FOTOSHOPPER

Screenshot_15

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Bert G.”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op FOTOSHOPPER

 1. skrheinlandmodell zegt:

  Ik ben 70 en gepensioneerd na een complete carrière in de prive. De belastingen pakken mij 48 % belastingen om mijn huidige extra job van ´s avonds en week-end als chauffeur.

  Like

 2. pieter zegt:

  laten we maar gaan.
  weten we tenminste vooraf dat ons vaderland niet meedoet aan het EK voetbal.
  scheelt sommigen vast wat frustatie 😉

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Je moet wat als je niet meer wil bijdragen aan de asiel import- en bijkomende industrie, alsmede het €U gelazer.
  Denk dat het voor mij de Filipijnen word, geboorteland mijner echtgenote.

  Like

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Ik wil niet weg en ik ga niet weg uit Nederland. Het is het land waar eeuwenlang onze voorouders geploeterd hebben voor een eenvoudig bestaan als landarbeider, visser of ambachtsman. Velen van hen verloren het leven toen ze zich verdedigden tegen vreemde mogendheden die ons wilden knechten. De vrijheid was hun hoogste goed. Ook landverraders die heulden met de diverse vijanden werden een kopje kleiner gemaakt. Niet alleen voor zichzelf, maar vooral voor hun nazaten, zodat ook zij van die vrijheid konden genieten.
  En deze nazaten zijn wij. Ook wij hebben de morele collectieve verplichting dat onze nazaten in vrede kunnen leven zonder onder erbarmelijke omstandigheden op de vlucht te moeten slaan voor de huidige bezetter. Als dat niet snel gebeurt zal de overname en grote volksverhuizing der Nederlanders binnen enkele jaren een feit zijn.
  Hier, in mijn mooie Nederland stond ooit mijn wiegje. In het heuvelland met zijn holle wegen ben ik opgegroeid onder de rookpluimen van een toenmalig mijnwerkersgebied. Een prachtige jeugd heb ik gehad. Ik zal hier ook dood gaan zoals iedereen dat uiteindelijk moet. Al zal het niet op de manier gebeuren zoals het zich hoort. Vluchten zal ik niet. Ik zal uiteindelijk door de bezetter gedood worden. Maar niet zonder slag of stoot want velen van hen heb ik dan al naar de eeuwige jachtvelden geholpen. Meer zal helaas niet lukken als je net als mij beperkt bent tot eenvoudige keuken- of landbouw middelen.
  Maar Eendraght maeckt maght. Dat wisten onze voorouders ook al. Met diezelfde middelen, hooivorken, bijlen en knuppels wisten zij tenslotte ook de vijand met zijn handlangers te verdrijven.

  Ik heb U lief mijn Nederland.
  Pugna pro Patria.

  Like

  • janchik zegt:

   Helaas Joannes, met hooivorken, knuppels en bijlen red je het niet tegen de Kalashnikov’s van de islamieten. En die gasten hebben er genoeg van, allemaal binnengekomen via de open buitengrenzen van de EU, en opgeslagen in de honderden moskeeën.
   Maar probeer niet om een extra flesje drank via Schiphol binnen te krijgen, word je gelijk als een grote crimineel behandeld door de grotendeels uit allochtonen bestaande douane en Marechaussee. En fatsoen bij die gasten, ho maar.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s