Aanval op de persvrijheid: SPD probeert KOPP-Verlag te intimideren

Screenshot_2

(Door: Gerhard Wisnewski – Vertaling: E.J. Bron)

George Orwell heeft ooit geschreven: “Vrijheid is het recht om de mensen te vertellen wat ze niet willen horen”. Alleen de SPD heeft deze dagen niets meer op met zulke vrijheden. In een open brief verlangt ze nu van KOPP-Verlag om zich te distantiëren van een artikel over de vluchtelingencrisis en het “migratiewapen”, en wel “heel consequent”. En ze verwacht ook een “duidelijke standpuntbepaling”. Welnu – hier is dat standpunt . . .

“Vluchtelingengolf is de verdedigingval”, had ik op 25 augustus 2015 op de site van KOPP gewaarschuwd: “We moeten de illegale immigratiegolf zien als datgene wat zij is: als invasie. . . Zoals hier al meerdere malen bericht werd, gaat het bij de huidige vluchtelingengolf om een militaire operatie tegen Duitsland en Europa met behulp van het migratiewapen.” Duitsland zou in tegenstelling tot andere Europese landen “de controle over zijn grenzen en zijn staatsgebied al verloren hebben en laat vluchtelingen ongecontroleerd binnenkomen.”

Schuld daaraan zouden “niet de migranten, maar de mensen achter de schermen van deze migratiegolf zijn, inclusief de Duitse bondskanselier”. De vluchtelingengolf zou daarom natuurlijk niet met militaire middelen bestreden moeten worden, maar met behulp van administratieve maatregelen moeten worden ingedamd, die aan het eind van het artikel worden opgesomd. Daartoe behoort ook de redding van de bootvluchtelingen, om hen daarna terug te brengen naar hun havens van vertrek.

Geen voorliefde voor duidelijke taal

Deze duidelijke taal heeft de SPD überhaupt niet bevallen. Op 28 augustus 2015 heeft zij een open brief aan de uitgever Jochen Kopp geschreven en hem ertoe opgeroepen hierover zijn mening te geven. Volgens de SPD is het artikel te sensationeel en zou het “onbehouwen theorieën” bevatten. Bovendien zouden de beweringen niet door “begrijpelijke argumenten bewezen worden.”

Nu weten we uiteraard niet welke argumenten de SPD überhaupt nog kan begrijpen. Maar direct in het begin van mijn artikel stonden twee links naar eerdere berichten, waarin het begrip “migratiewapen” uitvoerig werd uitgelegd. Met behulp van één muisklik had de SPD kunnen lezen waar het woord “migratiewapen” vandaan komt, namelijk van de Amerikaanse wetenschapster Kelly M. Greenhill.

Haar boek draagt de titel “Weapons of Mass Migration – Forced Displacement, Coercion, and Foreign Policy”, dus “Massamigratiewapens, Verdrijving, Dwang en Buitenlandse politiek”. Door mevrouw Greenhill worden kunstmatig veroorzaakte vluchtelingenstromen omschreven als oorlogsvoering – dus hoezo “onbehouwen theorieën” en “niet te begrijpen argumenten”. Men zou bij de SPD eens moeten leren om op links te klikken.

Op 20 augustus 2015 waarschuwde ook “het geweten van de CDU”, de bekende voormalige CDU-parlementariër en voormalig staatssecretaris van Defensie Willy Wimmer, op KOPP-Online voor de “migratie als wapen” en schreef: “Er moet onder alle omstandigheden voorkomen worden dat de huidige ontwikkeling zich uitbreidt naar een migratiewapen. Nu al bestaan er aanwijzingen dat deze ontwikkeling geheel of gedeeltelijk uit zogenaamd bevriende landen wordt AANGEWAKKERD.”

De Oekraïnisering van Duitsland  

In mijn artikel werd uitvoerig beschreven hoe de VS en andere NAVO-partners de ooit veilige levens- en terugtrekkingsgebieden van de mensen in Noord-Afrika door oorlogen en omwentelingen vernietigd en de vluchtelingen op weg naar Europa gestuurd hebben. Daartoe wordt de Oostenrijkse nieuwssite “info-direkt.at” geciteerd, waar een medewerker van de Oostenrijkse geheime dienst aan het woord komt.

Volgens hem wordt steeds meer de verdenking geuit “dat de VS in de zin van een geostrategische strategie de vingers mede in het spel zouden hebben” (waarop de SPD in haar brief liever helemaal niet ingaat). “Er bestaat informatie over”, citeerde de site de informant, “dat organisaties uit de VS een cofinancieringsmodel hebben geschapen en eren aanzienlijk deel van de smokkelaarskosten betalen. . . hier zijn dezelfde brandstichters aan het werk die een jaar geleden de Oekraïne in de chaos gestort hebben.”

Verraad aan de voorbereidende denkers

Of de SPD hier nu de haren van overeind gaan staan of er oprispingen van krijgt, zoals zij schrijft, is echter relatief oninteressant. Wij zijn er niet voor om artikelen te schrijven die de SPD bevallen. Daarvoor heeft de SPD een persafdeling. Die zou dan immers ook kunnen uitleggen waarom de huidige SPD haar voorvaderen verraden heeft.

Bijvoorbeeld het SPD-oergesteente Herbert Wehner: “Wanneer we blijven falen in de aansturing van het asielprobleem, dan zullen we op zekere dag door de kiezers, ook door die van onszelf, worden weggevaagd. Dan zal men van ons een geslagen hond maken”, zei hij op 15 februari 1982 tijdens een vergadering van het SPD-bestuur. En: “Wij zijn er uiteindelijk medeschuldig aan wanneer er fascistische organisaties actief worden.”

Daar valt nog nauwelijks iets aan toe te voegen. Hiervan is een deel van de ontwikkelingen in Heidenau, waarover de SPD zo graag klaagt, het beste voorbeeld. Want: “Het is niet genoeg om te waarschuwen voor vreemdelingenhaat – we moeten de oorzaken aanpakken, omdat anders de bevolking onze bedoeling, onze wil en onze kracht betwist om greep te krijgen op het probleem.” (in: “Der Spiegel”/22/1993).

Schmidt: “Er komt met mij geen Turk meer over de grens!”

Op een bepaalde manier heeft men de indruk dat de moderne kameraden de doodgravers van de SPD zijn, terwijl wij hier hun politieke erfenis beheren. Bijvoorbeeld die van Willy Brandt. De SPD zetelt toch in het Willy-Brandt-huis, of niet? Of heeft ze het alleen maar bezet? Welnu:

– “Als het aantal buitenlanders, dat als minderheid in een natie leeft, een bepaalde grens overschrijdt, is er overal in de wereld sprake van stromingen van vreemdheidsgevoel en van afwijzing, die zich dan uitbreiden tot vijandigheid”, zei Willy Brandt in 1973.

– Of Gerhard Schröder (1997): “Wie ons gastrecht misbruikt, zit er maar één ding op: eruit, en snel!”

– En natuurlijk Helmut Schmidt (1981): “We kunnen niet nog meer buitenlanders aan, dat wordt moord en doodslag!”Of in 1982: “Met mij komt er geen Turk meer over de grens!”

En dat is geen oude koek. Nog in 2005 eiste Helmut Schmidt in “Focus” een radicale koerswijziging in de vreemdelingenpolitiek: “We moeten nog meer immigratie uit vreemde culturen verhinderen”, zei hij toen. “Als middel tegen vergrijzing zou immigratie geen optie zijn”, citeerde het blad de oud-bondskanselier: “De immigratie van mensen uit het oosten van Anatolië of uit zwart Afrika lost het probleem niet op, maar creëert slechts een nog groter probleem.”

Duitsland zou de afgelopen 15 jaar teveel hooi op de vork hebben genomen: “We zijn niet in staat geweest al deze mensen echt te integreren”, zei Schmidt. “Zeven miljoen buitenlanders in Duitsland zijn een foutieve ontwikkeling, waarvoor de politiek verantwoordelijk is.” Daarom zou het verkeerd zijn om buitenlanders verantwoordelijk te maken voor de werkloosheid. Diegenen, die zich niet wilden of konden integreren in de Duitse samenleving “zou men beter buiten kunnen laten.”

SPD tornt aan de fundamenten van de samenleving

En dan is daar natuurlijk ook nog bondskanselier Angela Merkel, die in 2010 zei: “De multiculturele samenleving is mislukt”. Precies. En de SPD is ook mislukt. In werkelijkheid is zij het die met haar politiek aan de fundamenten van onze samenleving tornt. De politiek van de SPD en de andere blokpartijen splijt de bevolking, niet artikelen zoals het mijne.

Het artikel is een vrije meningsuiting en passend bij de dramatiek van de situatie. Het voldoet niet aan strafrechtelijke feiten. In al mijn artikelen, ook in dit artikel, werd duidelijk gemaakt dat de vluchtelingen alleen maar als wapen gebruikt worden. Er wordt op geen enkele wijze opgeroepen tot haat of zelfs tot geweld. In plaats daarvan worden aan het eind van het artikel administratieve maatregelen voorgesteld, inclusief de redding op zee van de vluchtelingen.

De SPD heeft sowieso geen zakelijke fouten gevonden. De “sociaaldemocraten” echter bekennen zich in hun open brief tot censuur door de uitgeverij te bekritiseren het artikel überhaupt geplubiceerd te hebben. Ze dreigen impliciet met maatregelen door te zeggen niet langer te willen toekijken hoe hier “een sfeertje gecreëerd”zou worden. Ja, ze roepen de uitgever er toe op “om zich er volledig en consequent” van te distantiëren, wat men nauwelijks anders kan begrijpen als de oproep tot het werkloos maken van een journalist – namelijk van mij.

Met andere woorden: De SPD start hier een aanval op de vrijheid van meningsuiting. De hele brief staat bol van intolerantie en totalitair denken. Hij bedient zich van middelen van belastering en intimidatie. Vooral het eind roept goede herinneringen op aan de in 1989 ten onder gegane staat van de SPD-zusterpartij SED, waarmee zij ooit een gezamenlijk beginselprogramma had opgesteld.

Met andere woorden: de huidige SPD heeft blijkbaar een uiterst gespannen relatie tot de persvrijheid en de vrijheid van meningsuiting en tot haar echt belangrijke boegbeelden. Willy Brandt en Helmut Schmidt zijn namelijk de handelsmerken van de SPD, die nu door mensen zoals Sigmar Gabriel worden opgebruikt. Wat achterblijft, is slechts een leeg omhulsel, die met God mag weten iets gevuld wordt, alleen niet met sociaaldemocratische inhouden. Daarover verwachten wij en veel andere burgers een standpuntbepaling – eveneens snel.

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Gerhard Wisnewski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Koddebeier”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, Duitsland, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Persvrijheid, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

4 reacties op Aanval op de persvrijheid: SPD probeert KOPP-Verlag te intimideren

 1. Sjaak zegt:

  SPD
  HUPPEKEE-WEG ERMEE !
  VUILE STINKENDE ROOIE RIOOLRATTEN !
  VERTREK EN VERREK MAAR MET JULLIE MOSLIMVRIENDJES !

  Like

 2. Bob Fleumer zegt:

  Als er echt een verdrag is gesloten in Straatsburg ( Bat Y’or Eurabie) over het toelaten van moslims in Europa dan is het nu de tijd om dat verdrag op te zeggen je kunt toch niet in lengte van jaren verdragen blijven honoreren die onze ondergang bewerkstelligen?

  Like

 3. Jean zegt:

  Het begint ‘eindelijk’ door te dringen bij veel mensen, vanaf het moment dat die merkel op dat stoeltje zit loopt het met een rotvaart richting afgrond met Duitsland en met heel Europa.
  Waarom blijven ze die bitch steunen? Altijd horen we uit die bek: Ich möchte dieses … Ich will…,
  voor alle duidelijkheid, wat die bitch wilt interesseert ons totaal niet, wat wij willen is aan de orde en wij ‘eisen’ een moslim/islamvrij Europa.

  Like

 4. jungleelephant zegt:

  Spd:de Duitse D666?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s