Burgers Gouda bespuugd door Marokkanen, Marokkanen willen nu excuses

Screenshot_10

(Door: Bert Brussen)

ChristenUnie-raadslid Twitterde wat kwetsends en racistisch dus #OPHEF!

Op Bloemendaalseweg in #Gouda zijn twee mensen door een Marokkaan bespuwd. Zo’n minachtend gedrag is onacceptabel! pic.twitter.com/UHWLg1mqxl
—Theo Krins (@TheoKrins) August 24, 2015

De voorzitter van de ChristenUnie-fractie in Gouda, Theo Krins, Twitterde onlangs iets heel erg niet-politiek corrects maar pijnlijk realistisch over een helaas al te bekend fenomeen in Gouda. En dat mag natuurlijk niet van D66/PvdA/Gouda Positief. Dus nu is er #OPHEF! en worden excuses geëist. Die Theo Krins mooi niet van plan is te geven, aldus het Algemeen Dagblad.

Lees verder>>>
(h/t “Bert G.”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", ChristenUnie, Hypocrisie, Islam, Krankzinnigheid, Marokkanen, Moslims, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Burgers Gouda bespuugd door Marokkanen, Marokkanen willen nu excuses

 1. Tistochwat zegt:

  Theo Krins heeft niets gezegd waarvoor hij zijn excuses zou moeten aanbieden.
  Ik zie niet in waarom het woord ‘Marokkaan’ niet gebruikt zou mogen worden; zéker niet in dit geval.
  Wat hebben we tegenwoordig toch last van een stel rooie mierenn**kers zeg!!!

  Like

 2. jungleelephant zegt:

  Zeer bekend euvel:al die mossels lopen de godganselijke dag te sprietsen:gewoon in- en in-smerig!

  Like

 3. bigljohn zegt:

  Nee he, alweer die Bloemendaalseweg in Gouda. Als die Marokkanen maar niet de bewoners van de zorgboerderij waar de broer van mijn vrouw woont hebben lastiggevallen. In het verleden hebben ze aldaar ook al een inbraak door 3 Marokkanen mogen meemaken. De Marokkanen waren gewapend, ze dreigden met een mes en lieten zich niet zomaar wegjagen. Ook is er een bewoner zijn nieuwe brommertje kwijtgeraakt aan een groepje Marokkanen. De politie deed niets met de aangifte. Alleen maar dooddoeners zoals; We hebben voorlopig nog geen tijd, en tenslotte na vele maanden; We hebben (wegens bezuinigingen) andere prioriteiten ! Mijn vrouw had haar broer al jaren niet meer gezien en wou perse naar Gouda. Toen zijn we maar voor de veiligheid op een middag gegaan en nog voor de avond zijn we vertrokken.

  Like

 4. Frans de Wit zegt:

  Is het enige wat ze geleerd hebben, kom eigenlijk dat hun eigen ik in opstand komen en eigenlijk wel kunnen kotsen van hun zelf

  Like

 5. Astrid zegt:

  Toen ik in 1980 in Delft ging studeren, reisde ik in het begin via Gouda met de trein. In die jaren is de ellende met de tweede en latere generaties marokkanen begonnen, ik heb het met lede ogen aangezien. Toen bleken zij al onaangepast, intimiderend gedrag te vertonen. Ze hebben in Gouda het station toen helemaal aan die gasten aan moeten passen. Ja mensen, al ons geld gaat aan die woestijngektesekte op: is het niet aan gratis boxlessen en andere zinloze subsides, dan wel aan camera’s en andere vormen van beveiliging. Wanneer gaat ons belastinggeld weer eens aan leuke dingen gespendeerd worden?

  Like

 6. Astrid zegt:

  ‘boxlessen’ moet natuurlijk bokslessen zijn 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s