VVD en PvdA botsen over huisvesting vluchtelingen

Screenshot_4

(Door: Shari Deira)

De enorme toestroom van vluchtelingen naar Nederland zorgt voor een tekort aan sociale huurwoningen.  De PvdA wil meer sociale huurwoningen bouwen, maar de VVD ziet daar niets in.

‘De toename van het aantal vluchtelingen naar Europa mag hier niet leiden tot langere wachtlijsten,’ zegt PvdA-Kamerlid Jacques Monasch tegen nu.nl. Als het aan Monasch ligt, worden er deze maand harde afspraken gemaakt om nieuwe sociale huurwoningen te bouwen.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Nederland, PvdA, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

3 reacties op VVD en PvdA botsen over huisvesting vluchtelingen

 1. Jean zegt:

  En rode rat, wie gaat die woningen betalen? Woningen voor ONZE oude van dagen prima, woningen voor vreemd gespuis, neen, neen, neen, dat volk moet opkrassen richting grote zandbak daar kunnen ze vrij zeiken over mo en zijn perverse bullshit.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  LINKS laat het MASKER weer vallen. Voor RODEN telt de eigen bevolking niet meer. Net als de GROENEN, kiezen ze eerder voor de HALSAFSNIJDERS der IS, dan voor onze eigen mensen. Onze bejaarden kunnen “dood vallen”, wat hen betreft. Hiervan word ik dus KOTSMISSELIJK!

  Like

 3. Francoise... zegt:

  Heel jammer zelfs TRIEST dat dit psychotische smeerlappen kabinet nog niet ten-onder is gegaan. Had zo gehoopt al voor het zomer-reces van 2013, maar nee deze hoopvolle verwachting mocht geen waarheid worden. Ben bang dat dit kabinet vol rotte vruchten, de ronde wel uitloopt. “Pech, voor ons burgers…nou ja…pech. Niet één kabinet deugt daadwerkelijk”. Het enigste waar politici goed en zeer ervaren in zijn is het DUISTERE BEDROG dat ze immer weer voeren. In opdracht van de nog heftiger psychoten achter de schermen. De high-elite, uit de economisch en financiële wereld. De politiek is één van de marionetten, die de NWO-sekte gangsters ‘bespelen’. Helaas hebben de NWO-gangsters veel te veel van deze marionetten, omgekocht en totaal ‘om hun grijpgrage vingers’ gewonden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s