VIDEO: Migranteninvasie – we worden verneukt!

 

 (Vertaling: E.J. Bron)

In Macedonië is de grens van een soevereine staat ingestort. Met honderdduizenden zuigt het “Gouden Westen” op dit moment migranten uit de Oriënt aan. Politiek en media beweren uit “menselijke motieven” te handelen. Maar de “vluchtelingen” geven alles op wat ze in hun vaderland hadden: ze verkopen huis en haard, lenen geld, worden door de familie/clan vooruitgestuurd. Ze vertrouwen lijf en leden toe aan criminele bendes om illegaal de EU binnen te komen. In een bijna kinderlijke naïviteit dromen ze dat het “lot van Allah” aan het eind van de dorstroute sappige vruchten klaar zou hebben liggen – geld, huizen, vrouwen. Teleurstelling en frustratie zijn voorgeprogrammeerd – en vooral een pijnlijk identiteitsverlies.

Onze regerenden zetten autochtonen en vreemdelingen tegen elkaar op en dat hoewel juist wij Duitsers konden terugblikken op een goede traditie voor wat betreft de betrekkingen met moslimvolkeren. Al jaren geleden analyseerde Peter Scholl-Latour dat er vanuit het zuiden een osmotische druk op Europa uitgeoefend zou worden. De Hongaarse minister-president Viktor Orbán ziet de instorting van de Arabisch-islamitische wereld slechts als deuropener voor de veel dramatischer uitdaging: de komende volksverhuizing uit het zwarte hart van Afrika als gevolg van de bevolkingsexplosie daar. Dan zou Europa definitief niet meer te herkennen zijn.

Vertaald door:
E.J. Bron
(h/t “mijn-idee”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Desinformatie, Eurabië, Europa, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, mainstream-media, meningsdictatuur, Multiculti, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op VIDEO: Migranteninvasie – we worden verneukt!

 1. Jan zegt:

  Samsom: EU moet gezamenlijk asielzoekers opvangen

  Europa moet gezamenlijk asielzoekers gaan opvangen. Er moeten EU-opvangposten komen, vanwaar de vluchtelingen eerlijk verdeeld worden over alle lidstaten. Dat schrijft PvdA-leider Samsom in een opinieartikel in NRC Handelsblad.

  De opvang van asielzoekers moet een Europese aangelegenheid worden, stelt Samsom. Vanuit de EU-opvangcentra moeten ze via een eerlijke verdeelsleutel worden gespreid over de lidstaten.

  Bevoegdheden overdragen

  Samsom erkent dat met zijn voorstel opnieuw bevoegdheden worden overgedragen aan Brussel. “We zullen meer bevoegdheden moeten delen dan we comfortabel vinden.” Een referendum daarover is volgens hem niet nodig. Ook denkt hij dat Nederland meer mensen zal moeten opvangen.

  http://nos.nl/artikel/2054280-samsom-eu-moet-gezamenlijk-asielzoekers-opvangen.html

  Like

 2. danny zegt:

  Oplossing heel eenvoudig: Opzeggen Schengen-akkoord, oude grenzen in eren herstellen,grote hoge muur om buitengrenzen van Europa met bewakers met mitrailleurs, immigratie stop voor moslims voor 50 jaren en opvang in de regio, met name Quatar, VAE en Saoedi-Arabië.
  Oh ja pro islamitische regeringen omver werpen.

  Zoeenvoudig kan het zijn. Waar een wil is, is een weg!

  Like

  • Cathja zegt:

   @ danny 18:26

   Ben het helemaal met je eens, maar……………………….die wil is er niet, en die weg willen ze niet bewandelen.
   Daaraan gaat Europa jammerlijk ten onder!
   Alles wat wij hier zo mooi voor elkaar hebben, wordt door die bidsprinkhanen opgevreten, en ‘de boven ons gestelden’ (ahum…!) laten het toe.
   Voor hen zou een strafkamp ingericht moeten worden. Zij brengen ongeluk over de Europese volkeren!

   Like

 3. Drs.P. zegt:

  Met zulke debiele compleet gestoorde linkse mutsen hebben we geen vijanden meer nodig, ze zijn gewoon onder ons, weg met eigen volk, lang leve de asieleiser.

  Waar is de helocopterblik van dit soort mensen om tenminste te proberen om eens 5-10 jaar vooruit te kijken??

  Er is maar 1 oplossing hiervoor en dat is dit soort links tuig uitroken en gevangen zetten samen met zoveel mogelijk dobbernegerts, kan die muts eens meemaken hoe sexueel bevrijdend dat voor haar zal zijn!!!!!!!!

  Like

 4. jungleelephant zegt:

  k hou mijn hart vast met het slappe zooitje waarmee ik me weet omringt,zijnde:Nederlanders!

  Like

 5. Jan zegt:

  Intussen gaat het een en ander in Duitsland in vlammen op

  ‘Vluchtelingen’huis in vlammen

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Jan 19:23

   Angela Merkel heeft Duitsers die zich tegen de komst van al die ‘vluchtelingen’ keren ‘donkerduitsers’ genoemd.
   Van Obama heeft ze complimenten ontvangen voor de wijze waarop ze zich opstelt tegenover de opvang van vluchtelingen.
   Ja, het gaat Obama voor de wind! Eerst rotzooi en ellende veroorzaken in het Midden-Oosten, en als de mensen daar weg willen, zorgt hij er (achter de schermen) voor dat de verdrevenen massaal naar Europa vluchten.
   Ik heb al gehoord dat de inwoners van Oekraïne de volgende groep zal zijn die asiel zullen vragen in de EU.
   Ik hoop dat dit een boze droom is!

   Like

   • Niek Verheyen zegt:

    En dan hebben we nu precies het heerschap waar wij al deze ellende aan te danken hebben: de stiekeme moslim Hussein Obama.

    Like

  • Q zegt:

   Hoewel ik wel kan begrijpen waarom al die opvangcentra in de fik gaan is het toch af te keuren.
   De vluchtelingen/asielzoekers/(e)(im)migranten gaan er niet door weg, en de problematiek ook niet. De kans lijkt me dan ook groot dat ze die brandstichtingen met gelijke munt terug gaan betalen en er dagenlange rellen in grotere steden met plunderingen en grootscheepse brandstichtingen.

   Handenwrijvend zal de staat dan strenge veiligheidsmaatregelen invoeren. Voor uw eigen veiligheid natuurlijk en ach het is maar tijdelijk. Pegida en dat soort demonstraties verboden, tot de tanden gewapende politie en militairen op stations, winkelcentra, grote evenementen, en verkeersknooppunten. Gefeliciteerd, dan heb je wat bereikt hoor.

   Een beetje actievoerder die beseft dat je de verantwoordelijken voor de ontstane situatie als eerste aan dient te pakken.

   Like

 6. ildiko zegt:

  onze elite wilt de realiteit niet zien die wordt met alle macht tegengehouden omdat ze een burgeroorlog vrezen.

  Like

  • jungleelephant zegt:

   D ie realiteit zien ze wel degelijk,maar ze handelen in opdracht van Brussel en de Bilderbergmaffia!En die burgeroorlog:die gaat er ongetwijfeld komen!

   Like

 7. Jan zegt:

  Intussen besteelt het uitschot elkaar:

  Mit Fäusten und Eisenstangen: Diebstahl in Karlsruher Asyl-Unterkunft


  Wie die Polizei berichtet, handelte es sich bei dem Bestohlenen um einen 23-Jährigen aus Pakistan. Entwendet wurde ihm das Geld von einem 23-jährigen Tunesier. Als der Bestohlene das Geld zurückforderte mischte sich ein weiterer, 25-jähriger Bewohner ein. Beide schlugen mit Fäusten und einer Eisenstange auf den 23-Jährigen ein, der leicht verletzt wurde. In die Auseinandersetzung mischten sich immer mehr Mitbewohner ein, sodass der Sicherheitsdienst die Polizei verständigte.

  http://www.ka-news.de/region/karlsruhe/Karlsruhe~/Mit-Faeusten-und-Eisenstangen-Diebstahl-in-Karlsruher-Asyl-Unterkunft;art6066,1717378

  Tumulte vor Karlsruher LEA: Flüchtlingsgruppe attackiert Security-Personal

  Wie die bisherigen Ermittlungen der Kriminalpolizei ergeben haben, wollte um kurz nach 1 Uhr eine sechsköpfige Gruppe Nordafrikaner ohne Nachweis entsprechender Ausweisdokumente Zutritt auf das Areal gewährt bekommen.
  Haftbefehl gegen 12 Tatverdächtige beantragt

  Ein mit einer Kopfplatzwunde verletzter Mann aus dieser Gruppe wurde hereingelassen, um die Wunde versorgen lassen zu können. Zwei weitere Männer verhielten sich gegenüber dem Sicherheitspersonal aggressiv und verständigten per Handy weitere dort wohnende Landsleute. “Innerhalb kurzer Zeit bildete sich eine bis zu 60 Personen starke, sehr aggressiv gestimmte Gruppe, die sich mit Baustellenmaterial und Mobiliarteilen bewaffnete und sich gegen das Sicherheitspersonal auflehnte


  http://www.ka-news.de/region/karlsruhe/Karlsruhe~/Tumulte-vor-Karlsruher-LEA-Fluechtlingsgruppe-attackiert-Security-Personal;art6066,1716491

  Auf dem Weg zur Arbeit: Mit Messer bedroht und ausgeraubt

  Am frühen Samstag, gegen 5.20 Uhr wurde ein 43-jähriger Mann aus Rheinstetten Opfer eines Raubes.

  Entwendet wurden dem 43-jährigen sein Mobiltelefon, Ausweispapiere und ein geringer Bargeldbetrag. Bei den Tätern soll es sich um drei dunkelhäutige Personen, vermutlich Schwarzafrikaner gehandelt haben…
  ..
  http://www.ka-news.de/region/rheinstetten/Rheinstetten~/Auf-dem-Weg-zur-Arbeit-Mit-Messer-bedroht-und-ausgeraubt;art6013,1714104

  Intussen heten nazi’s, dus, AFA-schorem, de binnenstromende parasieten, dieven, moordenaars, jihadisten en verkrachters welkom:

  http://www.rosenheim24.de/rosenheim/wasserburg/wasserburg/wassserburger-linke-liste-dabei-demo-gegen-nazis-5401520.html

  Like

 8. daiyu-ninja zegt:

  Hoorde net in het nieuws dat die gelukzoekers die hier en in Duitsland zijn aangekomen dat ze met 3-4 maanden hun gezin kunnen laten overkomen. Ik vraag me af hoe die gaan reizen. Of krijgen ze een vliegticket toegestuurd van onze lij(ei)ders.

  Waarom hebben ze niet van het dat geld dat kwijt zijn aan die smokkelaars, huizen, scholen
  en ziekenhuizen gebouwd?
  Ze verdommen het om hun handen uit de mouwen te steken en hun landen op te bouwen.

  Like

  • Cathja zegt:

   Precies! Ze horen hun land te verdedigen en op te bouwen, in plaats van een prinsheerlijk leventje te leiden op kosten van anderen.
   Schaamteloos!
   Volgens mij weten ze niet eens wat schaamte is…

   Like

 9. Jaantje zegt:

  Dit is nog maar een deel van de ‘vluchtelingen’ het deel uit Syrië (via land)en omstreken het andere deel ‘vluchtelingen’ komt via de andere kant(bootjes) en komt uit Afrika/Somalië.
  Dit is een catastrofe van ongekende omvang voor Europa.
  Neemt de US er ook een paar miljoen op?
  Heb er nog geen eentje horen antwoorden op de vraag:Where are you heading?
  Too Amerika or US! geen eentje.

  Like

 10. Jan zegt:

  Lesbos 2008:

  Lesbos nu:

  Like

 11. Jan zegt:

  Gleich und Gleich gesellt sich gern. ofwel, Soort zoekt soort

  Like

 12. Jade zegt:

  “Wir sehen uns in Deutschland – so Allah will”
  Op dat punt heb ik de video maar stop gezet.
  Hier wordt het nog weer eens bevestigd…
  Niks vluchteling, het merendeel is gewoon schijtmoslim.
  Verheug u maar, we worden straks allemaal (half) dood geslagen
  en Den Haag/EU/WA vind het wel prima…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s