What we’ve got here is failure to communicate

Screenshot_3

(Door: “rommel”)

Denemarken geeft een duidelijk signaal aan economische migranten in MENA-landen, die van plan zijn het asielrecht te misbruiken om de staatskas te plunderen, dat het geen zin heeft om naar Denemarken in het uitkeringsparadijs te komen. Door middel van het gratis geld voor asielzoekers te halveren wordt de lust ontnomen. Verleden week woensdag heeft de Deense regering in meerderheid positief gestemd op het wetsvoorstel. Komende dinsdag verlaagt Denemarken zijn financiële bijdrages aan asiel immigranten in het land – met een flinke hap.

Volgens de Deense TV2 zijn de zieligheidspremies verminderd met de bedoeling om het voor geldzuchtige Derde Wereld immigranten minder aantrekkelijk te maken in het land asiel aan te vragen. De nieuwe richtlijn voor asiel-lekkerbekjes geldt voor alle nieuw aankomende goudzoekers, en voor die traag-konten die minder dan acht jaar in Denemarken verblijven.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DVC

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Denemarken, gezond realisme, Graaien, Immigratie. Bookmark de permalink .

10 reacties op What we’ve got here is failure to communicate

 1. Thoth zegt:

  (..)Het geld wat de Deense regering denkt te kunnen besparen met de verminderde bijdragen aan gelukzoekers gaat men nu besteden in de arbeidsmarkt om meer immigranten aan het werk te helpen. Een zwart gat, black hole. Niets kan ontsnappen van de zwaartekracht van de islam.

  Natuurlijk. De immigranten aan het werk. Als veger, loempia-inpakker en zo iets dergelijks. Het best is gewoon de islam te verbieden. Dan blijven ze inderdaad weg en het probleem is opgelost.

  Like

 2. janchik zegt:

  Als alle Noordelijke EU landen dit nu eens zouden navolgen, maar ja, hersens gebruiken, nadenken dat is een brug te ver voor politici in het algemeen, als ik alleen al kijk naar Brussel en den Haag dan vermoed ik dat ze alleen O.L.O. hebben gehad.
  De 8 jarige opleiding, dat dan weer wel.:-)

  Like

 3. Astrid zegt:

  Dat is nog steeds veel te veel geld. Bovendien komen die wereldvreemde gasten wat ze tekort komen wel bij u aan huis ophalen met hun maatjes. Nu ja, Denemarken geeft i.i.g. een signaal af, wat van onze eigen ivorentorenregenten met tweede agenda’s niet bepaald gezegd kan worden. Het is een kwestie van tijd voor hun koppen gaan rollen.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  De helft is nog altijd te veel, want dit zou, zeker aan moslims, helemaal niets moeten zijn, zoals een reaguurder “Iemand” op DVC terecht opmerkte.
  Maar goed, Denemarken toont hiermee toch initiatief. Chapeau dus!
  Als allewesterse landen dat eens gingen navolgen, zou je eens moeten kijken, hoe snel de animo om te ‘vluchten’ zou afnemen.! (Of misschien ook niet: De helft is nog altijd meer, dan ze in eigen land loskrijgen, namelijk: ècht niets.)

  Like

 5. jungleelephant zegt:

  Kijk,dat moeten ze hier ook per omgaande invoeren!En die wet kan er binnen een week liggen,zelfs binnen 24 uur!Denk maar aan de gratis id-kaart,die na 2 dagen al weer toch betaald moest worden!Waar een wil is,is een weg.Dus kabinet:kom er maar in!

  Like

 6. Marc zegt:

  scuze my French, maar die uitkeringen zijn wel absurd hoog in vergelijking met Nederland. Wat die asielzoekers daar per maand krijgen, krijgen bijstandsgerechtigden hier ook. Dan was die bijstand al heel erg hoog daar.

  Like

 7. Alphons Mantel zegt:

  Nu Nederland nog!

  Groet, A. Mantel

  Like

 8. Rein van der Veen zegt:

  Ondertussen in Nederland….

  ….staat schennispleger Ali A. (35) uit Enkhuizen voor de rechter. Hij had op station Hoorn zijn l*l uit zijn broek gehaald voor een 17-jarig meisje. Ali, die verslaafd is aan qat, was al drie keer wegens schennis veroordeeld. Tot tevredenheid van zijn advocaat kreeg zijn cliënt een boete opgelegd, zodat A’s aanvraag van het Nederlanderschap niet in gevaar werd gebracht!!!!

  Daar zakt mijn broek van af en niet om de lezers van E.J.Bron te choqueren. Wat moet je in vredesnaam uitspoken in dit land om uitgewezen te worden?

  Like

 9. jowitteroos zegt:

  Grenzen dicht is de enige manier om de vluchtelingen te demotiveren….. 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s