Dit is het echte verhaal achter Syrisch jongetje Aylan

Screenshot_4

Abdullah Kurdi verloor zijn gezin bij een mislukte (illegale!) oversteek naar Griekenland

(Door: Servaas  van der Laan)

De wereld heeft emotioneel gereageerd op de beelden van de driejarige Aylan die levenloos op zijn buik op een strand in Bodrum lag. Dit is het verhaal achter dat dramatische beeld.

De foto van een peuter op een Turks strand schokte velen. Ouders stelden zich voor hoe het zou zijn als hun kind daar zo zou liggen. In binnen en buitenland ontstond een discussie over vluchtelingen waarbij emoties vrij spel hadden. NRC-hoofdredacteur Peter Vandermeersch noemde de foto ‘iconisch’. Het beeld zou symbool staan voor de hele vluchtelingenproblematiek. Het is gevaarlijk om een discussie over een groot onderwerp te voeren puur op basis van een beeld zonder te feiten te kennen. Daarom volgt nu het verhaal achter de foto:

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", asielwaanzin, Desinformatie, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, mainstream-media, meningsdictatuur, Persvrijheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Dit is het echte verhaal achter Syrisch jongetje Aylan

 1. jowitteroos zegt:

  Een kostbare gebitsreparatie zullen we maar zeggen……………….

  Like

  • BertG. zegt:

   En niet eens voor een gewoon kunstgebit maar voor het duurste wat je kan bedenken, implantaten.
   Ach, het is toch gratis moet hij gedacht hebben, dus waarom niet meteen het goed aanpakken.
   De kosten voor een zorgverzekering plus eigen bijdrage heeft hij geen last van.

   Like

 2. jungleelephant zegt:

  Hoe erg het ook is voor de kinderen,ik vindt het maar een wazig verhaal.Het op en neer schuiven van geld,dan weer wel,dan weer niet,enzovoorts.En het minst wat je je kinderen geeft op zo’n tocht is toch wel een zwemvest ,of zie ik dat verkeerd?Waar is hij nou eigenlijk voor “gevlucht”?Voor zijn gebit?Raar!

  Like

 3. rs zegt:

  Wat een egoistische VADER is dat toch…………….bah……………..alles op het spel zetten voor een paar implantaten voor HEM!!!!!!!!!!!!!!!

  Als die ze alsnog krijgt, gelijk zijn bek ff verbouwen………..

  En ja, die foto van dat jongetje , is daar dus gewoon NEERGELEGD door iemand die er BROOD in zag……………

  Like

 4. joopklepzeiker zegt:

  taliaanse media: Europa zal worden overlopen door 200 miljoen moslims
  Xander 04-09-2015 12:46- in Algemeen Nieuws, Eindtijd & Profetie, EU, Iran / Syrië, Islam & Terreur, Maatschappij, NWO-Complot

  ‘Stroom vluchtelingen zal ons hele continent in een oorlogszone veranderen’

  Ze zúllen komen, niet met tien-, maar met honderden miljoenen. Zoals het er nu voorstaat zullen onze leiders helemaal niets doen om deze met afstand grootste invasie uit de menselijke geschiedenis te stoppen.

  De reguliere media zetten de Hongaarse premier Urban, die waarschuwde dat er tientallen miljoenen moslims op Europa afkomen, natuurlijk meteen weg als ‘extreem rechts’ en ‘populistisch’ (3). Immers, de gevestigde orde wil dat u maar één ding onthoudt, en dat is het beeld van het verdronken jongetje in Turkije, dat in korte tijd het symbool is geworden van alle politieke en maatschappelijke krachten die willen dat wij de grenzen wijd openzetten voor de komst van miljoenen immigranten. Miljoenen, schreven we? De Italiaanse media beginnen door te krijgen dat dit nog maar het begin zal zijn, en verwachten dat Europa overlopen zal worden door maar liefst 200 miljoen moslims. En velen van u vonden de term ‘invasie’ overdreven?

  ‘Europa straks oorlogszone door 200 miljoen vluchtelingen’

  De toonaangevende Italiaanse krant Corriere della Sera, vaak geciteerd in het buitenland, schreef deze week dat ‘de wanhoop van miljoenen mensen ,die worden gemanipuleerd door mensensmokkelaars en terreurgroepen, eveneens een instrument is voor de desintegratie van hun thuislanden als van de destabilisering van de (Europese) gastlanden.’

  ‘Er wordt geschat dat er in de komende 20 jaar in sub-Sahara Afrika 900 miljoen inwoners bijkomen. Daarvan zullen er minstens 200 miljoen op zoek zijn naar werk. De chaos in hun thuislanden zal hen verder naar het noorden drijven. Dat is de toekomst. Die zal niet vanzelf weggaan, en door het te negeren zal de huidige crisis, die al verwoestend genoeg is, verbleken.’

  ‘Europa loopt het risico in de twee komende decennia te worden overlopen. Zoals het er nu voorstaat zijn er totaal geen plannen om hier iets aan te doen – enkel de inzet van het leger, politiehonden, prikkeldraad, traangas, hekken en verdovingsgranaten. Dit gebrek aan realisme op zowel politiek als menselijk niveau zal terugslaan op Europa en dat in een zeer onplezierige plek veranderen voor zowel de Europeanen als de vluchtelingen. Daardoor zal het hele continent hoogstwaarschijnlijk in een oorlogszone veranderen.’ (1)

  Rusland: Catastrofale crisis door Westers buitenlandbeleid

  Rusland begrijp al veel langer wat een van de belangrijkste oorzaken hiervan is. Een woordvoerder van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken noemde de vluchtelingencrisis in Europa nu al ‘catastrofaal’ en het direkte gevolg van de onverwantwoordelijke politiek om regimeverandering (in o.a. Libië en Syrië) te bewerkstelligen (2). Kortom: door het verwoestende buitenlandse beleid van president Obama te steunen snijdt de EU zichzelf lelijk in de vingers – of beter gezegd, schiet Europa zichzelf voor het hoofd.

  Europa is begonnen zelfmoord te plegen

  De door de links-liberale-christendemocratische gevestigde orde gewilde zelfmoord van de Europese cultuur, welvaart en democratie is in gang gezet. Nu is het de vraag of de gewone man dat op tijd in de gaten krijgt. De voortekenen zijn in dat opzicht in eigen land buitengewoon somber, maar in Zuid en vooral Oost Europa laat men niet meer zo gemakkelijk misleiden en manipuleren. Wellicht komt men daar nog wel in tijd in opstand om de ondergang van ons continent te stoppen.

  Xander

  (1) Corriere (via (2) Zero Hedge)

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/09/Italiaanse-media-Europa-zal-worden-overlopen-door-200-miljoen-moslims

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Hij had geen geld……..U snap toch wel wie de implantaten hadden moeten betalen !!

  Like

 6. Jan zegt:

  Desondanks, die pa komt er niet in.

  Like

 7. Jean zegt:

  Ik heb mijn buik vol over heel die boottoeristen gezeik en gezever, dat ze thuis blijven dan gebeurd dat niet, ze hebben nog niet één voet aan wal en ze staan al te eisen en te zeiken voor alle luxe en weelde en wat doen die smerige politiekers? ze staan ook dagelijks te zeiken over dat gewelddadig volk, hebben we ooit één (1) politieker zich zien aanstellen over daklozen van eigen volk? of die nu te eten en te slapen hebben interesseert ze geen flikker maar nu via de media die gegeven wordt aan die binnensluipende terroristen is er tijd tekort om het ons maar door de strot te rammen.
  Voor alle duidelijkheid: “wij willen geen moslims/islamieten op ons grondgebied” en daar alles wat uit Afrika en het midden oosten besmet is met die smeerlapperij is er maar een antwoord, “eruit ermee” want wij zullen er nooit geld aan verknoeien en eigenaars die hun huizen ter beschikking stellen aan dat tuig zullen het geweten hebben, zeker weten.
  Wat die EU misdaadorganisatie betreft, die kunnen voor mij stikken in hun eigen uitwerpselen wij zullen dan verzamelen in een afvalcontainer, de plaats waar dat tuig thuishoort.
  Bah wat moet ik toch braken van die smerige lafaards en huichelaars.

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Moet-ie maar hierheen gaan; kost ’t ‘m niks:

  https://ejbron.wordpress.com/2015/01/07/ik-ben-woedend/

  Like

 9. R.Kroonenberg zegt:

  .
  Ik was ’n vader….droeg mijn kind op handen,
  maar ja, ik zat óók met die vieze zwarte tanden
  dus had gekozen voor dat oerstomme Europa
  zó dwaas naïef (dat wist ik van m’n opa) …
  maar nu zijn er toch wat troubles moet je weten…
  ik was even dat zwemvestje vergeten !!!
  .
  Jasterke
  .

  Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  Het zegt heel veel over de mentaliteit van die man -die van de Oosterse patriarch, voor wiens belangen die van vrouw èn kinderen opzij moeten worden gezet. Met alle gevolgen van dien .
  Het is verbijsterend…..Maar tegelijkertijd herkent men de mentaliteit van de moslim er in. Alsmede het dood-ordinaire streven om mee te profiteren van wat Europa ze biedt.
  In Turkije waren ze veilig, maar dat was hem niet genoeg.
  Dit gezin is het slachtoffer geworden van het feit, dat Vaders Wil wet is.
  Zó iets moeten we niet in Europa willen hebben, sorry……

  Theresa – de patriotten – http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 11. tjonge zegt:

  die held van een vader heeft er natuurlijk ALLES aan gedaan om op islamitische wijze zijn vrouw en kinderen te redden.
  .
  verder vind ik het gebit-verhaal een onzinverhaal, maar neemt niet weg dat ie al langere tijd veilig in turkije verbleef en ZELF gekozen heeft voor een illegale oversteek naar europa met alle risico van dien.
  .
  pappa had natuurlijk geen zin om de legale weg te bewandelen want dat duurt natuurlijk erg lang en is lastig.
  .
  dus ongeduld en lastig te doen liggen ten grondslag aan het overlijden van zijn gezin…

  Like

 12. Pogo zegt:

  Ik weet niet of het klopt wat die tante zegt in het filmpje maar als dat wel zo is, zou het 14 dagen geduurd hebben zodat hij die €14.000,- binnen had en dan had hij zijn bek kunnen laten verbouwen.
  Als je al 4 jaar rondloopt zonder tanden dan kunnen die 2 weken er ook nog wel bij.

  Ik ga echt niet zeggen dat dit verhaal niet waar is maar vind het wel erg bizar.
  Ik ga ook niet beweren dat die vader tot een bepaalde groep hoort maar er zijn tegenwoordig genoeg gekken die voor een aparte manier kiezen om van hun gezin af te komen.

  Eén ding staat wel vast; Alle vluchtelingen- en asielzoekerknuffelaars hebben een beeld gekozen wat riekt naar emo-propaganda (zie de foto met die Oekraïnse kleuter) zonder dat zij het verhaal erachter kennen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s