Het grenshek van Hongarije komt overeen met “Schengen”, maar wordt door de EUSSR neer gemaaid

Screenshot_19

(Door: “kewil” – Vertaling: E.J. Bron)

Het door Hongarije aangekondigde grenshek langs de grens met Servië is klaar, en men is er daar blij mee– maar in de hele EUSSR regent het alleen maar kritiek, vooral van de kant van de Fransen, die zelf nauwelijks een “vluchteling” opnemen. Terwijl Hongarije het enige EU-land is dat zich haarscherp aan het Verdrag van Schengen houdt. Destijds werden we door Merkel, Schäuble en anderen belogen en de EU heeft ondertekend dat als vervanging voor de wegvallende binnengrenzen de buitengrenzen beveiligd zouden worden. Alleen Hongarije (en de Spaanse exclaves) houden zich hieraan, en nu wordt Hongarije zwartgemaakt. Wat een smeerlapperij!

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: “kewil”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, demoniseren, Europa, EUSSR, Hongarije, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Het grenshek van Hongarije komt overeen met “Schengen”, maar wordt door de EUSSR neer gemaaid

 1. felix zegt:

  Ik ben er ook blij mee.. Het kan in een niet verre toekomst de laatste vluchthaven zijn voor de geteisterde en weggepeste autochtone Europese bevolking. Het is triest maar waar.

  Like

 2. Johan zegt:

  Vandaag heb ik voor de aardigheid de Duitse BildZeitung gekocht. Ik wou toch zelf eens zien in hoeverre ze de vluchtelingen-tsunami ondersteunen. Nou, dat was inderdaad op het walgelijke af.
  Die mensen bij ‘Bild” zijn knetter, maar dan ook helemaal knettergek. Ze blaten maar wat over “welkom” voor vluchtelingen, maar ze schijnen absoluut niet te beseffen, wat voor ellende ze over zichzelf afroepen.

  Like

 3. Jan zegt:

  Duitsland als staat heeft opgehouden te bestaan:

  Dammbruch: Bundespolizei kapituliert vor Asylansturm, SPD fordert Asylzüge nach Deutschland

  Die SPD sprach sich dafür aus, Syrer direkt mit Sonderzügen aus anderen EU-Ländern nach Deutschland zu fahren.  „Wenn jetzt syrische Flüchtlinge mit dem Zug nach Deutschland gebracht werden, ist das eine Idee, die man ernsthaft prüfen sollte.“
  ..
  Zustimmung dafür kam von der Linkspartei. „Wir fordern von der österreichischen und von der deutschen Bundesregierung: Öffnen Sie die Grenzbäume
  https://jungefreiheit.de/politik/deutschland/2015/bundespolizei-kapituliert-vor-asyl-ansturm/

  Like

 4. jungleelephant zegt:

  Maar Hongarije kan niet de hele Europese bevolking opnemen!

  Like

 5. felix zegt:

  De Spaanse exclaves zijn een verzameling van kleine eilandjes voor de Marokkaanse kust; (Inclusief Peterselie eiland aan de Atlantische oceaan die als omstreden gebied geldt) en uiteraard de twee grotere exclaves nl Ceuta en Melilla. deze gebieden worden door Marokko beschouwd als bezet Marokkaans gebied. Dit terwijl Marokko grote gebieden van de Westelijke Sahara illegaal bezet houdt.

  Meer info: https://nl.wikipedia.org/wiki/Plazas_de_soberan%C3%ADa

  Like

 6. Cathja zegt:

  Inderdaad, Hongarije houdt zich aan het Schengenverdrag. Ons is een strenge buitengrens beloofd, maar het tegendeel blijkt het geval te zijn.
  Omdat Brussel ons heeft voorgelogen, hebben wij het recht om de hele zaak terug te draaien en gewoon weer grensbewaking in te stellen. We zullen wel moeten! Er is totaal geen zicht meer op alles wat er naar binnen glipt.
  Wat is er trouwens verkeerd aan het bewaken van je eigen land?

  Like

 7. Driek zegt:

  Ik lees zojuist op de site van de Telegraaf dat de Partijen het referendum negeren, dus ze hebben werkelijk volkomen schijt aan den burger, die kan de tyfus krijgen. Wat een tuig.

  door Jorn Jonker en Niels Rigter
  DEN HAAG –
  De Tweede Kamer loopt nauwelijks warm voor de nieuwe referendumregels die ze zelf heeft vastgesteld. Burgers was meer inspraak beloofd bij het tot stand komen van de referendumwet, maar een groot deel van de politici kondigt al aan dat de uitkomst van een volksraadpleging over Europa zal worden.

  Website GeenStijl probeert momenteel een volksraadpleging van de grond te krijgen onder de naam GeenPeil. Als het 300.000 handtekeningen verzamelt, komt er een raadgevend referendum over de uitbreiding van de EU en de samenwerking met Oekraïne in het bijzonder. Het parlement heeft al goedkeuring gegeven aan het zogenoemde associatieverdrag dat die samenwerking regelt, maar GeenStijl vindt deze uitbreiding van de EU geen goed idee. Via een referendum zou de bevolking kunnen zeggen dat politici het verdrag in de prullenbak moeten gooien, maar de parlementariërs hoeven zich niet aan het kiezersoordeel te houden.
  Democratische knutselwerkjes
  ,
  ,Ons standpunt zal niet wijzigen van dit referendum”, zegt VVD-Kamerlid Van ’t Wout. Zijn partij was sowieso geen voorstander van een referendum en hij zegt dat vooral ‘vrienden van Poetin’ tegen samenwerking waren van de EU met Oekraïne. ,,Wij buigen niet voor Poetin.” De liberaal heeft sowieso geen hoge pet op van de recente ontwikkelingen in de burgerinspraak. Wie 40.000 steunbetuigingen heeft, kan bijvoorbeeld een onderwerp op de agenda van de Kamer krijgen. ,,Ook die burgerinitiatieven zijn tot nu toe democratische knutselwerkjes gebleken die weinig effect hadden.”

  D66, warm pleitbezorger van referenda, zegt ook niet direct dat partijen zo sportief moeten zijn om de mening van de burger doorslaggevend te laten zijn. ,,Het is aan de partijen om iets met de uitslag te doen”, zegt de woordvoerder van voorman Pechtold. De partij vindt dat GeenStijl over een ‘oneigenlijk onderwerp’ een volksraadpleging wil, omdat het eigenlijk iets groters wil aankaarten: de macht van de EU.

  Ook PvdA en CDA willen niet zeggen of ze zich iets van het oordeel van de kiezer aan zullen trekken, mocht het tot een referendum komen.

  SP-Kamerlid Van Bommel ziet het met lede ogen aan: ,,Als de partijen straks zeggen: ‘Bedankt voor de uitslag maar wij varen onze eigen koers’, dan is daarmee direct de nieuwe referendumwet om zeep geholpen.” Ook de PVV, fel tegen expansie van de EU, is voor een referendum over dit onderwerp waarvan de uitslag overgenomen wordt door het parlement. CU-Kamerlid Segers wil ook sportief zijn, al stemde zijn partij voor de samenwerking met Oekraïne: ,,Als we overruled worden, moeten we onze plek kennen.”

  Like

  • Jaantje zegt:

   Heb het gelezen en het verbaasd mij niets.
   De stem van het volk bij het eerste EU referendum is ook genegeerd.
   Tweede keer liep het anders toen de uitslag naar believen was werd het referendum niet genegeerd doch breed uitgemeten als een zege.
   Alles is al besloten en ver vooruit plannen en de poen ingestopt daar stappen ze nooit van af zeker niet zonder slag of stoot.
   Desnoods als we dwars blijven/gaan liggen worden we geloosd.
   We zijn met minder dan wat er aan instroom word verwacht.
   Keuze is voor de politiek gauw gemaakt.
   Het kan verkeren niet?
   Kijk maar naar de achterban van sommige partijen.

   Like

   • HAM zegt:

    Dan wordt het toch tijd dat het volk eens een keer opstaat uit zijn stoel !
    en dit niet meer neemt van deze regering!
    wordt onderhand eens wakker, ze hebben maling aan de Nederlandse burger op alle fronten!

    Like

 8. Jaantje zegt:

  Pravda opinions lezenswaardig artikel imop.

  Shock therapy: Notes on the humanitarian invasion of Europe

  31.08.2015

  Shock therapy: Notes on the humanitarian invasion of Europe. Globalization

  We are the last men.

  Nietzsche

  By Nicolas Bonnal

  The present invasion of Europe is due to three actual factors:

  – See more at: http://english.pravda.ru/opinion/columnists/31-08-2015/131758-humanitarian_invasion_europe-0/#sthash.9UZBPpUZ.dpuf

  Like

 9. Jean zegt:

  Dat Hongarije maar heel snel 380V op de draad zet en zich “vooral” niets aantrekt van het gezever van die Duitse oude doos. Nazi’s en islam hebben een zaak gemeen nl. DICTATUUR en laat dat nu juist het punt zijn waar steeds voor gestreden is in Europa “WEG MET DE DICTATUUR” en dus ook weg met die Duitse oude doos die last heeft van zware dementie.
  Er is zelfs geen verschil te zien tussen een kopvoddenwijf en die Duitse oude doos, beide totaal onbetrouwbaar.
  Conclusie: Grenzen NU dicht en niets maar dan ook niets dat gerelateerd is met die perverse smeerlapperij islam nog binnen en al hetgeen van dat soort hier reeds rondloopt eruit, op dat Europa wachten wij en voor dat Europa gaan wij dus ook die EU misdaadorganisatie moet totaal uitgeschakeld worden want die troep is fataal voor Europa en…. laten we ze alles afnemen wat ze bij mekaar gestolen hebben in de jaren van hun verraad aan de Europese burgers en ze voor een volkstribunaal slepen, ze zullen dan heeeeeel snel een ander toontje zingen.

  Like

 10. Dot zegt:

  Migranten, asielzoekers, vluchtelingen, wat de media verbergen !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s