COA: Neem geen vluchtelingen in huis

Screenshot_12

Het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) roept Nederlanders op niet zomaar vluchtelingen in huis op te vangen. Dat zegt een woordvoerder tegen de NOS: ,,De opvang van getraumatiseerde vluchtelingen moet je overlaten aan professionals.”

Volgens de woordvoerder zijn er lessen getrokken uit het verleden bij de opvang van Joegoslavische vluchtelingen die deels werden ondergebracht bij gastgezinnen. Een aantal vluchtelingen zou toen zoek zijn geraakt. Het COA vraagt mensen die iets willen doen voor de vluchtelingen in Nederland eerst te informeren.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, Overheid, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

32 reacties op COA: Neem geen vluchtelingen in huis

 1. E.J. Bron zegt:

  Zou het er héél misschien ook iets mee te maken kunnen hebben dat het COA, toch een van de belangrijkste pijlers van de asielindustrie, bang is voor inkomstenderving en liever het gewone volk “dom” wil houden?!

  Like

 2. bokito zegt:

  even tussen door van de week in amerika alleen al deze week 4 blanke agenten vermoord hebben we daar iets van vernomen nee waarom niet ze waren niet zwart

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  [quote],,De opvang van getraumatiseerde vluchtelingen moet je overlaten aan professionals.”[/quote]

  Dat geloof ik meteen; die ‘zielknijpers’ e.d. willen er natuurlijk óók leuk aan verdienen!
  Iedereen sopt verdorie vet van die ‘zieligheidsindustrie’ en WIJ moeten er financieel voor opdraaien.
  De ‘Gutmensch’ is door de ‘socialist’ dermate bewerkt en gehersenspoeld, dat hij de ‘vluchteling’ dolenthousiast nu zelfs al zingend verwelkomt! Op die manier heeft de zakkenvullende ‘socialist’ geen last van het stomme volk en kan hij doorgaan met z’n zelfverrijking.
  Ja, er valt heel wat te verdienen aan de ‘asielzoeker’ en je maakt er als ‘elite’ een goede beurt mee.

  Like

 4. Ad de Koning zegt:

  Nou daar hoeven ze echt niet bang voor te zijn, er komt hier geen asielzoeker over de drempel al wordt het vechten.

  Like

 5. Wachteres zegt:

  http://www.ad.nl/ad/nl/36281/Vluchtelingenstroom-West-Europa/article/detail/4136716/2015/09/06/Paus-laat-parochies-Europa-vluchtelinggezinnen-opvangen.dhtml

  En de paus zegt weer heel iets anders:

  De paus heeft zondag alle katholieke gemeenschappen in Europa opgeroepen een vluchtelingengezin [op te vangen]. Om te beginnen mogen twee gezinnen in het Vaticaan komen wonen.

  Like

 6. Driek zegt:

  “De opvang van getraumatiseerde vluchtelingen moet je overlaten aan professionals.”

  Naar alle waarschijnlijkheid zijn die zogenaamde vluchtelingen helemaal niet getraumatiseerd, want het zijn geen vluchtelingen, doch het zijn gelukszoekers. En misschien willen die COA lieden helemaal niet dat wij daar achter komen, want dan stort hun verhaal van ‘zielige vluchtelingen’ in elkander.
  Op de COA en de gelukszoeker is de uitdrukking van toepassing: ‘Als de ene hand de andere hand wast worden ze allebei wit’. Ik vind dat hele vluchtelingendrama een grote zwendel. Die handel gaat ons handen vol geld kosten. De Nederlandse burger kan in ieder geval rekenen op verhoging van de Ziektekostenverzekering en de eigen bijdrage.
  Maar ja, als de helft van de stemgerechte burger niet op komt dagen bij de verkiezingen, en de overige sukkels stemmen op de VVD en andere oplichters, dan krijg je dit.

  Like

 7. Wachteres zegt:

  Kijk, als een ‘vluchteling’ straks in een gezin is en zich aan een kind vergrijpt of ander geweld gebruikt, dan kunnen de gutmenschen altijd zeggen dat de geweldpleger getraumatiseerd is.

  Een ‘lone wolf’ past niet erg in die situatie, dus moeten ze nu alvast iets anders verzinnen.

  Stel je voor dat een moslim willens en wetens geweld gebruikt, omdat hij dat mag van Allah, dat moeten we toch niet willen

  Like

 8. Tokyo Joe zegt:

  “De opvang van getraumatiseerde vluchtelingen moet je overlaten aan professionals”

  Hahaha,meesterlijk.
  De “professionals” van de coa lopen tegen een andere mindset aan kunnen het niet plaatsen en labellen het als getraumatiseerd,een heel rekbaar begrip.
  Wat een kneuzen.

  Like

 9. Hendrik M. zegt:

  Ach ja, het COA een instelling die zichzelf nogal ruim salarieert, er belang bij heeft zoveel mogelijk ‘asielzoekers’ te verwerken, door te geven aan de ook weer ruim betaalde vriendjes der AZC’s, die daar hun vriendjes, de advocaatjes, weer mee van ruim betaald werk voorzien.
  Alsmede een zooitje psychologen en dat soort volk om niet bestaande trauma’s te verwerken.
  Een zwaar beslag op de zeer goed betaalde gezondheidszorg om alle bestaande en niet bestaande kwalen te verhelpen.
  De asiel industrie, een organisatie die er alle belang bij heeft zoveel mogelijk asiel en gelukzoekers toe te laten, zo zich van hun baan en de banen hunner vriendjes te verzekeren.
  Al het benodigde geld opgehoest door de belasting betaler; u en ik.

  Like

 10. Tokyo Joe zegt:

  COA, dat klinkt als een of andere ziekte.
  Bij de weg ,na hoeveel dagen word je op deze site voor vol aangezien?
  Je reactie is in afwachting van moderatie leest zo lullig.
  Met vriendelijke groet,
  Een determinist.

  Like

 11. dontessers zegt:

  Ik mag niet generaliseren want ik ben een goed mens, maar ze spreken daar over zoekraken van de asielzoeker, ik ben bang dat er met in huis nemen er veel meer zoek geraakt en dat ze daarna vertrokken zijn.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ dontessers op 6/9 om 23:56

   Haha.., ja, de spijker op z’n kop! Ze krijgen bij het COA dan de schadeclaims binnen, want mensen laten zich niet bestelen.

   Als ik denk aan het bericht -enige tijd geleden- over die asielzoekers die in supermarkten allerlei producten openbreken, proeven, de artikelen daarna doodleuk weer terugzetten en net doen alsof dit normaal is, dan kunnen er twee dingen aan de hand zijn, n.l. geen besef dat zoiets niet mag, wat dan de achterlijkheid van dit volk weergeeft, óf ze hebben lak aan regels en voelen zich nú al de nieuwe ‘eigenaars’ van alles in Europa, zoals de koran hen heeft geleerd. Dus: alles behoort aan hen. Ik vermoed het laatste.

   Feit is, dat IK niemand in huis zal nemen, en er tevens voor zal zorgen dat ze op geen enkele wijze ook maar één voet over de drempel kunnen zetten! Ons land moet massaal laten zien wiens land dit is, en dat ze zich moeten aanpassen, of anders wegwezen.

   En direct stoppen met dat achterlijke “wees welkom, vluchtelingen”-gedoe!
   Tenenkrommend!!

   Like

 12. Joannes den Hollander zegt:

  Het zal er toch van komen, vrijwillig of onder dwang. Want er zijn niet genoeg huizen. Ik kan me voorstellen dat er Nederlanders zijn die dit niet onder dwang laten gebeuren. Zij zullen ” met volle empathie meewerken”. Liefst de hele bovenverdieping inclusief zolder gevuld met enkele dozijnen “vredelievenden”. Hoe onthutst en geschokt zal hij zijn als hij op zijn vakantie adres moet vernemen dat zijn huis inclusief zijn “gasten” in de fik zijn gevlogen. Het huis wordt weliswaar door de verzekering gedekt. Maar wat “verschrikkelijk” voor de geblakerden.

  Like

 13. Jan zegt:

  Zou ik er toe worden gedwongen haalt de asielshopper de ochtend niet.

  Like

 14. R.Kroonenberg zegt:

  .

  Bekijk toch al die vluchtelingen in die rij
  en zoek de (al bewezen) zwaargestoorde terrorist
  maar ‘n zieke geest valt zo op ’t oog niet te herkennen
  .
  je loot misschien de zielepoot die elk medevoelen mist
  en zo’n patiënt wilt U dan gaan verwennen,
  omdat U graag Uw hart wil laten spreken !
  .
  wat er dan wacht, valt hier niet neer te pennen
  zelfs in Familie-kring is dat toch al zo vaak gebleken ?
  U verspeelt ieder geluk en ook dat van uw kind !
  .
  en al die Machthebbers die ons daartoe nu dwingen
  verdienen stuk voor stuk dat zij in bomen hingen…
  .
  Jasterke
  .

  Like

 15. tjonge zegt:

  kijk eens hoe die coa zich in de kaart laat kijken 🙂
  die zien hun hele plan van jaren voorbereiding in duigen vallen en alle centen daardoor mislopen !
  .
  en daar komt nog eens bij dat de burger er niet achter mag komen met wat voor crimineel tuig ze eigenlijk te maken hebben,
  dat veegt het coa liever zelf onder het tapijt om zijn handeltje in stand te houden..

  Like

 16. Doornroosje zegt:

  Zou er ook een opvangcentrum kunnen komen voor die gestoorden met hun bordjes “welkom” ?
  Er staan nog gevangenissen leeg.

  Like

 17. Auke zegt:

  Hoe meer van deze mensen door normale Nederlanders worden opgenomen hoe beter. Dan leert de Nederlander wie men in werkelijkheid aan het helpen is. De schok zal groot zijn.

  Like

 18. Jules Vismale zegt:

  Bij het lezen van dit verhaal lijkt het haast alsof Europa, dus ook Duitsland, de gehele geschiedenis omdraaien als het aankomt op vluchtelingen, kolonialisme en een gastvrije ontvangst. Eeuwenlang hebben de Europeanen de halve wereld “veroverd” en werden zij in Afrika, Amerika en misschien Azië door de naïeve autochtoonse inwoners daarvan, negers, indianen, eskimo’s of Chinezen, gastvrij ontvangen met voedsel, bloemen en geschenken of wilden zij goud ruilen voor kraaltjes en spiegeltjes! Helaas hebben de meeste Europese kolonisten in deze werelddelen vaak vreselijk huisgehouden onder de inwoners (zij zagen die vaak als untermenschen), flora en fauna en zelfs geprobeerd om hun godsdiensten met geweld op te dringen!
  Ook in de 20ste eeuw, in WO II, kwam het geregeld voor dat de Russen en niet-Russen tijdens de Duitse inval in de USSR de Duitsers met zout, brood, melk, eieren, wodka en bloemen hartelijk ontvingen, werden sommige Duitse soldaten met een soort bloemenkransen (meestal gemaakt van afgedankte tramkaartjes) in de stijl van Hawaii versierd door oudere mensen die de beschaafde (?) Duitsers uit WO I nog kenden, wilden de bewoners Duitse soldaten bij hen thuis uitnodigen met brood, bad en bed en hingen zij grote spandoeken op met teksten als: “Gezegend zij het dappere Duitse leger!”, “De Duitsers zijn onze bevrijders!”, “Heil Hitler!” en “Weg met Stalin!”
  De feestelijke stemming sloeg echter snel om toen de Duitsers de Russen ook alleen maar als waardeloze untermenschen zagen, hen gingen terroriseren en zij uiteindelijk voor hun eigen onafhankelijkheid wilden knokken. Degenen die nou in Europa vluchtelingen en moslims hartelijk ontvangen maar helaas stank voor dank van hen krijgen en het leven zuur maken gaan hierna eveneen wensen dat ze geen vluchtelingen of moslims meer kunnen zien!
  Het is bovendien altijd erg toepasselijk om te weten dat mensen, die je voor het eerst ontmoet en jou aanvankelijk vriendelijk bejegenen later vaak je grootste vijanden kunnen worden! Zo hadden Lodewijk XVI en Marie Antoinette in 1774 na hun kroning in Parijs de rechtenstudent Maximilien Robespierre ontmoet die een Latijnse welkomstrede voor hen opdroeg en hen zelfs de hand mocht kussen! Robespierre werd, vreemd genoeg, tijdens de Franse Revolutie de grootste vijand van het koningspaar en ijverde voor hun dood! En in WO II had Erwin von Witzleben, toen hij in 1940 tot veldmaarschalk werd benoemd door Hitler, de staatssecretaris Roland Freisler ontmoet en deze aanvankelijk diep onder de indruk van hem was! Vier jaar later zou Freisler hem grimmig genoeg in een showproces vreselijk vernederen en Witzleben ter dood veroordelen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s