Seksslavin over IS-slavenmarkt: “Die mannen zijn niet menselijk”

Screenshot_24

Jinan

(Door: Sander Denayer)

Ontvoerd, geslagen, verkocht en verkracht. De 18-jarige Jinan ging door de hel toen ze in het vizier kwam van de IS-slavenmarkt. Drie maanden lang stond het Yezidi-meisje oog in oog met de middeleeuwse praktijken van IS-strijders.

Het 18-jarige Yezidi-meisje onderging de afschuwelijke praktijken begin 2014. Ze werd drie maanden vastgehouden door Jihadisten van de Islamitische Staat. Met een gestolen sleutelbos kon ze ontsnappen uit het safehouse. Met de hulp van journalist Thierry Oberle schreef ze haar ervaringen neer in het boek ‘Daesh Slave’.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DeMorgen.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, Moslims. Bookmark de permalink .

5 reacties op Seksslavin over IS-slavenmarkt: “Die mannen zijn niet menselijk”

  1. Tom Hendrix zegt:

    Maar dat is niet de “echte islam”, zeggen de verraders van: PvdA,CDA,VVD,D66,CU,SP,GL!

    Like

  2. delamontagne zegt:

    Die mannen zijn niet menselijk”! ? ! ? !
    Die hele smerige islam is onmenselijk en moet worden verboden VOOR HET TE LAAT IS.

    Like

  3. Theresa Geissler zegt:

    Het valt gemakkelijk vast te stellen: Hoe vaak hebben we precies meegemaakt, dat MOSLIMS in alle openheid demonstraties organiseren, waarin ze afstand nemen van IS?
    En als je ze r naar vraagt, schieten ze in de verdediging door terug te geven dat “Katholieken toch ook geen afstand nemen van de Inquisitie.”
    Dus dan weten we al genoeg, niet?
    Opdonderen met dat tuig, wat mij betreft de ‘wolven in schaapsvacht’ voorop!

    Like

  4. Avidia zegt:

    Ze hebben naar hun zeggen een religie, maar dat is geen religie in de zin waarop wij het verstaan, dat is een verbond met de duivel, het is tuig, net wat Theresa zegt, we zijn er mooi klaar mee, opdonderen, allemaal het land uit, terug naar de HEL waar je geboren bent en opgevoed als duivels. Zolang jullie niet zelfstandig kunnen denken en nadenken wat je aan het doen bent weg wezen.

    Like

Plaats een reactie