Ter Apel stroomt over: ook asielzoekers naar TT-Hall

Screenshot_10

Ondanks de nieuwe noodpaviljoens, kan het aanmeldcentrum in Ter Apel de stroom asielzoekers nog steeds niet aan. Daarom wordt volgende week de TT-hall in Assen in gebruik genomen om de opvangcapaciteit te vergroten.

‘De instroom van vluchtelingen is zeven keer zo hoog als wat wij gemiddeld binnenkrijgen’, zegt Henk Wolthof van het aanmeldcentrum in Ter Apel. Normaal komen er 250 vluchtelingen per week, nu 1750.

Lees verder>>>
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

31 reacties op Ter Apel stroomt over: ook asielzoekers naar TT-Hall

 1. Gasso zegt:

  Nederland is gek……. knettergek…………..

  Like

 2. rs zegt:

  VOL is toch VOL ??????????????Of ben ik nou gek…………….

  Maar ze gaan maar door met stapelen voor dat gajes……………………..
  Tot begin november zijn ze daar………………….maar niet in welk jaar ………….??
  Inderdaad: Nog GEKKER dan GEK!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  IS DAT AFRIKA NOU NÓG NIET LEEG?!

  Hey stel Brusselse idiote kwaadaardige criminelen, laat ons even weten hoeveel negers we nog kunnen verwachten?
  Weten we tenminste ongeveer waar we aan toe zijn; met hoeveel zwarte kweekkoppels we rekening moeten houden!

  Snappen jullie niet dat wij zo langzamerhand helemaal geen zin meer hebben om te leven?!

  Like

  • Driek zegt:

   Tistochwat zegt: Snappen jullie niet dat wij zo langzamerhand helemaal geen zin meer hebben om te leven?!

   NEEN, beste Tistochwat, ‘Wij geven de moed niet op. Al gaan wij ook ten onder aan de uitwendige mens, ons innerlijk leven vernieuwt zich van dag tot dag’.
   2 Korintiërs 4,16

   Ik kon het toch weer niet laten.

   Like

 4. Bob Fleumer zegt:

  Nederland wordt net als die boten waar ze mee komen, nog even en bij het minste geringste kapseist het hele land met ons erbij. De Nederlandse regering is inderdaad stapelgek.

  Like

 5. Driek zegt:

  ‘ De opvang in Assen moet ervoor zorgen dat asielzoekers tot rust komen. Vervolgens keren ze terug naar Ter Apel om daar een asielprocedure te starten. ‘

  Ja, Nederland is knettergek, Casso, want die hele asielprocedure slaat nergens meer op. Tegen de tijd dat die asielzoekers de uitslag te horen krijgen dat ze weg moeten, zijn ze al weer zolang in Nederland, en inmiddels zijn er kindjes gemaakt, dat er al weer een generaal pardon komt. En als dat er niet komt worden ze toch niet uitgezet want daar werken ze niet aan mee. Ze hebben geen papieren meer, dus gaan ze jaar in – jaar uit rondzwerven, van de ene tijdelijke opvanglocatie naar de andere. Die asieladvocaten varen er wel bij. Maar de Nederlandse burger gaat hieraan kapot.

  Straks stikken we van de kleurlingen die door onze steden en dorpen zwerven en mensen beroven, want die lui hebben niks te verliezen. En de straffen stellen hier helemaal niks voor.
  Ging ik vroeger nog wel eens naar Amsterdam, naar de Albert Cuypmarkt of het Waterlooplein, dat haal ik nu niet meer in me hoofd, want als je dat schorremorrie ziet wat er in die tuigstad rond loopt, je gelooft je ogen niet. Ik vind het heel erg, en het gaat me echt aan het hart, dat onze regering, waar je toch als burger vertrouwen in dient te hebben, er zo’n klerezooi van heeft gemaakt. Het is werkelijk onvoorstelbaar. Die lui moeten zich doodschamen. En ze gaan maar door met hun vernietiging van Nederland. Ik hoop de dag nog mee te maken dat ik ze zie hangen. Doch dat zal wel een illusie blijven.

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Geen verstandige keuze, zegt-ie….. Nou, bedenk je nog maar eens goed of dít wel een verstandige keuze is:
  Ik bedoel maar, de TT-Hal…. Zo dadelijk maakt de één of andere goedmenschelijke gek, die toevallig de geschiedenis een béétje kent, of die de één of andere film heeft gezien de vergelijking met ‘Le rafle de Vel d’hiver’ en dan zijn wéér de rapen gaar!
  Tenslotte is Links eigenlijk pas tevreden als die hle meute wordt ondergebracht in uiterst luxe hotels met zwembad èn sauna, gesteld dat dit haalbaar zou zijn.
  Alleen zijn de ‘vluchtelingen’ zèlf dan nog niet tevreden, tenminste, dat is niet gezegd…..

  Like

 7. paulzwueste zegt:

  “De noodopvang duurt tot begin November…”
  Daarna zal de hall moeten worden gesloopt.

  Like

 8. Cathja zegt:

  Waarom durfde de vroegere koningin Juliana het wél hardop te zeggen, toen Nederland ca. 12 miljoen inwoners had, dat ons land VOL, eigenlijk TE vol was?
  Nu hebben we ca. 17 miljoen mensen ‘in huis’, en er lijkt voorlopig nog geen eind te komen aan die stijging.
  Waarom worden we steeds tegengesproken als het over dit enorme aantal inwoners gaat, en verwijst men naar dun bevolkte provincies als ‘bewijs’ dat ons land nog láng niet vol is?

  Gaat men net zolang immigranten opnemen tot hier de ellende losbarst?

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Cathja toch. Juliana “durfde” dat wél hardop zeggen omdat haar dat was voorgekauwd in het proces Nederland leeg te laten lopen alvorens men met de instroom van de islam zou beginnen. Dit alles in de context van een plan wat de Amerikanen al aan het einde van WOII klaar hadden liggen.
   Of dacht je dat ze dat toevallig opmerkte omdat het haar was opgevallen dat op Zaterdag de hoofdstraat zo vol winkelende Nederlanders was?
   Wel, wel , wel… sprak Juliana, Nederland is te vol hoor. Kuch…

   Like

 9. Eerst werden de schapen flink bang gemaakt door bloeddorstige bezoekers. Op het laatst stonden bij elkaar in een hoekje van de wei en rilden van angst. Maar opeens brak de zon door! Opgelucht haalden ze adem, daar was De Goede Herder Samsom weer die hun zou beschermen. En ze stemden als altijd tevoren.

  Like

 10. david_1971 zegt:

  DUS!!!!??? alleen daar al 1750 per week?????? Zijn ze nu helemaal idioot geworden in Nederland..Dat is een heel dorp per maand en een een stad als Leiden per jaar!!!! En dit exclusief de aanhang die ze over laten komen. Naast mij hebben ze voor de 2e keer op rij een Irakees een huisje gegeven. Hij is er nooit, zit altijd bij zijn familie en hij houd dus een woning van de markt voor een autochtone inwoner. Hij komt soms voor de vorm het gras maaien en dan is hij er weer weken niet. Daarvoor zat er een christen in dat huisje… Totdat ik door het zijraam keek en de “christen” met zijn reet omhoog zat te bidden. Dit kan Nederland nooit dragen. We zijn verraden door onze eigen bestuurders en linkse wegkijkers.En waarom worden er eigenlijk geen tijdelijke verblijven aangeboden, dus niks woningen, zodat onze eigen inwoners niet worden verdrongen van de woningmarkt. Gewoon tijdelijk hulp en daarna opknorren naar eigen land. Ik heb hier geen woorden meer voor. Waarom is er geen protest, Iedereen in Nederland lijkt wel lamgeslagen, totdat de vlam onherroeppelijk in de pan slaat en we worden geconfronteerd met Balkan toestanden. Dit is werkelijk waar ongelofelijk. ls wij nu niet per direct dit bestuur gaan afstraffen dan zijn we hier medeschuldig aan. Denk aan uw kinderen en kleinkinderen. Deze hebben geen toekomst meer in eigen land. Mijn niveau is WO (Universiteit) en nee ik heb Wilders niet nodig om goed en kwaad te onderscheiden.

  Like

 11. david_1971 zegt:

  Worden ze alleen in Ter Apel geregistreerd of ook in andere delen van Nederland?

  Like

 12. BertG. zegt:

  Op zondag 30 augustus organiseren we een gratis busreis naar het festival Libertés de Séjour ( de vrijheid van verblijf ) in Calais. Er is veel visueel theater, beeldende kunst, muziek, gezelligheid en lekkere hapjes en een doordringende impressie hoe Nederland er op afzienbare tijd gaat uitzien, reis met ons mee en maak gratis kennis met uw nieuwe landgenoten.

  Zin om even te nazomeren en het aangename met het nuttige te combineren ? Dan is dit uw kans. Vertrek met een luxe Comfort Class bus vanaf het Amsterdamse stadionplein om 8 uur in de ochtend en terugkeer naar Amsterdam met aankomst eveneens weer op het Stadionplein om 02.00 ’s nachts.
  Wij maken de ontmoeting met uw nieuwe buren zeer tastbaar door u eerst met onze meertalige reisgids mee te nemen naar de zgn. Jungle, het kamp waar de deurkloppers logeren alvorens de oversteek naar Engeland te wagen. U krijgt de kans met ze te praten, ervaring uit te wisselen over het prachtige sociale stelsel dat hen zou wachten indien zijn Nederland verkiezen boven Engeland en kunt u eventueel de zelf gebreide truien en mutsen persoonlijk overhandigen.
  http://www.geennieuws.com/2015/08/geennieuws-organiseert-gratis-busreis-naar-calais/

  Like

 13. Roland zegt:

  1750 per week. Dit is een invasie.

  Like

 14. catalina zegt:

  het kan toch niet zijn dat eigen burgers zich niet meer thuis voelen in eigen land, en bang worden om de straat op te gaan !!!

  Like

  • BertG. zegt:

   Dat is allang zo dat mensen niet meer de straat op durven of nog naar koopavond gaan.
   Ik ontwijk sommige plekken ’s avonds. Ik voel me hier allang niet meer thuis.
   Doe jij zelf ’s avond nog graag een boodschapje in het donker?
   Wat je voorheen nog wel deed.?
   Met mijn grote bek heb ik tegenwoordig binnen een half uur overal ruzie en dan red ik het niet in me eentje tegen een groep hyena’s want hulp krijg je niet van omstanders.

   Like

 15. catalina zegt:

  het kan toch niet moeilijk zijn om een datum te prikken en op facebook te laten rondgaan, dat we protesteren tegen al dit gedoe, Het is in het verleden nog al gebeurd remember kristalnacht!!! Waarom niet overwegen, als we moeten wachten op onze regeringen !! Zie ik Europa als een zinkend schip.

  Like

  • BertG. zegt:

   Waarom nou altijd via dat smoelenboek.
   Daar probeer ik zo ver mogelijk uit de buurt te blijven.

   Stuur je vrienden dit op om te vragen of ze dit leuk vinden.

   Like

   • catalina zegt:

    Ik ben het met je eens, maar heb jij dan misschien een beter idee hoe te organiseren tegen dat moslim gespuis ?!

    Like

   • Nemesis zegt:

    Omdat je via dat smoeleboek nu eenmaal heel veel meer mensen kunt bereiken. Maak er zoiets als een project-X van en een flin aan tal demonstranten zal meedoen.. Het is nu eenmaal niet ander. De communicatie loopt via Face Book, Twitter en no zo’n paar mogelijkheden. Gaat best hard en snel met de electronische gedachtenwisselingen en dar zul je op moeten inspelen. Het is niet anders.

    Like

  • Cathja zegt:

   @ catalina 30/8 om 22:04

   Onze overheid zal niet toestaan dat we tegen moslims (in het algemeen: vreemdelingen) protesteren. Ze zullen ons net zo behandelen zoals ze Geert Wilders doen. Wij zijn fout, niet degenen die op oneerlijke gronden hier binnen komen, plús die hier al langere tijd wonen (maar die steeds overheersender en veeleisender worden).
   Je kunt tandenknarsen van boosheid, maar zo is helaas de realiteit. Kijk naar verschillende landen om ons heen. Daar gaat het precies zo. Denk aan Pegida. Het begon best groots, maar wat is er eigenlijk nog van over? Ze worden overal tegengewerkt.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Pegida is springlevend! En in Duitsland is van alles aan de hand. De tijd van vreedzaam demonstreren is namelijk helemaal over omdat de boodschap duidelijk is overgebracht.
    Stadium 2 is aangebroken… er wordt nu uitsluitend met agressie gedemonstreerd en asiel-opvangnesten worden verbrand. Dit zal nog wel even duren totdat de instroom dermate uit de hand zal lopen dat het verantwoord zal zijn om uitsluitend geweld te gaan gebruiken.

    Like

   • jungleelephant zegt:

    Sprinkhanen en ander ongedierte ,daar vernietig je ook de nesten van;anders blijf je aan de gang!

    Like

 16. BertG. zegt:

  COA wil asielzoekers gaan opvangen in paleis Soestdijk.

  De asielinstroom is momenteel zo groot dat volgens het Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers (COA) die beter over Nederland verdeeld moet worden . Er wordt gekeken naar het leegstaande paleis Soestdijk om een deel van de instroom op te vangen.
  Goedkeuring, ook van inmiddels tot historicus benoemde Willemsen en zijn door zichzelf tot econome en investmentbanker gekroonde echtgenote, als mede onze moeder des vaderlands, die op Soestdijk opgroeide.
  http://www.geennieuws.com/2015/08/coa-wil-asielzoekers-opvangen-in-paleis-soestdijk/

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Bert. Facebook is een gratis en hèèl nuttig medium om informatie uit te wisselen met honderdduizenden mensen.
   Ik geef je het voorbeeld van Timmermans die intensief gebruik maakt van Facebook om
   zijn imago te versterken. Slimme man.
   De publieke media zoals dagbladen, weekbladen en opinietijdschriften worden door de linkse overheid gebruikt en misbruikt om ons valse informatie te geven, de werkelijkheid te verdoezelen en ons te indoctrineren, zoals je weet.
   Dankzij de vrije elektronische media kunnen wij informatie verzamelen en uitwisselen.
   ’n Site zoals “Geen Stijl” is nu bezig een referendum over de EU voor elkaar te maken.
   Kom op Bert.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s