VIDEO: Europa brokkelt af onder de verwoestende kracht van massa-immigratie

(Vertaling: E.J. Bron)

Realiteit is de grootste vijand van links. Europa bloedt. Misleide burgers roepen om “diversiteit” en “tolerantie” terwijl het fundament van hun eigen samenleving wordt uitgeroeid en ze een minderheid in hun eigen land worden – snel. In sommige Europese landen is de situatie zo verschrikkelijk geworden dat het enige wat de resterende burgers met verstand kunnen doen is te kijken hoe hun eigen land in brand staat.Hun verzet wordt niet alleen illegaal, maar ze worden overruled door mensen die niet kunnen wachten om collectieve nationale genocide te plegen.

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(h/t “Sjaak”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, Europa, EUSSR, Genocide, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO: Europa brokkelt af onder de verwoestende kracht van massa-immigratie

 1. Sjaak zegt:

  En hier de vluchtelingen in Parijs ! Begin deze week !

  Like

 2. ildiko zegt:

  ik haat deze intolerante schreeuwende veel eisende primitieve radicale agressieve mensen. Ik begrijp het echt niet welke soort idioten deze mensen vluchtelingen durven te noemen. vrijheid schreeuwende, protesterende politie intimiderende mensen, die alle wetten van een gastland weigeren, met elkaar en met anderen constant in conflict raken, overal viezigheid, en troep achterlaten, en met hun asociale manier meer en meer weerstand veroorzaken die uiteindelijk tot aan geweld zal uitbarsten. Als deze helden zo veel vrijheid willen dan donderen maar terug naar hun eigen land en daar proberen ze wat zinnigs opbouwen

  Like

 3. Jan zegt:

  Egyptische miljonair wil ook een spijker in de EU-doodskist slaan:

  Egyptian billionaire offers to buy an island from Greece or Italy and provide jobs so fleeing migrants can ‘build a new country’
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3222273/Egyptian-billionaire-offers-buy-ISLAND-Greece-Italy-provide-jobs-desperate-migrants-build-new-country.html

  Like

  • Marlies zegt:

   Er zijn meer dan voldoende zandbakken en andere onbewoonde stukken grond in het M.O. waar deze “vluchtelingen” een nieuw land kunnen opbouwen. Kijk naar Israël: daar was ook niets toen men begon. De woestijn bloeit voor hen, die er keihard aan willen werken. Dit schreeuwende, alles afbrekende, mishandelende middeleeuwse tuig wil alles GRATIS.

   Like

 4. Cathja zegt:

  De veroorzakers van de huidige ellende, ja misschien straks zelfs van volkerenmoord, zijn de ‘leiders’ in Brussel, die op hun beurt weer worden aangestuurd vanuit Amerika.
  Obama heeft gezegd dat het vluchtelingenprobleem een EUROPEES probleem is, maar hij gaat er aan voorbij dat zijn voorgangers al die ellende in het Midden-Oosten hebben veroorzaakt, in stand gehouden en bevordert door hemzelf. De VS ligt aan de basis van deze enorme chaos en vluchtelingenstromen!
  Hoe kun je dan zeggen dat het een Europees probleem is? Amerika weigert vluchtelingen op te nemen, en geloof maar niet dat ze Arabische landen zullen aansporen om dat wel te doen.
  Europa moet kapot. Amerika zal er wel bij varen.

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Ja, @Sjaak Dat was dus waarvoor de wegen afgezet waren en onze bus (4 daagse trip Parijs) om moest rijden…

  Like

 6. Skef zegt:

  En check die Duitser op 4,58 min. Landverrader

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s