Geile woestijnnegers

Screenshot_13

(Door: “rommel”)

Migranten zijn sterk oververtegenwoordigd in de Deense verkrachtingsstatistieken. Meer dan een derde deel van alle veroordeelde verkrachters in de periode 2004 – 2013 heeft een allochtone achtergrond. Dit blijkt uit een statistische analyse uitgevoerd door het Deense dagblad Metroxpress.

Volgens de cijfers van Metroxpress zijn in de periode 2004 – 2013 in Denemarken 615 mannen veroordeeld voor verkrachting. Van deze 615 zijn er 212 immigranten of hebben een allochtone achtergrond (d.w.z. geboren in Denemarken met ouders in het buitenland geboren). Dus volgens de officiële statistische gegevens van de Deense rechtbank heeft 34,5% van de veroordeelde verkrachters in de onderzochte periode een allochtone achtergrond. Metroxpress schrijft dat dit aandeel meer dan drie keer zo hoog is als het percentage van immigranten in de Deense bevolking.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DVC

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Denemarken, Eurabië, Immigratie, Islam, Krankzinnigheid, landverraad, migrantengeweld, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Geile woestijnnegers

 1. daiyu-ninja zegt:

  Als politici niet willen dat de waarheid naar buiten komt – dat allochtonen oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit, verkrachtingen, overvallen, mishandelingen etc, etc – dan kun je hier maar een conclusie aan verbinden: dat ze de autochtonen bevolking, in ALLE bewustzijn uitleveren aan de barbaren.
  Wij worden opgeofferd voor de ziekelijke wanen van een groep psychopaten – elite – die zich boven ons gesteld hebben en zichzelf wijsmaken dat zij god in eigen persoon zijn en dus mogen beslissen over leven en dood.

  Het is te zot en bizar voor woorden dat wij geregeerd worden door ernstig psychisch gestoorde mensen die eigenlijk in een zwaar bewaakte inrichting horen te zitten. Kortom: door GEKKEN.

  Like

  • Astrid zegt:

   Inderdaad, de gekte regeert. En wij staan erbij en kijken ernaar. Die gore Juncker durfde te zeggen dat men ons een nieuwe richting induwt en dat zij dan afwachten hoe we reageren. Reageren we maar nauwelijks, dan weten ze dat ze weer verder kunnen duwen, totdat hetgeen zij willen bewerkstelligen onomkeerbaar zal zijn. Dat is de EU is een notendop: Gekken en graaiers.

   Like

  • koddebeier zegt:

   Waar blijft de phychiater die het zooitje opsluit ????

   Like

 2. Jaan zegt:

  Natuurlijk worden die vrouwen die beschonken naar huis gaan verkracht, dat vragen ze toch zelf?
  Als ik bezopen ’s avonds op straat loop dan wil ik toch ook, dat ik beroofd word en dat ze mijn hersens inslaan. Het feit, dat ik de euvele moed heb om me in Nederland op straat te begeven of zelfs maar aanwezig te zijn is toch reden om me te bestelen en te mishandelen.

  Like

  • delamontagne zegt:

   U zult best wel weten wat er met je gebeurt, “DAARGINDER”.
   Hier in EU worden er allerlei “geintjes” over gemaakt.
   Daar zou je allang ( onthoofd ) aan een kraan bungelen………….
   /////////////
   Verslag van een werknemer in het “heilige-land-zelve”::
   Ik heb 15 jaar in moslimlanden gewerkt.
   In de meeste van die landen is de invoer van Christelijke Religieuze Lectuur STRENG verboden.
   Ik heb gezien dat de douane in Saoudie Arabië een bijbel uit de handbagage van een Nederlandse man haalde en die voor de ogen van iedereen verscheurde.
   Daarna werden de bladzijden van de bijbel langs het achterwerk van de douanier gehaald voordat ze in de prullenbak verdwenen.
   De eigenaar van de bijbel werd door de douane meegenomen.
   EN ZO KEN IK NOG VEEL MEER VAN DIE VERHALEN…….!
   SMERIG VOLK @#$%^&**(%$#

   Like

  • harry zegt:

   Al een heleboel rare selfies gezien Jan , maar déze …………………… .
   Jakkes !

   Like

 3. Sjaak zegt:

  Ik word er alleen al strondziek van wanneer ik op de straat
  deze moslimwijven met hun strondluiers op hun kop zie !

  Like

 4. Thomasson zegt:

  De grootste probleem dat Noord Europese landen hebben – en ook wij!! – is de disfunctionerende gezond verstand bij onze politieke leiders. Hoe hoger politici op de hiërarchische ladder staan, hoe lager zakt hen denkvermogen. In de Scandinavische landen weten politici – vooral de linksige Gutmenschen en de op geld beluste Liberalen – hoe het autochtone volk onder de situatie lijdt. Dat geldt vooral voor vrouwen. Maar dat kan ze ABSOLUUT niet schelen. Daar hebben ze geen oor voor. Goed! Dan zijn deze politici BAR SLECHTE EN TOT DE BOT VERROTTE MENSEN; ZONDER ENIGE SCRUPULES. Maar bar slechte mensen zijn vaak ook intelligente en slimme mensen die naar een profijt zoeken. Wat verwachten zij van deze woestijnbeesten? Wat kan men van hen verwachten? Toen de Oost Europeanen kwamen, was er behoorlijk veel protest aan de gang gezet. Denk maar aan het meldpunt Polen. Men vergat echter dat Oost Europeanen die in gezinsverband kwamen (of komen), doen meestal hun best bij te dragen aan de samenleving. Bijvoorbeeld: een Poolse moeder die op donderdag naar Nederland komt, staat binnen paar dagen op de stoep van een school om haar kinderen in te laten schrijven. De Polen in Limburg nemen deel aan kerkelijke activiteiten en brachten veel kerken weer tot nieuwe bloei. De Poolse kinderen die nu in Nederland naar school gaan, zouden in de toekomst deel uitmaken van de toekomstige ingenieurs, technici, wetenschappers, verplegend personeel, dokters enz. De woestijnratten die nu Europa bereiken ZIJN NU WAARDELOOS EN HUN KINDEREN ZOUDEN NET ZO WAARDELOOS ZIJN ALS HUN OUDERS. ZE ZOUDEN NIET MEER IQ HEBBEN, ALS EEN GEMIDDELDE AAP IN ARTIS OF DE APENHEUL VAN APELDOORN. Wie ooit een bezoek aan de Apenheul had gebracht, weet dat ook apen zijn bijzonder goed in het stelen en roven. Al de tassen van bezoekers krijgen een speciale slot.

  Een land vol apen gaat ter onder.

  Like

 5. Astrid zegt:

  Ze zijn niet geil, maar ordinair agressief, zoals al dat woestijnvolk eigen is. Ze straffen de vrouwtjes met hun bruine pijpkaneel. Andere manieren kennen ze niet, zelfreflectie is een onbekend fenomeen in die contreien. Islam is een agressieve sekte voor de allerlaagsten der aarde. Maar goed nieuws, de IS-boys lopen inmiddels de nodige HIV’s op, dus met een beetje geluk rotten ze vanzelf massaal weg.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Astrid
   U schrijft : Islam is een agressieve sekte voor de allerlaagste der aarde. Islam is nog erger dan dat. Islam is identiek aan het cultuur dat heerst in een Colombiaanse of Mexicaanse drugskartel. Het is gebaseerd op expansie, moord, moord en alle mogelijke smerige daden die erbij horen net als kannibalisme, verkrachting van kinderen en zelfs misbruiken van dode vrouwen. Hun smerige schurkgod Allah, samen met zijn pedofiele, massamordenaar profeet Mohammed gaven wetten die precies passen bij de allerlaagste (en alle domste) der aarde.

   Like

 6. Astrid zegt:

  “DIE ROTZOOI IS HET VERDERF VAN EUROPA”

  Ik zou ‘Europa’ voor ‘de planeet’ willen vervangen. De sekte islam is de kanker van de Aarde.

  Like

  • Jean zegt:

   Astrid, volkomen mee eens maar laten we aub eerst beginnen met Europa want het is niet 5 voor 12 maar reeds 15 over 12.
   Betreffende die EU misdadigers, die moeten heel snel uitgeschakeld worden, dat gedrocht moet weg want door die misdadigers gaat het met een rotvaart bergafwaarts op alle vlakken.
   Die EU lafaards staan op hetzelfde niveau als die islamieten w.w.z. het laagste van het laagste, ik zal zelfs nooit een hand geven aan dat verderf in Brussel, kreeg ik een uitnodiging van een van die lafaards dan zou ik die weigeren. Die misdaadorganisatie MOET WEG en alles wat gerelateerd is met islam MOET ERUIT.

   Like

 7. Republikein zegt:

  Ernstige situatie.
  We worden geslacht, maar niet alleen hier, het gebeurt overal!
  In naam van de antichrist.
  Las net o.a.:
  She is convinced now that Islam is a very bad thing. She argued with her own sisters about ISIS & even Arabic men. Her family members are adamant that every one of Arabic men are kind men due to their piousness & understanding of Allah, which is far from truth of course. From my wife own experience, the more Arabic appears pious, the more you can see how twisted they are. Most of these so-call Arabic men whom dwelled in Indonesia have 2nd, 3rd or even 8th wives there. Her sisters talked about how even having 2nd or 3rd wives there, it is legal from Allah perspectives.

  En daarna:
  Please do not show my email for my safety, thank you.

  Een leuk melodietje, anders krijg ik hoofdpijn, en dat is niet nodig.

  Like

 8. Tokyo Joe zegt:

  Er is iets gruwelijk fout gegaan tijdens het determineren.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Chapeau !

  Like

 10. Scheerzeep NU zegt:

  Geile woestijnnegers.

  Geile stadsnegers.
  Vijftig procent van de abortus in Nederland is zwart (LAR 2013) Surinaams, Antilliaans en overig Afrikaans. Dat is nog geen 4 procent van de bevolking. Antillianen is 1 procent van de bevolking en 20 procent van het aantal abortussen.
  De geile stadsneger neukt al twee decennia 1 op de 3 zwangerschappen tot een abortus en lijkt zich er niet om te bekommeren.
  Fuck a condom, Afroman.

  Like

 11. Tokyo Joe zegt:

  @Thomasson
  Helemaal mee eens behalve de aap.Bedoel een aap beschikt over een hogere ethiek dan de nignogs waar jij naar refereert.

  Like

 12. Thomasson zegt:

  @Scheerzeep
  Ik vroeg eens een Surinaamse Javaan hoe het komt dat de Surinamers veel beter zijn ontwikkeld dat de Antillianen? Zijn antwoord was interessant: Tijdens de slavernij werden de B-klasse slaven op de slavenmarkten van de Antillen gedumpt en meer fitte en gezonde slaven gingen verder naar Suriname. In Suriname zijn ze ook met andere volksstammen en rassen gemengd geraakt .Bijvoorbeeld indianen, Chinezen, Hindoestanen, Javanen, blanken enz. In de Antillen leefden ze geïsoleerd. Ze zochten hun partner op de eiland zelf. Aangezien de mannen dwarrelden van de ene relatie naar de andere en bij iedere relatie kinderen krijgen, is inteelt onder de Antillianen enorm.

  Like

 13. Dot zegt:

  Meer dan een derde deel in Denemarken maar ? Was het percentage van de buitenlandse verkrachters in Zweden niet 100% ? Waar komt het verschil vandaan ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s