Moslims laten Finnen weten hoe zij over hun gastland denken

Screenshot_17

En…. pro forma haasten wij ons te schrijven dat het natuurlijk niet om alle in Finland levende moslims gaat. Kijkt u even naar deze foto, die de buitenzijde toont van de  “Helsinki Living Word” kerk die reeds meerdere malen het doelwit is geweest van uitingen van dankbaarheid van opgenomen moslim deurkloppers. De foto spreekt voor zich.

Lees verder>>>
(h/t “Bert G.”)
GeenNieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", Finland, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

17 reacties op Moslims laten Finnen weten hoe zij over hun gastland denken

 1. Jean zegt:

  Laten we maar “HEEL SNEL” die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam/islamieten Europa uitsmijten tot en met de laatste kankercel want als er iets is wat erger is dan kanker dan is het toch wel die perverse smeerlapperij islam.
  Die vuiligheid moet uit onze huizen, straten, gemeenten en land en de politieke smeerlappen die deze barbarij steunen moeten er ook uit.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Helemaal mee eens !!

   Like

  • Benesha zegt:

   Ik vrees dat buitengooien een utopie is. Alleen de toevloed stoppen kan nog enigszins soelaas of toch uitstel van executie brengen. Hun aantallen stijgen voortdurend en ze weten dat er nog veel van die baardige en bedekte lui op komst zijn en daarom krijgen ze meer en meer capsones.

   Like

  • Hanna zegt:

   Het is de schuld van de regering..zulk volk hadden ze nooit mogen toelaten..ze noemen christenen toch honden !Ik verlang net als zo veel mensen om samen over straat te lopen zonder angst !!

   Like

 2. Tokyo Joe zegt:

  Je ziet dat soort shit in heel Europa.
  Soort van Shakespeare :
  De dialoog is dood,lang leve de uniloog.
  Met de groeten uit Brussel.

  Like

 3. Thomasson zegt:

  De voormalige Israëlische minister van Buitenlandse Zaken, Abba Eban, (heeft niets met de zanggroep “Abba” te maken) heeft eens gezegd: de Arabieren laten geen gelegenheid vallen om domme fouten te maken. Hij was de intelligentste staatsman die Israël ooit had en ooit zou hebben. De man kon het zelf niet voorstellen hoe dicht hij bij de waarheid was. Als men het gedrag van moslims in het algemeen en Afrikaanse negers in het bijzonder neemt, komt men tot de conclusie dat deze mensen hebben een IQ die nog lager is dan die van de apen van Artis of Blijdorp. In een interview die op 15 november 2010 plaats had: zie https://www.youtube.com/watch?v=-v0JMcK2H0Y, beklemtoont een Antilliaanse psycholoog (over moslim- en Antilliaanse jongeren) dat ZIJ zijn degenen die ons morgen zouden verzorgen. Deze perspectieven zijn zeer onrustgevend. Met zo’n laag IQ zijn deze jongeren goed genoeg voor twee loketten: bajes en Sociale Dienst. Het vuil dat nu Europa overspoelt, is van dezelfde F kwaliteit. Dat geldt voor het gehele drek die in Europa werd geaccumuleerd : van Spitzbergen tot de Straat van Gibraltar. De zeer lage IQ is de enige verklaring die men kan geven voor het gedrag van de “arme stakkers” die uit de zandbak van het Midden Oosten en de bomen in de jungle van Afrika naar Finland kwamen.

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Aanzoek van de profeet om met Aisha te trouwen.

  Like

 5. Joshua zegt:

  De islam is een kankergezwel wat vernietigt dient te worden.
  Dit laat zien wat een ONMENSEN het zijn, dit is de dank die zij geven voor gastvrijheid.
  Laten zij hun eigen land verzieken met deze idioterie.
  Onze overheden verdienen aan deze verschrikkelijke ziekte .

  Like

 6. Tempelier zegt:

  En hier zien we weer de ware moslim , met het omdraaien van de tekst .

  Like

 7. BertG. zegt:

  door Afshin Ellian 31 aug 2015

  In de militaire en politieke wereld bestaat er altijd een exit-strategie. Bij religieuze ordes ligt dat helaas anders.

  Het is goed dat elke weg een uitweg kent. In de militaire en politieke wereld heet dat exit-strategie. Dat geldt ook voor verenigingen. Je kunt bij elke politieke partij of andere ideologische vereniging je lidmaatschap opzeggen. Meestal is dat in de statuten geregeld.

  Dit is helaas niet het geval met religieuze ordes. Toch hoeft dat niet een probleem te zijn, als er geen fanaten waren, die met afvalligen met de dood zouden bedreigen. Dat is helaas al te vaak het geval met ex-moslims.

  http://www.elsevier.nl/Buitenland/blogs/2015/8/Wat-is-de-uitweg-wanneer-je-niet-meer-in-de-islam-gelooft-2678256W/?masterpageid=158493

  Like

 8. Frans de Wit zegt:

  Eigenlijk moet het omgedraaide er staan: “Islam is the cancer, and to much freedom is not a answer”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s