EU-functionarissen uitgescholden op Kos: “Verraders, jullie hebben ons eiland verwoest!” (+ VIDEO – must see!)

Screenshot_12

(Door: “Janina” – Vertaling: E.J. Bron)

Op het Griekse eiland Kos scholden autochtonen de plaatsvervangend voorzitter van de Europese Commissie, Frans Timmermans, en de voor migratie verantwoordelijke eurocommissaris, Dimitris Avramopoulios, bij hun aankomst uit met de woorden: “Verraders, weg met jullie, jullie hebben ons eiland verwoest!” Met de verwoesting wordt de invasie van “vluchtelingen” bedoeld, want de belangrijkste inkomstenbron van de eilandbewoners is het toerisme, dat steeds meer tot stilstand komt, omdat de vakantiegangers gestoord worden of zelfs helemaal niet meer komen vanwege de toestanden.

En wat melden Duitse media, zoals “Zeit Online”? Bij de demonstranten zou het gegaan zijn om rechts-extremisten. Aha, alweer rechts-extremisten, de media zien overal alleen nog maar rechts-extremisten. Wordt dat niet ook wel “paranoia” genoemd? Iedereen, die niet dezelfde mening heeft, moet een rechts-extremist zijn? Bekijk de video hieronder en oordeel zelf of dat rechts-extremisten of gewone burgers zijn (must see! En let vooral op de angst en verbazing op de tronie van die laffe Timmermans!! – webmaster):

Bron:
www.netzplanet.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(h/t “Jan”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, demoniseren, Desinformatie, EU-critici, Eurabië, Eurofielen, Europese Commissie, EUSSR, Frans Timmermans, gezond realisme, Griekenland, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op EU-functionarissen uitgescholden op Kos: “Verraders, jullie hebben ons eiland verwoest!” (+ VIDEO – must see!)

 1. Antivenin zegt:

  Dat soort tuig zou overal waar ze gaan en staan begroet moeten worden met rotte eieren en tomaten. En dan bedoel ik niet de “rechts-extremisten”!

  Like

 2. Anna zegt:

  Timmerman en consorten weten niet meer wat er omgaat in de ECHTE wereld

  Like

 3. Henk.V zegt:

  Verrukkelijk, alles zeggend filmpje. Wat sneu nou om zoveel onvriendelijkheid door te maken, Frans Timmermans, maar toch ook wel goed voor je Griekse woordenschat.
  Je hebt vast Griekse uitdrukkingen gehoord die je nog niet in je notitieboekje had staan. 🙂

  Like

 4. Jan zegt:

  Timmermans is zo volgevreten dat hij simpelweg invalide loopt.
  Ik zag vunzige, grijnzende smoelen van de ‘elite’ en dacht toen wat had ik nu graag de ‘distinctive sound’ willen horen waarover sergeant Tom Highway/Clint Eastwood het heeft in ‘Heartbreak Ridge’

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   IT’S A CLUSTER FUCK ! ! !
   Dat zei gunnery sergeant Highway. Dat was het in Heartbrake Ridge en dat is het hier. We hebben een man als Tom Highway nodig als minister-president. Dan zouden we misschien nog te redden zijn. Met onze crypto-homo gaan we zeker naar de verdommenis.

   j.c.th.kohler@zigggo.nl

   Like

 5. delamontagne zegt:

  De verbazing van Timmerhans ?
  wel die had weer verwacht met alle “egards” verwelkomt te worden, ook door de getergde bevolking.
  Ik vond dat zij zich nog een beetje [te netjes] gedroegen, van mij hadden zij hem mogen……..
  Enfin, hij heeft ,t overleeft.
  Zou hij er wakker van hebben gelegen, net zoals Samson de “hele nacht wakker lag door dat verdronken jongetje”, de snik ontbrak nog……….

  Like

 6. Sjaak zegt:

  En die Griekse onbe(nullen) die nu nog achter hem aansloffen,
  zijn morgen weg van het raam ! WEDDEN DAT !
  Die zich nu in het Focus stellen met deze hypokrieten EU landveraders
  heeft het kwartje nog niet horen vallen !

  Like

 7. Thomasson zegt:

  Wat geweldig zeg? De EU viezeriken en Gutmensch Timmermans krijgen “Boter bij de vis”.

  Like

 8. jungleelephant zegt:

  Niks rechts-extremisten:gewone,doorsnee burgers met het gelijk aan hun zijde!Timmermans is een van de grootste landverraders van deze tijd!En dat mag gezegd worden!

  Like

 9. Jaan zegt:

  “Schelden doet geen zeer, maar biechten moet je meer” zeiden we vroeger in Brabant.
  Inderdaad zal schelden Timmerfrans geen zeer doen, daarom hadden ze harder op moeten treden. Wat dan? Dat kan ik hier niet zeggen, maar iets in de richting van “met de horlepiep slaan”.

  Like

 10. Het is een onaangename waarheid: talloze moslims die profiteren van de westerse welvaart keren zich later tegen seculiere wetten. De stopzetting van immigratie uit islamitische landen is de eerste noodzakelijke stap. >>>
  http://www.elsevier.nl/Buitenland/blogs/2015/3/Schokkend-hoeveel-westerse-moslims-het-fundamentalisme-steunen-1716213W/?masterpageid=158493

  Like

 11. Heerlijk is dat,dat arrogante slijk Timmermans uitgejouwd,kan niet vaak genoeg gebeuren met zo’n narcistisch monster,boontje krijgt eindelijk eens zijn loontje.Dat levensgevaarlijk monster met bloed aan zijn handen.

  Like

 12. E.J. Bron zegt:

  De tronie van Timmermans deed me onmiddellijk hier aan denken: De laatste speech van Nicolae Ceaucescu in het communistische Roemenië!:


  Like

 13. Perfide Albion zegt:

  Timmermans zou eens op een Noors eilandje op bezoek moeten…

  Like

 14. BertG. zegt:

  Als dat mannetje binnen zit, zal hij alleen hoofd schuddend ze vriendjes aankijken en beweren dat de mensen het nog niet begrijpen en dat hij nog beter ze best zal moeten doen om het nog beter uit te leggen.
  Net zolang totdat ze het allemaal begrepen hebben.
  Verder komt hij niet binnen zijn leef wereldje.
  Het leef wereldje van een klein kind dat zich onbegrepen voelt na een standje.

  Like

 15. Claudia M. zegt:

  RechtsExtremisten, ik noem ze meer realisten!

  Like

 16. koddebeier zegt:

  Ze hadden het EU zooitje moeten stenigen !!!

  Like

 17. kraftavilqa zegt:

  Rechts-extremisten, natuurlijk want dat is iedereen die niet het vigerende policorisme aanhangt en uitdraagt. Wij allen hier bij E. J. Bron, Pegida en noem maar op, allemaal Rechts-extremisten. LOL.

  Like

 18. Wachteres zegt:

  Moge het Timmermans c.s. op dezelfde manier vergaan als Nicolae Ceaucescu en zijn vrouw.

  LANDVERRADERS!

  Like

 19. Johan zegt:

  Nu nog zijnhet de autochtone bewoneres in Kos, die klagen en de politici verwensingen toeroepen. Morgen is de rest van Europa de dupe van dit zelfmoordgedrag.

  Like

 20. Cathja zegt:

  Ik heb goed naar het filmpje gekeken, maar alleen doodgewone burgers gezien. Totaal geen rechts-extremisten! Waarom moet de Duitse media zo nodig de waarheid geweld aandoen? Is het niet volstrekt logisch dat de Griekse bevolking kwaad is op de EU, vanwege dit verschrikkelijke asielbeleid? Deze mensen, en dan bedoel ik de gewone Grieken, die ook moeten werken voor hun inkomen, zien hun omzet achteruit lopen omdat de toeristen zich niet willen ophouden tussen boze en schreeuwende ‘vluchtelingen’. Toeristen blijven weg. Wie beseft wat dit voor de eilandbewoners betekent?

  Timmermans verdient een régen van rotte tomaten in zijn arrogante bakkes! Wat komt hij eigenlijk doen in Griekenland? Niemand zit toch op hem te wachten?

  Like

 21. Tistochwat zegt:

  Aaaaaah, moest ‘ons’ gevoelige Timmerfransje niet huilen?

  Wat een laffe uitdrukking op die tronie; hoe bang zal-ie wel niet zijn als-ie uitgerookt wordt uit z’n hol om aan de hoogste boom opgeknoopt te worden vanwege z’n landverraderlijke praktijken?
  Die bewoners van Kos hebben gewoon meer dan gelijk; het is volkomen normaal dat ze woedend zijn op die islamofiele smeerlappen die zich overal mee willen bemoeien en die alles vernietigen!

  NIKS ‘rechts-extremisten’! Het zijn mensen die het meer dan beu zijn!
  Ik zou die Timmerfrans ook het liefst willen kielhalen!
  Maar ja, als je IETS feller bent dan een stom volgzaam mak schaap, ben je meteen een fascist in de ogen van de ‘elite’ en hun volgzame kudde!

  Like

 22. Joshua zegt:

  De media vergeet dat zij betaald en wij onderdrukt en uitgeknepen worden door LINKSE EXTREMISTEN.
  timmerfrans is een ras debiel die opgesloten dient te worden in een dodencel, hij is zelf een extremist, die een moord en doodslag religie ondersteunt met 50 miljoen per jaar.

  Like

 23. Hendrik M. zegt:

  De Moffrikanen zijn helemaal gek geworden, zijn zwaar psychotisch, geloven zelfs dat Adolfina Merkel de waarheid spreekt.
  De bewoners van Kos lijken me volkomen normaal, reageren nogal ingehouden op de vuige €U nazi’s die hun eiland en geheel Griekenland verzieken.
  Ow, de zogenaamde vluchtelingen komen allen uit het veilige Turkije, zijn dus allen economische gelukzoekers oftewel parasieten.

  Like

 24. Rein van der Veen zegt:

  Zo ziet extreemrechts er uit. O wacht, het is een trol van de AFA! 🙂
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/11/de_vieze_man_junior.html

  Like

 25. Skef zegt:

  http://nos.nl/artikel/2055973-timmermans-uitgejouwd-bij-aankomst-op-kos.html

  Reactie van Timmermans, het zijn maar enkele extreem rechtse mensen die mij uitjuwen….
  Achterbakse man.

  Like

 26. hans zegt:

  Alle commentaren zijn al geuit, maar wat ik er nog aan toe wil voegen is dat deze vieze Tering-socialist gaat hangen! Wees maar niet bang! Wat dit tuig nodig heeft is een ongelofelijk pak slaag. Er komt er ooit wel een die deze gluiperd keihard op zijn smerige bek slaat.
  Regiems die op hun einde lopen wijken gek genoeg niet terug, maar verhevigen hun ideologische agressie. Een soort paniekreactie in contradictie die juist het einde betekent van alles waar zij voor staan.

  Like

 27. Jules Vismale zegt:

  Geweldig om te lezen dat deze akelige EU-functionarissen, vooral Timmermans, daar op Kos werden uitgescholden want het zijn ZELF gewoon afschuwelijke linksextremisten en leugenachtige slamofiele smeerlappen! En de klootzakken van ‘Zeit Online’, die weer het lef hebben om de inwoners voor rechtsextremisten uit te maken, haten vrijwel alle autochtoonse Europeanen maar zij hopelijk andersom 100 maal zo erg!
  Als het bovengenoemde tuig daarbij zo dol op vluchtelingen zijn en hen wederom proberen om hen een bed, bad en brood aan te bieden dan weet ik een goede oplossing uit een verhaal of sprookje dat echt gebeurd kan zijn:
  Een soldaat wou na een oorlog kok worden en hij kwam in een streek en een dorp terecht waar enorme armoede heerste. De inwoners daarvan aten alleen datgene wat ze zelf verbouwden of aan vee hielden en zij deelden (arrogant, eigenwijs en dom als ze waren) totaal niets met elkaar. Toen bedacht de soldaat een slim plan om hen te verenigen door een gewone steen aan hen te vertonen en te beweren dat dit een toversteen was waaruit soep kon worden gemaakt. Sommige volwassenen geloofden dit niet maar een aantal kinderen wilden dolgraag variatie in hun eentonige maaltijden dat zij de soldaat, op diens verzoek, een grote ketel met water brachten. Hij stak er een groot vuur onder aan en vroeg toen, om de soep op smaak te brengen, aan de kinderen of zij hem soepvlees, uien, tomaten, prei, bloemkool, erwtjes, wortels, champignons, soepgroentes en zout kwamen leveren. Dat deden zij inderdaad ook waarna de soldaat de verrukkelijke soep verdeelde onder de goedgelovige mensen die niet eens door hadden dat zij deze soep hadden gemaakt en toen keerde de saamhorigheid in het dorp weer terug.
  Laten dus deze stomkoppen van EU-functionarissen persoonlijk maar eens soep koken voor de vluchtelingen, als ze daar zoveel van houden, of hier anders goed in gaar koken! Maar dan wordt de soep voor hen te heet opgediend en veel te onsmakelijk! Schop deze verraders maar mooi van Kos af en laat ze terug zwemmen richting Europa!

  Like

 28. Dot zegt:

  Ik wil wel die Timmermans zonder bodyguards daar zien (lopen) rennen !

  Like

 29. Republikein zegt:

  Heerlijk filmpie, en dan ook nog een vergelijk met die Roemeen, die waardig aan zn eind kwam!
  Geweldige info, sluit mijn weekend af met goed gevoel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s