Hongarije stopt met busvervoer vluchtelingen

Screenshot_11

HEGYESHALOM – Hongarije organiseert geen busvervoer meer voor vluchtelingen die naar Oostenrijk willen. Dat heeft een woordvoerder van de Hongaarse regering zaterdag gezegd tegen staatspersbureau MTI. Vrijdag werd het busvervoer opgestart om asielzoekers van station Keleti in Boedapest naar de grensplaats Hegyeshalom te brengen. Dat was een eenmalige oplossing.

Lees verder>>>
(h/t “rs”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, gezond realisme, Hongarije, Immigratie. Bookmark de permalink .

7 reacties op Hongarije stopt met busvervoer vluchtelingen

 1. Italiaanse media: Europa zal worden overlopen door 200 miljoen moslims
  ‘Stroom vluchtelingen zal ons hele continent in een oorlogszone veranderen’

  Ze zúllen komen, niet met tien-, maar met honderden miljoenen. Zoals het er nu voorstaat zullen onze leiders helemaal niets doen om deze met afstand grootste invasie uit de menselijke geschiedenis te stoppen.

  De reguliere media zetten de Hongaarse premier Urban, die waarschuwde dat er tientallen miljoenen moslims op Europa afkomen, natuurlijk meteen weg als ‘extreem rechts’ en ‘populistisch’ (3). Immers, de gevestigde orde wil dat u maar één ding onthoudt, en dat is het beeld van het verdronken jongetje in Turkije, dat in korte tijd het symbool is geworden van alle politieke en maatschappelijke krachten die willen dat wij de grenzen wijd openzetten voor de komst van miljoenen immigranten. Miljoenen, schreven we? De Italiaanse media beginnen door te krijgen dat dit nog maar het begin zal zijn, en verwachten dat Europa overlopen zal worden door maar liefst 200 miljoen moslims. En velen van u vonden de term ‘invasie’ overdreven?

  ‘Europa straks oorlogszone door 200 miljoen vluchtelingen’

  De toonaangevende Italiaanse krant Corriere della Sera, vaak geciteerd in het buitenland, schreef deze week dat ‘de wanhoop van miljoenen mensen ,die worden gemanipuleerd door mensensmokkelaars en terreurgroepen, eveneens een instrument is voor de desintegratie van hun thuislanden als van de destabilisering van de (Europese) gastlanden.’

  ‘Er wordt geschat dat er in de komende 20 jaar in sub-Sahara Afrika 900 miljoen inwoners bijkomen. Daarvan zullen er minstens 200 miljoen op zoek zijn naar werk. De chaos in hun thuislanden zal hen verder naar het noorden drijven. Dat is de toekomst. Die zal niet vanzelf weggaan, en door het te negeren zal de huidige crisis, die al verwoestend genoeg is, verbleken.’

  ‘Europa loopt het risico in de twee komende decennia te worden overlopen. Zoals het er nu voorstaat zijn er totaal geen plannen om hier iets aan te doen – enkel de inzet van het leger, politiehonden, prikkeldraad, traangas, hekken en verdovingsgranaten. Dit gebrek aan realisme op zowel politiek als menselijk niveau zal terugslaan op Europa en dat in een zeer onplezierige plek veranderen voor zowel de Europeanen als de vluchtelingen. Daardoor zal het hele continent hoogstwaarschijnlijk in een oorlogszone veranderen.’ (1)

  Rusland: Catastrofale crisis door Westers buitenlandbeleid

  Rusland begrijp al veel langer wat een van de belangrijkste oorzaken hiervan is. Een woordvoerder van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken noemde de vluchtelingencrisis in Europa nu al ‘catastrofaal’ en het direkte gevolg van de onverwantwoordelijke politiek om regimeverandering (in o.a. Libië en Syrië) te bewerkstelligen (2). Kortom: door het verwoestende buitenlandse beleid van president Obama te steunen snijdt de EU zichzelf lelijk in de vingers – of beter gezegd, schiet Europa zichzelf voor het hoofd.

  Europa is begonnen zelfmoord te plegen

  De door de links-liberale-christendemocratische gevestigde orde gewilde zelfmoord van de Europese cultuur, welvaart en democratie is in gang gezet. Nu is het de vraag of de gewone man dat op tijd in de gaten krijgt. De voortekenen zijn in dat opzicht in eigen land buitengewoon somber, maar in Zuid en vooral Oost Europa laat men niet meer zo gemakkelijk misleiden en manipuleren. Wellicht komt men daar nog wel in tijd in opstand om de ondergang van ons continent te stoppen.

  Bron
  Xander

  Like

 2. En hier dan de reactie van Carine Van Hout op het opinieartikel in Knack.
  Bravo Carine Van Hout !

  “HIER MOET IK OP REAGEREN!!!

  Wij ondergraven ZELF onze sociale zekerheid door overconsumptie van de gezondheidszorg en door sociale fraude???
  WIE IS DIE WIJ???
  De autochtone Belg??? Ik dacht het niet!!!
  Ik heb jaren op de sociale dienst van UZ gewerkt en laat het nu juist daar zijn dat mijn kritische houding t.o.v. van vreemdelingen is ontstaan en lees maar gerust vnl moslims!

  Zij kennen onze sociale zekerheid beter dan eender welke autochtone belg! Zij weten perfect op wat ze allemaal recht hebben zonder dat iemand het hen verteld en zij weten dus ook perfect hoe ze het spel van misbruik moeten spelen! Het was 20 jaar geleden al ongelooflijk voor welk bedragen het OCMW moest tussenkomen voor de (overdreven) gezondheidszorg van die mensen, de verliezen die het ziekenhuis leed om gezondheidszorg te verrichten zonder vergoed te worden omdat we verplicht zijn om medisch bijstand te verlenen! Ik heb ooit geweten dat een Marokkaan in 3 verschillende OCMW’s was ingeschreven en van alle 3 leefgeld ontving, meer dan 130.000 BF/maand terwijl dat ik kwam werken voor 40.000 BF/maand!!! Ooit geweten, een Marokkaan met 4 vrouwen, elk op een apart adres natuurlijk, met een totaal aan 27 kinderen!!!! Maandelijks inkomen 380.000 BF!!! En ik kan zo eindeloos doorgaan!!!

  Inderdaad de overconsumptie van onze gezondheidszorg en de sociale fraude ondermijnt onze sociale zekerheid al meer dan 20 jaar maar met de komst van WIE???? Wat een fantast die dichter! Hij wijst met een beschuldigende vinger naar de autochtone belg terwijl alles op diens rug verdient is wat ook maar met sociale zekerheid te maken heeft en alles zomaar wordt weggegeven aan hen die er nooit één rotte voor betaald hebben!!! Kijk naar de rusthuizen!
  De mensen die daar zitten, die de oorlogen hebben meegemaakt, die de sociale zekerheid tot stand hebben gebracht, DIE ZITTEN NU IN RUSTHUIZEN EN MOETEN DAAR MONSTERPRIJZEN BETALEN!!! VOOR HUN GEEN TUSSENKOMST OF ZO GOED ALS NIKS!!

  Kunnen ze het niet betalen worden hun eigendommen aangesproken of gaat men bij de kinderen aankloppen, een zwarte die krijgt alles voor niks!!!Die bejaarden moesten daar gratis kunnen zitten en omringt worden met de grootste kwaliteitszorg die er is. ipv dat die achterlijke politiekers zich zorgen maken over integratie van vluchtelingen zouden ze daar beter bij stilstaan!!! Onze bejaarden moeten terug betalen voor het openbaar vervoer, die vreemdelingen rijden gratis met het openbaar vervoer, maken gratis gebruik van kinderopvang, maken gratis gebruik van gezondheidszorg, maken gratis gebruik van onderwijs, krijgen voorrang op sociale woningen!!!! Probeer dat als belg eens klaar te spelen, als alleenstaande ouder, alleenstaande bejaarde…
  Dégoutant is het, en dan zeggen dat wij onze sociale zekerheid ondermijnen. Ik geef toe, er zijn ook belgen die misbruik maken van ons sociaal systeem maar die zijn echt geen bedreiging in vergelijking met het aantal van de vreemdelingengroep.

  Als wij moeten opdraaien voor kost en inwoon van elke oorlogsvluchteling dan stel ik voor dat men zo snel mogelijk wereldwijd een sociaal kas opstelt waar elk land en elke burger een bijdrage in levert, iedereen evenveel in verhouding tot zijn inkomen en dat ze dan maar eerst gaan aankloppen in de rijke Arabische wereld!!! Pfff, de toon van de dag is weer gezet..”

  Bron
  http://nageltjes.be/

  Like

 3. Jan zegt:

  Hoe sterk is de eenzame wandelaar

  (Horgos, Servië)

  Let op de zwijnenstal langs het spoor. Binnenkort ook in ons land te bewonderen

  Like

 4. Jan zegt:

  Ausnahmezustand in Ungarn: Demonstrationen in Budapest – Allahu Akbar, Gewaltexzess im Flüchtlingslager Debrecen

  Nachdem der Mob das Lager völlig verwüstete und sogar partiell in brand gesteckt hatte, rannte man zu Hunderten auf die Straße und attackierte zunächst unbeteiligte vorbeifahrende Fahrzeuge. Mit Knüppeln, Latten, Eisenstangen und Steinen bewaffnet und unter Allahu Akbar Geschrei malträtierten sich die Bewohner dann schlussendlich wieder gegenseitig.

  Mehrere Hundertschaften der Polizei in voller Kampfmontur, mit Tränengas im Gepäck, eine Hundestaffel und ein Hubschrauber waren daraufhin im Einsatz. Wie im Blutrausch und völlig von Sinnen attackierten einige Randalierer die Einsatzkräfte. Ein Polizist wurde dabei frontal von einem Stein getroffen und schwer verletzt. Andere verbarrikadierten sich in Gebäuden, sodass sogar eine gewaltsame Erstürmung des Stadtzentrums in Erwägung gezogen werden musste.

  http://pressejournalismus.com/2015/09/ausnahmezustand-in-ungarn-demonstrationen-in-budapest-allahu-akbar-gewaltexzess-im-fluechtlingslager-debrecen/

  Keleti Tüntetés – Budapest Protest

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Kan goed begrijpen dat Hongarije voor zulk mohammedaans geteisem geen vervoer meer aanbied.
  Denk ook dat de gebruikte bussen van het vorig transport een grondige reiniging en het nodige herstel moeten krijgen voor ze weer ingezet kunnen worden.
  Ow ja, die tsunami van parasitaire elementen dient per onmiddellijk gestopt te worden.

  Like

 6. Republikein zegt:

  Het staat er echt? Hegyeshalom!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s