FOTO: ISIS verbrandt vier gevangenen levend . . .

Screenshot_6

Zie hier de schokkende bewegende beelden

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Bert G.”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Irak, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

34 reacties op FOTO: ISIS verbrandt vier gevangenen levend . . .

 1. danny zegt:

  smerige middeleeuwse barbaren!!

  Like

 2. rs zegt:

  Dit zijn geen mensen meer, maar BEESTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  BEESTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BEESTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

  • jungleelephant zegt:

   En nog denken die linkse mietjes dit met praten op te lossen!Geweld moet je hier met geweld beantwoorden;dat is de enige taal die dat schuim begrijpt!En dan wel gelijk zo ontzettend hard dat het voorgoed afdoende is!

   Like

 3. Marlies zegt:

  Heeft niets maar dan ook niets met islam te maken en dus “kom maar binnen, ga maar zitten, kompanen”- wat kan een gewoon Mens hier nu mee, behalve de wens deze satans hetzelfde lot te laten ondergaan. En onze politieke leiders en degene aan wie zij trouw zweren: Oorverdovend STIL
  WAAR is de NOS nu?

  Like

 4. Joannes den Hollander zegt:

  En scheepsladingen vol met deze vredelievenden komen dagelijks europa binnen. Hoe naïef kun je zijn.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Joannes den Hollander: 16.37. uur op 31/08. De POLITIEK Joannes, die laat dat toe. Op bevel van het VIERDE RIJK, en de bazen van deze RODE SATANISCHE ORGANISATIE, worden alle Europese landen opgezadeld met dit SOORT CREATUREN!

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    Het VIERDE RIJK=EU. En de POLITIEK = met name SOCIALISTEN,LIBERALEN en verraders van Christus, de CHRISTEN-DEMOCRATEN!

    Like

 5. Manna zegt:

  sorry voor de voorgaande foute links :-S

  Like

 6. Sjaak zegt:

  Dit tafareel zou nooit en te nimmer in Europa plaats kunnen vinden !
  Want een derde wereldoorlog zou daarvoor zorgen dat de Islam tot
  op het bot zou zijn uitgeroeid in Europa !

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Ik heb het al eerder gezegd en ik blijf erbij: A-Bom op die gebieden; lokaliseren en platleggen, die handel!
  Indachtig de woorden, ooit, van Henri Grégoire bisschop van de Franse Revolutie over het doodvonnis van Louis XVI: “Mijn geestelijk ambt verbiedt mij anders, in te stemmen met bloedvergieten, maar dit vonnis is gerechtvaardigd.”
  Sommige dingen móet je wel doen voor het heil van de mensheid. Dít bijvoorbeeld.

  Like

  • Driek zegt:

   Theresa Geissler zegt: A-Bom op die gebieden; lokaliseren en platleggen, die handel!

   Ja, beste Theresa, soms moet je overgaan tot dit soort maatregelen, hoe erg het ook is dat wij als beschaafde mensen zoiets ook maar opperen, doch het is niet anders. Platleggen die handel.

   Like

  • harry zegt:

   Inderdaad Theresa , de enige uitweg uit deze heilloze en duidelijk dodelijke spiraal zal een dergelijke ingreep zijn , hoe gruwelijk ook voor velen .
   Persoonlijk zou ik er geen seconde van wakker liggen .
   Maar van onze politici ( op de enkele held na ) hoeven we niks te verwachten .
   Wie o wie zal een dergelijke beslissing durven nemen ?

   Onze enige redding zal zijn om de geesten rijp te maken voor een aantal grote klappers om het tuig te elimineren .
   Maar hoe krijgen we die Gutmenschgedachten de wereld uit ?
   Kennelijk laat men zich liever gedoseerd uitroeien dan de vijand hard aan te pakken .
   Vanwaar dit defaitistische gedrag ? Is het het gevolg van jarenlange hersenspoeling ?

   De meeste politici zijn een kruising tussen struisvogels , ratten en laffe kwezels .
   Van hen hoeven we dus niks te verwachten dan nóg meer verkeerde beslissingen .

   Like

 8. henoch2012 zegt:

  Enge griezels van satan die IS.

  Like

 9. Wachteres zegt:

  Gruwelijk, maar nog gruwelijker is het dat dit ‘scum of the earth” vrij in ons mooie Europa mag binnenkomen.

  En dat degenen die hier tegen protesteren door de EU-elite worden afgeschilderd als ‘slechte mensen, waar je beter geen contact mee kunt hebben’.
  [Angela Merkel]

  Ik weet niet wie ik slechter vind, dit IS tuig of onze ‘elite’, die blijkbaar zo geestelijk gestoord is dat ze weigeren in te zien in wat voor gevaar zij hun landen en volken brengen.

  Laten we hopen dat zij echt geestelijk aangetast zijn en dit niet willens en wetens doen.

  Like

  • Pegidafan zegt:

   Heb geen illusie’s Wachteres dit gebeurd willens en wetens . Iedereen snapt dat zo onze beschaving , cultuur en alles waar we voor staan vernietigd wordt . Dit krijgen we voorgeschoteld door onze elite. De niets zeggende tv programma’s , goede tijden slechte tijden , oorlog in de keuken , adam en eva , mijn vrouw jou vrouw , allemaal zeer interressante leerzame programma’s om het volk dom te houden , plus alle leugens van de mainstream . En als je een journalist bent met ballen en een mening , zoals Arnold Karskens , krijg je de wind van voren en word je door heel correct Hilversum verketterd,
   en vergruist . Dit is wel zo’n vies en smerig opgezet plan , bedacht in de krochten van die bedorven hersenen van onze elite , dat wij ,althans de meeste het niet kunnen geloven .
   Maar als je willens en wetens je volk en land weggeeft is dat vooropgezet en niet zomaar ontstaan . Zou u , uw huis en kinderen weggeven ? In de geschiedenis zijn veel smerige plannen gesmeed en uitgevoerd , maar dit slaat alles . Wie haalt het in zijn bedorven kop om een paradijs om te vormen tot de hel op aarde . In de naam van menslievendheid en sollidariteit , hoe gek , idioot , gestoord , bruut , barbaars ben je dan .

   Like

 10. Thoth zegt:

  Het zijn gehaktdagen bij de moslims. Eerst verbranden de sjiieten een soenniet en snijden stukken vlees eraf, nu verbranden de moslims weer alawieten. Die gasten die in Nederland verblijven moeten dan ook naar hun thuisland getransporteerd worden. Zoals Marcouch (PvdA) al reeds ventileerde : “Voor ons is er maar één islam en dat is dé islam. Dat is ons geloof en dat blijft ons geloof. Dat geldt voor het overgrote deel van de Marokkaanse Nederlanders en voor veel andere moslims in Nederland.”

  Ik zou zeggen : oprotten, weg ermee.

  Like

 11. Marc zegt:

  Ik gun het die lui niet meer er naar te kijken.

  Wel vind ik dat de islamitische wereld krachtig mag worden gekapitteld dat zulke zaken nog steeds mogelijk zijn binnen hun cultuur!

  Waar is hun schuldbewustzijn gebleven?

  Like

 12. Jean zegt:

  Sorry maar naar dergelijke barbaarse beesterijen valt niet te kijken, dergelijke barbaarse beesterijen komen steeds van uit de islam die rotzooi wat ze massaal importeren in ons Europa, de gevolgen zullen dus dramatisch worden en eindigen voor de Europeanen als we niet snel die EU misdaadorganisatie totaal uitschakelen en alles maar dan ook alles wat met die barbaarse smeerlapperij islam gelinkt is te verdrijven uit Europa.
  De misdaad die die EU bende pleegt tegen eigen volk kent zijn gelijke niet, die smeerlapperij moet eigenlijk feitelijk uitgeroeid worden tot en met de laatste kankercel, bah wat een smeerlapperij is die islam toch en de lafaard blijven het maar steunen en goedpraten.
  Ze vluchten voor de barbaarse smeerlapperij maar als ze voet aan wal zetten in Europa “eisen” ze respect voor die barbaarse smeerlapperij???? Ik kan niet volgen…..

  Like

 13. Andre L zegt:

  Goh, islamieten…..wie had dat gedacht.

  Like

 14. Jan zegt:

  Wat verbranden betreft. Een paar maanden terug zouden Israëliërs de woning van Arabieren in brand hebben gestoken. Nu blijkt echter dat de slachtoffers al 18 jaar een bloedige vete hebben met familieleden van een andere clan.  http://israelmatzav.blogspot.co.il/2015/08/where-are-jewish-terrorists.html

  Like

 15. Coby Verweij zegt:

  Ik ga absoluut niet naar martelen kijken,verschrikkelijk wat een barbaren en de wereldleiders doen niets.Wat erg voor die mensen ,en voor hun familie om te weten dat je zoon,man,broer enz. zo vreselijk heeft moeten lijden.Horror is het.

  Like

 16. Cleo zegt:

  islam = Isis en isis = islam en islam = een satanische sekte

  Weg met die achterlijke islam 😡!

  Like

 17. bokito zegt:

  zou het mogelijk zijn om onze leiders te bestoken met deze beelden en dan bedoel ik niet even maar elke dag van het jaar net zolang tot ze inzien wat de islam doet ik heb ze niet bekeken maar het zullen waarschijnlijk ook moslim zijn

  Like

 18. delamontagne zegt:

  The Complete Infidel’s Guide to Isis
  ISIS wil ook Uw hoofd…………
  10 septembre 2015
  de Robert Spencer
  Broché EUR 19,13

  Like

 19. Johan zegt:

  Wat zijn moslims toch een vreselijk achterlijk aggressief kudt-volk. Hier past maar één conclusie : Alle moslims het land uit gooien voordat ze de kans krijgen om dit soort praktijken hier ook uit te voeren.

  Like

 20. Joannes den Hollander zegt:

  President Nixon stond ooit op het punt om A-bommen in te zetten in Afghanistan. China, Rusland en de NATO zouden eens rond de tafel moeten gaan zitten om het plan alsnog uit te voeren. Maar dan wel grondig. Alle islamitische staten dus. Daar heeft iedereen baat bij.

  Like

 21. Jan zegt:

  O help, weer een gek er bij: Former CIA Chief: US Should Support Al Qaeda to Defeat ISIS http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/200163#.VeWMKMb50nk

  Like

 22. Pogo zegt:

  En weer hoor ik de mensen zeggen; ‘Maar dit heeft niks met de islam te maken. Dit is zo gruwelijk, dit kan nooit vanuit de islam komen.’

  Voor kafirs en andere rangen of standen dan moslims is het best wel interessant om te onderzoeken of dat werkelijk zo is.
  De zogenaamde profeet mohammed gaf niet de voorkeur om mensen te straffen met dezelfde straffen waarmee zijn godje dat zou doen (vuur/levend verbranden).
  Hij had meer met alles wat je met een mes of zwaard kon doen.
  Hij heeft het nooit aangeprezen maar ook nooit verboden.
  Hij heeft ruimte geboden aan zijn volgers/rashidun/kaliefen om de straffen uit te voeren zoals zij wilden.
  Als die Abu Bakr al-Baghdadi dit zo gewild heeft, dan is dit niet in tegenspraak met de islam.
  De volgers van de islam moeten hem immers volgen.

  -Het is maar dat u het weet.-

  Like

 23. Wilma zegt:

  Op een groot scherm in de 2e kamer en de deuren op slot.

  Like

 24. Jan zegt:

  ISIS kookt zes ‘spionnen’ in vaten met teer

  ISIS executes six people by BOILING them in TAR after Iraqi Sharia court accuses the men of being spies  A source told Iraqi News: ‘Isis executed six persons in Mosul for collaborating with Nineveh Operations Command. The death sentence was issued [by an] Isis Sharia Court.

  The six persons were placed inside tanks containing boiling tar and the execution was carried out in one of Isis headquarters at al-Shora. The execution took place… with an aim of inciting fear among the citizens.’

  The grotesque act follows evidence being revealed that Isis has been using mustard gas on the front line in Iraq.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3741185/ISIS-executes-six-people-BOILING-TAR-Iraqi-Sharia-court-accuses-men-spies.html?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s