Slap gelul stopt geen terrorisme!

Screenshot_17

(Door: “BeWiseman”)

Naar aanleiding van een terrorist in de Thalys komen ministers van diverse landen bij elkaar om te bespreken hoe je treinverkeer beter kan beveiligen. Na 9 september 2001 moesten vliegtuigen beter worden beveiligd. En zo moet er na elke aanslag ergens weer betere beveiliging komen. Een lachwekkend gebeuren dat voor schijnveiligheid moet zorgen. Er blijven altijd plekken die dan minder beveiligd zijn, dus het lost helemaal niets op.

Het gaat namelijk niet om die plekken, maar om de intolerante mensen die niet met vrijheden kunnen omgaan, die echter in onze vrije samenleving wel alle ruimte krijgen om te radicaliseren en zich bezig te houden met terreur.

Wij hebben hier een fatsoenlijk rechtssysteem en dat werkt niet voor mensen die gewend zijn oorlog te voeren en te wonen in greppels, het werkt ook niet als de levensstandaard in onze gevangenissen hoger is dan de algehele levensstandaard in de landen waar deze mensen vandaan komen.

Mensen die alleen de lusten willen hebben van een vrije samenleving met een goed sociaal stelsel, maar niet bereid zijn te accepteren dat je in een vrije samenleving geconfronteerd kan worden met meningen die je niet aanstaan, die moet je niet binnenlaten. En de grote stroom asielzoekers en vluchtelingen is niet goed te controleren, dus ook daar zullen weer vele intolerante mensen tussen zitten die niet met onze vrijheden kunnen omgaan.

Door:
“BeWiseman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Hypocrisie, Islam, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Nederland, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Slap gelul stopt geen terrorisme!

 1. Pogo zegt:

  9 september…?

  Like

 2. Driek zegt:

  Ik lees zojuist op de site van de Telegraaf:

  Van onze parlementaire redactie
  DEN HAAG –
  Er zou meer politie op de grote stations moeten zijn om aanslagen te voorkomen. Dat zegt PvdA-Kamerlid Marcouch naar aanleiding van de terreurdaad in de Thalys vorige week.

  Zaterdag bespreken Europese ministers in Parijs wat er verbeterd kan worden aan de beveiliging in het transport. Volgens Marcouch is er nog te weinig blauw op de grootste stations aanwezig. Eerder zei PVV-leider Wilders al dat hij het leger wil inzetten op stations om terreur te voorkomen, maar zo ver wil de sociaaldemocraat niet gaan.

  Marcouch ziet verder dat de agenten en de NS niet goed genoeg samenwerken. Daardoor worden verdachte signalen niet goed gedeeld. „Iedereen die ik in die sector spreek, klaagt daar over.”
  De coalitie lijkt het echter niet eens te zijn over wat de Nederlandse inzet van minister Van der Steur (Veiligheid en Justitie) moet zijn op de Parijse top van vandaag. VVD-Kamerlid Ockje Tellegen zegt dat we niet de illusie moeten hebben dit soort aanslagen uit te kunnen bannen met bijvoorbeeld paspoortcontroles of extra blauw. „De volgende keer gebeurt zoiets op een markt en dan heb je niks aan controles.”

  Dat geheime diensten in Europa beter samen moeten werken, staat voor de Kamer wel als een paal boven water. Kort na de aanslag bleek dat verschillende inlichtingendiensten de dader van de terreurdaad in de trein al in het oog hadden.

  Like

 3. Qvic zegt:

  Het probleem is niet van te weinig beveiliging, maar het probleem is dat overheden iedere moslim in de watten leggen, die hier in Europa binnen komt. En die niets fout kunnen doen in de ogen van de correcte politiek met hun aanhangers. Door deze voorkeursbehandeling van de islamieten zorgt er juist voor dat ze gaan radicaliseren, omdat zij zich oppermachtig denken te zijn tegenover de autochtonen en dan komt hun ware ideologie naar boven. Die ze dan bij woord en daad uitvoeren. Zodra hun hun privilegies in getrokken worden, is het snel over en uit met hun.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Die privileges hadden ze dan ook helemaal niet moeten krijgen:
   Bij aankomst in het gastland zou hen duidelijk gewezen moeten worden op hun rechten en plichten, conform die van elke autochtone Nederlander, niet meer en niet minder.
   Daniel Greenfield……nietwaar?

   Like

 4. koddebeier zegt:

  Het bovenstaande kon een kleuter verzinnen, maar helaas bij ons wordt deze onzin door de regering en tweede slaapkamer opgelepeld.

  Like

 5. Pingback: Slap gelul stopt geen terrorisme! |

 6. ildiko zegt:

  stap voor stap gaan we richting naar een dictatuur, straks er is niemand meer die hard op durft te zeggen wat hij in werkelijkheid van vindt. Zoals bij Jinek of andere politiek correcte piet praat. Er zijn al meer dan genoeg groepen en instanties die steeds hardere maatregelen van de politiek eisen om onze manier van vrije denken en handelen te beperken. En zo verworden we steeds meer en meer in een grijze grauwe depressieve onderdrukte maatschappij waar alleen maar binnenshuis eigen mening durven te vertellen. Tijdens de communistische dictaturen gebeurde hetzelfde. ENG ZEER ENG !

  Like

 7. Luc zegt:

  dezelfde reactie als anders van de heren/dames Poliziekers, minder vrijheid, meer controle en vooral heel hard wegkijken.
  dat de burger de rekening betaald, dat kan hen niet schelen, hun bedje staat in een veilige burcht.
  dat elk openbaar gebouw een doelwit is als je slachtoffers wil maken, dat vergeten we ook even,
  ten minste, tot er in de bibliotheek iemand op de teentjes wordt getrapt vanwege de vrije literatuur.
  Dat de politie eigenlijk geen veiligheidswacht is maar een tuchtorgaan, daar geeft niemand wat om, dus waarom moeilijk doen?
  die paar overvallen meer, dat is goed voor de orde,geen probleem, geen gevaar.

  je zou er de moed van verliezen…als iemand nog wat had.

  Like

 8. M.A.L. Sion zegt:

  Voorkomen is beter dan genezen. Tenminste als er na de aanval nog wat te genezen valt. Het beste is natuurlijk de aanval te voorkomen. Dan moet je weten wie de aanval zal gaan plegen.
  Weet u het? Ik wel, een aanhanger van de islam! Daarvan lopen er heel wat rond in ons landje.
  Weet u welke daarvan de aanvalpleger is? Nee? Ik ook niet. Probleem.
  Er is maar één oplossing. ALLEMAAL terug naar de grote zandbak. En wel zo vlug mogelijk dat ze geen plannen kunnen maken om nog even een aanvalletje te plegen.
  Beste jonge autochtonen. Even geduld. Als dit karwei geklaard is zijn er weer wat huizen beschikbaar voor degenen onder jullie die willen gaat trouwen of samenwonen.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • Luc zegt:

   en jobs voor wie wil werken en dat met een hoger loon want plots, zou een arbeider weer wat waard zijn.
   de ouderen zouden terug kunnen en mogen genieten van hun oude dag.
   we zouden onze vrouwen en meisjes weer wat geruster over straat zien lopen.
   de grote steden zouden een pak leefbaarder worden, hun parken heel wat netter.
   sluikstorten zou sterk verminderen, enzovoort…

   niet alle problemen zouden van de baan zijn maar het zou er al een paar grote sterk doen afnemen.

   Like

 9. daiyu-ninja zegt:

  Dit probleem zo opgelost kunnen zijn, gewoon geen parasitaire exoten meer binnenlaten.
  Dan zouden al die beveiligingsmaatregelingen nagenoeg niet nodig zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s