DE VERWOESTING VAN HET CONTINENT EUROPA

Screenshot_17

(Door: “Erik60”)

Wat we nu meemaken is geschiedenis. Het einde van het continent Europa is in zicht. Miljoenen barbaarse moslims bestormen het zogenaamde “Fort Europa”. Zogenaamd opzoek naar een beter leven komen ze naar West-Europa. Aangemoedigd door de regeringen van West-Europa en door de Europese Unie. Hun barbaarse manieren en geloof brengen ze mee en binnen afzienbare tijd zijn wij, de (christelijke) autochtonen, vogelvrij op ons eigen continent vogelvrij. De jacht op christenen is nu al geopend en het zal nog erger worden.

Bij mij op het werk zijn twee Somaliërs tijdelijk aangeworven. Zij hebben wonder boven wonder al de Nederlandse nationaliteit. En dat terwijl ze hier nog geen vijf jaar zijn. Het zijn twee gezonde mannen van 28 jaar oud. In het begin dacht ik dat het nogal mee zou vallen, maar dat was maar schijn. Na een tijdje kwam de aap uit de mouw.

Lees en huiver: Na een week begon het al. Ze vroegen aan mij waarom ik op deze aarde was en wie mij hier geplaatst had. Ik lachte erom en zei: “Mijn vader en mijn moeder hebben mij op deze aarde gezet.” Ze keken me verontwaardigd aan en vertelden me doodleuk dat Allah mij op deze aarde heeft gezet. Ik lachte het weg, maar ik besefte dat er een bedoeling achter zat en begon heel vriendelijk tegen hen te doen om zo hun vertrouwen te winnen.

Dat lukte. Ze begonnen steeds maar weer over de koran en hun geloof. Ze gingen natuurlijk vijf maal per dag bidden. Tijdens de uren van de baas. En dan plots kwam de aap uit de mouw. Ze vertelden me doodleuk dat ze naar hier gekomen waren om ons te bekeren tot de islam. Er bestond maar één geloof en dat was de islam.  Ik kreeg foto’s te zien van hun vrouwen. De ene had vijf kinderen met een vrouw, de andere vier vrouwen en negen kinderen. De Somaliër met zijn vier vrouwen had bij de gemeente een klacht neergelegd voor het luiden van de kerkklokken. Hij vond dat niet kunnen. De kerkklokken moeten in heel Europa het zwijgen opgelegd worden. Het christendom moet verdwijnen en iedereen dient binnen afzienbare tijd moslim te worden. Het christendom zou goedschiks of kwaadschiks verdwijnen.

Ik kookte van woede, maar besloot het spelletje nog steeds mee te spelen. Ze waren nu bijna vijf jaar in Nederland. Toen ze hier aankwamen, werd hen doodleuk verteld dat ze hun geloof mogen houden en verspreiden. Ze mogen zieltjes winnen. Want er was sprake van een streefdatum vanuit Europa en de regeringen van West-Europa dat West-Europa binnen tien jaar islamitisch moest zijn. De christenen moesten een minderheid worden in Europa. Dit werd hen duidelijk gemaakt in een of ander AZC door AZC-medewerkers. Dan zijn er nu nog maar vijf jaar te gaan en begint de tijd te dringen. En zie wat er gebeurt. Miljoenen moslims overspoelen het Europese continent. En ik begrijp nu dat het allemaal gepland is vanuit Europa om de Europese bevolking te onderwerpen.

Screenshot_16

Deze volksverhuizing van moslims is in gang gezet door de Europese elite, die onze cultuur wil vernietigen. Het is allemaal gepland. Er rest ons alleen nog dood en verderf. Want als deze “zielige” moslims binnen korte tijd de autochtone bevolking zullen terroriseren, hoeven we niet op hulp te rekenen van onze regeringen. Want als er één ding wel duidelijk is, dan is dat de planning om een wereldorde te scheppen die volop aan de gang is. Met dank aan de Bilderberg-groep. Kijk maar wie er allemaal op de conferentie van de Bilderberg-groep zijn geweest. Ze zijn allemaal voorstander van meer migratie en elke politicus die er is geweest geeft een vluchteling voorrang boven de eigen bevolking. Ook zijn deze politici voorstander van meer “Europa”. Op zulke politici hoeven we niet te rekenen. Het is allemaal uitgedokterd om de ware Europeaan, die steeds slimmer en slimmer wordt, in een verdomhoekje te plaatsen en te vervangen door een achterlijk, gewillig volk. Deze moslims zullen zich koest houden en gewillig luisteren naar de Europese elite, die hen steeds zal voorhouden dat Allah het zo gewild heeft.

Ik hoop dat er politici zullen opstaan die deze waanzin zullen en durven stoppen. Anders is het continent Europa binnen tien jaar een woestenij.

Door:
“Erik60”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, Dhimmitude, dictatuur, Elite, Eurabië, Europa, EUSSR, Genocide, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

30 reacties op DE VERWOESTING VAN HET CONTINENT EUROPA

 1. Maarten zegt:

  Stop met dat woord ‘elite’
  Het is een ‘kaste’
  Ik word helemaal gek van de stompzinnige woord ‘eliite’ dat is het niet het is een geperveteeerde zieke, ja een geesteszieke kaste.
  En ik zou zeggen, neem nou eindelijk eens schietlessen, want met woorden redden we ’t niet.

  Like

  • Jean zegt:

   Maarten, die EU misdaadorganisatie is geen elite het is geen kaste het zijn ordinaire misdadigers die Europa willen vernietigen en zichzelf via die weg verrijken.
   Ja, die misdadigers zoals die Jancker, Timmerman, verafstoot, distelbloem, dracula en co moeten uitgeschakeld worden, liefst nog vandaag als het even kan.

   Like

 2. Tistochwat zegt:

  Tuurlijk is het gepland; ik geef het nog maximaal 5 jaar.

  Like

 3. Jean zegt:

  Ik kan een moslimkop niet meer zien want ik moet er van kotsen, als we vandaag nog zouden starten met het wegjagen van dat achterlijk pervers gewelddadig barbaars islamtuig dan zal ik daar met veel inzet aan meedoen ondanks mijn ouderdom want ik denk én ben bezig met de toekomst van mijn/onze kinderen en kleinkinderen.
  DE GRENZEN MOETEN DICHT EN DIE OVERLASTTROEP MOET ERUIT.
  Bij eender welk nieuws dat gaat over die bende barbaren zap ik weg, het zootje ongeregeld moet eruit. punt.

  Like

 4. Driek zegt:

  Ik vind het een interessant artikel, Erik60. Maar ik begrijp nog steeds niet wat de voordelen zijn voor die Bilderberg-groep en al die politici. Want met al die ongeschoolde islamitische analfabeten loopt de boel op den duur vast. Ze beschikken niet over enige wetenschappelijke kennis, zijn niet voldoende geschoold, op uitzonderingen na. En met vijf keer per dag met je kont omhoog schiet je niet op, daar kom je niet ver mee. Het resultaat van al dat bidden zie je in die moslimlanden.

  Ik stel me zo voor, dat als je niet tot die Bilderbergers behoort, doch je bent een rijk welgesteld man/vrouw, dan smeer je hem toch? Tenzij je op leeftijd bent, ja, dan zit je je tijd wel uit. Maar jongere mensen, die blijven toch niet leven onder de dictatuur van die achterlijke moslims? Stel je toch eens voor dat ik opdrachten moet uitvoeren van een Somaliër. Ik zit met dit vraagstuk mijn hoofd soms te pijnigen. Want, stel dat de islam straks overheerst, dat wij moeten leven volgens de koran, dan blijft er over een leeg zinloos leven. En dat wil toch niemand? Nou ja, tegen die tijd ben ik er niet meer. Dus wat zit ik me nou weer drukte maken.

  Like

  • Vederso zegt:

   @ Driek. Maak je niet druk. Wie niet luisteren wil, moet op de blaren zitten. (ik haal geloof ik iets door elkaar)

   Like

  • Treintrien zegt:

   Driek: over een tijdje is er geen ongeschoolde arbeid meer. En nog maar heel weinig geschoolde arbeid.
   De bedoeling is dat voor de complete afbraak al het kapitaal in handen is van types als Bea, die Bolle en die Waif van die Bolle. (die waif van die lange hebben ze tegen die tijd wel ergens gedumpt want hoort niet echt bij de club, denk ik)
   Het blijkt al eeuwen dat dat mohammedaanse volk tevreden is met zandkorrels. Anders kwam er daar in het MO ook wel eens iets van de grond.

   Kort gezegd zijn mohammedanen makkelijk onder de duim te houden, veel gemakkelijker als de ontwikkelde Europeaan.

   Like

   • BertG. zegt:

    “Kort gezegd zijn mohammedanen makkelijk onder de duim te houden, veel gemakkelijker als de ontwikkelde Europeaan.”

    Dat betwijfel ik, hooguit door middel van het strengste en wreedste regime wat je maar bedenken zoals het gebruikelijk is in het midden oosten, zo als saddam, khaddafi en meer van dat soort dictators. Geen enkele mededogen tonen.
    Anders blijven ze proberen de baas ergens over te spelen. Waar dan ook.
    Daar zouden ze zich nog wel eens lelijk in kunnen vergissen.

    Like

  • Jean zegt:

   Driek, m.i. ontploft de bom in het jaar 2016 en vieren we sinterklaas met zwarte piet en kerstfeest met lekker eten “zonder moslims op het grondgebied”.

   Like

   • Republikein zegt:

    Dag Jean, wat een verrukkelijk comment.
    Heb je al een engel op bezoek gehad?
    Je bedoelt natuurlijk je vriend die kan zien?

    Like

 5. Drs.P. zegt:

  Zie hier een parallel artikel over hetzelfde onderwerp.

  http://www.xandernieuws.punt.nl/content/2015/09/Italiaanse-media-Europa-zal-worden-overlopen-door-200-miljoen-moslims

  Iets om diep over na te denken.

  Ga buurt preventie teams oprichten, bewapen u op wat voor manier dan ook, knokploegen en wat dies meer zij, maak veel meer sociale contacten in Uw buurt, start gezamelijke dingen op, start telefoonkringen op, GA SOCIAAL met de buurt, dat zullen we allemaal nodig hebben om ook maar in de verste verte te kunnen overleven van wat er aan zit te komen aan ellende!!!!

  Deel zonodig geld met buren, t maakt allemaal niet uit, maar doe wat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Ja ik heb het tegen U lezers van deze site want ergens moet de voorbereiding beginnen en dat lukt niet bij de “slapers”.

  http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • BertG. zegt:

   Het lijkt allemaal zo simpel maar na 16 jaar weet ik nog niet hoe me buren heten.
   Op een enkeling na.
   Meer dan mekaar groeten doen ze hier niet. Dat scheelt dan weer.
   En geld delen met me buren lijkt me niet echt slim, als je ruzie wil dan moet je daar mee beginnen. Zeker met al die uitvreters hier.
   Het zal ieder voor zich zijn hier in Nederland. Saamhorigheid bestaat niet meer.

   Like

   • Driek zegt:

    BertG. zegt: Het zal ieder voor zich zijn hier in Nederland. Saamhorigheid bestaat niet meer.

    Nou, beste BertG, van die saamhorigheid heb ik eigenlijk nooit veel gemerkt. Ja, toen met die watersnoodramp, in 1953. Ik heb toen nog meegeholpen zandzakken doorgeven. De Nederlanders waren toen allemaal erg emotioneel betrokken bij die ramp. Maar tijdens de oorlogsjaren was het ieder voor zich. Die zogenaamde saamhorigheid wordt sterk overdreven, die speelde zich meer af in familieverband. En mijn naaste buren ken ik nauwelijks. We groeten elkander, meer ook niet. Geld met de buren delen lijkt me geen goed plan, er is altijd wel iemand die er met de kas vandoor gaat. Neen, ik red me wel op mijn eigen manier als het zover is. En mocht het onvermijdelijke toeslaan dan heb ik pech. Als die moslims toeslaan zijn we machteloos, want een behoorlijk leger hebben we niet meer. We moeten ons niet al te veel vastklampen aan het leven, want we zijn hier maar tijdelijk. Binnen een oogwenk zijn we er niet meer.

    Like

  • jowitteroos zegt:

   Zou wel contact willen met medestrijders uit de buurt, maar vrees dat dat er bar weinig zijn…….. Ik wilde contact maken met u maar kreeg geen emailadres op uw site te zien na anklikken MAIL. Misschien dat Bert Bron zo vriendelijk wil en kan zijn mijn emailadres door te sturen naar u. Heb eerder met u cxontact gehad dacht ik, jaartje of wat terug.??

   Like

   • BertG. zegt:

    Zo’n 2/3 van deze site site heeft ze mail adres en woonplaats doorgegeven aan ekki.
    Iemand nog wat gehoord van ekki verder?
    Als kleine kinderen zijn jullie erin getrapt. Denk er maar over na verder.
    Geen enkel teken van leven hebben we meer op de site van ‘m gehoord.
    Ik zou het niet voor elkaar gekregen hebben zo’n vertrouwen van iedereen.

    Like

 6. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  We willen ’t wel niet weten, maar we zijn tóch onderweg
  naar die totale onderwerping aan Islam
  nou ja…zegt u… het zal zo’n vaart niet lopen,
  .
  per slot woon ‘k hier in hartje Amsterdam
  en houd ik (uiteraard) mijn beide oogjes open
  want onderscheid heel scherp de waarheid naast gezwam
  .
  en bovendien ben ‘k hier mijn eigen baas….gesnopen ?
  sta zelfs voor niemand ooit op…haha… in de tram
  maar u komt er straks snel achter en dan is die branie wég !
  .
  we willen het niet weten, maar de prijs wordt al betaald en
  straks zijn we domweg vergeten waar Abraham de mosterd haalt …
  .

  Like

 7. Bob Fleumer zegt:

  Het valt niet mee om de kinderen die allemaal door het linkse onderwijs geestelijk mishandeld zijn een staat van alarm bij te brengen, zij zien niet echt wat er aan de hand is, laat staan dat ze inzien dat ze iets moeten doen om hun kinderen nog een toekomst te geven.

  Like

  • Treintrien zegt:

   En vergeet de babyboomers niet!
   Ziende blind en horende doof!
   Zonder hun afbraak van onze cultuur was het nooit zo ver gekomen.

   Like

   • BertG. zegt:

    Ergens zien ze het wel maar toch nog altijd die eeuwige hoop in de goede toekomst en dat het allemaal wel los zal lopen, als je er maar niet teveel over nadenkt.

    Like

 8. jowitteroos zegt:

  Inderdaad vraag ik me ook af wat de ,door henzelf bovenonsgestelden’ hebben aan de aan sharia onderdanige mohammedanen………of die ,door henzelf bovenonsgestelden’ moeten zich ook bekeren tot islam. Dan heb je nog die zgn homo’s en lesbo’s, de ‘groenpolitie’ en vrijgevochten mannenhaters genaamd geemancipeerden die een b.v. sharia niet zullen accepteren.

  ( ooh hellup jowitteroos goes alien 😉

  Wat als die ,door henzelf bovenonsgestelden’ -club, een kleine zeer zeer rijke club was die al die zognaamde miljarden en miljarden/biljoenen belastingcenten etc. al decennia misbruiken voor een ‘onwerkelijk plan’ elders te overleven opdat b.v er in het verre verleden al contact was met aliens ( o.a. area 51 maar ook meer!! ) en een pact hebben gesloten met die zeer zeer rijke club- ,door henzelf bovenonsgestelden’, waarbij klimaat aarde aangepast wordt voor hun overleving en onze vernietiging maar tevens escape voor die club…………..

  Ik noem maar wat hoor, genoeg luister – en leesstof ( Phill Schneider en nog een aantal anderen die hier over spreken) beschikbaar

  Like

 9. GT zegt:

  Dan zal het wel eens zo kunnen zijn dat menig politiek kopstuk zal moeten vrezen voor zijn leven, mensen zullen zich bewapenen ondergronds gaan, en ……opzoek naar deze politieke kopstukken waar ook in Europa, waar ook in de wereld, of dachten de heren dat we ons zullen laten afslachten denkt u dit nu werkelijk er zal een leger opstaan met door en door getrainde mensen en zullen heel dat zooitje over de kling jagen, let wel velen zullen er het leven laten daar ben ik mij terdege van bewust maar wat hebben we nog te verliezen!
  En ik had nog eens een gesprek met een dokter en vertelde mijn visie op en over Europa, weet u wat deze vertelde vroeg of laat staat er een op en die jaagt ze allemaal over de kling, en dat geloof ik ook want je ziet in Europa een enorme spanning ontstaan en vroeg of laat komt deze er uit!

  Like

 10. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  ATTENTIE! IK RAAD IEDEREEN AAN DIT TE LEZEN EN TE DELEN! WANT EEN GEWAARSCHUWD MENS TELT VOOR TWEE!

  Like

 11. Hendrik M. zegt:

  Homo’s en lesbo’s en transgenders, als u vliegen wilt leren zonder vleugels vanaf minimaal 10 hoog, blijf dan op de landverraders stemmen.
  Niet zoveel zin in zo’n eenmalige vliegles, stem dan op Geert Wilders/PVV.

  Like

 12. paulzwueste zegt:

  Eric60. Wat moeten wij met politici die op zullen durven staan tegen de gevestigde elite?
  Je weet toch dat mensen mensen zijn en dat de geschiedenis zich altijd herhaalt.
  De politici verraden het volk altijd en het volk moet altijd opnieuw het recht in eigen handen nemen.
  Dat is altijd zo geweest en zal altijd zo zijn.
  Jouw hoop op politici vestigen is daardoor nogal naïef beste kerel.
  Ik zou maar vertrouwen op het volk als ik jou was. (En Wilders natuurlijk…)

  Like

 13. Theresa Geissler zegt:

  Je moet er inderdaad rekening mee houden, dat er iets gaande is, maar dit verhaal lezende ontkwam ik niet aan de indruk, dat er in dit geval ook iets anders achter zit:
  Bluf. Smerige taqiyya. Deze klootzakken denken volgens mij: “als we doen of we hem voor een voldongen feit plaatsen, geeft hij wel toe.”
  Of er zit eenslok wishful thinking bij, dat kan óók.
  Kortom, hou in je achterhoofd, wat die zwarten beweren, maar raak er nou niet direct van over de rooie, a.u.b. !

  Theresa – de patriotten- http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 14. Pingback: DE VERWOESTING VAN HET CONTINENT EUROPA |

 15. delamontagne zegt:

  Als de maatschappij in EU wordt zoals in die moslimlanden in het Midden-Oosten, dan stort de hele maatschappij hier in.
  Er wordt misschien “schertsend”gesproken over dat 5-maal bidden per dag, maar in die landen is dat WERKELIJKHEID.
  Zelfs de President van America lieten ze in de kou staan, toen hij voor staatsbezoek in Riyjadh aankwam, er moest eerst worden…………….gebeden, door de koning.
  ( in de kou staan, moet natuurlijk zijn :”ze lieten hem in de woestijnwind staan )
  Het hele dagelijkse gebeuren komt dan tot stilstand en ze liggen te bidden, waar ze ook zijn. En alles sluit………….en komt tot stilstand.
  Het is dat er in die landen “Christenhonden” zijn, zijnde de westerse ingenieurs, doktoren, technici etc,etc, anders zouden ze nog leven zoals ze al 100-den jaren deden, in de woestijn.
  Somaliërs, die al na 5 jaar Nederlander zijn……………
  WAT EEN GROVE SCHANDE, dat zulke dingen in NL gebeuren.
  En dan dat “bekeer-gedrag”.
  Je moet daarginder ook maar proberen iets over Christelijk Godsdienst te zeggen of er goed over te praten, je mag blij zijn je het overleeft.

  Like

 16. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s