Leven onder anarcho-tirannie

Screenshot_9

(Door: “Fjordman” – Vertaling: “Vederso”)

Op 21 augustus 2015 werd in de allerlaatste seconde verhinderd wat nog een andere jihadistische massamoord van Europeanen zou zijn geworden. Niet door de autoriteiten van het land, maar door willekeurige reizigers. Een gewapende militante moslim op een trein naar Frankrijk werd overmeesterd door een aantal van de mannelijke passagiers, onder wie een aantal ongewapende Amerikaanse soldaten, net voordat hij kon beginnen mensen neer te schieten. Ayoub El Khazzani, met de Marokkaanse nationaliteit, is beschuldigd van poging tot moord en terrorisme. De politie gelooft dat hij zorgvuldig een terreuraanslag had gepland.

Ayoub El Khazzani was voorafgaand aan dit incident bij de veiligheidsdiensten bekend. Toch waren ze niet in staat om hem te stoppen. Hij was in staat om zich vrij in de EU tussen de verschillende West-Europese landen te verplaatsen. Hij sloot zich aan bij het toenemend aantal islamitische terroristen dat bijna in staat was, of dat in ieder geval is, terroristische aanslagen uit te voeren, ondanks dat hij al op een lijst stond van mogelijke terroristen. Waarom? Er zijn gewoon te veel Jihadisten. De overheid kan ze niet allemaal tegenhouden. Franse autoriteiten zijn bezorgd over een werkelijk spectaculaire islamitische terreuraanslag, misschien zo erg als de aanslagen van 11 september 2001 in de Verenigde Staten.

Als gevolg van het meest domme beleid in de menselijke geschiedenis hebben de afgelopen decennia miljoenen moslims toestemming gekregen om zich als immigranten in de hele westerse wereld te vestigen. Als gevolg hiervan heeft het aantal militante moslims nu een kritische massa bereikt. Geïnspireerd door de koran en islamitische religieuze teksten en aangemoedigd door groepen zoals Al-Qaida en de Islamitische Staat (ISIS) zijn velen van hen bereid en in staat om ons te vermoorden. Toch hebben westerse regeringen niet eens geprobeerd om verdere islamitische immigratie te stoppen.

Letterlijk duizenden migranten, asielzoekers en buitenlandse opportunisten stromen dagelijks Europa binnen. Sommige van deze moslims met meer of minder radicale opvattingen. Statistisch gezien stromen militante moslims met potentiële of feitelijke jihadistische sympathieën elk uur Europa binnen, 365 dagen per jaar. Ze komen boven op de vele miljoenen moslims en andere vreemdelingen die al hier zijn.

Elk officieel gepraat over “het vergroten van de veiligheid” is bedoeld om de aandacht af te leiden van de ramp die al plaatsvindt: moslims met potentieel militante standpunten zijn nu aanwezig in steden in heel West-Europa, van Ierland tot Italië en van Finland tot Portugal. Ondertussen zijn de interne grenscontroles in een groot deel van het Europese continent grotendeels verdwenen. De controles zijn om mee te beginnen aan de buitengrenzen onvoldoende. Onder de enorme druk van illegale immigratie uit Afrika en de islamitische wereld zijn de buitengrenzen van Europa bijna ingestort.

De autoriteiten in de EU en West-Europa hebben praktisch de controle over hun eigen samenlevingen verloren. Ze zijn momenteel niet in staat om hun burgers zelfs elementaire veiligheid te bieden. Westelijke heersende elites proberen wanhopig dit feit voor het algemene publiek te verbergen. Immers, als de overheid geen echte interne veiligheid en geen effectieve controle aan de buitengrenzen kan bieden, wat is dan hun legitimiteit? Wat is dan de zin van hun bestaan?

Waarom zouden de gewone mensen überhaupt belasting betalen indien de autoriteiten niet in staat zijn te voldoen aan een van hun primaire taken? (namelijk bescherming bieden)

De al overleden Amerikaanse schrijver Samuel T. Francis introduceerde de term “anarcho-tirannie”. Deze beschrijft een maatschappij die tegelijkertijd wordt gedefinieerd door chaos en door repressie, “een combinatie van anarchie (waarbij de legitieme functies van een regering – zoals bespioneren van de slechteriken of het bestraffen van echte criminelen – niet worden uitgevoerd) en tirannie (waar de overheid onwettige functies uitvoert – zoals het bespioneren de good guys of het criminaliseren van onschuldig gedrag zoals wapenbezit en politiek afwijkende meningen). Het resultaat van anarcho-tirannie is dat de macht van de overheid toeneemt, criminelen niet worden gecontroleerd en gezagsgetrouwe burgers tenslotte worden onderdrukt door de staat en aangevallen door criminelen “.

Als u in West-Europa woont – en hetzelfde is gedeeltelijk waar voor Noord-Amerika – beschrijft dit treffend de dagelijkse realiteit van vandaag. De overheid is tegelijk overal en nergens. Ze is alomtegenwoordig en opdringerig in zaken van weinig belang, maar bijna afwezig in zaken van groot belang. De heersende elites zijn niet in staat of niet bereid om de grenzen van het land goed te beschermen of z’n wetten te handhaven. Maar ze zijn zeer bereid om uw belastinggeld te besteden aan de bestrijding van kooldioxide. De overheid kan niet voorkomen dat grote aantallen mensen illegaal uw land binnenkomen, maar ze kan en zal het vetgehalte van yoghurt reguleren.

Neem Zweden als voorbeeld. Zweden heeft mede de hoogste welvaart in de wereld. Ondanks dit vertoont de beroemde verzorgingsstaat steeds meer tekenen onder druk te staan. Dat komt omdat het land nu wordt gedeeld met immigranten uit de hele wereld, die snel de oorspronkelijke bewoners vervangen. De oorspronkelijke bewoners betalen meer en meer geld voor minder veiligheid. De politie loopt nu het risico in multiculturele buitenwijken met echte handgranaten te worden aangevallen. Doorsnee burgers riskeren door illegale immigranten tijdens het winkelen in eigen land te worden doodgestoken. De autoriteiten doen weinig om te voorkomen dat geïmporteerde buitenlandse bendes op oorspronkelijke bewoners in de straten azen. Als gevolg daarvan heeft het land schrikbarend hoge verkrachtingscijfers. Maar de autoriteiten zorgen ervoor dat de toekomstige slachtoffers van verkrachting veel over transseksuelen op school geleerd hebben.

Voor mensen in het Westen is het slechte nieuws dat deze anarcho-tirannie al jaren bij ons is geweest. Het goede nieuws is dat meer en meer mensen zich bewust van dit trieste feit worden.

Het complete falen van de heersende elites om zelfs voor elementaire veiligheid te zorgen of de grenscontroles te handhaven is zo zichtbaar geworden, dat de gewone mensen het met hun eigen ogen kunnen zien. Censuur in de media is niet langer voldoende om deze realiteit te verbergen. Een toenemend aantal mensen vraagt zich af of de heersende elites zijn belangen behartigen en of de belastingen die ze innen legitiem zijn. Op zekere dag zal een kritische massa van westerse burgers dit denken. Dat is het moment waarop de dingen heel interessant zouden kunnen worden.

Bron:
http://gatesofvienna.net
Auteur: Fjordman

Vertaal uit het Engels door:
“Vederso”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Elite, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Leven onder anarcho-tirannie

 1. jungleelephant zegt:

  Ik onderschrijf dit volkomen!

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  U heeft gelijk, Fjordman: Deze tendens zàl zich doorzetten; er zúllen steeds meerogen open gaan.
  Maar het gaat niet snel genoeg, dàt is het ‘m. Tegen de tijd, dat voldoende mensen tot inkeer gekomen zijn, is er mogelijk al onherstelbare schade aangericht.
  Toch mag dat geen reden zijn om het dan maar op te geven: Wie het kwaad ziet, móet eenvoudig doorgaan; een weg terug ís er niet!

  Like

 3. tjonge zegt:

  “Dat is het moment waarop de dingen heel interessant zouden kunnen worden”
  .
  ik had liever gehad dat het niet “interessant” zou worden, zoals zoveel mensen al tig jaren lopen te roepen,
  straks zitten we gewoon met een burgeroorlog….

  Like

 4. Teunis zegt:

  En om aan die anarchie een einde te maken, smeekt de bange burger om een Big Brother. Je zou haast denken dat dat ook de bedoeling is.

  Like

 5. Scarlatti Bombatti zegt:

  @ScarlattiBomba 1 min1 minuut geleden
  @geertwilderspvv REVOLUTIE!NU!LEES,BEDENK&HANDEL want de #ONGEKOZENEU is de nwe DESPOOT!Leven onder anarcho-tirannie http://wp.me/p1O7aM-oU0

  Like

 6. Wachteres zegt:

  ’t Is goed dat er verklarende, samenvattende artikelen komen over zaken die we eigenlijk al wel weten, maar die in een samenhangend verband moeten worden gebracht.

  Het is toch onvoorstelbaar dat onze regeringen en de EU weten en dus heel goed kunnen beseffen dat de fundamentalistische islam – en er is volgens leidinggevende moslims maar één islam – een gevaar is voor onze samenleving.

  En toch mogen de aanhangers ervan met honderdduizenden binnenstromen.

  Als de autoriteiten al bang zijn voor spectaculaire aanslagen, dan zijn ze of zeer kwaadaardig of knettergek als zij de gedrochten die de aanslagen zullen veroorzaken hier nog voortdurend binnen laten.

  Of kan onze ‘elite’ aan de bruine ogen zien of een moslims goede of kwade bedoelingen heeft?

  Logisch dat onze regeringen de veiligheid van haar burgers niet meer kan garanderen. Je zou bijna gaan denken dat dit een bewust beleid is. Ikzelf denk dat dit het geval is:

  Chaos veroorzaken en dan de macht volledig in handen nemen, onze EU-leiders zijn niet voor niets voor het grootste deel extreme socialisten en communisten.

  We zien en ervaren dat de overheid de welwillende mensen steeds meer onder druk plaatst,
  terwijl kwaadaardig gebroed zijn gang kan gaan.

  En iedereen die hun beleid bekritiseert wordt ervan beschuldigd extreem rechts te zijn of nazi sympathieën te hebben.

  Zolang het volk nog in de EU-leugens trapt, omdat zij de linkse MSM alleen als leesvoer gebruiken, zal er weinig of geen verandering komen en kan de EUSSR doorgaan met haar verderfelijk beleid.

  Gelukkig zien we verandering optreden, meer en meer mensen gaan de ogen open.

  Helaas, als deze massale instroom nog een paar jaar doorgaat, dan zal het voor het Westen te laat zijn om door middel van politiek overleg/handelen hier nog verandering in aan te brengen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s