Het zijn illegalen, geen vluchtelingen

Screenshot_22

(Door: Joost Niemöller)

Overal in de media wordt automatisch de term ‘vluchtelingen’ gebruikt voor de massa’s die nu juichend Duitsland binnenwandelen. En voor wie in bootjes het water oversteekt naar Europa.

Vluchtelingen? Echt?

Wat weten we van deze mensen? Strikt gesproken weten we alleen dat ze op onwettige wijze een grens zijn overgestoken. Ze tonen hun paspoort niet, of zijn hun paspoort ‘verloren’. Ze eisen asiel, komen daarmee in een procedure, en heten dan ‘asielzoekers.’ Maar zijn het ook ‘vluchtelingen’?

Lees verder>>>
(h/t “Bert G.”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Desinformatie, Elite, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, political correctness, propaganda, Rotzakken, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

4 reacties op Het zijn illegalen, geen vluchtelingen

 1. Johan zegt:

  Als iedereen zomaar ongestraft de Europese Unie kan binnen wandelen, dan kunnen we net zo goed meteen de grensbewaking bij Schiphol opheffen. Die is op zulke wijze volstrekt overbodig en nutteloos.

  Like

 2. denke niet soewaart
  denke niet wiet
  denke niet soewaartwiet
  maar elke kloer fan je haart

  het zijn wel degelijk vluchtelingen hoor, vooral voor de politie en vaders van verkrachte dochters

  Like

 3. Jean zegt:

  Bert, correct, vanaf nu spreken we alleen nog over illegalen want dat is 100% zeker.

  Like

 4. Dot zegt:

  En ik ontving dit jaar nog een verzoekschrift van de ministerie van Justitie of ik een afspraak voor de verlenging van mijn verblijfsvergunning wilde maken. Ik woon en werk al 30 jaar in NL en met een blanco strafblad. Ik vond het wel een vreemd verzoek en ik heb ze gebeld met de vraag of mensen binnen Schengen nog zich moesten legitimeren en inderdaad het was niet meer verplicht.

  En aan de andere kant stromen miljoenen mensen binnen zonder identiteitspapieren, van wie je niet eens zeker weet hoe ze heten, uit welk land ze afkomstig zijn en of ze moorden in hun land hebben gepleegd. Het voelt wel een beetje raar…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s