Vlamingen willen geen vluchtelingen opvangen, wel geld storten

Screenshot_2

Hoewel een grote meerderheid van de Vlamingen zegt zich zorgen te maken over de vluchtelingenproblematiek, vindt slechts een vijfde dat België meer asielzoekers zou moeten opvangen.

Dat moet blijken uit een peiling door iVOX, in opdracht van VTM NIEUWS en Het Laatste Nieuws. Bijna een kwart van de ondervraagden zegt wel bereid te zijn “geld te storten voor hulp aan asielzoekers”. Wat geld storten concreet betekent, werd niet verduidelijkt.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Knack.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Immigratie, Krankzinnigheid, Overheid, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op Vlamingen willen geen vluchtelingen opvangen, wel geld storten

 1. Jean zegt:

  Wachteres, even ter verduideljking, Vlamingen willen geen vreemdelingen op het grondgebied, dus ook niet in onze straten en woningen en Vlamingen willen er ook geen geld aan verknoeien, de Vlamingen eisen het sluiten van de grenzen en deze voor 100% controleren en alles maar dan ook alles uit moslimlanden en roverslanden zoals Afrika, midden oosten en oostbloklanden “buiten houden”.
  Als er grenscontrole was geweest in Oostenrijk dan had dat drama zich niet afgespeeld in Oostenrijk.
  Een gouden regel moeten wij Vlamingen, Nederlanders, Europeanen heel snel gaan toepassen, “Alles wat komt van die EU misdaadorganisatie via de papkerversnipperaar verwerken en stoppen met nog een eurocent te verknoeien aan dat lafhartig krapuul wat daar decadent ligt te parasiteren” dat krapuul niveau Jancker, Timmerman, verafstoot, vetbaal, van-ramp-aaaaaai en co voor een volktibunaal slepen met geboeide handen op de rug en dat tussen 14.00 en 18.00u zodat alle Europeanen er van kunnen genieten. Aan lafaards en verraders van eign volk hebben wij geen enkele behoefte.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Voorlopig zijn (zoals gewoonlijk) de Vlamingen slimmer dan de Nederlanders !!

  Like

 3. Luchtpint zegt:

  Ziehier de reden:

  Vlaanderen, zonder Brussels Gewest: 474,13 inw./km² (2014)
  Vlaanderen + Brussels Gewest: 554,42 inw./km² (2014)

  Hoeveel extra rationele redenen moeten er nog zijn om die publieke opinie te verantwoorden ?

  Like

 4. Jaantje zegt:

  Ploumen heeft hier in Nederland het woord gevoerd(media) en verkondigd: het kabinet trekt 58.8 miljoen uit om de vluchtelingen te helpen in Syrië en Irak en de kinderen in Jemen.
  Toen ik haar hoorde praten zag en hoorde ik een gelijkenis qua spreken/statement met de magere dame in de video:Migranten ivasie-We worden verneukt!
  Precies zo zit het we worden…….!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s