt hier behoorlijk uitgeblust !
  Dicht tegen een burn-out aan of sufgen**kt op die blonde assistente van hem , geen idee , maar als je hem zó ziet , dan zou je denken dat ie ieder moment in kan storten .

  Of zou de deplorabele staat van de pvda zo aan hem vreten ?
  Een miezerige negen zetels nog en negen en twintig ingeleverd volgens de peiling .
  Genoeg voor slapeloze nachten voor een normaal mens , zou je denken .
  Maar daar reken ik die vent niet toe , normale mensen . Alleen die smoel al !
  Je zal toch maar zo’n geweldige partijleider zijn , een enorme dossierkennis bezitten en overal verstand van hebben ; en dan help je een van de voormalige grootste partijen helemaal naar de donder !
  Dat gaat vast niet in je kouwe kleren zitten .

  Soms leek het heel even of er iets van gezond verstand begon door te breken bij die partij , maar dat ebt in no-time steeds weer weg .
  Ze begonnen een beetje te sputteren tegen het Turkse en Marokkaanse stemvee , onnozel genoeg dacht ik dat ze terug wilden keren naar de aloude arbeider .
  Zie hier de handicap van een goedgelovige .

  Maar van een pvda gemeenteraadslid heb ik begrepen dat er binnen de club ( landelijk ) ook nogal wat onmin is ten aanzien van het beleid en dat er al lieden beginnen te rebelleren en zelfs een soort coup willen plegen .
  Reden zou zijn dat er een aantal realistisch genoeg zouden zijn om die moslimellende te zien en te beseffen wat ze de oude oorspronkelijke stemmers allemaal aangedaan hebben .

  Het kan mij niet slecht genoeg aflopen met die partij !

  Like

  • Scheerzeep NU zegt:

   Helemaal mee eens. Toen ik Samsom op de foto zag dacht ik eveneens; deze Diederik zit er helemaal doorheen. Wat een teleurstellend gezicht. Wat een deceptie voor de nederlandse arbeiders. Wat een onverholen hypocrisie. En dat voor een bastaard uit Mekka.

   Like

  • jungleelephant zegt:

   Harry:als zelfs daar al ogen opengaan[eindelijk,maar beter laat dan nooit]wil dat wat zeggen!

   Like

 7. tjonge zegt:

  die smerige vleespet denkt, als ik de turk en marokkaan hier in nederland meer kan overtuigen als stemvee, dan probeer ik wel slim via brussel stemvee te importeren…

  Like

 8. bigljohn zegt:

  Zolang het verdrag van Schengen niet ongedaan word gemaakt, kan de E.U. allerlei oplossingen gaan bedenken aangaande die gelukszoekers, oplossingen die allemaal een wassen neus zullen blijken. Zolang dat verdrag in stand blijft, heeft iedere gelukszoeker het recht om in de E.U, te gaan en staan waar hij wil. Of men nu in het aankomstland gaat registreren of niet ! Mannen gaan het eerst op reis naar de E.U. en daarna komt de zeer uitgebreide familie er achter aan, die allemaal naar het land willen waar die man zit. De realiteit gebiedt te zeggen dat bijvoorbeeld Duitsland, dat dit jaar 800.000 gelukszoekers verwacht, de komende jaren (onder invloed van gezins en familie hereniging) een miljoenenleger aan Afrikanen kan verwachten. Alzo zal Duitsland over 10 jaar verworden zijn tot een tweede Arabische regio, met alle gevolgen van dien ! Mocht dat registreren
  en herverdelen wel lukken, dan zou een land als Nederland jaarlijks op 100.000 gelukszoekers moeten kunnen rekenen. Bovendien zou er een nog grotere aanzuigende werking ontstaan. Zolang de grenzen niet dicht gaan, en de bijbehorende controle aan de grenzen afwezig blijft, zullen er ondanks alle maatregelen jaarlijks steeds meer Afrikanen onze kant opkomen, totdat geheel Europa verworden is tot een tweede Arabisch regio. Compleet met Sharia toestanden !

  Like

 9. Jules Vismale zegt:

  Die stomme zak van een Samsom (hij is nog niet eens te vergelijken met de bijbelse krachtpatser Samsom die tegen een leeuw en duizenden Filistijnen streed) kan de EU-land NOOIT verplichten om de “vluchtelingen” overal gelijk te verdelen. In Oost-Europa haten ze de moslims nog veel erger dan hier in het westen en daar willen ze (en gelijk hebben ze!) liever christenen binnen laten. En Samsom zou nog wel anders piepen als hij zelf verplicht werd om asielzoekers in zijn eigen huis op te nemen want ze laten daar ongetwijfeld een zwijnenstal achter.
  Hij doet me gewoon denken aan een sprookje over ‘De drie mannetjes in het bos’ waarin een goedaardige schoenmaker een mooie dochter had en beiden toen werd verleid door een jaloerse weduwe met een lelijke dochter. Nadat ze getrouwd waren wilde de kwaadaardige stiefmoeder (dat is in sprookjes altijd te verwachten) van haar mooie stiefdochter verlost worden en stuurde deze in de kou een donker bos in om zogenaamd aardbeien te vinden. Daar ontmoette ze in een huis drie dwergen tegen wie zij erg aardig was en haar brood met hen deelde. De mannetjes konden echter toveren en beloonden het meisje in het geheim met toenemende schoonheid, woorden die in goudstukken veranderden en een jonge koning als potentiële echtgenoot waarna ze zelfs onder de sneeuw aardbeien vond.
  Toen haar boosaardige stiefdochter dit hoorde probeerde deze ook beloond te worden maar ze was tegen de dwergen zo onbeleefd, egoïstisch en onuitstaanbaar dat zij door hen “beloond” werd in de vorm van een toenemen lelijkheid, woorden die in padden veranderden en een vreselijke dood in een rivier, samen met haar serpent van een moeder! En dit kwam alsnog uit nadat het mooie meisje met een koning trouwde, een zoon kreeg en de beide verderfelijke vrouwen haar probeerden te vermoorden door de koningin in een rivier te gooien! De toverkracht van de mannetjes redden haar echter het leven en hierna liet de koning haar aartsvijandinnen in de rivier gooien, verzwaard in een dichtgetimmerde ton en waren ze ten onder gegaan!
  Samson is als vergelijking “getrouwd” met een boosaardige moslimvrouw met slecht nageslacht (zogenaamde asielzoekers) en verstoot hiermee zijn eigen soort. Maar deze laatste is aardig tegen hen die haar goed behandelen en rijkelijk belonen en de eisende “asielzoekers” krijgen een hoop ellende op hun dak met hun ondankbaarheid en hebzucht wat hen zelfs hun leven kan kosten. Want hoeveel van hen verdronken al in de Middellandse Zee zoals het de twee feeksen in het sprookje verging? Samsom had gewoon te laat door dat wie vreemden boven zijn eigen vrienden verkiest zichzelf ten gronde zal richten!

  Like

  • Ingewikkeld sprookje en dus zeg ik altijd maar: bij twijfel de hele zooi verzuipen!

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    @Breinbrouwsels, en nou verkondigd deze afschuwelijke Diederik Samsom opeens weer dat Nederland 60.000 “vluchtelingen en asielzoekers” gemakkelijk aankan en gaat hij voor ons zitten spreken door te verkondigen dat een ruime meerderheid van de Nederlanders VOOR opvang van deze lui zijn!
    Ik weet in ieder geval zeker dat alle berichtgevers op E.J. Bron voor 100% of meer fel TEGEN deze opvang zijn en anders dumpen we gewoon alle 60.000 opgenoemde personen bij Samsom in huis of in zijn tuin! Ik kan daarna raden dat hij op een gegeven moment geen asielzoeker of vluchteling meer kan zien want hij gedraagt zich gewoon als een koekoek, een parasietvogel die zijn eigen jongen ook door anderen laat opvoeden. Hij doet gelijk aan zelfverloochening en bedrog als Angela Merkel en dit soort blauwe jakhalzen zal dadelijk op hun beurt openlijk voor landverraders, bolsjewisten, islam-vriendjes, moslim-hielenlikkers etc. worden uitgemaakt en wat zal ik blij zijn als Samsom en kornuiten een keer Nederland worden uitgetrapt en het liefste zonder geld, goed en bezit! Laat hijzelf maar gewoon voor vluchteling gaan spelen, de smerige rioolrat!

    Like

 10. Perfide Albion zegt:

  En natuurlijk valt die rooie rat de kern van de Nederlandse verdediging tegen vluchtelingen aan.

  Het Dublin verdrag regelt dat een zogenaamde ” vluchteling” ( een normaal iemand zegt: kolonist) asiel moet aanvragen in het eerste veilige land waar hij aankomt. Nederland is dus alleen te bereiken via het vliegtuig. En als gevolg daarvan kan niemand over land asiel krijgen. Een dergelijke aanvraag moet ten alle tijden afgewezen worden. De aanvrager kwam immers altijd via een ander veilig land.

  En juist die regeling valt die rooie landverrader aan! Feitelijk een poging om nog meer kolonisten en dus PVDA stemmers binnen te halen. En daar werkt Rutte en de rest van de VVD ” gewoon” mee samen….

  Een flink deel van de inwoners van dit land is krankzinnig… en maar klagen.

  Like

 11. GT zegt:

  Ik kan er niet omheen, maar realiseren deze politieke kopstukken waar ook in Europa dat ze moeten vrezen voor hun leven, zie je wat voor spanning dit teweeg brengt in Europa vroeg of laat ontlaat deze spanning zich en zal zich richten tegen Brussel. Door aanslagen tegen Politieke figuren zij zijn verantwoordelijk wat nu gebeurt in Europa en je moet wel of geestesziek zijn dat je dit niet Wil zien!

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Gelukzoeker gezamenlijk terugsturen zal die bedoelen !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s