Hongarije: Orbán wil geen moslims opnemen

Screenshot_1

De Hongaarse minister-president Viktor Orbán

(Vertaling: E.J. Bron)

Met krachtige bewoordingen met betrekking tot het thema “vluchtelingen” jaagt Viktor Orbán de rest van de EU tegen zich in het harnas. Zijn land wil geen moslims opnemen, verklaarde hij afgelopen vrijdag.

Met het oog op de vluchtelingencrisis heeft de Hongaarse minister-president Viktor Orbán zich opnieuw tegen de immigratie van moslims uitgesproken. Men zou moeten respecteren dat andere EU-landen eerder besloten zouden hebben met moslims te willen samenleven. “wij hebben echter ook het recht om te besluiten of wij dit voorbeeld willen volgen”, zei de rechts-conservatieve regeringschef vrijdagmorgen op de Hongaarse staatsradio. Hijzelf zou hiervan afraden.

Orbán herhaalde zijn kritiek op de vluchtelingenpolitiek van Duitsland en van de EU. Vanaf 15 september zou Hongarije de grens met Servië scherper controleren, zei hij. Bovendien start de regering binnenkort een informatiecampagne die zich op de vluchtelingen en mensensmokkelaars richt.

SPD Beieren: Strauß-prijs van Orbán afnemen

Intussen eist de Beierse SPD om de Franz-Josef-Strauß-prijs van Viktor Orbán af te nemen. De fractievoorzitter van de SPD in het Beierse parlement, Markus Rinderspacher, stuurde vrijdag een dienovereenkomstige brief aan de voorzitter van de aan de CSU gelieerde Hanns-Seidel-stichting, Ursula Männle.

“Gezien de steeds duidelijker aanvallen van Viktor Orbán op fundamentele democratische principes en de beginselen van solidariteit van de Europese waardegemeenschap verzoek ik u om het afnemen van de titel”, schrijft hij. “Ik weet zeker dat de politiek van Viktor Orbán naar binnen en naar buiten niet overeenkomt met de christelijk-sociale waarden van de Hanns-Seidel-stichting.” Orbán had de prijs in 2011 gekregen.

Orbán “schande voor Europa”

De fractievoorzitter van de Groenen, Anton Hofreiter, zei: “Meneer Orbán is een schande als regeringschef voor ieder land, maar hij is ook een schande voor Europa, want hij treedt de Europese waarden met voeten”, zei de politicus van de Groenen vrijdag in het ZDF-“Morgenmagazine”. “En het is grotesk dat hij zich bij zijn maatregelen beroept op het christendom. Dat is een belediging voor iedereen die gelovig is.”

Orbán had het vluchtelingenprobleem een “Duits probleem” genoemd.

Bron:
www.stuttgarter-nachrichten.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Christendom, Demografie, demoniseren, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Groenen, Hongarije, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

72 reacties op Hongarije: Orbán wil geen moslims opnemen

 1. Vederso zegt:

  De Groenen en SPD beginnen in Duitsland ook al steeds harder te schreeuwen.

  Like

 2. Henk Hellwich zegt:

  Orbán is één van de weinige politici die voor de veiligheid, in zijn land en de EU, opkomt.

  Like

  • Jean zegt:

   Zouden we voor zolang het EU kot nog openblijft niet beter Orbán op de stoeltje zetten waar nu die zuipschuit uit Luxemburg op hangt? Kwestie van Europa “te redden” van de ondergang…

   Like

 3. Thoth zegt:

  Daar kan de PVV bij aansluiten. Ik zou maar eens met Orbán gaan praten, Geert…. daar is niks mis mee in dit geval.

  Like

 4. jantjeuitnl zegt:

  Zouden ze werk hebben voor een behoorlijke programmeur in Hongarije?

  Like

 5. mijn-idee zegt:

  Pfffffff iemand die weet wat ie binnenhaalt of beter gezegd Not.

  Like

 6. jan de schitterende zegt:

  ik was tot vorig jaar lid van de linkse kerk (SP). ik ben op tijd bekeerd. wat een idioten zijn het. diep respect voor iedereen die waarschuwt voor wat te komen staat. ons geluid zal steeds meer gehoord worden. de strijd is begonnen!!

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Jan de Schitterende Gelukkig zijn nu ook mensen binnen de linkse kerk die zich laten tot nuchtere denkende mensen bekeren. Dat de linksen en rijke idiote libertarianen (D66) achterlijk zijn, is hun eigen zaak. Mits, zij niet ons leven in gevaar brengen. Helaas doen zij dat graag!. ORBAN EN ZEMEN (VAN TSJECHIË) LATEN ZICH NIET DOOR PSYCHOPATEN OMPRATEN; ENKEL EN OMDAT DEZE PATHOLOGISCHE GUTMENSCHEN ZO’N HOGE DUNK VAN ZICHZELF HEBBEN.

   Like

 7. Tokyo Joe zegt:

  Ik doe niet aan rechts en ik doe niet aan links.
  Rechts conservatief leest in deze context voor mij als realistisch consequent.
  En bloemen voor die man.

  Like

 8. Ad de Koning zegt:

  Heel goed dat er nog mensen zijn die hun verstand gebruiken, ik wou dat Nederland er, behalve Geert Wilders ook nog een paar had.

  Like

 9. HOezo hoezo: Viktor Orbán is een Held van Extreem Rechts in europa en moet geridderd worden miaauwt Wieroe nu naar mij.

  Ja, Europa is vol, vol is vol, er kan geen enkele moslim meer bij, ook niet in het asbakje of wooncontainer.

  Nee, wij moeten onszelf hier in Arisch Europa toch respecteren en een intelligentere, technocratische oplossing ontwikkelen en buiten de grenzen kijken van europa.

  De dictatuur van socialistisch/ links, blank moet zo snel mogelijk stopgezet worden in heel Europa.

  Wie gaat nu Europa bevrijden, want sedert 1945 is het bezet door buitenlandse legers en verscheurd in twee bloedende stukken, daarna kwam de val van de Berlijnse muur, jaren 90, perestroyka, en nu dit dus:

  de brusselse dictatuur die honderden miljarden euro’s opvreten en aan de woestijn barbaren voeren, zuurverdiend geld van arme, hardwerkende, inheemse ‘VROOMblanke’ europeanen.

  Achtung, achtung miaauwt Wieroe, aanvalllen he want ik heb honger.

  Like

  • ildiko zegt:

   When a great genius appears in the world you may know him by this sign; that the dunces are all in confederacy against him.” Jonathan Swift – heart-emoticon OV heart-emoticon Hoe weet je of een genius is geboren? alle idioten zijn tegem hem. Zo is ook met Wilders! alle idioten zijn tegen hem, alle idioten tegen Orban, tegen Fortuyn enz.
   Nog een pikante detail gisteren was op de deutsche TV een programma waarin de mensen konden stemmen wat ze van Hongarije en Orban vinden. 83% was VOOR ORBAN METHODE, 10% tegen, de rest wist het niet!!!!!!

   Like

 10. nikolaos zegt:

  Ik zou een onderscheid in het leven willen roepen, namelijk de EU, dat wil zeggen de gelovigen, en de Europeanen.

  Anders lijkt het steeds alsof dat wat de EU wil ook de wens is van de Europese bevolking.

  Like

  • Jean zegt:

   Nikolaos, de EU bende in zijn huidige vorm moet kopje kleiner gemaakt worden, wij eisen een Europa van Onafhankelijke Republieken want ook die poppenkasten moeten opgedoekt worden, hebben geen enkele zin noch toegevoegde waarde.
   Bij een referendum over die EU bende zal m.i. minimaal 75% tegen die bende stemmen.

   Like

 11. Qvic zegt:

  Mensen die steeds harder beginnen te schreeuwen/krijsen als zij hun zin niet krijgen, is een teken dat zij donders goed weten dat zij ongelijk hebben. (tevens geeft dit aan dat zij zwakbegaafd zijn in hun manier van denken) Maar door nu hard te gaan schreeuwen, de andere toch proberen te overrompelen met hun stand punten. Daar is volgens hun eigen inzicht alles bij geoorloofd om enkel toch hun zin te kunnen doordrijven. Het zijn net kleine kinderen, die niet meer in de koekjes trommel mogen graaien van hun ouders.

  Like

 12. Roeltje zegt:

  Misschien wil Hongarije ons straks wel opnemen als de moslims ons teveel worden!

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Roeltje
   Op het moment dat de moslims ons zouden overnemen kunnen nog de Hongaren, noch anderen iets voor ons betekenen. Het zou einde verhaal zijn. Als je een voetbalwedstrijd verliest, ben je treurig en ga je naar huis. Als je een oorlog tegen moslims verliest, wordt je letterlijk en figuurlijk in de pan gehakt. Je wordt op een hoop lijken gesmeten of wordt door hongerige honden opgevreten. Het bloed zal overal stromen: net als in de speech van Enoch Powel Rivers of Blood. Vergeet niet: ISIS MENTALITEIT IS EEN INTEGRAAL DEEL VAN HET ARABISCHE CULTUUR EN ONLOSMAKELIJK VAN DE ISLAM .

   Like

  • koddebeier zegt:

   Goed idee !

   Like

 13. Charles Martel zegt:

  De enige die begrijpt wat er op het spel staat. Ik denk dat ik maar naar Hongarije zal emigreren, want eer we vijf jaar verder zijn hebben we hier Syrische toestanden.

  Like

 14. Charles Martel zegt:

  “Meneer Orban treedt de Europese waarden met de voeten”, en soortgelijk gelul. Binnen vijf jaar bestaan er geen Europese waarden meer. Zo simpel is dat. En nu ga ik Hongaars studeren.

  Like

 15. Marc zegt:

  Je land weggeven aan kolonisten is géén Europese waarde!

  Like

 16. kraftavilqa zegt:

  “Gezien de steeds duidelijker aanvallen van Viktor Orbán op fundamentele democratische principes”. Oh? Is het gedwongen toelaten van islamofascistische indringers een fundamenteel democratisch principe?

  Like

 17. guusvelraeds zegt:

  Victor Orban. Verstandig man. De vraag is niet of wij Europeanen met moslims willen en kunnen leven. De vraag is kunnen moslims met Europeanen (niet moslims) samen leven en willen zij dat? Overal waar de Islam opduikt (en daar zijn natuurlijk moslims voor nodig) stijgen de maatschappelijke spanningen.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Guusvelraeds
   Hier is een waar gebeurt verhaal. Een christelijke Palestijjn (Arabisch sprekende christenen in Israël en de PA. zijn van oorsprong geen Arabieren) bezocht Duitsland met zijn vrouw. Tijdens het winkelen werden ze geholpen door Syriërs. Ze herkenden ze aan de Arabische die ze met elkaar spraken. Aan de andere kant, was het voor de Syriërs niet moeilijk te horen dat het stel Palestijns of Jordaanse Arabisch spraken. Ze zagen de gouden kruis op de ketting van de vrouw en hun houding werd ZEER VIJANDIG….Zo vijandig dat de twee doodsbang waren.
   De man zei naderhand dat hij niet kan begrijpen dat Europa zulke gevaarlijke mensen opneemt. De Europeanen graven hun eigen graf.

   Like

  • John zegt:

   Het zal altijd éénrichtingsverkeer blijven… 😦

   Like

 18. Roni zegt:

  Graag zou ik willen weten wat Jobbik over deze stellingname van de heer Orban vindt aangezien zij juist nauwere banden willen met Turkije en Iran. Ben benieuwd.
  Verder vraag ik mij af wat de aanzienlijke meute aan moslims in Budapest over dit alles denkt. Zullen zij massaal de gestrande moslim-asielzoekers bij Keleti en andere plaatsen weten te strikken voor een goedbetaald schijnhuwelijk.
  Er zijn al genoeg bekeerlingen in Hongarije, als je de imams moet geloven, dus Victor let op jezelf !

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Roni
   Dat doet Jobbik al. Een Deense Facebook vriend hoorde via een Deense student die in Hongarije medicijnen studeert, dat Jobbik heeft al aan behoorlijk wat vluchtelingen de botten gebroken. Ze zijn nu langs de grens met Servië actief en ze zijn behoorlijk gevaarlijk. Orban weet dat hij moet een harde lijn houden om niet met deze gasten in conflict te komen.

   Like

 19. Jaan zegt:

  Orban heeft KLOTEN en hele grote. De man is een Held met hoofdletter geschreven.Wij kunnen binnenkort als we hier door moslimbendes verjaagd worden asiel aanvragen in Hongarije, het enige veilige land van Europa.

  Like

 20. Bob Fleumer zegt:

  Wat zijn dan die Europese waarden, dat alle democratie met voeten getreden wordt, zijn dat de waarden? Ik doe mijn behoefte op de EU met hun enorme grote mond en ondertussen niets klaarspelen behalve het tegen elkaar opzetten van de volkeren van de EU ten koste van die volkeren. Met hun belachelijke salarissen, ze zijn allemaal omgekocht daar in Brussel want ze hebben veel te veel te verliezen. Nederland uit de EU NU!
  En wat Orban betreft die stuurt die prijs zelf wel terug! Wat een man, ik zou willen dat hij in het torentje zat.

  Like

 21. Bob Fleumer zegt:

  Ni ik toch bezig ben, de islam is net houtwurm, ze vreten zich overal doorheen tot alles zo verzwakt dat het vanzelf in elkaar stort.

  Like

 22. ieznogoedh zegt:

  Orban is gekozen door de Hongaren en als hun vertegenwoordiger, komt hij op voor de belangen van de Hongaren.
  Wat betreft het met voeten treden van Europese waarden; we zullen nog wel zien wie die waarden met voeten gáán treden. En nee, dat is niet Orban maar zullen diegenen zijn die Orban buiten de deur zal weten te houden.
  Had rubberen rutte maar zo’n ruggegraat.

  Like

 23. Hendrik M. zegt:

  Nazi islam Duitsland met Adolfina Merkel als Führer wil zoals weleer andere landen voorschrijven wat moet geschieden.
  Orbán heeft groot gelijk dat hij z’n land niet wil islamiseren!
  Laat die moffrikanen zichzelf maar laten vernietigen; is hun eigen keus; probeer anderen hierin niet mee te slepen.
  Nederland is helaas ook verloren, met dank aan de vuige landverraders en hun verachtelijke handlangers die op deze landverraders stemden.
  Klinkt misschien hard, doch u wist welke partijen scheit aan het referendum (de volkswil) hadden.

  Like

 24. harry zegt:

  deze maan roep en waarschuwd andere landen voor de samen sweering van de moslims kijk uit dit speletje loopt uit de hand ze krijegen nu al de overhand de assielzoekers stellen nu al eisen ja ja straks gaan wij naar de af grond en hun zijn het opervolk enstaan boven ons met alles.

  Like

 25. Avidia zegt:

  Groot gelijk Orban!!!!!

  Like

 26. Joannes den Hollander zegt:

  Orbán heeft gelijk. Hij ziet de gevolgen elders in Europa waar de islam al een jaar of veertig overduidelijk aanwezig is. Beste man, voet bij stuk houden. Daar voorkomt u een hoop ellende mee.

  Like

 27. dontessers zegt:

  Is Orban een lichtend voorbeeld of zal zijn kaars in een keer worden uitgeblazen door Brussel?

  Like

 28. tjonge zegt:

  minister-president Viktor Orbán, kan u aub rutte en die vleespet van hun troon aftrappen en ons land in goede banen leiden aub ?!!!
  .
  of de hr Viktor Orbán als leidervan de eu, dan is er nog hoop….

  Like

 29. ildiko zegt:

  VIVA ORBAN ! VIVA HONGARIJE !

  Like

 30. isidor zegt:

  geweldig die Viktor Orban,een man met ballen .
  wij kennen het land goed en hebben er gewoond en denken er hard over na om terug te gaan.
  en wat die Franz Jozef Strauss betreft,dat ze die maar steken aar de zon nooit schijnt.

  Like

 31. Jan zegt:

  LOL: “..hij treedt de Europese waarden met voeten” dwz Hofreiters haat tegen de westerse beschaving.

  Hier Anton (‘Toni’ voor intimi) Hofreiter:

  Hofreiter over islamitische terreur:
  “es ist kein Kampf des Islam gegen den Westen, sondern ein Kampf von Feinden der Freiheit gegen Freunde der Freiheit…..
  Millionen von Muslimen weltweit stehen fassungslos vor dem, was im Namen ihrer Religion verübt wird. Sie machen unmissverständlich klar, dass sie diesen Missbrauch nicht dulden werden.

  Wer bei Pegida mitmarschiert, will eine geschlossene, eine enge Gesellschaft, eine die ausgrenzt, und zwar nach innen und außen, und eine die letzten Endes mehr Hass erzeugt…..
  https://www.gruene-bundestag.de/parlament/bundestagsreden/2015/januar/terroranschlaege-in-paris_ID_4394234.html

  Dwangbuisje en opsluiten en sleutel weggooien

  Like

  • Jean zegt:

   Geef ons die eikel voor 5 min in handel en je hoort die nooit meer piepen.
   Bah wat een lopend monster, net zoals die smerige luxemburger beter bekend als de wandelende jeneverfles.
   Dat zijn gewoon misdadigers tegen eigen volk en die misdaad mag nooit ongestraft blijven, trouwens die hele EU troep hangt aan mekaar van misdadigers van de ergste soort, tuig wat eigen volk verraad verdiend de kogel.

   Like

 32. Rik zegt:

  Moslims zijn FEL tegen de levenswijze en denkwijze van Europeanen. Varkens zijn we. Onze vrouwen zijn hoeren. Ze spugen voor ons op de grond. Maar in geval van nood willen ze maar wat graag bij ons aanschuiven aan tafel en een bordje mee eten (mits het halal is). Staan we daar niet voor open, dan zijn wij de racisten. Nederland is een van de meest multi culturele landen, toch krijgen we dagelijks de stempel RACIST. Hoe kan dat? Het probleem is dat we een zeer grote bevolkingsgroep binnen halen die ons vervolgens met de nek aankijken. Niet andersom!!! Ze weigeren de taal te leren, ze weigeren te werken (trauma’s – psychische problemen) en ze kosten heel veel geld. Gemiddeld 36.000 per asielzoeker per jaar. Nederlanders staan jaren op de wachtlijst voor een woning, zij krijgen er zo een toegewezen. We zijn verplicht ze sociale zekerheid te bieden, maar de ouderenzorg voor onze ouderen vin Nederland DIE HEBBEN GEVOCHTEN VOOR ONZE VRIJHEID (!) kunnen verrekken. ZO! creeer je racisme. Wij zijn geen racisten van nature, wij worden zo gemaakt. We zeggen niet dat het niet erg is voor de mensen in Syrie en wat daar gebeurt, maar waar zijn onze rechten? Waar is onze ouderenzorg, waar zijn onze woningen. Als je op deze manier gaat handelen en asielzoekers een beter leven en zorg biedt dan onze ouderen die voor onze vrijheid hebben gevochten, dan maak je mensen boos. Dan creeer je apartheid. Investeer die 36.000 per jaar in ouderenzorg in plaats van in asielzoekers In ouderen die hun plek in de maatschappij hebben verdien, die hebben gevochten voor ons. Hebben zij geen trauma’s van de oorlog? Zijn zij niet ook hun hele familie al kwijt? Waarom moeten zij wegkwijnen. Stel jezelf eens de vraag: Als er in ons land een oorlog uitbreekt, zou Syrie dan bereid zijn om Nederlanders (varkens en hoeren) in huis te halen?

  Like

 33. Jan zegt:

  Das Arsch over de asielshoppers

  Like

 34. Jan zegt:

  Debiele Duitsers vol vreugde over hun naderend einde.

  Let op het infantiele wijf direct in het begin en de terrorist met opgeschoren kop.

  Like

 35. koddebeier zegt:

  Was die smurf van een Rutte maar zo slim !

  Like

 36. Jean zegt:

  Wij willen ook geen moslims/islamieten in ons land, gemeente, straat of woning maar wij worden met een mes in de rug gestoken door de politieke lafaards en verraders.
  Wat gaat dat goed doen bij de eerstvolgende verkiezingen die voor mij al volgende week mogen plaatsvinden, veel van die lafaards en verraders zullen met bescheten broek thuis zitten te janken en wij zullen ze hartelijk uitlachen want aan lafaards en verraders hebben wij totaal geen behoefte net zoals we totaal geen behoefte hebben aan parasieten en islamieten.
  Zou er dan toch nog “gerechtigheid” bestaan? Even afwachten want als puntje bij paaltje komt geloven nog veel simpelen van geest graag de ‘verhaaltjes’.

  Like

  • tjonge zegt:

   “Even afwachten want als puntje bij paaltje komt geloven nog veel simpelen van geest graag de ‘verhaaltjes”
   .
   2 maanden voor verkiezingen gaan npo en de volledige msm vol op het orgel met mooie beloften die de politici doen,
   de kiezer zal weer met open ogen in de val trappen, zij hebben allen een probleem met het geheugen.
   .
   het lijkt wel alzheimer in het kwadraat…
   .

   Like

 37. beatsme zegt:

  Steeds meer demagogisch gelul vanuit multuculti “linkse” hoek. Zij hebben inmiddels het patent op Europese waarden, christendom en wat allemaal niet meer. De rest is een “schande”, zijn Nazi’s en wat niet meer. M.a.w. inhoudelijke debatten blijken steeds minder plaatsvinden.

  Je volgt de gutmensch of je bent een schandelijke Nazi. Gelijk in Duitsland de communisten en andere tegengeluiden voor WOII werden bestreden. Verwacht dat multiculti “links” binnenkort een kristalnacht gaat organiseren tegen alles wat rein, goed, christelijk en Europees is…

  Like

 38. Wachteres zegt:

  De enige respectabele, gewetensvolle regeringsleider in de EU.

  De anderen weet wel beter, maar zij verkopen hun ziel, hun land en hun volk voor geld, olie en een toekomstige baan.

  Like

 39. luit Doze zegt:

  Geweldige dappere man die orban. Een uniek politicus die de waarheid spreekt.helaas een uitzondering, de vrije westerse samenleving wordt om zeep geholpen door de invasie van de islam

  Like

 40. President Orbán van Hongarije wil geen moslims opnemen in z’n land, als hij nu maar voet bij stuk houdt, dan verdient hij meer respect dan alle leiders van de EU bij elkaar…

  Like

 41. Henk.V zegt:

  Vanaf deze plek betuig ik mijn diep respect en grote waardering voor de stellingname van Viktor Orbán. terwijl de toenemende druk vanuit veel lidstaten van de EU moedig weerstaat.
  De man heeft alle gelijk van de wereld in zijn verzet tegen het opgelegde EU dictaat, omdat hij de misdadige vertekening van de feiten rond het ”’vluchtelingen probleem” doorziet die het krankzinnig geworden EU bewind aan elke lidstaat wil opleggen..
  Het probleem is door ons redelijk in kaart gebracht en de manier waarop de EU en haar slaafse aanhangers tekeer gaan tegen iedereen die kanttekeningen plaatst bij de officiële Brusselse lezing van alle gebeurtenissen die bij de instroom plaats vinden maakt helaas maar één ding duidelijk : de EU wil gewoon heel veel niet-westerse personen, onder de vlag van dringend noodzakelijke humanitaire hulpverlening, binnen haar grenzen halen.
  Alsof Europa de enige plaats ter wereld zou moeten zijn waar de migranten heen kunnen..
  De botte, criminele waanzin, want de genen die hier onder deze infantiele vorm van ”vluchtelingenhulp” zullen de autochtone bevolkingsgroepen zijn. Zij zullen in elk opzicht in het gedrang komen en de noden waarin zij door deze EU ”edelmoedigheid” zullen komen te verkeren zullen NIET worden opgelost.

  Ik herhaal wat ik al eerder heb gezegd: De politiek correcte elites die de EU dwazen in elk opzicht willen volgen zijn de VIJANDEN VAN HET EIGEN VOLK geworden.

  Dát is wat de Hongaarse premier kennelijk ook heel duidelijk inziet..
  En omdat hij dat probleem scherp onderkent, zullen de EU dwingelanden proberen hem en zijn land onbarmhartig in de tang te nemen, want de EU duldt geen tegenspraak.

  Like

 42. Tempelier zegt:

  Aan zo’n volksvertegenwoordiger kan Mark Rutte niet tippen.
  Dit past beter bij hem.
  https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQJPdlIM3jrChjROoBaL5hAGpGYUhgOEaXA_Tsi6z4GggvyhMXs

  Like

 43. Ad de Koning zegt:

  Ik heb Hofreiter een mail gestuurd want het was niet moeilijk om zijn emailadres te vinden, niet dat het veel zal opleveren maar ik kon het niet laten. De houding van Viktor Orban heeft hem gelukkig wel wat opgeleverd want ik las juist op internet het laatste nieuws en er stond dat de verdeling van
  vluchtelingen is geregeld. Alleen de zuidelijke landen en de Balkanlanden worden vrijgesteld en hoeven ze dus niet op te vangen. Een felicitatie voor Orban is wel op zijn plaats. Hadden wij maar zo’n minister president.

  Like

 44. Jean zegt:

  Ik heb een voorstel: laten we voor elk onverdoofd geslacht schaap 25 moslims bij hun nekvel nemen en ze dadelijk in een rubberbootje van wal duwen richting grote zandbak, we begeleiden het bootje te halverwege de zee en blijven daar tot ze aan wal zijn in Afrika.
  Stel u voor; 500 schapen x 25 = 12.500 barbaren minder op het grondgebied.
  We passen dat ook toe als dat tuig misdaden pleegt tegen ons volk, voor elke misdaad 25 moslims bij hun nekvel enz.
  Het probleem moslims/islamieten zal snel “verleden tijd” zijn. 🙂 🙂

  Like

 45. tjonge zegt:

  het is toch tekenend dat voormalige oostblok landen altijd weer nuchter verstand tonen.
  zij weten nog maar al te goed uit het recente verleden wat het is om onderdrukt te worden.
  .
  die laten zich niet gauw weer het kaas van de brood eten…

  Like

  • Tempelier zegt:

   Kijk eens aan , ze zijn nog niet in Duitsland en vallen nu al door de mand. Dit zijn de bedoelingen van de zo genoemde ……….. ratten.

   Like

   • realist zegt:

    die persoon in t-shirt met als opschrift “fear for your wife” ziet er ook nen aangename mens uit,men krijgt spontaan een cultuurboost die o zo verrijkend is 😦

    Like

 46. Jan zegt:

  “Als ik het geld dat ik voor mijn vlucht heb betaald terug krijg, ga ik direct terug naar Syrië”
  https://marbec14.wordpress.com/2015/09/06/frust-bei-fluechtlingen/

  Like

 47. Auke zegt:

  Jezus zegt heel duidelijk: Mattheus 25: 31-46. Hier bedoeld Hij mee, degenen waar Hij de leiding over heeft. Wat er nu gebeurd is dus niet wat Jezus wil.

  Like

 48. Jan zegt:

  Hakbars woedend op Orbán

  Like

 49. Jan zegt:

  Klagende Syriër: Moet dit de ontwikkelde westerse wereld voorstellen? Er is geen verschil met die klote Arabische landen. Een groep geeft hem gelijk en zegt dat er geen verschil is tussen ISIS en Hongarije.

  Syrian refugees in Hungary: ‘This is the so-called developed Europe?’
  http://www.theguardian.com/world/2015/sep/07/syrian-refugees-hungary-camp-cold-hungry?CMP=twt_b-gdnnews

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s