Redding-zwemster 1990 . . . 2015

Screenshot_22

Screenshot_21

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Jan”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Redding-zwemster 1990 . . . 2015

 1. Theresa Geissler zegt:

  Je zult als drenkeling maar daardoor gered moeten worden! (LOL!)
  Enne…..alléén vróuwelijke drenkelingen, meid, anders drijft je vader je terug de zee in, zodra je het wáágt, aan een in nood verkerende jongen van boven de 12 jaar te komen! (Nogmaals: LOL!)

  Like

 2. Frerik zegt:

  Ja wat een verschil maar ik denk ook dat de redster van 1990 het drukker heeft dan de toekomstige of nu eigenlijk hedendaagse. Ik bedoel drukker met mannen. De onderste zal wel niet komen want redden waarvan?? de dood is toch de meeste ultieme status?

  Like

 3. Jean zegt:

  Ik hoop dat die bewegende tent enkel ergens in het midden oosten voorkomt? Een locatie waar ik nooit kom.
  Mocht zoiets afschuwelijks hier plaatsvinden dan zal ik de zee NOOIT meer zien.
  Wat moet er nog plaatsvinden om die rotzooi van het grondgebied te sodemieteren?
  Dit kan en mag nooit ongestraft blijven hetgeen die lafaards van politiekers met ons land bezig zijn.
  Aan de ene kant liggen wat gefrustreerde trutten en eikels weken/maanden te zeiken over zwarte piet en aan de andere kant liggen een bende parasiterende misdadigers ons op te zadelen met zwarte pieten, wordt het niet hoogtijd dat wij die waanzinnige bende van de VN én de EU een wortel in hun strot steken en ze de EXIT van Europa wijzen? Ik bedoel richting grote zandbak daar kunnen ze ravotten en sexen met hun vriendjes, sommigen zullen wel het koppeke verliezen maar dat is ons laatste probleem, daar laten we zelfs geen traan voor.
  Als nu mensen ‘openlijk’ protesteren tegen de import van perverse criminelen resp. barbaren dan worden die mensen weggezet als racisten, wel, in dergelijk geval sta ik liever aan de kant van de zogenaamde racisten dan aan de kant van de lafaards en verraders van eigen volk.
  Ik hoop dat ik het nog mag meemaken nl. die vuiligheid zien hangen ondanks mijn afkeer voor elke vorm van geweld en laten we die zandbaktuig minimaal 5.000 euro boete opleggen voor elk “onverdoofd” gekeeld schaap.
  Is het nu zo moeilijk dat zandbaktuig uit te leggen dat die barbaarse rituelen hier verboden zijn? Dat die perverse leer hier verboden gaat worden? Dat alle aanhangers van die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij hier niet thuishoren en dat wij ze nergens willen zien, niet in onze woningen niet in onze straten niet in onze gemeenten, nergens, en het politiek gespuis wat ons dwarsligt in die strijd zal beschouwd worden als onze vijand want de vrienden van onze vijanden zijn ook onze vijanden.

  Like

 4. Greed kills ! Hebzucht doodt ! Was het maar waar.

  Let op het onzin uitkramende socialistische parlementslid in onderstaande video, dat een truitje draagt met het opschrift “Greed kills” (hebzucht doodt), en die zelf een belastingvrij salaris van13.349 € PER MAAND + snoepjes verdient. Ik hoop dat zij snel de eerste is die aan hebzucht sterft. Maar ook al diegenen die om dezelfde redenen Europa aan het bestormen zijn, zo blijkt.

  Gratis geld: dat is waar de immigranten samen met de socialisten van dromen.

  Annette Groth hoopt haar inkomen en invloed met de import van nieuw kiesvee te kunnen consolideren voor de rest van haar leven. Ze gaat ze dus in hoogsteigen persoon al verwelkomen in Macedonië.
  Volgens de eigen Europese wetgeving dient men asiel te vragen in het land waar men het eerste voet aan land zette, en dat is dus in het geval van de vluchtelingen in de video: Griekenland. Europa overtreedt dus haar eigen wetgeving, en geen enkele regering stopt dit misdrijf. Dan mag men toch verwachten dat ook de Macedoniërst foert zeggen? Het bewijst tevens dat de ‘vluchtelingen’ niet uit zijn op veiligheid (die er al in Griekenland en Macedonië te vinden zijn), maar op geld.

  Greed must so kill a lot.

  Bron
  http://nageltjes.be/wp/?p=18406

  Like

 5. Iemand vroeg mij onlangs of ik in samenzweringen geloof. Nou ja, zeker. Hier is er een.
  Dat heet het politieke systeem. Het is niets anders dan een gigantische samenzwering, een slimme manier om de bevolking te beroven en te onderwerpen.

  Jeffrey Tucker

  Like

 6. marcelvl1976 zegt:

  Nou die Pamela Anderson was in 1992 al niks meer dan een silliconen babe met te veel capsones. Hoe ze er nu 23 jaar later uitziet ook geen idee eigenlijk, misschien ook wel minder apetijtelijk als eerder.

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Volgens mij is die ene alleen bedoeld om de haaien af te schrikken.

  Like

 8. BertG. zegt:

  De vergelijk is leuk bedacht.
  Natuurlijk bestaat er geen enkele mossel vrouw die ergens bij de redding brigade werkt.
  Dat zou totaal uit den boze zijn i.v.m. contact met andere mensen.
  Maar wel leuk zo onder elkaar gezet deze 2 foto’s.

  Like

 9. bigljohn zegt:

  Als Winston Churchill nog geleefd had zou hij de volgende uitspraak gedaan hebben. Als ik de keus zou hebben als drenkeling gered te worden door een Moslima, of te verdrinken, dan koos ik voor het laatste !

  Like

 10. Jan zegt:

  Lekker bruin worden in de zon

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s