“Nederlandse” sergeant loopt over naar IS en kent mogelijk gevoelige informatie

Screenshot_19

F-16´s van de Nederlandse Luchtmacht

(Door: Günther Brants)

Een “Nederlandse” sergeant van een vliegbasis in Gilze-Rijen is overgelopen naar IS. De man beschikt mogelijk over gevoelige informatie die missies en collega’s in gevaar kan brengen. “Dit is geen kattenpis, dit is heel ernstig”, zegt advocaat Michael Ruperti, gespecialiseerd in militaire strafzaken, aan De Telegraaf.

De 26-jarige sergeant zou drie weken vakantie hebben genomen om naar zijn ouders in Amsterdam te gaan. Hij zou overwogen hebben om daarna nog naar familie en vrienden in het buitenland af te reizen. Maar nu blijkt dus dat hij naar Syrië is vertrokken om er IS te vervoegen. De man beschikt over informatie die heel gevoelig ligt. En niet alleen over lopende missies, maar mogelijk heeft hij ook de namen en adressen van collega’s die betrokken zijn bij de strijd tegen IS.

Lees verder>>>
(h/t Johan G.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Hypocrisie, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, Naïviteit, Nederland, Overheid, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op “Nederlandse” sergeant loopt over naar IS en kent mogelijk gevoelige informatie

 1. jowitteroos zegt:

  Er kan maar één ding gebeuren en dat is islam erkennen voor wat het is en daardoor geen islamieten meer in dienst van de overheid in wat voor een funcite dan ook! Zeker niet de personen met een dubbel paspoort een dodelijke religie.

  Like

 2. bokito zegt:

  het zal dat vriendje van rutte wel zijn

  Like

 3. helletocht zegt:

  Nederlandse overheden zijn door de decennia heen per definitie zeer naïef geweest. Wie weet hoe de aanloop naar WO II voor ons land geweest is op het inlichtingenvlak verbaast zich hier niet over. Eind jaren dertig benoemde onze overheid een nieuwe chef van de Inlichtingendienst. Hij wist het verschil niet eens tussen SS en SA. Het is maar een van de vele voorbeelden van hoe het niet moest en nu is het niet anders. Ook nu weer berusten de meest gevoelige verantwoordelijkheden bij personen die gezien hun persoon daarvoor per definitie niet geschikt of capabel zijn. Helaas de politiek zal altijd vanwege het partijbelang marchanderen en dan krijg je deze zaken. Hoe het kan dat een moslim van lage rang toegang kan hebben tot gevoelige info is op zich al onbegrijpelijk en een ware blamage. Deze kennis moet toch echt een echelon of twee hoger zitten. Mijn schoonvader, kolonel .b.d., draait zich nu om!!!

  Like

 4. Drs.P. zegt:

  Die Wilders heeft het zoooooooo bij het rechte eind iedere keer.
  Zijn standpunt van alle booslims oprotten bij politie, leger, overheidsdiensten en veiligheidsdiensten is zooooooooo waar!!!!!!

  Deze IS gast weet waar de wapens liggen, kent de codes, enz. enz. en is dus een gevaar voor de veiligheid. Wanneer krijgen we eindelijk eens een president zoals bij de Hongaren??
  Geen rubberen homo robbie trutten, maar een vent met ballen die merkel verteld dat ze DOOD kan vallen met haar verdeling van asieleisers en de grenzen met Duitsland volledig sluit!!!

  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 5. Ad de Koning zegt:

  Dit is natuurlijk weer eigen schuld want als je iemand in dienst neemt die moslim is kun je dat verwachten of had hij dat ook geheim gehouden. En Rutte denkt alleen maar aan zijn toekomstig baantje bij de EU.

  Like

 6. jungleelephant zegt:

  Rutte schijnt gezegd te hebben[net op het nieuws]dat hij van hem mag sneuvelen.En terecht!Nu is Pechtold weer eens “geschokt”en wil ze allemaal naar de kamer roepen!Pechdrol heeft dus liever dat hij alle defensiegeheimen doorspeelt?Zo’n vent moet je hangen!Wat een ras-debiel!

  Like

  • koddebeier zegt:

   Pechdrolletje en zijn landverradersclubje zijn weer eens geschokt, jammer dat het niet van 10.000 volt is.

   Like

   • daiyu-ninja zegt:

    koddebeier zegt:
    4 september 2015 om 19:51
    …………………..jammer dat het niet van 10.000 volt is.

    Dat is inderdaad heel jammer. De naam, Pechvolt past wel goed bij die gladjakker.

    Like

 7. delamontagne zegt:

  Onderhand moet toch de naam van die “Nederlandse” sergeant bekend zijn ? ?
  Nederlandse !, hoelang gaan ze daar mee door de boel te verdoezelen.
  Heet hij soms Ali Cyaankali, apostel van de gif-profeet.

  Like

 8. Joshua zegt:

  Nu is het kabinet geschokt onder leiding van PECHDROL, over de uitspraken van rutte als dat deze officier daar beter kan verongelukken dan terug keren.
  Het imbecielen kabinet heeft wat schokken te verduren gehad,ik hoop dat zij nog meer echte schokken krijgen van 400 volt.
  Draaideur nr.1 rutte doet ook weer een duit in het stemmers zakje.
  http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/politiek/oppositie-geschokt-door-uitspraak-rutte-over-overgelopen-sergeant

  Like

  • koddebeier zegt:

   Graag wat meer volt !

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Godverdomme, Pechdrol, heb je ze wel allemaal op een rijtje, lúlhannes?!
   Die gore rotmoslim is in staat geheimen te verraden, die ons allemaal fataal kunnen worden en dan ga jij nog achter hem staan, ook!
   Híer moest half Nederland nou eens over vallen: Ik vind dit heel wat erger dan de ‘minder’uitspraak van Wilders!
   Sodeflikker voor mijn part op naar de verenigde Emiraten of iets dergelijks, klootzak! Daar schijn je je beter thuis te voelen dan hier!
   Man, man, ze moesten op straat die gore rotkop van je er af knallen!

   Like

 9. koddebeier zegt:

  Je kan van moslims geen loyaliteit verwachten, de genen die dat wel doen sporen niet en kennen de koran niet !!

  Like

 10. Peter Selie zegt:

  Leren doen ze er niets van, want het zal en moet gemengd zijn en het liefst nog extreem ook. Of ze geschikt zijn of niet als de schaal doorslaat naar liefst oververtegenwoordiging . Hoeveel keer ging het al mis? Het was niet de eerste keer. Al eens eerder ging het mis bij o.a. de Binnenlandse Veiligheidsdienst die gegeven doorstuurde naar onder andere de Hofstadgroep. En het meest krijgen we uiteraard niet te horen. Maar ja, collega’s gaan je missen als je niet terugkomt van je vakantie. En dat is dan vervelend.
  Overigens gaat het bij de politie ook zo hoor heb daar geen illusies over.
  Peter Selie

  Like

 11. Hendrik M. zegt:

  De waarschuwingen waren er al lang; ene Yasmina Haifi, een ambtenaar die bij het ministerie van Justitie werkt als projectleider van het Nationaal Cyber Security Centrum zei: “Isis heeft niets met de Islam te maken, is vooropgezet plan van Zionisten om de Islam zwart te maken”.
  Zo’n islamitisch gedrocht op zo’n functie moet gewoon onbestaanbaar zijn.
  Je zal als uitgezonden militair in een gevechts situatie komen met zo’n moslim achter je, in je achterhoofd zitten geen ogen; je beseft niet meer dat de kogel die je doodde van voor of van achter kwam….

  Like

 12. daiyu-ninja zegt:

  Heel veel mensen hebben last van misplaatste tolerantie. Hoe kun je ZO naief zijn om moslims toe te laten in de kamer en op gevoelige plekken als je weet dat ze hun de koning – Mohammed VI – en hun president Erdogan trouw blijven.
  Je kunt geen twee heren dienen.

  Ja, wees vooral ZO tolerant, dat je mensen die erop uit zijn om onze rechtsstaat te ondermijnen en die ons zo haten dat ze ons dood willen, de kaarten in handen te geven.

  Zucht………………….STOM, STOM, STOM!
  ..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s