‘Hitler-prijzende EU-medewerker wurgt collega’

Screenshot_22

Hoewel hij een collega zou hebben geprobeerd te wurgen en daarbij Hitler-leuzen riep, houdt een belangrijke EU-medewerker voorlopig zijn baan. Het Italiaanse slachtoffer (50), afdelingshoofd bij de Europese Commissie, liep bij de 20 minuten durende aanval onder meer een hersenschudding op, schrijft Haaretz. ,,Ik was in shock.”

De twee zouden het buiten een Brussels café aan de stok hebben gekregen toen de vrouw haar collega aansprak op een metalen bord dat hij bij zich droeg, waarop ‘Mussolini’ stond geschreven. Het bord verwijst naar de beruchte fascistische regeringsleider Benito Mussolini, die tussen de jaren twintig en veertig een schrikbewind voerde in Italië. De EU-medewerker riep volgens de vrouw ook fascistische leuzen.

Toen de vrouw riep dat Mussolini ‘nog steeds een dictator’ is en dat zij een joodse zou kunnen zijn, noemde de man haar een ‘vuile joodse’ en sloeg hij haar met het bord op haar hoofd. Daarna greep hij de vrouw, die overigens helemaal niet joods is en anoniem wil blijven, bij haar keel en probeerde hij zijn collega te wurgen.

Lees verder>>>
(h/t “Koddebeier”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Brussel, Europese Commissie, EUSSR, Jodenhaat, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op ‘Hitler-prijzende EU-medewerker wurgt collega’

 1. koddebeier zegt:

  Dat heb je bij dat soort fascistische organisaties als de EU..
  Deze man zal wel de hand boven het hoofd gehouden worden !

  Like

 2. Joshua zegt:

  Dit zou NSBer Pechdrol ook kunnen doen,de mentaliteit heeft hij er voor, alleen het bruine pak ontbreekt hem nog.

  Like

  • jowitteroos zegt:

   …….en een huilende timmerfrans over zijn schouder met verhofstadjes en van Balen’s die gaarne nog even een hitlergroet willen brengen……….. OPSTAND OPSTAND

   Like

   • Jean zegt:

    jowitteroos, daar noem je de grootste gangsters van die bende op, zet daar maar jancker, merkel en distelbloem bij en nog veel van die misdaadorganisatie.
    De kogel is nog te netjes voor dat uitschot.

    Like

 3. BertG. zegt:

  Het is dan ook niet voor niks dat ze zo weglopen met die mossels.
  Dat komt natuurlijk niet helemaal uit de lucht vallen zo ineens, dat zit er al jaren in zo’n gedachtegang waar ze volledig achter staan.

  Like

 4. Tokyo Joe zegt:

  Geweldig,zouden ze vaker moeten doen daar in Brussel.

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Die €U, opgericht en geleid door nazi’s houdt zo’n geestverwant sujet de hand boven het hoofd.
  Had u anders verwacht?

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  In het artikel staat dat Mussolini een antisemiet was en ook Joden wilde doden. Dat is echter niet de hele waarheid. Het ligt allemaal genuanceerder. Mussolini was meer een marionet in handen van Adolf Hitler. Om Hitler tevreden te stellen heeft hij ook antisemitische wetten laten uitvaardigen maar de uitvoering van die wetten hadden in Italië een ander karakter dan in de rest van Europa. Uiteindelijk bleek het tegendeel waar en heeft Mussolini bevelen gegeven aan zijn fascistische leger alle Joden in gebieden die hij veroverd had over te brengen naar Italië teneinde hun zo te beschermen tegen de gaskamers van Nationaal Socialistisch Duitsland. Het fascistische Italië is hierdoor het enige land in Europa geworden dat voor het grootste deel haar Joodse bevolking heeft weten te beschermen tegen de verschrikkelijke dood in de gaskamer. Ruim 80% van de Italiaanse Joden zijn de doden dans ontsprongen in de vernietigingskampen mede door ingrijpen van Mussolini. Toen Mussolini brak met Hitler was het echter veel te laat en bezetten de nationaal socialisten het noorden van Italië. In die perioden hebben de SS sondercommando’s helaas nog kans gezien 15% van de Italiaanse joden te deporteren. Italië was wat betreft het bescherming bieden aan haar joodse medeburgers het meest voortreffelijke land van Europa. Kijk je daarentegen naar een land als Nederland dan blijkt dat in Nederland tussen 1940 en 1945 praktisch haar hele Joodse bevolking werd uitgeleverd aan de nationaal socialistische beulen. Wat betreft actief niet meewerken aan “”serieuze”” Jodenvervolging en niet meehelpen hen op de treinen te zetten tijdens de tweede wereldoorlog hoeft de Italiaanse bevolking en ook haar leger als puntje bij paaltje komt zich niet te schamen. De Nederlandse NS bracht hiermee in scherp contrast haar Joden transporten met de trein in rekening bij de bezetter. Mussolini werd door de Italiaanse communisten opgehangen zonder vorm van proces. Vraag blijft of hij dat op deze wijze verdient had. Mussolini had overigens ook nog een joodse vriendin Margherita Sarfatti die over een langere periode zijn maîtresse was. Denk niet dat een echte antisemiet met een Jodin zijn bed zou delen.

  http://www.yadvashem.org/yv/en/education/languages/dutch/encyclopedia/37.asp

  http://www.metronieuws.nl/binnenland/2015/01/jodentransport-voor-nazis-spekte-kas-ns-in-woii

  Like

 7. Jean zegt:

  Echt EU tuig onder elkaar, wij moeten zelfs niet “bewijzen” dat het een waardeloze klaplopers bende is want ze bewijzen het dagelijks zelf. Opdoeken die misdaadorganisatie, we besparen op 2 vlakken:
  1- aan vreemdelingen en klaplopers
  2- aan parasieten en dictators.
  Samengeteld geeft dat miljarden van ons belastinggeld zo kunnen de belastingen met minimaal 25% omlaag.

  Like

 8. tsja misschien had deze arme, hardwerkende blanke man wel honger die dag omdat hij zijn ontbijt niet kon betalen. Hongerige burgers gaan vechten en schreeuwen rare leuzen, halen afgoden erbij aan, woestijn geiten, heilige pieten, maagden, rare fuhrers met vreemde kapsels en snorren, enz.

  Dit is een zielige gediscrimineerde blanke heteroman, die het zat is dat zijn geliefde Avondland nu al zo lang bezet is sedert 1945 door buitenlandse troepen, zwarte Trojaanse paarden, islamitische baargeitjes die mekkeren in het steenkolen arabisch, en nu moeten alle arme, hardwerkende inheemse europeanen ook nog miljarden aan jizya betalen aan de hele nieuwe horde moorse bezetters uit syrie, ja logisch dat af en een europese burger doordraait en nog even dan draaien er meer door.

  Burgertje pesten kan niet meer getoleerd worden:

  ooit is de maat vol en dan gaan er koppen rollen van dummies, etalage poppen, mini bikini sletjes en besneden mode popjes in burqas..

  Like

 9. Jan zegt:

  Links wijf hoopt dat 6 miljoen Joden over de kling worden gejaagd

  All you [Jews] understand is money

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s