Wij willen ons land terug!

Screenshot_15

(Door: “Erik60”)

Ik heb me al dikwijls afgevraagd wat onze politici toch mankeren. Waarom steken zij altijd hun hoofd in het zand als het om de ongebreidelde migratie gaat van moslims?  En waarom koesteren onze verkozenen toch zo een intense haat tegen ons, de autochtone bevolking? Waarom hebben vluchtelingen meer rechten dan wij?

Ik zou deze vraag graag persoonlijk aan een van onze politici willen stellen. Ik wil aan onze politici vragen waarom zij zo een intense haat tegen hun eigen bevolking koesteren. Want in de mainstream media lees of hoor ik deze vraag nooit.  De journalisten van vandaag die schrijven voor de traditionele kranten zijn geen schop voor hun kont waard. Zij lopen als schapen achter de politici aan en schrijven wat de politici willen wat er in de kranten verschijnt. Natuurlijk zijn er nog een paar uitzonderingen, maar zij zullen snel verdwijnen. Zelfs de Telegraaf is aan het veranderen en zet stilaan zijn koers richting extreemlinks.  Dank zij de nieuwe hoofdredacteur die jarenlang in de kont heeft van gekeken heeft van politici van allerlei slag. Zou er een journalist bestaan in Nederland die deze vraag aan Rutte durft stellen? Neen, daar zijn ze veel te schijterig voor. De dag van vandaag kun je het woord journalist vergelijken met het woord leugenaar. Wie de mensen steeds leugens voorlegt, is een leugenaar. En het vergoelijken van de massale invasie van woeste moslims, die niets liever willen dan onze maatschappij ontwrichten en toch massaal naar hier komen terwijl dat ze ons intens haten, noem ik een misdaad. Eigenlijk werken onze journalisten stilzwijgend mee aan de genocide op de autochtone Nederlander.

Maar dat neemt niet weg dat onze levenswijze aan het verdwijnen is. Je ziet vandaag de dag overal moslims.  Zelf in de kleinste dorpen vestigen ze zich. En in onze supermarkten vind je overal halal eten. Maar dit hebben we te danken aan onze politici, met de gewillige medewerking van de leugenachtige pers.

Weet je nog dat ik  in mijn vorige column schreef dat een oude vriendin het leuk vond dat alle mensen zich hier vestigden? Maar het dorpje waar zij woonde, is voorlopig nog steeds vrij van vluchtelingen. Dus, om de daad bij het woord te voegen, heb ik haar adres aan een bende Syriërs doorgegeven met de mededeling dat zij heel graag moslims helpt met geld en onderdak. De dag nadien, hoorde ik zeggen, stonden er een stuk of tien luidruchtige Syriërs aan haar deur en eisten geld en onderdak. Dit heeft geen vijftien minuten geduurd of de politie stond er om deze mensen te verwijderen. En geloof het of niet: ik heb haar gisteren nog gezien (ze weet niet dat ik haar adres doorgegeven heb) en ze was al bekeerd. Ze vond die vluchtelingen maar heel arrogant en agressief. Ze zei: deze mensen horen hier niet thuis. Want, politici en linkse goedmenschen, wij willen ons land terug.

Door:
“Erik60”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in mainstream-media, politici, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Wij willen ons land terug!

 1. danny zegt:

  erik
  In mijn beleving zijn hoernalisten van de msm altijd de hielenlikkers van met name linkse politici en bestuurders geweest.
  Daarom neem ik de msm altijd maar met een korreltje zout.
  Gelukkig hebben we onafhankelijke sites als E.J. Bron, geenstijl, the post on line en wat meer van dies.

  Like

 2. Wachteres zegt:

  https://ejbron.wordpress.com/2012/07/14/ik-wil-mijn-land-terug/

  De toespraak van Ingrid Carlqvist, een Zweedse journaliste, die zij op 9 juli hield voor de “International Civil Liberties Alliance” in het Europees Parlement in Brussel.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Nu, Erik60, hartelijk dank dan, dat u eenn sluimerend vermoeden definitief bevestigd heeft: Zo moet je de goedmenschen dus aanpakken:
  Ze keihard confronteren met de consequenties van hun eigen idealisme. Maar dan ook keihard!.
  La Halsma gaf er al haar zwarte school-ideaal voor op, dus zou je zeggen dat het bij méér van die grappenmakers moet werken.
  Natuurlijk betekent het, dat ze er óóit allemáál achter moeten komen…..Maar als het tegen díe tijd te laat is, heb je er óók niets aan!

  Like

 4. Jean zegt:

  Erik60, de islam wordt de dood van Europa en de Europeanen en dat door laf verraad dat gepleegd wordt door die EU misdadigers en gedragen door de linkse laffe clans.
  Dit mag nooit ongestraft blijven en islam moet uit Europa.

  Like

 5. R.Kroonenberg zegt:

  .
  Oh. Nederland, mijn Land van steeds verlangen
  van weilanden en bosranden, van dorpen en die brug
  van heide, bossen, boerderijen in de verte
  oh. onbetaalbaar Land….geef mij m’n gulden terug !
  .
  laat mij mijn schulden weer uit eigen zak betalen
  dus óók beseffen wanneer dat niet kan
  ik wil niet weten of die klotenkoersen dalen
  want wil weer mens zijn..onder óns..niet boven Jan…
  .
  want ‘k spreek een taal, die weinigen nog spreken
  en ‘k heb ’n grens nog nauwelijks gekend
  maar steeds opnieuw is óverduidelijk gebleken:
  voor veel “behoeften” geeft geen mens 1 cent !
  .
  Jasterke
  .
  .

  Like

 6. Q zegt:

  De “waarom” vraag, daar is het niet zo moeilijk om een motief voor te bedenken.

  Dat “waarom” is macht. Dat hebben ze al, maar de meeste mensen zullen het gezegde onderschrijven dat macht altijd naar meer smaakt. Op microschaal valt het te bezien in het bedrijfsleven en bij lagere overheden. Heeft iemand een beetje macht omdat hij afdelingschef is dan is het een natuurlijke neiging om dat te consolideren. Zo onstaan binnen een organisatie eilandjes of koninkrijkjes met slechts 1 persoon als de spil zonder wie niets van de grond komt.

  Is dat koninkrijkje of eiland eenmaal geconsolideerd dan is altijd het streven naar machtsuitbreiding. Integere personen die aan ‘de werknemers’ of aan ‘de organisatie’ in de eerste plaats denken zijn met een lampje te zoeken.

  En dat zien we hier op grote schaal gebeuren. Het gebeurt nu op EU niveau, maar dit natuurverschijnsel is veel en veel ouder. Likken naar boven. Trappen naar onderen.
  Verdeel en heers is er een nuttig werktuig bij.

  Niets nieuws onder de zon.

  Like

 7. Geronimo zegt:

  In de politiek is niets toeval, maar alles berekening. Van een Europees leger tot een totale greep op de economie, alles kadert binnen het streven van de EU-apparatsjiks om van de EU een ware EUSSR te maken naar vroeger Russisch model, onzaliger gedachtenis. Iedereen gelijk, al betekent dat dan iedereen even arm, met uitzondering wel te verstaan van de EU-kaste zelf, die zal blijven zwemmen in weelde en luxe.

  De hele asieleisers-crisis kadert mijns inziens ook binnen dat ene zelfde streven.
  Het is immers overduidelijk dat de complete volksverhuizingen die nu plaats vinden, gebeuren onder het goedkeurend oog, ja regelrechte aanmoediging van deze EUSSR in wording, die zelfs complete veerdiensten inlegt om het fenomeen te bespoedigen. Mocht Europa het willen, dan had zij al lang, naar Australisch voorbeeld, deze volksverhuizingen zonder voorgaande een halt toegeroepen. Maar dat wil zij dus overduidelijk niet. Deze massamigratie dient enkel om de huidige bevolkingen van de Europese lidstaten demografisch uit te schakelen, en zodoende elke ‘nationaal’ getinte weerstand op voorhand dermate te minimaliseren dat ze onbetekenend wordt. De massaal gemixte Europese bevolkingen dienen daartoe verarmd en willoos gemaakt, zodat ze niet anders meer kunnen dan uit de EUSSR-hand te eten, en er blij voor moeten zijn. En wiens brood men eet, diens woord men spreekt. Vraag het maar aan de hoofdzakelijk linkse media, die de opdracht uitvoeren om de massa dermate te hersenspoelen, dat ze alles zonder al te veel gemor aanvaardt. Iedere burger dient nl. willoos gemaakt en de mond gesnoerd. Wetten op racisme, homofobie, islamofobie, en ga zo maar verder, kaderen allemaal binnen dat ene zelfde streven, nl. de burger ht recht op spreken te ontzeggen. Ook het afschaffen van het contant geld, idee dat thans ook in de EU-geesten aan het rijpen is, alleen maar elektronisch betalen dus, verscherpt nog eens de totale controle op de bevolking, waarbij niet meer de diverse nationale bevolkingen van weleer dienen verstaan te worden, maar een soort Europese eenheidsbevolking zonder identiteitsgevoel, als exponent van de maakbare maatschappij, linkse dada bij uitstek, onder de totale controle van een soort Europese elite. De massa als willoze slaaf van deze elite, om het anders te formuleren. Hitler, Stalin…ze zouden aangenaam verrast opkijken mochten ze kunnen zien wat hun huidige Europese geestesgenoten momenteel aan het bekokstoven zijn.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Geronimo: 22.03. uur, op 31/08. Beter had ik het niet kunnen verwoorden, Geronimo.
   De oude Romeinen zeiden het al: ” Macht corrumpeert”. Altijd.

   Like

 8. jungleelephant zegt:

  Net in de Telegraaf:Parlement zal uitslag referendum naast zich neer leggen!Net zoals ik dus voorspeld had!Tuig!Op een nette,democratische manier is hier niet meer tegen te vechten!

  Like

  • BertG. zegt:

   Daar was ik na de – ban de bom – demo al achter dat ze van hun hele leven nooit naar de bevolking zullen luisteren op een democratische manier.
   Hoe vaak moet een mens er achter komen dat er nog helemaal niets veranderd is of ooit zal gebeuren op een democratische manier.
   Iets met ezels en stenen. En dat blijft zich maar herhalen.
   En toch blijven ze het proberen want misschien luisteren ze nu wel.
   Ja, wie weet. Want misschien zijn ze nu wel een keer redelijk.
   Op naar de volgende demo, en de volgende demo, en de volgende, enz……………
   Op een gegeven moment zouden ze hier nou toch wel moeten weten dat het niet gaat werken zo.

   Like

   • dontessers zegt:

    De democratie is al vele tientalle jaren zoek geraakt. Eerder en ten tijde van van Agt wilde men niet luisteren naar het verhaal van de Ambonesen, De fouten die regeringen hebben gemaakt in het verleden werden niet op een democratische manier opgelost, zoals het verlies van koloniaal Indonesië en Papoa Nieuwguinea, De vele oudstrijders die voortijdig de dienst moesten verlaten door PTSS werden nooit erkend, Vele andere conflicten werden in eigen belang verdraaid of verzwegen (Voorhoeven). En zo zijn er vele voorbeelden te noemen hoe zogenaamde democratisch gekozen regeringen met bepaalde problematiek omgaat en ook nu in de huidige tijd, schaamteloos, oneerbiedig naar eigen Burger, neerbuigend naar eigen Burger. Ik kom woorden te kort om de vuile tekortkomingen te omschrijven.

    Like

   • dontessers zegt:

    Himmler de rechterhand van Hitler, had de moed niet om zich te verantwoorden voor het tribunaal en pleegde net als Hitler zelfmoord en met hem volgden nog vele anderen die er een eind aan maakten, zelfs in afwachting van het tribunaal proces verhingen er zich een paar in de cel ondanks elke 10 min. controle.

    Like

 9. Bob Fleumer zegt:

  Er valt niets af te schuiven op Brussel, het is onze regering die verantwoordelijk is voor wat er met ons land gebeurt. Zij hebben niet de moed om tegen Brussel in te gaan plegen daardoor landverraad tegen hun eigen mensen. Ik weet het, het is een zwaar woord, maar als de belangen van het buitenland boven die van de bevolking wordt gesteld is er sprake van landverraad ik kan het niet anders zien.

  Like

 10. dontessers zegt:

  R H Tessers mijn vader (rip) airgunner op de Mitchell B25 sq 320/RAF vocht voor de vrijheid van Nederland, met het huidige beleid en de idiote beslissingen alles ten nadele van eigen burgers wil ik ..nee, ben ik geneigd de vergelijking te trekken met de nsb en nazi duitsland, we worden verraden en verliezen in alle opzichten onze opgebouwde rijkdommen en verworvenheden. Alleen de elite blijft onaangetast en buiten schot.

  Like

 11. Pingback: Wij willen ons land terug! |

 12. dendieje zegt:

  Deze is op https://nl4nl.wordpress.com/ herblogd
  Wij willen ons land terug? En hoe gaan wij dit aanpakken?
  DEMONSTRATIE: Men krijgt net genoeg mensen op de been voor een gezellig BBQ
  REFERENDUM: https://nl4nl.wordpress.com/2015/09/01/partijen-willen-referendum-negeren/
  Er is maar ÉÉN manier, maar blijkbaar durven de mensen hier niet aan beginnen.
  Er zijn redenen genoeg te bedenken om maar niet de moeite te nemen om op te staan tegen deze regering. En al die redenen zijn niet meer dan zielige smoesjes.
  De regering kan doen en laten wat ze willen, wij slikken, na wat schelden en mopperen, alles als zoete koek. Als wij ons land terug willen, zullen wij toch echt meer moeten doen.

  Like

 13. Thomasson zegt:

  @Erik60
  De vragen die u zichzelf telkens stelt, zijn vragen waar veel mensen in Nederland zich mee bezig houden. Dat doen ze als zij alleen zijn. Zij zouden het niet wagen, als zij zich in groepsverband bevinden. Dit gedrag is eigenlijk kenmerkend voor een dictatoriaal regime. Wij leven niet in wat men kan noemen een klassieke dictatuur. Wij worden niet naar de goelag gestuurd, wij worden niet voor jarenlang in de gevangenis gestopt enkel en omdat wij niet eens zijn met de huidige politie, wij worden niet gefolterd enz. Maar toch zijn onze VRIJHEID en onze RECHTEN als burgers op vernuftige slinkse wijze afgebakend. Wij zijn tweederangs burgers in ons eigen land. Zeker als wij de echelon van laag verdieners zijn. Een autochtoon heeft in de praktijk geen recht een klacht bij de politie in te dienen als zijn belager een moslim is. De politie stuurt hem lukraak weg en er wordt geen proces verbaal gemaakt. Zie voorbeelden http://www.ad.nl/ad/nl/1038/Rotterdam/article/detail/3633525/2014/04/11/Mishandelde-man-Ik-wil-met-Wilders-praten.dhtml
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/08/haagse-schilderswijk-is-een-tikkende-tijdbom?utm_source=Dagelijkse+Standaard+List&utm_campaign=ea45f00c01-nb&utm_medium=email&utm_term=0_ec416e99c9-ea45f00c01-283378589
  http://www.freerepublic.com/focus/news/1344235/posts
  Er kunnen nog wel rijen erbij komen van duidelijke discriminatie van iedereen die niet moslims is. Voor de “Gutmenschen regime” zijn MOSLIMS DE FEITELIJKE HEERSTERS VAN HET LAND.
  DEEL 2.

  Like

 14. Thomasson zegt:

  DEEL 2

  Als wij de “Gutmenschen Regime” (op nationaal verband en EU) zouden proberen te analyseren, zouden wij, gek genoeg, een gelijkenis vinden tussen onze hiërarchie en die van Nazi Duitsland, de Sovjet Unie of iedere andere dictatoriale regime:
  a) de fanatieke pathologische psychopaten met ambities de nationaal staten met meerderheid van autochtone bevolking om zeep helpen en in plaats daarvan een Utopia richten met multiculturele samenstelling der bevolking; vooral arme stakkers uit de jungle en de woestijn. Als de nieuwkomers pogroms zouden richten onder de plaatselijke bevolking, moet men dat zien …als straf voor het koloniale verleden. Deze topechelon van psychopaten zijn compatible aan mensen als Reinhard Heydrich, Jozef Göbbels en zijn vrouw die geen toekomst zagen zonder het Derde Rijk. b)
  b) Mensen die eraan aardig wat verdienen. Deze groep is natuurlijk veel groter dan die van de fanatieke idealistische verraders. Zij weten – via duistere lobbies – gunsten te verlenen en daarvoor aardige “appeltjes voor de dorst” te verzamelen die op geheime bankrekeningen komen te staan. Deze mensen zijn compatible aan de geroofde Kunstverzamelaar Hermann Göring die ook – net als zijn moderne trendsetters anno nu – business had met geheime bankrekeningen. De zijne waren in Zwitserland. Over de Cayman Islanden en de Bahama’s had hij nog niet gehoord.
  c) De carrière knakkers. Lui die graag op de Hiërarchische ladder willen klimmen en hebben er HEEL VEEL VOOR OVER OM DAT TE DOEN. Zij zijn vlijtig en schuiven persoonlijke gevoelens opzijn. In de Nazi regime zaten er zeer veel van deze soort mensen. De meest bekende was Adolf Eichmann
  d) Mensen die bewust waren van de fouten van het regime die zij dienden. Ze waren ook bewust van het feit dat het mis zou lopen, maar blijven het regime dienen tot het bittere eind. Ze durfden niet openlijk tegen het regime uit te komen. Die hebben wij binnen de kaders van de EU en de nationale staten meer dan zat. De uitingen van Angela Merkel m.b.t. het Schengen Verdrag, spreken boekdelen over haar twijfels. Toch blijft ze de foute lijn steunen. Zo iemand was Veldmaarschalk Erwin Rommel

  Like

 15. Catharina zegt:

  Helemaal eens met de reageerders!
  Ik heb hier weinig aan toe te voegen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s