DE ZOGEHETEN “NAZI’S” ZIJN BETERE MENSEN DAN DE ZOGEHETEN “VLUCHTELINGEN”

Screenshot_2

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Deze regering, met inbegrip van de mainstream media, wil de Duitsers die zich tegen deze invasie van vluchtelingen teweerstellen, neerzetten als Nazi’s, zodat de vernietiging van Duitsland vrolijk  voortschrijden kan. Verschillende trucs worden aangewend, opdat dit volk maar rustig blijft. De verschrikkelijkste verhalen over de slechte Duitsers worden door de mainstream media voortgejaagd als zwijnen door het dorp, opdat de Duitseers willoos hun verovering en uitplundering zonder al te grote tegenstand accepteren. Zowel de mainstream media als onze politici worden het niet moe om voor te wenden wat een geweldige mensen al die vluchtelingen toch wel niet zijn en hoe slecht de Duitsers zijn, die dat betwijfelen. Dat onze politici, net als onze mainstream media,over de ware omstandigheden tegen ons liegen of het gedrukt staat, is niettemin zo goed als elke Duitser duidelijk.

Daarvoor hebben de Duitsers te veel ervaring met de werkelijkheid in hun land, namelijk dat dit land, mét z’n vele “Nazi ‘s”, vóór de intrede van de buitenlanders een paradijs was. In een Paradijs leven echter geen slechte mensen, terwijl het in de landen, waar de vluchtelingen vandaan komen, er als je reinste Hel uitziet en wie leven er, zoals bekend, in de Hel? Precies! Als de vluchtelingen die naar Duitsland komen ook maar enigszins met de Duitsers te vergelijken geweest zouden zijn, waren zij dat niet geweest.

De toestanden die in deze landen heersen zijn catastrofaal! Dat ligt niet aan de politieke toestand in het land en ook niet aan individuele personen, maar simpelweg aan de brede volksmassa. Als de mensen daar slechts individueel inefficiënt of gewelddadig zouden zijn, zou het er daar zoals in Duitsland uitzien. Met zoiets kan elke natie nog uit de voeten. Is de meerderheid van het volk echter algeméén inefficiënt en gewelddadig, dan kan daaruit geen vreedzame en krachtige natie meer groeien. Het ontbreekt haar eenvoudigweg aan de mensen die dat mogelijk maken. Bekijk de landen waar deze mensen vandaan komen en men weet welke inzet zij voor Duitsland zullen meebrengen. Bekijk de criminaliteitscijfers in deze landen en men weet wat voor geweld deze mensen naar Duitsland zullen meebrengen en bekijk welke profeet zij verheerlijken, of het een man is die vrouwen tot slaaf gemaakt en hele volksstammen afgeslacht heeft, en men ziet welke bezinning zij naar Duitsland zullen brengen. Als men al deze mensen Duitsland binnenlaat, wordt Duitsland precies zoals deze landen op het ogenblik zijn: inefficiënt, gewelddadig en fanatiek-religieus. Duitsland zal mens- en vrouwvijandig worden, net als de landen waar de meerderheid van de vluchtelingen vandaan komt.

Zich tegen deze toestroom van geweld, fanatisme en inefficiëntie te beschermen, is een absoluut recht van de Duitsers, méér dan hun goed recht. Ze als Nazi ’s te bestempelen omdat ze de “lieve” vluchtelingen en migranten om die reden het land niet willen binnenlaten, is mens-verachtend. Onze politici en onze mainstream media dienen de vernietiging van onze natie. Ze helpen er aan mee dat Duitsland vernietigd wordt. Ze helpen er aan mee dat alles, wat de Duitsers in 70 jaar tijd door middel van hun vreedzaamheid en efficiëntie hebben opgebouwd, voorgoed kapot gemaakt wordt.

Mensen die dat erkennen en die zich tegen de vernietiging van hun land teweerstellen, worden betiteld als Nazi ‘s. De mensen die verantwoordelijk zijn voor de catastrofale toestanden in eigen land komen nu als ‘verrijking’ in een land, dat zonder hen aanvankelijk tot zo ’n welstand en tot zo’n geweldloosheid gekomen was. Het is daarom een absolute leugen om te beweren dat mensenmassa’s die het zelf niet gered hebben om in hun land hetzelfde te bereiken als de Duitsers in hun land, nu plotseling een ‘verrijking’ voor Duitsland zouden zijn.

Als deze mensen werkelijk een verrijking zouden zijn, zouden ze in de eerste plaats al helemaal niet naar Duitsland hoeven gaan, omdat het er in hun land dan net zo zou uitzien als in Duitsland. Om te zien welke verrijking deze mensen voor Duitsland betekenen, hoeft men slechts naar hún landen te kijken. Naar de toestanden die in deze landen door toedoen van deze mensen heersen. Dan weet men dat alles over de vluchtelingen en vele migranten van voor naar achter één verzameling  leugens is.

Niet de vluchtelingen zijn in Duitsland de betere mensen, maar de zogenaamde Nazi ’s die zich tegen de invasie van inefficiënte, gewelddadige mensen in hun land verzetten. De slechte Nazi ’s hebben het meer dan 70 jaar lang in Duitsland gered om Duitsland in een oase van vrede en geweldloosheid te veranderen, met, tegelijkertijd, een efficiëntie die tot een welstand geleid heeft die zijn weerga niet kent. De lieve vluchtelingen, hoe dan ook, hebben hun landen in een woestenij van geweld en gebrek aan efficiëntie veranderd. Men moet slechts het betreffende land aanschouwen zoals het met de slechte Nazi ’s was en met de lieve vluchtelingen. Dan weet men, dat alles over de slechte Nazi’s en de lieve vluchtelingen in onze mainstream media en bij monde van onze politici nooit voldeed aan de waarheid.

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Auteur: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, Censuur, Counterjihad, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Derde Wereld, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Elite, Eurabië, Europa, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Midden-Oosten, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

62 reacties op DE ZOGEHETEN “NAZI’S” ZIJN BETERE MENSEN DAN DE ZOGEHETEN “VLUCHTELINGEN”

 1. Pingback: DE ZOGEHETEN “NAZI’S” ZIJN BETERE MENSEN DAN DE ZOGEHETEN “VLUCHTELINGEN” |

 2. Marinski zegt:

  Dan ben ik liever Nazi dan moslimknuffelaar/land-/volksverrader! De rechtsen in Duitsland durven tenminste op te komen voor hun volk door zich actief vreedzaam en/of met geweld te verzetten tegen de moslim-invasie! Respect voor de Duitsers die opkomen voor hun land en volk!

  Like

  • danny zegt:

   @marinksi
   Ik sluit me bij u aan. Dan maar een nazi.
   Bij enig kritiek op vluchtelingen/asielzoekers en islam zijn we gelijk nazi’s. Geinig hier weten wij wel wie de echte nazi’s zijn.
   Om Churchill nog maar eens aan te halen: ‘de antifacisten van vandaag zijn de facisten van morgen’.

   Like

   • reageerbuis zegt:

    Heb het boek van Boris Johnson “De Churchillfactor” onlangs gelezen. Hij beweert dat die uitspraak ten onrechte aan Churchill wordt toegeschreven. Jammer dat hij er niet bij zegt van wie die uitspraak, die zeker klopt, dan wel is. Presser?

    Like

 3. koddebeier zegt:

  Het vervelende is dat het altijd de nazi’s zijn die andere mensen beschuldigen dat zij nazi’s zouden zijn !!

  Like

 4. Tempelier zegt:

  De echte nazi’s zetelen in Brussel en de media is hun propaganda verlengstuk.

  Like

 5. M.A.L. Sion zegt:

  De essentie van het verhaal zit in dit citaat:
  ” en bekijk welke profeet zij verheerlijken, of het een man is die vrouwen tot slaaf gemaakt en hele volksstammen afgeslacht heeft, en men ziet welke bezinning zij naar Duitsland zullen brengen. ”
  De overgrote meerderheid van de mensen uit die ‘moslimlanden’: Syrië, Irak, Afghanistan, Ethiopië, Somalië enz. zijn van jongsaf aan geïndoctrineerd met het gif van de islam.
  Pamela Geller stelt in haar laatste nieuwsbrief dat de Spaanse geheime dienst waarschuwt dat alleen al in Europa 800 JIHADISTEN klaar staan om een aanslag te plegen. Ze zijn in Syrië en Irak getraind voor een terroristische daad en wachten op hun beurt.
  Onlangs werd in een TV-interview aan een veiligheidsexpert gevraagd met hoeveel geradicaliseerde moslims we moesten rekenen in Europa. Het antwoord zal u en mij aan het denken zetten: TIENDUIZENDEN.
  Onze regeringen maken zich druk om tot maatregelen te komen om zoveel mogelijk binnenstromende vluchtelingen te kunnen pamperen. De belangen van de eigen bevolking worden daarbij mijlenver teruggedreven. Die houden zich wel koest.
  De regeringen zouden zich heel erg druk bezig moeten houden met een oplossing zoeken voor het uit Europa verwijderen van dat gevaarlijke moslimtuig. Als ze daarbij in gebreke blijven zal de bevolking dat heel spoedig zelf gaan doen. Vermoedelijk zal een (groot) deel van die regeringsfunctionarissen er dan ook niet heelhuids af komen. JE KUNT ER OP WACHTEN !!!
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • koddebeier zegt:

   Het is te hopen dat de bevolking van Europa zo verstandig zal zijn om een tribunaal in leven te roepen zoals Neurenberg….dus Neurenberg2 waar dan alle landverraders veroordeeld kunnen/moeten worden.
   En laten we dan vooral niet mild zijn, de eerste keer zijn vele de dans ontsprongen !

   Like

 6. jowitteroos zegt:

  Tja men zou haast denken dat alle tegenstanders van de invasie neo nazi’s zijn. Nu zitten er ongetwijfeld tussen ( een handje vol) of worden ze bewust tussen de mensen neergezet ( links extremisten die in opdracht werken ?) om die indruk te wekken.

  Wat ik opmerkelijk aan Merkel vond is dat zij haar eigen handelen, alsmede haar collega’s de werkelijke NSB-ers zijn die die vluichtelingen ( lees Nazis’s ) binnen hqalen. Deed Hitler dat ook niet, gebruik maken van minderheidsgroepen en moslims……………………

  Like

 7. Jaantje zegt:

  Dat het land er voor de intrede van buitenlanders een paradijs was.(oh ja?)
  In het paradijs wonen geen slechte mensen.(oh nee?)
  Die landen waar ze vandaan komen er uitzien als de reinste Hel. (Zo zo…..).

  Even bijlichten :Die landen zijn aan puin daar hebben wij een groot aandeel in .

  Die landen: Syrië is een prachtig land en was met nadruk op was een van de modernste/rijkste landen in die regio totdat wij besloten dat er wat te halen valt en het anders moest.
  Dat we dan nu met de slachtoffers overspoelt worden is te voorzien.

  Geen helpende hand uitgestoken naar Joegoslavië maar er bommen op gegooid.
  Tja dat doen die betere paradijselijke he.

  Ben zelf finaal tegen immigratie en de bijkomende neven effecten zoals oa de islamisering.
  Maar soms lees ik een artikel dat enkel en alleen vanuit en voor de onderbuik is geschreven.

  Ben niet dol op dat soort sentimenten zeker niet na een week lang over de tweede wereldoorlog en de slachtoffers daarvan gelezen te hebben.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   De Russen waren tijdens WO II en daarna, tijdens de laat-Stalinistische periode, ook niet bepaald lieverdjes in door hen bezette gebieden. En die schijn je toch ook vrij gemakkelijk te vergeven.
   Lees anders “De Goelag Archipel” van Solzjenitsyn nog maar eens na, als je tóch aan het lezen bent; ’t is weer eens wat anders.

   Like

   • Jaantje zegt:

    Wat hebben de Russen met mijn reactie of hetgeen ik schrijf te maken?

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Heel eenvoudig: Jij bent nogal op hen en hun land gesteld,
    Maar tijdens WOII èn daarna trouwens, hebben zij evengoed hun slachtoffers gemaakt als de Duittsers. Dat wordt in het westen wel eens vergeten omdat het westen nu eenmaal buiten die Oostelijke zône viel; wie hier woonde maakte de Dúitsers aan den lijve mee, níet de Rússen.
    Oké, dat is verleden tijd, officieel althans, en nu vinden sommigen het een heerlijk land en Poetin een gewèldige leider.(Staat ze vrij, hoor.)
    Maar dan heeft iemand als Petra Raab eveneens het recht om te zeggen: Streep eronder: Dit tegenwoordige Duitsland is m i j n land en ik houd ervan. Voor mijn gevoel is het in aanleg stukken beter dan……(Vul maar in, alles wat islamitisch is, bijvoorbeeld.)
    Als jij dat onderbuikgevoelens noemt in verband wat jij volgens jouw zeggen intussen hebt gelezen over WO II en haar slachtoffers, dan kan een ander dat evengoed beweren van iemand, die buitengewoon warme gevoelens koestert voor Rusland, dat is alles.
    Iedereen heeft onderbuikgevoelens. En in sommige gevallen zou het zelfs beter zijn, dat we er wat meer voor uitkwamen, dan durfden we meteen beter voor onszelf op te komen!

    Like

   • Jaantje zegt:

    Theresa Geissler 19.10 :Dat staat niet in het artikel noch in mijn reactie.
    En zowel Petra als ik hebben recht op onze eigen overdenkingen.
    En u ook.
    Maar dat heeft niets met het artikel te maken en ook niet met u stelling want dat is het wat u verkondigt.
    Schande wat u daar schrijft over de tweede wereldoorlog en erg kromme gedachte.
    U bent iemand die makkelijk bv Syrië in puin wil zien omdat Poetin hun steunt .
    En als iemand zich dus kan vinden in de houding van Poetin in ook Servië dan gaat u los.
    Is dat enkel uit competitie of komt dat voort uit ervaring en kennis?
    Gezien u relaas vermoed ik het eerste.

    Like

   • BertG. zegt:

    Theresa, ik weet niet waar jij dit nu weer allemaal vandaan haalt.
    Het heeft zowel helemaal niets, met je overigens schitterende vertaling, te maken als zowel helemaal niks met de reactie van Jaantje.
    Zo ken je overal Rusland bij halen om weer opnieuw een Putin discussie te openen.
    Of we daar nou weer op zitten te wachten.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Zo, zo…..Schande……Erg groot woord, vind ik zelf. Maar nou ja……
    Ik kan me voorstellen, dat je moeite hebt met het gegeven, dat Rusland zich in hetzelfde tijdvlak -WO II- en ook nog daarna heeft schuldig gemaakt aan soortgelijke misdaden tegen de mensheid als Duitsland.
    Maar toch is het zo. Het is maar net wíe wàt aan den lijve heeft ondervonden.
    Als je dat Rusland vandaag de dag niet meer hoeft na te dragen, dan óók Duitsland niet, dàt wil ik er alleen maar mee zeggen.
    En dat lijk jij te doen met je verwijzing naar wat je deze week allemaal gelezen hebt m.b.t. WO II en de slachtoffers. Tenzij ik dat verkeerd opvat, natuurlijk……
    Laten we er over ophouden, want natúúrlijk spelen er ook emoties mee: Ik houd waarschijnlijk net zo veel van Duitsland als jij van Rusland.
    Daarom voel ik Petra Raab waarschijnlijk ook zo goed aan. Zij blijkt trouwens afkomstig te zijn uit de Kreis Nürnberger Land, die mij stomtoevallig eveneens zeer na aan het hart ligt; ik ken die omgeving zeer goed.
    Kom mij daarom niet aan met ‘sentimenten’ of ‘onderbuikgevoelens’ in negatieve zin, snap je?
    Of, je mag het natuurlijk dóen; iedereen mag alles doen en verbieden kunnen we elkaar uiteindelijk niets, maar verwacht niet, dat ik dat iemand zonder meer in dank afneem, dat is nu eenmaal wat problematisch.

    Like

   • Jaantje zegt:

    Speciaal voor jou:

    Shock therapy: Notes on the humanitarian invasion of Europe

    31.08.2015

    Shock therapy: Notes on the humanitarian invasion of Europe. Globalization

    We are the last men.

    Nietzsche

    By Nicolas Bonnal

    The present invasion of Europe is due to three actual factors:

    – See more at: http://english.pravda.ru/opinion/columnists/31-08-2015/131758-humanitarian_invasion_europe-0/#sthash.9UZBPpUZ.dpuf

    Like

  • Paardestaart zegt:

   Hm..Syrië is en was een typische derde wereld natie in de bekende midden-oosterse stijl, die niet door ‘ons’, maar door het soort mentaliteit dat je overal in die contreien zult aantreffen tot een hel is gemaakt, voor zover het dat ooit nìet was. Te vergelijken met het westen is het in elk geval niet.

   Ik weet niet zo goed wat je bedoelt met ‘dat soort sentimenten’ – ’t klinkt oinheilspellend.
   Maar kijkend naar de wereld lijkt het me dat je niet tot een bepaalde ‘soort’ hoeft te behoren om vast te stellen dat Duitsland – zoals alle westerse landen – een paradijs van vrede en welvaart was vergeleken met de wereld waaruit onze verrijkers afkomstig zijn, en om ’t te betreuren dat die willens en wetens naar de ratsmodee wordt geholpen.
   Dat iets is de westerse beschaving, die itt tot wat onze bovenbouw ons al zowat een eeuw voorhoudt wel degelijk het redden waard is. Het is onze eigen wereld, die niet volmaakt is, maar een betere is er niet. Het is de enige die we hebben, generaties vóor ons hebben er vierduizend jaar aan gezwoegd, en de godvergeten derde wereld haat en benijdt ons er om.

   Het is kennelijk moeilijk voor brave westerlingen om niet in de verplichte knoop te schieten als de bekende ondeugden worden gesuggereerd, maar je hoeft heus geen nazi of een oorlogshitser te zijn om te protesteren als je eigen land en je eigen mensen opgeheven, verkocht en verraden worden, ook niet als je een week lang oorlogsboeken hebt zitten lezen..

   Like

   • Jaantje zegt:

    Als je eigen land de instroom veroorzaakt, zo ligt het.
    Denk daarbij aan Thilo Sarrazin .
    Want dat is wat er gaande is.
    Niet enkel in Duitsland maar in heel de EU.
    Sta er dan ook niet van te kijken dat als men dit de eigen bevolking aandoet(massa immigratie) men ook in staat is om heel het midden oosten in chaos te storten om dat te verwezenlijken.

    Like

   • Jaantje zegt:

    Syrië was een bekende derde wereld natie?
    Het is in 2009 gekwalificeerd als lager midden inkomen land door de Wereldbank.
    Na het uitbreken van de oorlog is de Syrische pond nog maar een zesde waard als voorheen.
    Het zijn de Amerikanen die de oorlog gestart zijn en nog steeds Assad willen verdrijven om dezelfde reden als de rest van de ‘lentelanden’ die hem voorgingen.
    Egypte Libië Tunesië Syrië en Oekraïne niet te vergeten atm.

    Ps: dat lezen over de oorlog was op deze site afgelopen week.

    Like

   • Jaantje zegt:

    Kijk even naar de video van Billy Six hij laat er (Syrië) snapschots van zien.
    En daarom zegt hij ook dit zijn geen mensen uit een arm land.

    Like

   • Jaantje zegt:

    Theresa Geissler: 22: Ik houd helemaal niet veel van Rusland en moffen zijn ook mijn ding niet.
    Ja ja gooi het maar op emotie .
    Emotionele waanzin zul je bedoelen.
    U schrijft beter over dan een behoorlijk reactie te geven dat is me al lang duidelijk.

    Like

  • Jaantje zegt:

   Theresa Geissler 19:10:Bent u zo verblind of is het kwaadaardige opzet om de zin: Ben niet dol op dat soort sentimenten zeker niet na een week lang over de tweede wereldoorlog en de slachtoffers daarvan te hebben gelezen.

   Zo uit zijn verband te rukken er in u verwarde gedachten er de meest onzinnige verbanden van te maken?

   Verder mijn vraag 16.46:wat mijn reactie op het artikel van Petra Raab met de Russen te maken heeft?
   Dit antwoord u 19.10 :Heel eenvoudig: Jij bent nogal op hen en hun land gesteld,
   Maar tijdens WOII èn daarna trouwens, hebben zij evengoed hun slachtoffers gemaakt als de Duittsers. Dat wordt in het westen wel eens vergeten omdat het westen nu eenmaal buiten die Oostelijke zône viel; wie hier woonde maakte de Dúitsers aan den lijve mee, níet de Rússen.

   Oké, dat is verleden tijd, officieel althans, en nu vinden sommigen het een heerlijk land en Poetin een gewèldige leider.(Staat ze vrij, hoor.)

   Maar dan heeft iemand als Petra Raab eveneens het recht om te zeggen: Streep eronder: Dit tegenwoordige Duitsland is m i j n land en ik houd ervan. Voor mijn gevoel is het in aanleg stukken beter dan……(Vul maar in, alles wat islamitisch is, bijvoorbeeld.)

   Maar dan heeft iemand als Petra Raab eveneens het recht om te zeggen: Streep eronder: Dit tegenwoordige Duitsland is m i j n land en ik houd ervan. Voor mijn gevoel is het in aanleg stukken beter dan……(Vul maar in, alles wat islamitisch is, bijvoorbeeld.)

   Ga u gang maar elk weldenkend mens zou het nog eens nalezen wat u daar allemaal neer kalkt en of er iemand(wie dan?) is die niet gelooft dat Petra van Duitsland houd ?en wat dat met Poetin te maken heeft of überhaupt met mijn uitlatingen en zogenaamde aanbidding.
   Ik bezie de dingen vanuit een ander perspectief en met de nodige info probeer ik me een beeld te schetsen dat is geheel Nederlands niets Russisch aan en heeft al helemaal niets van doen met Theresa Geissler en dat laatste was u al duidelijk.

   Nuff said /genoeg gezegd.

   Like

   • Jaantje zegt:

    Dit had in de plaats van dat dubel gekopieerde stukje gemoeten..sorry.

    Als jij dat onderbuikgevoelens noemt in verband wat jij volgens jouw zeggen intussen hebt gelezen over WO II en haar slachtoffers, dan kan een ander dat evengoed beweren van iemand, die buitengewoon warme gevoelens koestert voor Rusland, dat is alles.
    Iedereen heeft onderbuikgevoelens. En in sommige gevallen zou het zelfs beter zijn, dat we er wat meer voor uitkwamen, dan durfden we meteen beter voor onszelf op te komen!

    Ps:Warme gevoelens zijn iets anders dan onderbuik gevoelens.
    nuff said/genoeg gezegd.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Jaantje, 31 Augustus, 23.11u.: Oké, dan vatte ik één en ander dus waarschijnlijk niet juist op. Sorry dan.
    Ik wil er alleen wel op wijzen, dat jij het was, die met “dat soort sentimenten”
    en “onderbuikgevoelens” kwam aanzetten, níet ik.
    Ik hoef je niet voor te stellen, de reactie van Paardestaart op 31 Augustus om 16.06 nog eens na te lezen, want die heb je zelfs beàntwoord. Men mag dus aannemen, dat hij doorgedrongen is.
    Nu, ik kan dus in alle eerlijkheid zeggen, dat bepaalde dingen bij mij precies zo overkwamen als bij hem/haar en dat ik je eerste reactie opvatte als een aanval op Duitsland en op eenieder die, om welke reden dan ook, voor dat land oprechte liefde koestert. Dat jij daar je kanttekeningen bij wilde zetten. Daarom was mijn reactie – in een reflex, dat geef ik toe- dat iemand in deze tijd net zoveel recht heeft om onvoorwaardelijk van Duitsland te houden als een ander dat heeft om onvoorwaardelijk van Rusland te houden. Dat laatste léék er misschien aan de haren bijgesleept, maar ik haalde het erbij als tastbare vergelijking omdat ik dacht, dat dat juist jóu iets moest zeggen. Dat is eigenlijk alles.
    Jij begon óók plotseling over Joego-Slavië, waar het eigenlijk onderwerp toch het huidige moslim- en immigratiebeleid in Duitsland is. Dan kan ik óók wel vragen: Waarom begin je opeens dààrover.
    Hopelijk is alles nu wat duidelijker.

    Like

   • BertG. zegt:

    Laat ik het omkeren.
    De Duitsers zijn ook geen lieverdjes geweest in de 2de WO, en als je daar dan een een warm hart voor draagt, dan kan dat niet kloppen.
    Dat zeggen mij onderbuik gevoelens. Dus dan zal er wel iets niet kloppen.

    Iedereen zou tegen mij zeggen of ik niks anders te doen heb en dat we daar nou toch wel overheen zouden moeten zijn en of we dat de tegenwoordige bevolking nog kwalijk zouden moeten nemen.

    De Nederlanders zijn ook niet altijd lieverdjes geweest, neem alleen de Nederlands Indische tijd.
    In dat geval zou ik een hekel aan mezelf moeten hebben.

    En misschien kom je nog wel een stuk tegen van Petra wat zomaar pro Russisch zou kunnen zijn. Wat zal dat een afknapper wezen.
    En nee, ik ben geen fan van een of ander iemand of land.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @BertG., 11.30u.:Dat zou allemaal best kunnen ja. Nou ja, dat zien we dan wel weer.
    Deze hele discussie is, als je het goed nagaat, ontstaan door dat eerste comment van haar, wat op mij zuur overkwam.
    En voor je het weet heb je daarop dan weer gereageerd. Emotioneel, het zij zo.
    Zand erover, zou ik zeggen.

    Like

 8. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  En nóg steeds wordt het feit ontkend en genegeerd:
  die Volks- en vrouwvijandigheid wordt doelbewust geïmporteerd !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 9. Bob Fleumer zegt:

  Er moeten andere krachten achter zitten, elke normale regering zou al laang maatregelen hebben genomen om het land te beschermen tegen deze nefaste instroom van mensen.
  Het feit dat die regeringen dat niet hebben gedaan bewijst dat er iets helemaal fout zit en dat men aanstuurt op het opheffen van de landen waar dit gebeurt.

  Like

 10. ieznogoedh zegt:

  Vluchtelingen een verrijking?
  Dan blijf ik liever arm!!!

  Like

 11. Filantroop zegt:

  Ik weet niet of de ideeën van Jean-Marie Dedecker zo’n goed voorbeeld zouden moeten zijn in de weerstand tegen de massa-immigratie. Het Israëlische veiligheidshek ziet hij als een apartheidsmuur en Gaza is nog steeds ondanks de riante hotels, de grootste openluchtgevangenis ter wereld. Welk laatste onder het dictatoriale gezag van Hamas misschien geen geheel onterechte observatie is. Maar alleen ziet de Belg de Joden als cipiers en niet de baarden van Hamas. Echter, er is geen ander niet-Arabisch land op de wereldkaart te vinden waar maar liefst 20 procent Arabieren en zonder risico op standrechtelijke executies veilig kunnen leven. Anders gezegd, Arabieren zijn in Israël veiliger dan Joden in België. En dat met morele hulp van Jean-Marie Dedecker:
  “De laatste keer dat de Britten een “kolonie” gesticht hebben was de apartheidsstaat Israël. Ten koste van de Palestijnen, de bultenaren die het Duitse gelag moesten betalen en opdraaien voor het Europese gesjacher. De Palestijnen zitten rechteloos opgeborgen in vluchtelingenkampen en reservaten, omwald door de muur van schaamte of opgesloten in Gaza, de grootste openluchtgevangenis ter wereld.”

  Like

 12. Jan zegt:

  Diese Menschen mit ihrer Lebensfreude…

  Like

 13. Dot zegt:

  (Sorry off topic) : Amerikaanse helikopters sturen wapens en munitie aan de Islamitische Staat Een hoge Iraakse inlichtingendienst vertegenwoordiger zei tegen de Fars News Agency dat de Amerikaanse helikopters wapens en andere benodigdheden voor terroristen ISIS in de westelijke provincie Anbar, een bolwerk van terroristen, parachuteren. .

  “De strijders tegen de Islamitische Staat zien nog steeds Amerikaanse helikopters vliegen over de ISIS gebieden en parachuteerde wapens en noodhulp. Hij voegt eraan toe dat de zelfde helikopters de gewonden evacueren en de militaire leiders van de terroristische organisatie.

  Deze verklaringen bevestigen eerdere rapporten waarin een groep Iraakse rebellen bekend als Al-Al-Shabi Hashad een Amerikaanse militaire helikopter die wapens voor ISIS vervoerde hebben neergeshoten in de westelijke delen van het gebied van Al-Baqdadi in de provincie Al Anbar.

  Ook in februari, heeft een senior wetgever verteld dat het Iraakse leger twee Britse vliegtuigen die wapens voor ISIS terroristen in de provincie Al Anbar vervoerden heeft neergeschoten. “Het Comité van Defensie en Nationale Veiligheid van het Iraakse parlement is in het bezit van foto’s van de twee Britse vliegtuigen die neer crashten terwijl zij wapens naar ISIS overbrachten “, verklarde al-Zameli.

  http://fr.novopress.info/191538/des-helicopteres-americains-parachutent-armes-et-munitions-pour-letat-islamique/

  Like

  • danny zegt:

   als dat echt waar is fuck those yankees!!

   Like

   • Jaantje zegt:

    Ja en daarom vluchten ze naar Duitsland Frankrijk en Amerika dat zijn de landen die de schuldigen zijn van de daar gaande burgeroorlogen.
    Kijk maar naar de video’s van Billy Six maar vooral luister want dat is hetgene hij hoort onder de vluchtelingen en het ook in het Duits herhaalt.
    Hij sluit af met een groet de kreet Insha Allah.
    Niemand die daar hier over valt ..of over gaat nadenken.

    Like

 14. danny zegt:

  De Europese leiders zijn diegene die de Europese westerse beschaving om zeep helpen met hun weg met ons, het binnen halen van kansloze mensen ten koste van de eigen bevolking en het heulen met de islam en niet de gemiddelde Europese burger, laat dat duidelijk zijn!!!!

  Ik schijt op alle Europese leiders, smerige landverraders!!!

  Like

 15. Ricardo zegt:

  Wat ik altijd zo dom vind, is dat de rechtse mens, of niet linkse mens zich zo makkelijk door dat goedkope lage linkse volk laat wegzetten als ”nazi”. Waarom laten wij de mensen , niet eens zien wie hier werkelijk pro Nazi zijn , dat is LINKS en WAAROM:

  Links wil mensen hierheen halen die, ANTI SEMITISCH zijn, cristenen vervolgen bedreigen doden,zelfs hier in Europa, mensen die het goedvinden dat vrouwen worden overgoten met zoutzuur, dat Moslimratten groepsverkrachtingen uitvoeren en uiteindelijk de vrouw word gestenigd. Dat mensen worden opgehangen aan hijskranen, dat we met mediacensuur dictatuur leven, wat is het verschil met tussen deze dingen en de NAZI praktijken van het vroegere Nazi Duitsland? Inderdaag geen.

  Links is pro ISIS, hoofden afhakken, mensen in kooien laten verbranden, mensen van gebouwen afgooien. Isis geeft zelfs toe dat er terroristen tussen de Goudzoekers zitten.Links wil de moorden en verkrachtingen ,door moslims in Europa verbergen ontkennen/bagataliseren. Tijdens de fantastische Isis demonstraties hebben we kunnen zien hoe ”tolerant” dat volk is.
  Moord en brand schreeuwen met hun haatpropaganda(tegen het Westen/Israel), het ergste is dat dit soort Nazi ratten gewoon in het Westen mogen blijven wonen( met uitkering) en fokken als konijnen.

  De Linkse mensch kan alleen maar , moord en brand schreeuwen over hoe zielig de moslims zijn , maar maar de NAZI praktijken van de moslims hoor je ze nooit over.
  Links is pure ARROGANTIE alleen maar met het vingertje wijzen dat de ander ”Nazi” racist is , maar de discussie aangaan , waarom iemand een nazi is ho maar, dat kunnen ze niet, ze hebben namelijk geen enkel menswaardig argument om iemand een nazi te noemen.

  Wel jezelf ”ANTIFA” noemen maar voor NAZI(moslim) praktijken zijn, dat Linkse volk.

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Dat hebt u goed omschreven!

   Like

  • Wachteres zegt:

   Tja, voor de linksen heeft dat niets met de islam te maken, Ricardo.

   De islam is vrede. 😦

   Like

   • Q zegt:

    Dat is het ook Wachteres, is geen woord taqqia bij.

    Alleen verstaan ze het anders.
    Dar al islam versus dar al harb.

    Heb ik al eens gezegd dat ikzelf nooit enige wil heb gehad om arabisch te leren ?

    Like

  • reageerbuis zegt:

   Ik kan het weer niet laten om uw betoog lezende te denken aan Pechtold, die in de Tweede Kamer Wilders een “bruinhemd” noemde. Toen hij vervolgens werd neergezet als een miezerig mannetje wist Kamervoorzitter Van Miltenburg niet hoe snel ze Wilders moest terechtwijzen. Pechtold echter niet. ….. schandelijk.

   Like

 16. OphEUffen zegt:

  De politiek heeft het volk buitenspel gezet. Kritiek op haar paradepaardjes, massa-immigratie en EU, wordt niet op prijs gesteld. Dan maakt Frau Merkel u gewoon voor extreem-rechts uit. Zeit für eine Wende.

  Like

 17. Jaantje zegt:

  Theresa Geissler12:33 :Nee Frau theresa ik blijf niet aan de gang met zand erover.
  Leer u te gedragen aub.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   @Jaantje

   Vindt u dat niet een conclusie die u aan de webmaster zou moeten overlaten?

   Webmaster

   Ik zou zeggen: u hebt elkaar het nodige duidelijk gemaakt en laten we nu weer gaan doen waarvoor deze site is opgezet: tegen de islamisering en tegen de EUSSR!

   Like

   • BertG. zegt:

    Zo kan het zomaar in eens ergens in verzanden.
    Zo gaat het nog ergens over, en zo in eens, gaat het nergens meer over.

    Like

   • Jaantje zegt:

    Niet u maar ik word meerdere malen door Frau Geissler aangevallen en zelfs aangehaald in artikelen die ik noch gelezen noch op gereageerd had.
    Elke reactie word omgebouwd of aangevuld met zwartmakerij en verzonnen roddel.
    Dit is niet de eerste keer dat ze schoorvoetend toegeeft en snel roept zand erover.
    Inmiddels zitten we hier in de woestijn zoveel zand is er telkens overheen gegooid.
    Mij een beetje teveel zand.
    Dacht er toch al over na om een site die mij in een comment modereerd als of er iets wereldschokkends is gezegd en zo selectief leest in favo voor de Frau Geissler Gestapo.
    Zo en nu mag u modereren.
    bye bye.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Ik heb geen enkele behoefte om dit te modereren. En in die laatste twee woorden kan ik me vinden . . . U bent tot niets verplicht!

    Webmaster

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Me “gedragen?” Toe maar!
   Wat is dat voor een verzoek?
   Je zou daarmee recht van spreken hebben als ik je, al dan niet voor de grap, allerlei beledigingen en dergelijke naar je hoofd zou gooien -zoals mij in het verleden heus wel is gebeurd- maar niet nú.
   Als ik zou gaan beledigen -wat ik niet van plan ben- zou ik andere dingen zeggen, wees daarvan overtuigd.
   Enfin, laten we inderdaad weer overgaan tot ons uiteindelijke doel: De islam bestrijden.

   Like

   • BertG. zegt:

    Dames , Dames toch. Een beetje relax hier.
    Ik lees van jullie ALLEBEI graag reacties.
    En niemand heeft de waarheid of probeert mekaar daarvan op te dringen.
    Dat scheelt dan weer.
    Dus is werkelijk te onbenullig om het over te hebben. En dat geldt voor allebei.
    En dit is mijn mening hierover.

    Like

   • BertG. zegt:

    We zijn toch niet in eens in eens ergens in een krabbenmand terecht gekomen?

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @BertG., 17.47u: Wat mij betreft niet hoor! En dat meen ik oprecht.
    Je bent het soms wel eens niet met elkaar eens, dat komt nu eenmaal voor.
    Maar dat dit al herhaaldelijk gebeurd zou zijn, – wat normaliter betekent: meer dan twee keer- nee, daar vind ik me niet helemaal in, eerlijk gezegd.
    Voor Jaantjes gevoel, misschien.
    Enfin, ik zal er op letten; meer kan ik niet beloven.

    Like

 18. R.Kroonenberg zegt:

  .
  ik proef hier aan dit “Jaantje” veel duidelijk onwaars
  ze laat zo weinig blauw en kiest knap veel voor paars
  dat is natuurlijk een breed discutabele gedachte
  maar daarop kan men toch bij deze rijmelaar tot men 1 ons weegt wachten
  die zegt slechts wat hij proeft in poëtisch/ritmisch woord
  en da’s al link genoeg….men werd ervoor vermoord !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 19. delamontagne zegt:

  Het was toch ook al in het Nederlands vertaald ? ? ? ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s