Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen: Bijna 1.300 politieacties in asielonderkomens

Screenshot_24

(Vertaling: E.J. Bron)

DÜSSELDORF – De politie in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen moest in de eerste zeven maanden van dit jaar al 1.288 keer in actie komen in asielonderkomens. In totaal werden er 499 delicten geregistreerd, bericht de “Rheinische Post” onder verwijzing naar een antwoord van de deelstaatregering op vragen van de CDU-fractie in het parlement van de deelstaat. In de meeste gevallen zou het daarbij gegaan zijn om het toebrengen van lichamelijk letsel, diefstal en zaakbeschadiging.

Bijzonder dramatisch is de situatie in het centrale opvangcentrum in de 10.000 zielen tellende gemeente Rüthen. Daar moest de politie dit jaar al 111 keer uitrukken. Volgens de politie de laatste keer op 17 augustus wegens een vechtpartij.

Zwaartepunt van criminaliteit in Rüthen

Vier asielzoekers sloegen daarbij een 26-jarige medebewoner in elkaar en beroofden hem van zijn horloge, zijn mobiele telefoon en contant geld. In februari al waren asielzoekers in de kleine stad in hongerstaking gegaan, omdat zij vonden dat hun onderkomen niet centraal genoeg was gelegen. “We voelen ons heel eenzaam. Dat is hier een slechte plek, er zijn hier alleen maar bomen”, klaagde een bewoner. Op dit moment wonen er ongeveer 600 asielzoekers in de gemeente.

Volgens de regering van de deelstaat hoefde de politie het minst vaak op te treden in een vluchtelingeninstelling bij het vliegveld Düsseldorf. Daar hoefde de politie slechts viermaal ingrijpen. In de statistiek staan geen politieacties geregistreerd betreffende verdediging tegen gevaar zoals onderzoeksmaatregelen en objectbescherming.

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, Duitsland, Eurabië, Immigratie, Justitie, Krankzinnigheid, landverraad, migrantengeweld, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen: Bijna 1.300 politieacties in asielonderkomens

 1. Jan zegt:

  Dus in dat beroep zit wel toekomst.

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Adolfina Merkel ziet het en zegt dat het goed is….

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Ziehier de verrijking waar de EU zo trots op is.

  Like

 4. jowitteroos zegt:

  ………. en toen kreeg Duitsland de ingeving die raddraaiers gelijk op de boot terug te sturen………………

  Like

 5. Jean zegt:

  Gewoon een containerschip vullen en afvoeren die handel, bespaard enorm veel geld en ellende aan de autochtone bevolking.
  Wij willen die troep niet op ons grondgebied dus politieke lafaards begin maar eens met de wil van het volk te “respecteren” wij noemen dat “democratie”.

  Like

 6. Dot zegt:

  In Italië hebben 3 jonge Egyptenaren in een opvangcentrum te Fiuggi (Frosinone) de manager in elkaar geslagen en een werkneemster verkracht !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s