Vlaams Belang verzet zich tegen verplichte spreiding asielzoekers

Screenshot_5

(Door: Tom van Grieken)

Tom Van Grieken: “Asielcrisis niet beheren, maar beheersen”

Het Vlaams Belang verzet zich met klem tegen de plannen van EU-commissievoorzitter Juncker om via een permanent quotasysteem nog eens 120.000 asielzoekers over de lidstaten te ‘herverdelen’. Voor België zou dat neerkomen op meer dan 5.000 extra asielzoekers.

“Een systeem waardoor lidstaten gedwongen worden automatisch een vastgelegd aantal asielzoekers op te nemen, zal er toe leiden dat de lidstaten ook het laatste restje zeggenschap op het vlak van immigratie- en asielpolitiek verliezen”, aldus Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken.  Een verplichte contingentering zal er volgens hem bovendien toe leiden dat de noordelijke lidstaten – nog meer dan vandaag reeds het geval is – de prijs betalen voor de falende bewaking van de buitengrenzen in landen zoals Griekenland en Italië.

EU holt hopeloos achter feiten aan

Het Vlaams Belang wijst er tenslotte op dat de EU met haar politiek weinig anders doet dan hopeloos achter de feiten aanhollen. Ter illustratie: een maand nadat een (gedeeltelijk) akkoord werd bereikt over de spreiding van 40.000 asielzoekers over de lidstaten, kwamen in Duitsland meer dan 100.000 nieuwe asielzoekers aan. In Griekenland waren er dat volgens voorlopige ramingen van Frontex alleen al vorige week meer dan 23.000. Tom Van Grieken: “In plaats van asielzoekers systematisch eindeloos en permanent over de Europese lidstaten te spreiden, moet dringend werk gemaakt worden van een politiek die de illegale immigratie naar Europa aan banden legt”.

Geen woorden maar daden

Het Vlaams Belang roept de Belgische regering alvast op zich op de EU-top van 14 september te verzetten tegen de plannen van de Europese Commissievoorzitter. Onze partij vraagt in het bijzonder de N-VA om ter zake binnen de Belgische regering de nodige druk uit te oefenen en  op de vele woorden eindelijk eens daden te laten volgen. Een politiek die erin bestaat voor de camera’s stoer de spierballen te laten rollen en vervolgens in de regering het tegenovergestelde beleid te voeren, mist elke geloofwaardigheid en is niets anders dan regelrechte volksverlakkerij.

Door:
Tom Van Grieken
Voorzitter Vlaams Belang

Screenshot_7

Bron:
www.vlaamsbelang.org

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, België, cultuurrelativisme, Eurabië, EUSSR, gezond realisme, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Multiculti, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vlaams Belang, Vlaanderen, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

3 reacties op Vlaams Belang verzet zich tegen verplichte spreiding asielzoekers

 1. Jean zegt:

  Die EU misdaadorganisatie is “bewust” Europa aan ’t vernietigen, wij kunnen dat stoppen als we eerst die EU misdaadorganisatie vernietigen dan komt de rest sowieso op zijn pootjes.
  Die smerige dictators horen thuis in een gesloten instelling en niet in Brussel waar ze liggen te parasiteren en te terroriseren.
  ALLES maar dan ook ALLES wat met die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam nog maar gelinkt is MOET ERUIT, goedschiks als het kan maar als het echt moet dan maar kwaadschiks, wij willen geen moslim meer zien in ons straatbeeld en zeker niet in onze woningen, dat die kamelenneukers zich maar te buiten gaan in die grote zandbak daar kunnen ze zich dan uitleven op die linkse vuiligheid van hier wat we mee eruit flikkeren.
  Dat die verraders van onze cultuur en beschaving maar beginnen te oefenen met een tamponnetje dan komt de shock die ze oplopen komende van hun lievertjes niet zo zwaar over… 🙂

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Het Vlaams Belang heeft groot gelijk!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s