Calais krijgt 5 miljoen extra voor hulp aan migranten

Screenshot_5

Frans Timmermans op bezoek in Calais

De Franse stad Calais krijgt 5 miljoen euro extra van de Europese Unie voor de hulp aan migranten. Dat meldt persbureau AFP. Het extra geld is voor de opvang van circa vijftienhonderd migranten in Calais en voor het vervoer van migranten van deze stad naar andere centra in Frankrijk.

De Franse premier Manuel Valls bracht maandag een bezoek aan Calais en sprak zich uit voor een streng, maar ook menselijk en verantwoordelijk asielbeleid. Hij is samen met minister van Binnenlandse Zaken Bernard Cazeneuve en de Europese topfunctionarissen Dimitri Avramopoulos (Europees Commissaris voor Migratie) en Frans Timmermans (vicevoorzitter van de Europese Commissie).

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
De Volkskrant

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Eurabië, Europa, Europese Commissie, EUSSR, Frankrijk, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Calais krijgt 5 miljoen extra voor hulp aan migranten

 1. danny zegt:

  ‘De socialistische regering van premier Valls en zijn chef president François Hollande ligt zwaar onder vuur over het volgens de oppositie falende asielbeleid’

  Daarom de asielindustrie maar sponsoren. Ga zo door Euro-nazi!!!

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Frans Timmermans (vicevoorzitter van de Europese Commissie !
  Frans Timmermans een vicevoorzitter ?
  Ze bedoelen een vieze voorzitter en een klootzak die het
  geld van een ander uitgeeft waar hij normaal met zijn
  strontjatten vanaf blijven moet !
  Alles belastinggeld wij mooi meebetalen !!

  Like

 3. koddebeier zegt:

  5 miljoen extra ?? Op welk bedrag extra ?? Voor hulp en opvang 1500 gelukzoekers ??
  Opvang in het Hilton zeker ?? En allemaal een gouden handdruk voor het aangenaam verpozen??

  Like

 4. Driek zegt:

  Ze zijn werkelijk hartstikke gek, wel ja, toe maar, weer vijf miljoen. Of het niks is. We zijn overgeleverd aan een stel lieden zonder enige verstandig inzicht, ze doen maar wat.
  Fransje Timmermans, bij deze: je moet die mensen terug sturen. Dus weg naar waar ze vandaan komen, en niet naar Nederland laten gaan, want we zijn het spuugzat. Heus, geloof me nou maar. Natuurlijk zijn er een aantal debielen die het zielig vinden, die asielzoekers, maar ze zijn niet zielig. Het zijn lieden die uit zijn op een lui leventje. Met die negers is niks te beginnen.

  Like

 5. Johan zegt:

  5 miljoen belastinggeld de zee indragen daar bij Calais. Het is zonde en weggegooid geld. Dit plan pakt niet de oorzaak aan van het probleem. Het is daarom het zoveelste luchtballonnetje dat opgelaten wordt om de mensen in de waan te brengen dat men iets doet aan het probleem van de binnendringers.

  Like

 6. Jean zegt:

  Zet die lafaards op een rubber bootje, steek er een gaatje in en duw het van wal richting Afrika en let op dat je de handen niet vuil maakt aan dergelijk stel lafaards.
  Dergelijk gespuis kan ik met blote handen de nek omdraaien en dat zelfs met een glimlach op het gezicht, ik doe dat niet omdat ik geen barbaar ben of beter gezegd omdat ik geen islamiet ben….

  Like

 7. Jan zegt:

  Gezochte Irakese mensensmokkelaar probeert drie agenten dood te rijden

  A wanted Iraqi people smuggler in a British registered Audi A6 tried to run down three policemen at a checkpoint close to two migrant camps in Dunkirk, a French judge heard.

  The gendarmes were stopping British cars with suspect drivers at a roundabout on Wednesday and had to leap to safety to avoid the oncoming vehicle.

  One of them activated a remote control spike device laid across the road which burst all four tyres on the brand new car.

  With flat tyres, 26-year-old Hoshang Saber Khalil only managed to drive a few hundred yards in the Audi before being overpowered at gunpoint after attempting to escape on foot.
  ..

  Like

 8. Jaantje zegt:

  5miljoen is een schijntje en niet genoeg op voorhand.
  Gaat belasting af en de salarissen van de reddersorganisatie reis en telefoonverkeer ach zal niet veel overblijven.
  Wedden dat het not enough is?
  Zal wel snel een of ander benefit (AID) gala worden georganiseerd.
  Alhoewel ik de beter gestelde en artiesten er nog niet over heb gehoord.

  Like

 9. Andre L zegt:

  wederom parels voor de zwijnen

  Like

 10. Jan zegt:

  1,500 more migrant beds at Calais: £4million French plan ‘will make the crisis worse’

  (alle mensen, wat is Timmerman een smerig, vol gevreten varken. Kan zelfs niet meer normaal lopen. En waarom zit hij altijd aan zijn vingers te pulken?)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s