Geostrategische achtergronden: Migratie als wapen – geprovoceerde vluchtelingenstromen

Screenshot_4

(Door: Udo Ulfkotte – Vertaling: E.J. Bron)

Het is een feit dat de politiek en de media ons niet oprecht informeren. De redenen daarvoor heb ik uitvoerig omschreven in mijn bestseller “Gekochte journalisten”. Dat geldt niet alleen voor het thema”vluchtelingen”, maar daar is het wel bijzonder opvallend. Want vanzelfsprekend worden vluchtelingenstromen door de grote spelers doelbewust geprovoceerd en misbruikt als geostrategisch wapen. Hieronder leest u een gedeelte uit mijn over enkele dagen verschijnende nieuwe boek “Asielindustrie”:

Deze dagen beweren veel politici en journalisten dat men de ontwikkeling bij de massale toestroom van asielzoekers niet zou hebben zien aankomen. Terwijl veel van deze vluchtelingenstromen toch doelbewust geprovoceerd werden. En ze worden nu als geostrategisch wapen ingezet.

Nee, dat is absoluut geen “samenzweringstheorie”. Al in 2011 informeerde de “Frankfurter Allgemeine Zeitung” ons erover dat migratiestromen een nieuw “superwapen” zouden zijn. Ook de New York Times beschrijft uitgebreid hoe vluchtelingenstromen als geostrategisch wapens misbruikt worden. De Verenigde Naties hebben hier speciale rapporten over uitgegeven.

In Duitsland zijn we hiermee na de Tweede Wereldoorlog voor het eerst in aanraking gekomen in 1998 in de Kosovo-oorlog. Ook daar werden vluchtelingenstromen doelbewust geprovoceerd. Wie dit alles betwist, leeft in een interessante variant van de realiteit. Steeds meer mensen doen sluiten de ogen en leven in een illusionaire wereld, die van tevoren wordt bepaald door de politiek en de leidende media.

Zij willen dit alles niet weten. Wanneer de “Islamitische Staat” er heel openlijk mee dreigt een half miljoen “vluchtelingen” naar Europa te sturen om de Europeanen “psychisch te destabiliseren”, dan sluiten wij gewoon de ogen en genereren we een “welkomstcultuur”. Twintig jaar geleden mocht “Der Spiegel” er nog over berichten hoe vluchtelingenstromen als doelbewuste wapens worden ingezet – bijvoorbeeld door Cuba richting de VS. Tegenwoordig is het woord “migratiewapen” in Duitsland taboe.

We leven nu in de illusie dat er geen “migratiewapen” meer bestaat. De politiek maakt onmondige kinderen van ons, want wij gedragen ons immers als kleine kinderen, die hun handen voor de ogen houden en denken dat ze dan niet gezien worden.

Iedereen kon dat in 2015 als niet deskundige heel goed zien: er was sprake van tienduizenden Syrische, Irakese en Afghaanse vluchtelingen, die binnen enkele dagen op het Griekse eiland Kos aankwamen. Kos wordt slechts door enkele kilometers gescheiden van het Turkse vasteland.

Duidelijk was: Turkije wilde het gehate buurland Griekenland destabiliseren en tegelijkertijd af van de Syrische, Irakese en Afghaanse vluchtelingen. Turkije wil Europa met behulp van eindeloze vluchtelingenstromen doelbewust destabiliseren en islamiseren.

Nee, dat zeg ik niet. Dat zegt de voormalige chef van het Duitse nieuwsblad “Cicero”, die er niet van wordt verdacht samenzweringstheorieën te verspreiden. Turkije zet heel bewust het “migratiewapen” in. Zonder de wil van Turkije zou bijvoorbeeld de humanitaire catastrofe op het Griekse eiland Kos onmogelijk geweest zijn. Turkije moedigde de vluchtelingen er toe aan om naar Griekenland te gaan.

Athene had op dat moment al ongeveer 1,5 miljoen vluchtelingen en dreigde er al maandenlang heel openlijk mee deze naar Duitsland te sturen. De Berlijnse “Tagesspiegel” bijvoorbeeld schreef in 2015 over de Griekse minister van Defensie: “Panos Kammenos dreigt Duitsland met illegale vluchtelingen.” Bedoeld wordt het “migratiewapen”.

Griekenland gebruikte het migratiewapen dus voor financiële chantage. Ter herinnering: Athene had in die maanden steeds opnieuw nieuwe reddingspakketten van miljarden nodig. En Duitsland (de belangrijkste financier) wilde niet alweer betalen.

De dreiging met het migratiewapen werkte. In augustus 2015 kreeg Athene nog eens 86 miljard euro. Meer nog: Duitsland beloofde de Grieken om in het vervolg ook een deel van de in Athene aankomende asielzoekers op te nemen. Onze politici laten zich dus graag chanteren. Alleen moge wij, de burgers, dat niet meer zien. Wij worden afgeleid met een “welkomstcultuur”.

Een ander voorbeeld uit die dagen in augustus 2015: Veel Europese landen sloten hun grenzen, want Duitsland zou het grootste deel van de vluchtelingenstromen opvangen. Duitsland moet per slot van rekening het vluchtelingencentrum Europa worden.

De Britten, die de afgelopen jaren van Irak via Syrië tot aan Libië de landen daar met oorlog bedekten en van de mensen zowel hun heden als hun toekomst afgenomen hadden, deden hun eiland op slot. Mensen zonder recht op binnenkomst waren ongewenst. Londen liet hoge hekken bij de Eurotunnel bouwen. De vluchtelingenstromen, die de Britten met hun oorlogen in het Nabije Oosten op gang hadden gebracht, waren niet het probleem van de Britten.

De VS gedroegen zich overigens niet anders, die de oorlogen en burgeroorlogen van Afghanistan tot Libië aangewakkerd en geïnitieerd hadden – de vluchtelingenstromen waren niet hun probleem.

Veelmeer gaf men de Duitsers nog adviezen hoe zij nog meer vluchtelingen uit deze landen zouden kunnen opnemen. Niet anders de Fransen. Het waren Franse belangen, die daarvoor door Franse soldaten van het vreemdelingenlegioen in Afrika werden “verdedigd”, bij acties in voormalige Franse koloniën en invloedsgebieden.

Frankrijk liet vluchtelingen die daarna aan de Italiaanse grens het land in wilden, gewoon niet binnen. Frankrijk stopt vluchtelingen nu in interneringskampen. Frankrijk wilde geen vluchtelingen. Frankrijk heeft geen “welkomstcultuur” voor het “migratiewapen”. Ook heel Oost-Europa brulde: “Vluchtelingen? Niet bij ons!” Polen, Tsjechië, Bulgarije – zij eisten allemaal in koor dat Duitsland recht zou moeten doen aan zijn “historische verantwoordelijkheid”.

Screenshot_2

Europa, zogenaamd opgericht om gezamenlijk lasten te dragen en ook in tijden van nood problemen te delen, leidde het “migratiewapen” bewust naar Duitsland. Ook Oostenrijk kondigde een “opnamestop” voor vluchtelingen af, een verdedigingsmaatregel tegen het “migratiewapen”. De Denen deden hun land eveneens op slot.

In plaats van Europese solidariteit was er sprake van collectief wegduiken. Dat was te voorzien. Dat was zo gewild. Net zoals Duitsland steeds opnieuw werd misleid bij de financiële reddingspakketten voor bankroete landen zoals Griekenland, zo ging het ook bij de vluchtelingenstromen.

De vluchtelingen zijn nu eenmaal niets anders dan een wapen om Duitsland te ruïneren. Want de andere EU-landen zijn alleen maar solidair met Duitsland als het om hand ophouden gaat. Maar hier zit nog een waarheid achter. De Mexicaanse miljardair Hugo Salinas Price zei in 2011 dat de Libische staatsleider Ghadaffi niet vanwege democratie en mensenrechten ten val zou zijn gebracht, maar omdat hij een door goud gedekte Afrikaanse munt als concurrent van de oliedollar van de VS zou hebben willen invoeren.

Want in een eerste stap wilde Ghadaffi destijds de Libische verkoop van olie niet meer afrekenen in dollars, maar tot de invoering van de nieuwe, door goud gedekte, munt alleen nog maar in euro´s. Daarmee daagde hij de Centrale Bank van de VS en de top van de financiële elite uit. Enkele jaren daarvoor had Saddam Hussein dezelfde fout gemaakt. Ook hij keerde de oliedollar de rug toe en wilde de Irakese verkoop van olie alleen nog in euro´s of een door goud gedekte munt afrekenen.

Ellen Brown bericht er in de internationaal gerenommeerde “Asian Times” over waarom Saddam Hussein en Ghadaffi werkelijk ten val gebracht werden. En waarom de vluchtelingenstromen als “migratiewapen” op gang gebracht werden. Het eerste wat de door de VS ondersteunde rebellen in Libië op 19 maart 2011 (de strijd woedde nog) deden, was het oprichten van een nieuwe Libische Centrale Bank in Benghazi, die zich volledig richtte naar de wensen van de VS.

Voordat Ghadaffi ten val gebracht en vermoord werd, noemde de toenmalige Franse staatspresident Sarkozy de plannen van Ghadaffi voor een door goud gedekte munt nogmaals een “directe bedreiging voor het financiële systeem”. Met de dood van Ghadaffi waren de plannen voor een door goud gedekte concurrentie van de oliedollar van tafel.

Door de opzettelijke verwoesting van heel Noord-Afrika en het Nabije Oosten (waarbij Duitse politici en media in 2010/2011 luid stonden te juichen) ontstonden instabiele landen met als gevolg oorlogen, burgeroorlogen, geen perspectief, werkloosheid, honger en uiteindelijk – dat was te voorzien – vluchtbewegingen.

Alle critici van die Amerikaans-Europese politiek, die Noord-Afrika en de Oriënt met de val van de regeringen daar met geweld wilden “democratiseren”, hebben dit destijds nauwkeurig voorspeld.

Nu berichten nieuwssites over deze vluchtelingenstromen en hun asielaanvragen bijvoorbeeld met de woorden: “De laagste erkenningsquota hebben personen uit . . . Tunesië (0,6%), Marokko (0,7%) en Algerije (1,1%). Bij deze mensen gaat het meestal om economische vluchtelingen, die als gevolg van de Arabische Lente . . . komen.

In het voorjaar van 2014 – enkele maanden voor het begin van de vluchtelingengolf – waarschuwde de toenmalige Libische interim minister van Binnenlandse Zaken, Salah Mazek, de Europeanen in Tripolis: “Met het oog op de illegale immigratie waarschuw ik de Europese Unie: als zij haar verantwoordelijkheid niet neemt, dan zal de staat Libië een positie innemen die de snelle doorreis van deze stroom mensen door Libië gemakkelijker zou kunnen maken, omdat Allah van ons het transitopunt van deze stroom gemaakt heeft.”

Na de val van Ghadaffi wilden mannen zoals Salah Mazek er smeergeld voor dat men miljoenen Afrikaanse economische vluchtelingen van Europa weg zou houden. Ghadaffi had dat daarvoor al gedaan. Salah Mazek zei dat Libië zou “lijden”, omdat duizenden vluchtelingen uit zwart Afrika ziektes, misdaden en drugs in Libië zouden verbreiden. Mazek: “Libië heeft zijn prijs betaald, nu is Europa aan de beurt om te betalen.” Het was de dreiging met het migratiewapen.

Wat hebben de Duitse media daar destijds om gelachen. Het maakt de vele profiteurs van de asielindustrie blij wanneer menig politicus en journalist ontkent dat wij op dit moment quasi gebombardeerd worden met het “migratiewapen”. Want zolang wij ons verder onder vuur laten nemen, doen zij op de achtergrond grandioze zaken, waarvan de belastingbetalers geen idee hebben.

Screenshot_3Zover het gedeelte uit mijn over enkele dagen verschijnende nieuwe boek “Asielindustrie”. Daarin beschrijf ik uitgebreid welke Duitse journalisten en politici van de vluchtelingenstromen profiteren, op welke zaken bekende concerns bij de asiel-tsunami hopen en welke gevolgen de welkomstcultuur voor alle conflicten van de wereld bij ons zal hebben volgens interne documenten van de Duitse regering.

Hier nog een klein, maar belangrijk, extraatje voor de volledigheid: De Harvard University heeft al in 2008 een wetenschappelijk opstel over het misbruik van vluchtelingenstromen als “migratiewapen” (“Migration as a weapon of War”) gepubliceerd. Aan de John F. Kennedy School of Government van de Harvard University wordt sindsdien heel openlijk over het “migratiewapen” gesproken.

De studies daarover worden in het vakblad “Civil Wars” gepubliceerd, omdat migratiestromen nu eenmaal vaak tot burgeroorlog leiden. En aan de universiteiten Stanford en Tufts doceert tegenwoordig de van Harvard afkomstige professor Kelly Greenhill, die in 2011 voor haar boek over het “migratiewapen” (“Weapons of Mass Migration”) de prijs voor het beste boek van het jaar heeft gekregen. In de VS wordt e ronder wetenschappers niet aan getwijfeld dat vluchtelingenstromen systematisch als “migratiewapen” worden ingezet.

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Koddebeier”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Genocide, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, mainstream-media, oliebelangen, politici, Rotzakken, Volksvijandigheid, VS, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Geostrategische achtergronden: Migratie als wapen – geprovoceerde vluchtelingenstromen

 1. jowitteroos zegt:

  Zeer interessant artikel. Uiteraard de boeken besteld………

  Like

 2. Vederso zegt:

  Ook Robert Spencer (Jihad Watch) zegt bijna hetzelfde. In zijn beleving is deze migrantenstroom een soort hijra; jihad door emigratie.

  Like

 3. Thomasson zegt:

  Udo Ulfkotte bekijkt de realiteit met een open vizier. Wij zijn in oorlog met de Islam en de eindeloze tsunamigolven van Islamitische ongedierte dat Europa nu overspoelt, is een deel daarvan. Men kan deze invasie vergelijken met een soort D-Day of de invasie van de Wehrmacht in de Tweede Wereldoorlog. Maar het verschil tussen toen en nu is toch groot. De leiders van de Europese landen zoals bijv. Polen vochten tegen een veel sterkere vijand. De Nederlandse regering van toen (regering De Geer) was een uitzondering op de regel. Ze liet de arme jongens op de Grebbeberg en De Peel vechten voor leven en dood en koos de hazenpad naar Engeland. Dezelfde smerige karakter kenmerkend nu de regeringsleiders, media en de hele bende van “Gutmenschen”. Ze verraden hun volk zonder enige scrupules. In plaats van vechten voor de rechten van hen eigen volk, laten zij de gigantische zwermen van onmensen naar binnen galopperen. Zij lijken in dat opzicht op de Oostenrijkers die bij de Anschluß, op 12 maart 1938, langs de weg stonden en verwelkomden de Wehrmachttroepen https://www.youtube.com/watch?v=5vXnKw9Lc0s

  Like

 4. joopklepzeiker zegt:

  Kijk dit is nu een artikel met heel veel WAARDE !

  Dank heer BRON ! 10 met een griffel !

  En voor de rest van de mede gluurders, LEZEN en zelf verder onderzoeken !

  Like

 5. Pingback: Geostrategische achtergronden: Migratie als wapen – geprovoceerde vluchtelingenstromen | E.J. Bron – CONSPIRACYFACTS – SAMENZWERINGSFEITEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s