Abbott: ‘Hard migratiebeleid Australië is les voor Europa’

Screenshot_3

De Australische premier Tony Abbott klopt zichzelf op de borst over het Australische migratiebeleid. ‘Als je wilt dat dit soort drama’s ophoudt, moet je de boten tegenhouden.’

De Australische premier Tony Abbott wil zich wat meer profileren op het internationale toneel. Nadat hij donderdag het geweld van IS nog erger achtte dan de nazimisdaden uit WOII, klopte hij zich vrijdag op de borst over het Australische migratiebeleid en maande hij Europa aan het over te nemen. Dat naar aanleiding van de foto’s van het dode Syrische jongetje op een Turks strand.

‘Als je wilt dat dit soort drama’s ophoudt, moet je de boten tegenhouden’, zo zei hij op ABC. ‘We zagen gisteren een triest beeld van een verdronken kind. Gelukkig hebben we dat in Australië niet meer want we hebben de overtocht van illegale boten kunnen stopzetten. We hebben tegen de smokkelaars gezegd: jullie handeltje is opgedoekt.’

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Knack.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in asielwaanzin, Australië, Europa, Immigratie. Bookmark de permalink .

13 reacties op Abbott: ‘Hard migratiebeleid Australië is les voor Europa’

 1. delamontagne zegt:

  ……………….EN, als je daar dan ook nog eens bij bedenkt dat Australië bijna 2-1/2 maal de oppervlakte van de EU heeft……………
  Laten we het dan maar verder niet over NL hebben. NL is niet vol, het is……overvol.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Hij mag dan een hard beleid voeren, en daarvoor internationaal veel kritiek krijgen, feit is wel dat er geen mensen meer verdrinken en wantoestanden zoals wij hier nu meemaken, uitblijven.
  De wereld moet jonge en gezonde kerels maar eens aan het verstand brengen dat ze hun land moeten dienen, de wapens oppakken indien nodig, en niet als een lafaard het land ontvluchten!
  De meeste ‘vluchtelingen’ zijn moslims, dus van geloofsvervolging is geen sprake. Ze interpreteren hooguit de koran iets anders dan hun zeer strenge geloofsbroeders.
  Wij hoeven geen rekening te houden met de diverse stromingen binnen de islam; dat zoeken ze in moslimlanden maar uit.
  Maar ons werelddeel overspoelen met jonge gasten die zielig doen, met als doel eerst een prachtig leven in Europa te scoren op kosten van de werkenden daar, en als de tijd rijp is hier de boel ondersteboven keren en de wapens dán wel oppakken om de heidenen een kopje kleiner te maken, dát moeten we met alle middelen die ons ter beschikking staan voorkomen.
  We moeten om te beginnen niet meer in de leugens van die ‘vluchtelingen’ trappen! Zielige verhalen houden ze maar voor zichzelf. We worden bedrogen waar we bij staan.

  Denk aan het aangespoelde 3-jarige jongetje! Een beter voorbeeld van bedrog is er niet.

  Like

 3. Jan zegt:

  Wij zijn zielig en arm

  Hallo ISIS, wij zijn binnen

  Like

 4. fransdewit zegt:

  Arme toekomst! Maar ze vergeten 1 ding als ze alles genomen hebben, zullen er nooit geen dombo’s meer misbruikt kunnen worden om ze verder te onderhouden en dan moorden ze elkaar uit.

  Like

 5. BertG. zegt:

  De Australische premier Tony Abbott heeft vandaag bekendgemaakt dat Australië van plan is meer Syrische vluchtelingen op te vangen. Hij geeft met die bevestiging toe aan de druk die op hem rustte vanuit zijn eigen partij.

  Gisteren zei Abbott nog dat hij geen zin had om meer Syriërs op te nemen, zo schrijft de Sydney Morning Herald.

  http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2015/09/australie_gaat_meer_syriers_op.html

  Like

  • Cathja zegt:

   Zolang Abbott christelijke Syriërs opneemt heeft hij weinig te vrezen, want deze mensen maken nergens heibel over. Ze zijn dankbaar en proberen zich goed aan te passen. Nu hij dit besluit heeft genomen voldoet hij aan de druk die zijn eigen partij op hem uitoefent. Het is verstandig van hem om toch tegemoet te komen aan de wensen van de andere partijen, want hiermee vergroot hij ook de kans om t.z.t. opnieuw tot premier te worden gekozen.
   Deze premier gaat verstandig om met het immigratieprobleem.

   Like

 6. Joannes den Hollander zegt:

  Ik hoor in de Europese regeringen niemand tegen die gasten zeggen dat hun verblijf slechts van tijdelijke aard is. Dat ze, zodra de situatie stabiel is in Syrië, ze weer allemaal moeten oprotten. En niet zoals de voormalige Joegoslaven de rest van hun leven aan ons uitkeringsinfuus blijven hangen.

  Like

 7. Pingback: De NWO leugens gaan over lijken !! Wat zeggen de kamerleden hierover ?? | tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

 8. Ome Joop zegt:

  Maxima is toch ook een imigrante en daar kraait geen haan over ….

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Ome Joop op 8/9 om 14:17

   Maxima sprak ooit deze woorden: “DE Nederlander bestaat niet”. Deze uitspraak van haar heeft destijds nogal wat stof doen opwaaien.
   Sprak zij deze woorden uit met voorkennis? Wat wist zij toen al wat wij, de NEDERLANDERS, nog niet wisten?
   Bijvoorbeeld dat ons land overspoeld zou worden met vreemdelingen, met als doel de multiculturele samenleving tot stand te brengen?

   Op deze vragen krijgen we beslist geen antwoord.

   Like

 9. paulzwueste zegt:

  Knack is gewoon ’n links opinietijdschrift onder controle van de Belgische overheid.
  De laatste zin van het zielig stuk legt de linkse genen bloot.
  “Internationaal is er zware kritiek…”
  Dan weet je genoeg. Vuile smeerlappen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s