Lachwekkende BN’ers en vluchtelingendrama

Screenshot_15

(Door: “BeWiseman”)

Wat een lachwekkende paginagrote advertentie over het vluchtelingendrama in de Telegraaf. Bekende Nederlanders maken publiekelijk bekend politiek correct te zijn. Deze BN’ers maken duidelijk dat er een beroep op ze kan worden gedaan als het nodig is. Een verder onduidelijke advertentie waarbij de bekende heren en dames een veer in eigen bips steken.

In het programma van Jeroen Pauw dezelfde avond zaten twee van die bekende mensen, namelijk Anna Drijver en Patrick Lodiers. Op de vraag van Pauw wat voor beroep er op hen gedaan kan worden, kwamen echt lachwekkende antwoorden. Anna Drijver had “Soldaat van Oranje” gezien en had daardoor besloten wat goeds te willen doen en begon vervolgens te wauwelen over oude handdoeken en een tandenborstel schenken. Patrick Lodiers gaf verhalen, die had 9 maanden geleden een documentaire gemaakt in een vluchtelingenkamp en liet de wereld zien hoe schrijnend het was. Dat is je werk! Je zéér goed betaalde baan!

Een gênante vertoning, geen grote donaties, geen vluchtelingen in huis, maar oude handdoeken en een documentaire. De vluchtelingen kunnen blij zijn met dit soort helden.

Door:
“BeWiseman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, betutteling, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Dhimmitude, Elite, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op Lachwekkende BN’ers en vluchtelingendrama

 1. Cleo zegt:

  Laat die zelfingenomen BN’ers maar eens een jaar in Rotterdam-Zuid gezellig tussen de alhier verblijvende ‘cultuurverrijkers’ leven… Misschien dat hun ogen dan pas werkelijk gaan zien!

  Like

 2. jackvdveen zegt:

  Ik schater en kots vaak tegelijkertijd, wanneer ik iets lees over BN’ers en hun goede doelen.
  Of het nu Beatrix, Wimlex of zijn Maxim betreft en hun familie, kamerleden of tv-/radioboertjes, het komt allemaal op hetzelfde neer.
  Ze kosten alleen maar geld, doen geen donder dan in de weg lopen voor de cameralenzen.
  Eten, zuipen en reizen vrij, wauw. Komplete vakanties over de ruggen van doelen.

  Like

 3. Sjaak zegt:

  En dit zijn de 500 vluchtelings-parasiten die in Hongarijen het eten en drinken
  voor de voeten van het hulpverleenende leger gesmeten hebben omdat ze
  naar Duitsland willen waar het buiten eten en kostenloos onderdak ook
  nog 349 €uro zakgeld per man geld geeft !
  VANDAAG IN DE TELEVAAG !

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Je kan het de BNers niet kwalijk nemen, bij de meesten van hen zitten de hersens op een plek waar de meeste andere mensen op zitten !!

  Like

 5. jungleelephant zegt:

  Nou,als ik,met het opsturen van een handdoek en een tandenborstel,kan voorkomen dat ze zich hier vestigen,ben ik er helemaal voor!

  Like

 6. Jan zegt:

  Lachwekkende Italiaanse politicus:

  Laura Boldrini speaks for more immigration, claims it is safe to walk in Rome from behind 24 bodyguards
  http://www.liveleak.com/view?i=969_1441119273

  http://vladtepesblog.com/2015/09/01/laura-boldrini-speaks-for-more-immigration-claims-it-is-safe-to-walk-in-rome-from-behind-24-bodyguards/

  Like

 7. Idefix zegt:

  Helaas liggen miljoenen domme Hollanders aan de voeten van dik betaalde nietsnutten zoals de fam. de Mol,Gordon enz en liggen honderdduizenden werkmensen in een deuk om een nietsnut als Edwin Evers wanneer ze ’s morgens om zes uur in hun busje naar hun laag betaald baantje rijden….
  Brood en spelen!!

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Ik heb ergens nog een paar oude sokken en een verhuisdeken liggen; die zal ik schenken aan de ‘vluchtelingen’. Goed hè, van mij? En dan zeg ik er ook maar meteen ‘politiek correct’ bij dat wij allen moreel verplicht zijn om onze oude onderbroeken -hoeven niet van tevoren te worden gewassen- aan de stakkers te doneren.

  Like

  • daiyu-ninja zegt:

   Tistochwat zegt:
   4 september 2015 om 18:21

   Goh Tistochwat, prachtig dat er zulke goedmenschen als u bestaan. U bent echt een geweldig mens, zo tolerant, gul en meelevend.
   Bravo, er zouden meer mensen als u moeten zijn die hun spulletjes, waar ze zich voor in het zweet hebben gewerkt om ze te kunnen kopen, willen afstaan.(lol)

   Ik heb nog wel wat schoenen staan en wat kleding liggen die weg kunnen. Van sommige schoenen is er een hakje af en in sommige kledingstukken zitten een paar verfvlekken en scheurtjes, maar ach, een kniesoor die daar op let. Ik geef het graag aan die zielige en arme sloebers. (proest)

   Like

   • BertG. zegt:

    Ik heb nog wat werkkleding liggen hier zo als overals e.d.
    Kunnen ze er vast aan wennen wat het is om daar in rond te lopen.
    Daar kwamen ze toch voor? Of heb ik iets gemist.

    Like

 9. Klukkluk zegt:

  Dat verdronken jongetje in Bodrum woonde al vier jaar in Turkije. Veilig, met zijn familie. Zijn vader had een rubberbootje gekocht om naar Europa te varen. Hij wilde naar Zweden voor een nieuw gratis gebit. Implantaten. De boot ging lek. Vader zwom terug naar de kust. Arm kind. Weet Samson en het andere Goedvolk dit al?

  Like

 10. tjonge zegt:

  ik wil graag 5 verhuisdozen plus lijm doneren aan een vluchteling, kan die zijn eigen 1 persoons appartement in elkaar lijmen.
  .
  doe ik er nog wat touw en grondankers bij voor als de herfststormen gaan komen…

  Like

 11. helletocht zegt:

  Het is allemaal heel triest, maar het is ook om te huilen hoe we moeten constateren dat een gevaarlijke politiek-correcte waanzinselite in eigen land en in het buitenland dit drama aangrijpt om de migratie zodanig aan te jagen dat het ons nog meer in gevaar brengt. Kapo Schultz goochelt met getallen die moeten aantonen dat we dit alles ‘ verkraften können” gezien onze totale Europese populatie. Hij vertelt er niet bij dat Europa al in twee delen uit elkaar is gevallen en dat de migratie tot nu toe in de West-Europese landen tot een multi-drama verworden is. De schuld van deze ongekende bedreiging ligt bij de Europese elite maar ook bij de slappe landelijke overheden. Hoezo is een Hongaarse premier ineens een fascist als hij voor de belangen van het eigen volk opkomt? Hoe zou is hij islamofoob als hij zegt dat Hongarije een christelijke cultuur heeft en dat hij deze wil behouden. Krijgen wij een poot aan de grond in islamitische regio’s? Nee! Wat doet de islam voor ons? Beschermt hij Europa tegen deze volksverhuizing uit eigen regio? Nee, dat doet hij niet. De daar heersende despoten lachen zich te barsten om zoveel Europees politiek onbenul. Hun missie, een islamitisch Europa, staat al lang in de steigers.Beschermen de rijke islam overheden hun eigen populatie? Nee, ze zuigen ze uit of vermoorden ze, alles onder het mom van de leugens van een woestijnrat. Zo lang de domheid omwille van de religie in het Midden-Oosten blijft bestaan heeft Europa maar een opdracht. Die houdt een totale afgrendeling van ons continent in. Het begin is al gemaakt, en dat is niet meer te stuiten, al zal het met horten en stoten gaan. Uiteindelijk zal het gevoerde Europese beleid ons in een poel van ellende storten. Er zullen ware volksopstanden komen die vernietigend zullen zijn voor onze welvaart en cultuur. Hoe de rol van het Arabische segment in Europa zal worden mag u raden! Een westerse cultuur die zichzelf niet respecteert, die aan alle kanten decadent is, en die zich in de uitverkoop doet, is gedoemd ten onder ter gaan.

  Like

 12. Tistochwat zegt:

  Wat goed van die ‘bekende Nederlanders’: WIJ de ‘asielzoekers’ in huis nemen en dan maken ZIJ er een documentaire over.

  Like

 13. mijn-idee zegt:

  ” Bekende Nederlanders maken publiekelijk bekend politiek correct te zijn. Deze BN’ers maken duidelijk dat er een beroep op ze kan worden gedaan als het nodig is.”

  De oproep is….,dames en heren…en hoognodig namens Joel Voordewind van de CU..om per onmiddellijke ingang een paar setjes vluchtelingen te herbergen in uw ongetwijfeld riante en comfortabele woning…
  Beloofd is beloofd…dus zie uw bijdrage van harte tegemoet………
  Dus graag volgende week een advertentie met naam, aantal vierkante meters woonruimte en de in verhouding staande aantal vluchtelingen.
  En alles natuurlijk uit medemenselijkheid en naastenliefde, dus op eigen kosten…niet afschuiven vis de belasting met een leuk voordeel…

  Solidariteit is gratis……… namenlijk.
  Ik kijk er naar uit…

  Like

 14. Hendrik M. zegt:

  Bekende Nederlanders?
  Wat arbeiders die af en toe bij de NPO werken…

  Like

 15. tjonge zegt:

  leg mij eens uit waarom “vluchtelingen” zouden stoppen met komen naar europa zodra de geschatte aantallen bereikt zijn ?
  .
  ik bedoel, duitsland verwacht er 1 miljoen, maar als er geen grenzen worden gesloten, waarom zouden vluchtelingen dan stoppen met te komen ?
  .
  ik denk dat het pas stopt zodra iedere gelukzoeker uit de hele wereld, die de moeite wil nemen om af te reizen naar europa, dat het dan pas zal stoppen.
  .
  iemand een idee hoeveel gelukzoekers er zijn buiten de eu hopend op een beter leven ?
  iemand ?
  .
  ennuh, kunnen wij blanken rechtsmensen die niet willen leven onder het juk van de multicul-tsunami, niet een leeg land in afrika annexeren om daar een blank bestaan op te bouwen?
  spreken we wel af dat er nooit en te nimmer meer een islam/zwarte/getinte of whatever binnen ons nieuwe land komt !
  .
  ik wil gewoon een islam-vrije en zwarte piet hatende vrije samenleving en vooral geen wegmetons volk…

  Like

 16. ieznogoedh zegt:

  Heb nog van geen enkele BN’er gehoord dat hij een kamer ter beschikking stelt aan een vluchteling. Hetzelfde geldt overigens voor “onze” politici.
  Wel nog even die victor reinier gezien die begon met het verklaren dat hij hetgeen Geert Wilders in Zeewolde deed, toch zo walgelijk vond. Kennelijk is hij bang dat hij geen nieuw contract meer krijgt als hij klaar is met politieagent spelen in Maastricht.

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Al die lui worden betaald door linkse hufters die allemaal denken dat ze God zijn!Daarom bijten ze niet in de hand die hen voedt!Ik heb respect voor Gerard Joling die ronduit zegt dat de regering zeer achterlijk en verkeerd bezig is!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s