Massale immigratie en de ondergang van Europa

Screenshot_7
Afrikaanse migranten kamperen op het strand in de Noord-Italiaanse stad Ventimiglia, langs de Franse grens, terwijl ze wachten op de mogelijkheid om over te steken naar Frankrijk.

(Door: Vijeta Uniyal – Vertaling: “Wachteres” & “Henk V.”)

Terwijl de Europese Unie haar immigratiebeleid uitlevert aan mensensmokkelaars, blijft de omvang van de immigratiecrisis in Europa duizelingwekkende nieuwe hoogtes bereiken. Het gerucht gaat dat Fort Europa te beklimmen valt. Van Marokko tot Turkije is mensensmokkel tot onweerstaanbare ‘big business’ geworden. Van kleine criminelen tot aan de terreurorganisatie Hamas – voor $ 2500 tot $ 3000 per persoon worden er mensen gesmokkeld – willen velen blijkbaar een deel van deze lucratieve business, die werd gecreëerd door de collectieve dadeloosheid van de EU.

Nog voordat dit jaar de massa-immigratie begon, had Duitsland grote moeite om ruwweg een kwart miljoen asielzoekers te verwerken – zonder zelfs verslag uit te brengen over de illegale immigranten die al in het land aanwezig zijn. De recente golf van migratie zouden deze cijfers naar een recordhoogte drijven.

De trend in Duitsland is slechts een weerspiegeling van de totale omvang van de Europese immigrantencrisis. In juli 2015 kwamen naar schatting 50.000 vluchtelingen Griekenland binnen, een stijging van 750%. Vorige maand arriveerden alleen al meer migranten dan in heel 2014.

In Duitsland vertelde de voorzitter van de Vereniging van Gemeenten in Neder-Saksen, Marco Trips, aan lokale verslaggevers dat het “systeem al is ingestort.” Dit gevoel wordt blijkbaar gedeeld door de gemeenten in heel Duitsland. De Duitse federale regering zette een historische stap door het leger in te roepen om te helpen bij het opzetten van nieuwe tentsteden en bij het verstrekken van basisvoorzieningen voor het alsmaar stijgende aantal vluchtelingen.

De meerderheid van degenen die Europa illegaal binnenkomen, lijken niet te vluchten voor gewapende conflicten, maar zijn op zoek naar een beter leven in een verzorgingsstaat paradijs. In antwoord daarop smijt Europa geld naar het probleem – geld, dat Europa niet heeft.  De Britse minister van Defensie heeft gesuggereerd dat met het budget van 12 miljard Britse Pond ($19000000000) voor hulp aan het buitenland, het Verenigd Koninkrijk de massale migratie kan “ontmoedigen”.

De Europese verzorgingsstaat, die in toenemende mate wordt gefinancierd door schulden die de overheden in de afgelopen decennia hebben gemaakt, vertoont tekenen van een dreigende instorting. Er is geen einde in zicht voor de schuldencrisis van Griekenland, ondanks herhaalde bailout pakketten voor een bedrag van € 326.000.000.000,- (ongeveer $ 375.000.000.000). Trage economische groei, hoge jeugdwerkloosheid en de vergrijzing van de bevolking maakt het Europese model voor de verzorgingsstaat steeds onhoudbaarder.

Als de mainstream media iedereen eraan blijven herinneren hoe de rellen trappende immigrantenjongeren in Frankrijk of Groot-Brittannië worden gedreven door de huidige    economische ongelijkheid, stel je dan eens de omvang van de onrust voor als de Europese welvaartsstaten “de halve planeet” niet meer kunnen financieren en gedwongen worden om in de sociale uitkeringen te snoeien.

Het antwoord van Europa op deze dreigende financiële ondergang is dat zij nog meer afhankelijken van sociale uitkeringen creëert of, nog beter, hen “uitnodigt” door de grenzen niet te beveiligen.

EU-bureaucraten weigeren niet alleen elementaire grenscontroles uit te voeren, maar berispen elke EU-lidstaat die maatregelen treft om zijn grenzen te beveiligen. Europese politici en de mainstream media verzetten zich tegen de Hongaarse maatregel om een grenshek langs de zuidelijke grens op te richten. De Amerikaanse publieke omroep PBS maakte een reportage waarin de kijkers over het “nieuwe IJzeren Gordijn” van Hongarije werd verteld. Het nieuwsagentschap ‘Associated Press’ citeerde naamloze “critici”, die het Hongaarse hek vergeleken met “barrières uit het communistische tijdperk, zoals de Berlijnse Muur.”

De EU-bureaucraten in Brussel willen één asielbeleid opleggen aan alle 28 lidstaten met hun verzoek om meer migranten op te nemen. Volgens dit door Brussel voorgestelde gemeenschappelijk asielbeleid zouden asielzoekers die de EU binnenkomen worden verdeeld over de leden van de EU.

Hongarije, met alleen dit jaar al 60.000 binnenkomende migranten, die vooral via Servië binnenkomen, blijft de tegenstander die zich het meest laat horen over het voorgestelde EU-beleid.

De Hongaarse premier Viktor Orbán is door de Europese politici en de media vrijwel verbannen, vanwege het niet naleven van het EU-immigratiebeleid. In tegenstelling tot het standpunt dat de EU inneemt, heeft hij opgeroepen om onderscheid te maken tussen de burgers van de  EU-lidstaten die zich binnen Europa verplaatsen en buitenlanders die geen lid zijn van de EU. “Er zijn economische immigranten die gewoon op zoek zijn naar een beter leven … Helaas kunnen wij in Hongarije geen baan geven aan al deze immigranten,” zei Orbán, en noemde het voorstel aan de lidstaten van de EU om meer vluchtelingen op te nemen “absurd en grenzend aan waanzin” .

Europa, dat zelf al wankelt onder een financiële crisis, kan niet voorzien in huisvesting, werkgelegenheid en sociale uitkeringen voor de duizenden mensen die elke dag landen op de Europese kusten en die de grenzen oversteken. Duitse kranten staan ​​vol met talloze meldingen van immigranten die teleurgesteld zijn na aankomst in Europa, bijna altijd gevolgd door een pleidooi van een verslaggever om dringende maatregelen te nemen waarin de genoemde klachten worden aangepakt. Deze “teleurstellingen” lopen vaak uit in gewelddadige confrontaties. De politie in heel Duitsland heeft alleen al haar handen vol om rivaliserende migrantenbendes ervan te weerhouden elkaar of ambtenaren aan te vallen.

Niemand echter, vooral de media niet, stelt de migranten verantwoordelijk voor hun eigen daden. De mainstream media in Duitsland weigeren blijkbaar om een samenhangend beeld te scheppen, om niet  “in negatieve stereotypen” te vervallen. Een columnist van de Duitse Tageszeitung schreef zelfs over een uitgebreide regerings-samenzwering, die immigranten ertoe drijft om gewelddadig te worden – naar verluidt alleen maar om hen een slechte naam geven.

De Tageszeitung bracht ook een verhaal in omloop waarin geweeklaagd werd over de “alarmerende omstandigheden” van vluchtelingen die op de Griekse eilanden aan land waren gegaan. Het artikel ging vergezeld van een foto van lachende, goed gevoede, stevige jonge mannen, die poseerden voor “selfies” op hun smartphones, terwijl ze een sigaret in hun hand hielden. Een van hen was attent genoeg een selfie-stick voor zijn smartphone mee te nemen, om het moment vast te leggen waarop hij  een “oorlogsgebied” of acute “economische ellende”  was ontvlucht.

Dit is helaas de echte tragedie van de vluchtelingencrisis in Europa: met uitzondering van diegenen die vluchten uit oorlogsgebieden, lijken de meeste migranten die samendrommen bij de Europese grenzen en kusten niet in echte of grote nood te verkeren. Economische ongelijkheid op andere continenten behoort de Europeanen niet te verplichten hun eigen sluizen open te stellen voor massale migratie.

Deze crisis lijkt een crisis van eigen Europese makelij te zijn – die [crisis] lijkt de logische conclusie van het Europese socialezekerheidsstelsel, dat door aangegane schulden wordt gefinancierd én de minachting die de EU voor de nationale grenzen heeft.

Bron:
www.gatestoneinstitute.org
Auteur: Vijeta Uniyal

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres” en “Henk V.”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Eurabië, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Multiculti, political correctness, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Massale immigratie en de ondergang van Europa

 1. koddebeier zegt:

  Op naar de vernietiging van Europa.

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  Een complete ramp! Als ik een dergelijk artikel lees, is het eerste wat ik denk: o nee, dat worden wéér forse belastingverhogingen…

  Like

  • BertG. zegt:

   De 1ste verhoging is alweer bekend, ondanks alle winsten die ze maken.
   Het zal toch ergens van betaald moeten worden al die GRATIS ziekenzorg voor de “zielige vluchteling”. Nou nog de verhoging “eigen risico”.

   De zorgpremie stijgt volgens verwachtingen van het ministerie van Volksgezondheid volgend jaar met nog geen 7 euro.
   http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2015/08/zorgpremie_7_euro_duurder.html

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ BertG. 29 augustus 2015 om 09:35

    “Het zal toch ergens van betaald moeten worden al die GRATIS ziekenzorg voor de “zielige vluchteling”.”

    Natuurlijk, dat weten wij hier allemaal! Maar zie dát de dwaze dociele ‘Gutmensch’ maar eens aan het verstand te peuteren; dat is werkelijk onmogelijk.
    Ach ja, het gaat helaas om ongeneeslijk gehersenspoelden, van wie het logisch denkvermogen voorgoed is uitgeschakeld. Als domme apen apen ze de andere apen na.

    Er komt een tijd dat WIJ geen zorg meer krijgen omdat we dat voor onszelf niet kunnen betalen, maar dat we wél de zorg voor de ‘asielparasieten’ moeten bekostigen!

    Like

 3. Bob Fleumer zegt:

  Het is een soort” apres nous de deluge” beleid dat tot catastrofes gaat leiden, we moeten die mensen in Brussel af zetten, het gaat verdomme om ons lijfsbehoud en dat van onze kinderen.

  Like

 4. Johan zegt:

  De Amerikaanse publieke omroep PBS maakte een reportage waarin de kijkers over het “nieuwe IJzeren Gordijn” van Hongarije werd verteld. Het nieuwsagentschap ‘Associated Press’ citeerde naamloze “critici”, die het Hongaarse hek vergeleken met “barrières uit het communistische tijdperk, zoals de Berlijnse Muur.”

  Die Amerikaanse omroepen PBS en “Assiciated Press” kakelen maar wat met hun klachten over “barrières uit het communistische tijdperk, zoals de Berlijnse Muur.”
  Zijn ze soms vergeten dat het grootste hek ter wereld langs de Mexicaanse grens in de Verenigde Staten ligt ? En waar is dat hek voor bedoeld ? Juist ! Om illegale bezoekers tegen te houden !

  Like

 5. Peter zegt:

  Europa is bezig zelfmoord te plegen!

  Like

 6. Anneke zegt:

  Misschien is dit wel de bedoeling van Europa, tweedracht zaaien met als gevolg dat de burgers het niet meer pikken en er een burgeroorlog dreigt en dan kan Europa de schuld van hun eigen falen bij de bevolking neerleggen. Europa is allang failliet, maar dat willen onze zogenaamde volksvertegenwoordigers niet toegeven. Het wordt echt tijd dat er iets gaat gebeuren, zo kan het niet verder……

  Like

 7. joga zegt:

  De Eu-elite is zo gek als een cent. En dat i dan nog een zeer rooskleurige waardering. Zo snel mogelijk weg ermee bij de eerstvolgende verkiezingen, want op bevel van Obama zijn ze in Brussel een zelfvernietigingsoorlog aan het uitlokken, waar de oorspronkelijke Europeanen vrijwel geheel aan ten onder gaan.

  Like

 8. jungleelephant zegt:

  Absurd en grenzend aan waanzin;de man heeft gelijk,en hoe!En alle Europese media spelen het zielig spelletje vol overgave mee,terwijl veel van de “vluchtelingen”zelf toegeven dat ze naar het land willen “waar het leven goed is”!Dus:levenslang alles,maar dan ook alles gratis,zonder tegenprestatie!En dan verdomme nog het recht hebben om binnen 3 !!! maanden de hele godvergeten aanhang hier heen te laten komen?De Europese bevolking graaft haar eigen graf,met een noodgang!Wat kunnen die asielzeikerds nog meer wensen?Alle gevestigde media en regeringen verdienen niets minder dan de doodstraf!

  Like

 9. Cathja zegt:

  Zeg maar gerust: “het is een complete nachtmerrie!”.

  Weten we nog wat ons ooit is beloofd als we tot die grote “EU-familie” zouden behoren? Nooit meer oorlog en welvaart voor iedereen……..!

  Wát een leugens! Kijk eens wat men ons en onze bejaarden/hulpbehoevenden willens en wetens aandoet, en NIEMAND in Brussel komt voor ons op. Alles gaat naar de ‘vluchtelingen’. Wat zijn wij enorm bedonderd!!

  De straf die de verantwoordelijken verdienen moet enorm zijn…..!

  Like

  • bigljohn zegt:

   Cathja; Daarom ben ik o zo benieuwd waar ze mee Prinsjesdag mee komen aanzeilen. Iedereen zou er op vooruitgaan. Ook de AOW’ers en de verzorgingstehuizen krijgen een smak geld, als ook de defensie. De economie zou steeds beter gaan draaien, bomen die tot aan de hemel kunnen groeien……Het is allemaal te mooi om waar te zijn gezien de naakte feiten van alledag. Ik heb toch het gevoel dat we vernaggeld gaan worden !

   Like

   • Cathja zegt:

    @ bigljohn op 28/8 om 22:28

    Ik heb dat gevoel ook! We kunnen niemand van onze overheid meer op hun woord geloven. En ach, als we letterlijk zouden nemen wat men ons vertelt: ‘we gaan er allemaal op vooruit’, dan bedoelen ze natuurlijk dat de AOW bijvoorbeeld enkele euro’s per maand omhoog gaat (‘hoera’!), maar de zorgkosten stijgen meer, dus per saldo gaan we er toch weer op achteruit. Het is twee stappen vooruit, drie achteruit. Keer op keer. Jaar in, jaar uit. En maar liegen over de toestand van onze economie. Niet eerlijk zijn over het verlies op de beurzen.
    Ik vertrouw echt niemand meer. Ze praten mij te mooi. Ons wordt van alles wijsgemaakt, ook wat betreft de aantallen vluchtelingen (gelukszoekers) en wat dit ons allemaal kost.
    En dan heb ik het nog niet eens over de kwestie Griekenland, waar we ook weer mee zijn beduveld door onze overheid. Geen geld meer naar de Grieken……..! Ja ja!

    De toekomst is somber. We maken maar geen plannen meer.

    Like

 10. Avidia zegt:

  Als de immigratie zo door gaat wordt Nederland straatarm, jullie denken toch niet dat dat uitschot wat hier komt gaat werken??? Natuurlijk niet, ze komen hier op de eerste plaats voor een uitkering, een huis ingericht en al, en steun van de regering. Een paradijs toch??? Wij als slaven van de regering moeten doorwerken om het al die mensen naar de zin te maken, daar zijn we toch voor?????? Nou, ik stop met werken, ze bekijken het maar.

  Like

 11. Wachteres zegt:

  Dit is puur kwaadaardig en bewust beleid.

  De EU kan nu in een paar jaar tijd onze maatschappij veranderen in wat zij voor ogen heeft; een multiculturele samenleving. En vooral de boosaardige ‘weg met ons’ plannen kunnen, sneller dan zij ooit gedacht heeft, in vervulling gaan.

  Dat de EU hiermee de wensdroom van de islam, macht en invloed in het Westen, helpt te realiseren is voor onze leiders blijkbaar niet iets om je druk over te maken.

  Deze totale ongeïnteresseerdheid in het welvaren van hun eigen bevolking is iets dat wij niet eerder in die mate hebben gekend.

  Like

 12. Pingback: “Massale immigratie en de ondergang van Europa”: een comment van “Henk V.” | E.J. Bron

 13. Pingback: “Massale immigratie en de ondergang van Europa”: een commentaar van “Henk V.” |

 14. richard zegt:

  Het is al lang gedaan , de naievitieit voorbij, wat een onkunde , de politici van de afgelopen 30 jaar moeten ter verantwoording worden geroepen, dat moet makkelijk kunnen het zijn hooguit een man of honderd die alles naar de klote hebben gebracht , laat ze zich verantwoorden in televisie programma’s nationaal en bij CNN , Wim Kok , Frans Timmermans , Gerrit Zalm om daar maar eens mee te beginnen namens Nederland , het ergste is dat die leeghoofden nog steeds een baan hebben , ze zouden zich bij het UWV moeten melden!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s