Langdurig zelfbedrog in Europa over islam slaat nu om in angst

Screenshot_2

(Door: Afshin Ellian)

Angst dreigt zich meester te maken van de wereld. Het is een onbestemd gevoel van machteloosheid. Ja, er zijn ontzaglijk veel problemen in de wereld. Toch zijn al deze problemen beheersbaar, mits je de werkelijkheid en de waarheid niet ontkent.

Ik herinner me als de dag van gisteren hoe ik kort na 9/11 trachtte uit te leggen dat de islamitische wereld aan het imploderen was. Ook vertelde ik dat de situatie in de islamitische wereld vergelijkbaar is met die van Europa ten tijde van reformatie: er is een godsdienstoorlog gaande.

De kern van de strijd is een religieus vraagstuk: welke plaats komt aan de islam toe bij de inrichting van politiek en moraal? Ik roep dit alles in herinnering omdat we anders de aard en de oorzaak van het probleem niet zouden kunnen begrijpen.

Lees verder>>>
(h/t “Bert G.”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Eurabië, Europa, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Naïviteit, onwetendheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op Langdurig zelfbedrog in Europa over islam slaat nu om in angst

 1. joopklepzeiker zegt:

  Intellectuele oneerlijkheid van een stukjes schrijver .

  Deze zin van de schrijver moet je toch aan het denken zetten over zijn intellectuele vermogens of eerlijkheid .

  Quote : Hier gebruik ik het woord definitief, omdat het conflict al bij de Iraanse revolutie in 1979 was geboren.

  Het is begonnen in 1953 toen de democratisch gekozen regering van Mohammad Mosaddegh was omvergeworpen door de USA en Engeland in opdracht van de olie maatschappijen

  The 1953 Iranian coup d’état, known in Iran as the 28 Mordad coup, was the overthrow of the democratically elected Prime Minister of Iran Mohammad Mosaddegh on 19 August 1953, orchestrated by the United Kingdom (under the name “Operation Boot”) and the United States (under the name TPAJAX Project).[3][4][5][6]

  https://en.wikipedia.org/wiki/1953_Iranian_coup_d'%C3%A9tat

  Like

 2. Jean zegt:

  Ik zeg het en schrijf het al jaren; “religie is opium voor het volk” en die opium zal deze wereld vernietigen, de grootste kanker is uiteraard die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam een smeerlapperij die VERBODEN MOET WORDEN op Europees grondgebied en al de overige bullshit onder de loep leggen of het gezeik en gezever niet in strijd is met onze “seculiere” wetten, zo ja dan die handel verbieden en sowieso stoppen met er geld aan te verknoeien.
  Zou ik die van Rome tegenkomen wat 0,000000001% mogelijk is dan zou ik die man aanspreken als meneer Bergoglio, hetzelfde zou ik doen als ik die van Laken zou tegenkomen die ook zou ik aanspreken als meneer of mevrouw Coburg. Ze zouden blij moeten zijn dat ik hun familienaam nog wil uitspreken.
  Voor mij is NIEMAND heilig of onschendbaar of onvervangbaar.

  Like

 3. Jaan zegt:

  De overheid is zot en misdadig. Een luchtmacht sergeant stapt over naar ISIS. Dat vindt men vreemd bij Defensie. Wat vreemd is, dat niemand bij Defensie de ware aard van de islam schijnt te begrijpen. Immers die luchtmacht sergeant was een doodgewone moslim, die ze een vertrouwensfunctie bij het leger hebben gegeven. Op het ogenblik dat de Heilige Plicht roept komt de moslim in actie. wat is dus zo vreemd aan het feit, dat een moslim militair naar ISIS gaat? gewoon geen moslims in het leger, bij de overheid en gewoon helemaal geen islam in Europa.

  Like

 4. Jan zegt:

  Februari 2015 en niemand geloofde het of men deed er lacherig over: ISIS Threatens to Flood Europe and Elsewhere as “Libyan Refugees”

  Foundation reports that ISIS/ISIL/IS plans to use Libya as a gateway to Europe, sending fighters masked as refugees.
  They are urging fighters to flood into Libya from Syria and Iraq to then head for Italy and elsewhere.

  http://www.independentsentinel.com/isis-threatens-to-flood-europe-and-elsewhere-as-libyan-refugees/

  En nu is het realiteit en de moordenaars worden met open armen ontvangen:

  The Hijrah Into Europe “Refugees” colonize a continent.
  ..
  Hijrah, or jihad by emigration, is, according to Islamic tradition, the migration or journey of Muhammad and his followers from Mecca to Yathrib..

  And now a hijrah of a much greater magnitude is upon us. Evidence that this is a hijrah, not simply a humanitarian crisis, came last February, but was little noted at the time and almost immediately forgotten. The Islamic State published a document entitled, “Libya: The Strategic Gateway for the Islamic State.”
  ..
  http://www.frontpagemag.com/fpm/260019/hijrah-europe-robert-spencer

  Like

 5. Jan zegt:

  Intussen smokkelt Turkije wapens Libië binnen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s