Waarom België plots wel heel veel asielzoekers uit Bagdad kreeg

Screenshot_23

Asielzoekers krijgen kleren van vrijwilligers in Brussel

(Door: Tom Reijner)

In augustus kwamen er opeens wel heel veel alleen reizende jonge mannen uit Bagdad naar België, met opvallend vaak een ongeloofwaardig verhaal. Hoe zit dat?

Niet alleen Syrische families zoeken hun heil in West-Europa. België zag in augustus een enorme toename in het aantal asielverzoeken uit Irak. Was het percentage in juni nog 16,6 procent, in augustus lag dit percentage op  (2.160 op een totaal van 4.621 aanvragen).

Het gaat opvallend vaak om alleen reizende jonge mannen uit de hoofdstad Bagdad. Veel van hen bleken een wel heel stereotiep en ongeloofwaardig verhaal af te steken bij hun asielaanvraag.

Lees verder>>>
(h/t “Adriaan Jansens”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, België, Eurabië, Immigratie, Irak, Krankzinnigheid, landverraad, Naïviteit, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

3 reacties op Waarom België plots wel heel veel asielzoekers uit Bagdad kreeg

 1. BertG. zegt:

  In document 15C staat dat mensen uit de regio Bagdad in België bescherming kunnen krijgen vanwege ‘veralgemeend geweld’ in hun regio.

  Deze reden geldt dan inmiddels zo’n beetje voor iedereen die in Nederland woont en leeft.
  Ik betwijfel het of ik ‘m kan gebruiken om ergens asiel aan te vragen.

  Like

 2. Ik verdenk de leden van de ontwikkelingsmaffia sterk van hand- en spandiensten. Vooral als je weet dat zo’n vrijwilligeligster (m/v/kweenie) voor een cursus warlords pijpen al een duizendje of 4 mag neertikken. Voor dat bedrag mag je dan wel op je CV zetten dat je in Afrika bij Graaien zonder Grenzen hebt gewerkt als Vrijwilliger. Dan is de handel in paspoorten, reisverhalen en handleidingen natuurlijk een welkome onkostenvergoeding. Mogelijk wordt dat zelfs van bovenaf geïnitieerd. Als je al die Rooje Rukkers vanavond op Rottummerplaat opsluit heb je morgen in alle vroegte geen enkel probleem meer in dit land. En waarschijnlijk ook in de rest van de wereld.

  Like

 3. JooJootje zegt:

  Is er een IS regiment aan de wandel zou ik mij eerder afvragen bij deze info.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s