Islaminvasie naar Duitsland

Screenshot_2

(Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: E.J. Bron)

Dit weekend zijn er 8000 “vluchtelingen” in München aangekomen. De prognose van 800.000 indringers in Duitsland tot het eind van het jaar zal weldra bijgesteld worden naar 1 miljoen. Gebaseerd op de huidige aantallen houdt de “Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung” rekening met 10 miljard euro kosten voor dit jaar voor de asielwaanzin. 80% van alle indringers, die nu al “migranten” genoemd worden en van wie de meeste volgens vicekanselier Sigmar Gabriel (SPD) bij ons moeten blijven, zijn Mohammedanen, wat ook bevestigd werd door Aiman Mazyek, de voorzitter van de Centrale Raad van moslims in Duitsland.

Imam Idriz heeft al een “Hulpkring van de Münchense Moslims” (HMM) opgericht. Hij bericht op zijn Facebook-site dat er onder de nieuwelingen al sprake zou zijn van een enorme vraag naar korans, hoofddoeken en gebedskleedjes.

Screenshot_3

Het opengooien van alle sluizen door deze verwoestende asiel- en vluchtelingenpolitiek versnelt de islamisering van Duitsland enorm. Veel van de jonge moslimmannen zullen weldra nadat ze zich hier gevestigd hebben Mohammedaanse vrouwen het land binnenhalen om daarna kleine hoofddoekmeisjes en een nieuwe generatie Jihadisten in de wereld te zetten.

Screenshot_4

Ondertussen zouden er minstens 3000 getrainde Jihadisten vanuit Syrië en Irak op weg zijn door Turkije om daarna via Bulgarije en Hongarije naar West-Europa te komen. De “Islamitische Staat” zelf beweert in de vluchtelingenmassa´s al 3000 Allah-soldaten Europa binnengesluisd te hebben.

Strategen van Al-Qaida zijn van plan om in 2016 de “totale confrontatie”in Europa te beginnen. Tot nu toe heeft ze haar jaarplannen sinds het jaar 2000 exact uitgevoerd. In de laatste fase zou de resterende niet-islamitische wereld “gezien de gevechtsbereidheid van anderhalf miljard moslims een toontje lager zingen” en in het jaar 2020 zou er een wereldwijd kalifaat zijn opgericht. De islam eist dwingend wereldheerschappij en overeenkomstig het percentage moslims in een land voltrekt zich de weg naar diens verovering.

Screenshot_5

De onheilspellende aankondiging van de Algerijnse islamitische staatspresident Houari Boumédienne in zijn toespraak voor de Algemene Vergadering van de VN op 10 april 1974 wordt nu werkelijkheid:

“Op zekere dag zullen miljoenen mannen de zuidelijke hemisferen verlaten om zich te vestigen in de noordelijke hemisferen. En daar komen ze niet als vrienden naartoe, want ze vertrekken om te vechten en te zegevieren, en ze zullen zegevieren via hun zonen, de baarmoeders van onze vrouwen zullen ons de overwinning brengen.”

Duitsland wordt met miljoenen Mohammedanen overspoeld, wier wereldbeschouwelijke “religie”-ideologie het roven legitimeert:

“Allah heeft u een grote buit beloofd die gij moogt nemen en Hij heeft u deze voorlopig gegeven en heeft de handen der vijanden van u weerhouden opdat het een teken moge zijn voor de gelovigen en dat Hij u op het rechte pad moge leiden.” (soera 48, vers 20)

De islam deelt de wereld in “Het Huis van de Islam” in (Dar al-Islam), waarin de moslims al heersen, en “Het Huis van de Oorlog” (Dar al-Harb), waarin de anders gelovigen (nog) aan de macht zijn. Mohammedanen beschouwen deze landen echter als hun legitieme erfgoed:

“En Hij deed u hun land, huizen en hun rijkdommen erven en ook een land waarop gij nog nooit een voet had gezet. Allah heeft macht over alle dingen.”  (Soera 33, vers 27)

Moslims moeten emigreren om oorlog te voeren:

“Zij, die geloven en zij die voor de zaak van Allah hun land verlaten en er voor ijveren, zijn het, die Allah´s barmhartigheid verwachten en Allah is Vergevensgezind, Genadevol.” (soera 2, vers 218)

Onze nieuwe buren zijn door de koran op strijd geprogrammeerd:

“O, jij die gelooft, bestrijdt de ongelovigen die in uw nabijheid zijn en laat hen hardheid in u vinden en weet, dat Allah met de godvruchtigen is.” (soera 9, vers 123)

Ons “ongelovigen” moeten zij als minderwaardig beschouwen:

“Voorzeker, in de ogen van Allah zijn zij, die (de waarheid) verwerpen erger dan beesten want zij willen niet geloven.” (soera 8, vers 55)

Vriendschappen met “ongelovigen” zijn uitgesloten, daarom zullen de reeds bestaande parallelsamenlevingen zich nog drastisch uitbreiden:

“O, gij die gelooft, neemt de Joden en de Christenen niet tot vrienden. Zij zijn elkanders vrienden. En wie uwer hen tot vrienden neemt, is inderdaad één hunner. Voorwaar, Allah leidt het overtredende volk niet.” (Soera 5, vers 51)

Als zij ons doden, dan was het jullie god Allah die hen gedood heeft en niet jullie zelf:

“Gij dooddet hen niet, doch Allah was het, Die hen doodde. En gij wierpt niet toen gij wierpt, maar Allah was het die wierp, opdat Hij de gelovigen een grote gunst van Zich mocht bewijzen. Voorzeker, Allah is Alhorend, Alwetend.” (soera 8, vers 17)

Wie zich zou verzetten tegen de islamisering, dreigen gruwelijke straffen:

“De vergelding dergenen die oorlog tegen Allah en Zijn boodschappers voeren en er naar streven wanorde in het land te scheppen, is slechts dat zij gedood of gekruisigd worden, of dat hun handen en hun voeten de ene rechts en de andere links, worden afgesneden, of dat zij het land worden uitgezet. Dat zal voor hen een schande in deze wereld zijn en in het Hiernamaals zullen zij een grote straf ontvangen.” (soera 5, vers 33)

Terreuraanslagen zijn voorgeprogrammeerd:

“Wij zullen de harten der ongelovigen met ontzag vervullen omdat zij aan Allah deelgenoten toeschrijven waarvoor Hij geen gezag heeft neer gezonden. Hun verblijfplaats is het Vuur en slecht is de woning der overtreders.” (soera 3, vers 151)

De oprichting van een islamitische God-staat met de sharia als verplichtend recht is volgens het bevelenboek koran dwingend voorgeschreven:

“Gij (Moslims) bent het beste volk dat voor de mensheid (ter lering) is verwekt; je gebiedt wat goed is, verbiedt wat kwaad is en gelooft in Allah. En, indien de mensen van het Boek hadden geloofd, zou het zeker beter voor hen zijn geweest. Sommigen hunner zijn gelovigen, maar de meesten hunner zijn overtreders.” (soera 3, vers 110)

Daarbij past de duidelijke uitspraak van de voormalige grootmoefti van Bosnië-Herzegovina, Mustafa Ceric:

“De islamitische verplichting tot de sharia is definitief, niet onderhandelbaar en van onbepaalde duur.”

Ceric zit nu ook in de raad van beheer van het “Forum voor de islam” in München van imam Benjamin Idriz. Die is met zijn Islamitische Gemeenschap Penzberg in het begin van het jaar lid geworden van de “Centrale Raad van de moslims in Duitsland”, waarvan ook de “Islamitische Gemeenschap Duitsland” (IGM) lid is, die geldt als tak van de Moslimbroederschap. Haar president en belangrijkste man is Ibrahim El-Zayat, die Duitsland ook al als buit van de islam beschouwt:

“Dit land is ons land, het is onze plicht het positief te veranderen. Met hulp van Allah zullen wij van haar een paradijs op aarde maken, om het ter beschikking te stellen aan de islamitische oemma. Allah heeft jullie erfgenamen gemaakt over de ongelovigen, over hun akkers en huizen, over al hun goederen en al het land, waarin jullie voet zullen vatten.”

Screenshot_6

Ons land islamiseert zich razendsnel, en de politici die dit aan landverraad grenzende suïcidale project ondersteunen, willen dat ook nog als “verrijking” aan ons verkopen. Smokkelaarsbendes verdienen een vermogen aan deze waanzin: In Europa hebben deze criminele mensensmokkelaars tot nu toe ongeveer 80 miljard euro verdiend. En dat zal nog veel meer worden, want door de bijna masochistisch gepropageerde welkomstcultuur zullen nog tig miljoenen meest jonge mannelijke geluksridders en economische nomaden op weg gaan.

Helaas zal het grootste deel van het volk pas dan wakker worden wanneer het deze “verrijking” in de vorm van geweldsexcessen, verkrachtingen, diefstal, terreuraanslagen en moorden aan den lijve zal ondervinden. Tot die tijd laat de Duitse sukkel zich graag in slaap sussen en in veiligheid wiegen. Maar eens zal de dag komen dat de wind gaat draaien en dan zullen de veerboten en treinen weer in de andere richting varen en rijden . . .

Screenshot_7

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Vederso”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allah, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, demoniseren, Dhimmitude, Duitsland, Elite, Eurabië, Genocide, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, koran, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Mohammed, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, sharia, Socialisten, soevereiniteit, Taqiyya, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

29 reacties op Islaminvasie naar Duitsland

 1. SeeMore zegt:

  Zag net op Spaanse TVE, dat Oostenrijk 13.000 sprinkhanen heeft doorgelaten!!

  Like

 2. Nemesis zegt:

  Tot op dit ogenblik zijn er dit weekend 17.000, jawel zeventien duizend, u leest het goed, met extra treinen en bussen in Duitsland aangekomen. En de blije Gutmenschen staan rijen dik ze op te wachten, terwijl ze welkom, welkom scanderen. Het lijkt erop alsof ze een bevrijdingsleger binnenhalen, dezelfde taferelen.

  Like

  • Jean zegt:

   En als ze thuiskomen stellen ze vast dat hun huis is leeggeroofd.

   Geliked door 1 persoon

  • daiyu-ninja zegt:

   Nemesis zegt:
   6 september 2015 om 18:57
   Het lijkt erop alsof ze een bevrijdingsleger binnenhalen, dezelfde taferelen…………………….

   Zo gedragen zij zich inderdaad. maar wat ze niet beseffen, is dat dit hun toekomstige onderdrukkers zijn.

   Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Nog niet, nog niet, maar dat zit er wel aan te komen, ondanks alle welkomshymnen, applaus en inzameling (wat prompt weer weg gesmeten wordt door die zo arme zieligerds, video’s van de snelweg Hongarije Oostenrijk en verder de extra treinen die voor ze ingezet waren?).
    Er zijn er nog te veel die niet genoeg van ze hebben mee gemaakt. Bereichert noemt men dat hier. Maar het borrelt zo langzaam aan onder de oppervlakte. En er komen dag en nacht steeds meer binnen.
    De overheden weten niet waar ze ze laten moeten, bouwen tentenkampen, invasoren dodelijk beledigd want willen huis enzo. Tegelijkertijd krijgen ze mot onder elkaar en is het ieder avond en nacht wel raak met enorme vechtpartijen, brandstichtingen, messenstekerijen In d diverse centra. Heel gezellig toch? Zo leuk “bunt”. Maar de ene bonte wil niet samen met een andere bonte, m.a.w. arabieren niet met negers bijvoorbeeld. Hoe willen die dan samen in één land wonen?

    Like

 3. Driek zegt:

  “Tot die tijd laat de Duitse sukkel zich graag in slaap sussen en in veiligheid wiegen”.

  En niet te vergeten de Nederlandse sukkel, die zijn minstens zo erg. Het ziet er fijn uit, ik ga maar alvast beginnen de verzen uit de koran uit m’n hoofd te leren. straks staan ze voor mijn deur. En die lieden stuur je niet zo gemakkelijk weg als de Jehova’s getuigen.

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  “Hij bericht op zijn Facebook-site dat er onder de nieuwelingen al sprake zou zijn van een enorme vraag naar korans, hoofddoeken en gebedskleedjes.”

  Nou, laat de ‘Gutmensch’ dan een inzamelingsactie houden?
  Binnen de kortste keren zal ruim aan de vraag worden voldaan.

  Wat is dat trouwens toch een rare ‘trend’ om die ‘asielparasieten’ op allerlei manieren ‘WELKOM’ te heten?!

  Like

  • delamontagne zegt:

   Als vroegere “Katholiek” weet ik nog van de Rozenkrans.
   Dat was zo,n soort ketting, zover ik me herinner met 10 kleine kralen en dan één Grote.
   Die moest je door je vingers laten glijden en bij de kleine kraaltjes een Onze Vader, en bij de Grote een “Wees Gegroet Maria”.
   (kan ook allemaal andersom zijn hoor, t,is alweer zo lang geleden. )
   Nu weet ik dat die arabs, moslims ook zoiets gebruiken. Zo,n ketting met veel kleine en dan een grote kraal.
   Wat ze erbij prevelen weet ik niet, maar misschien bij de kleintjes:allah, allah ahahha, bis en dan bij de grote kraal weer een kop eraf.
   Maar ik wilde eigenlijk alleen zeggen; er zullen nog wel ex-Katholieken zijn, die zo,n reliek op zolder hebben liggen.
   Met wat fantasie kan ,t tot zo,n arabisch ding worden omgebouwd.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Het WAS andersom.
    Eh bien, Monsieur delamontagne, tous les catholiques, ils ce savent, n’est-ce pas?
    ( Verrek, ik herínner me weer eens een paar woorden.)

    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • delamontagne zegt:

    Toen was ik nog gewoon “jong” en heette natuurlijk in NL gewoon; van den Berg.
    Maar de “geloofs-twijel” zat er toen al in.
    Vooral dat van die Engelbewaarder, die naast je in de schoolbank zat, onzichtbaar wel-is-waar, maar toch.!!!!!!!!!!!!
    Toen begon de twijfel al………….
    Maar dat van de verhouding 15 : 150 ( 1 op 10 ), zoals meneer Bert G uitlegt, wist ik nog vaag.
    Dat van die arabs met ook zo,n soort ketting, is niet verzonnen. Wat ze erbij bidden/denken ???????????? niet veel goeds.

    Like

   • BertG. zegt:

    Daar zit nog een heel ingewikkeld systeem achter.
    Het gebed bestaat uit het bidden van het Onzevader (15 maal) en het Weesgegroet (150 maal) door de rozenkrans driemaal te doorlopen.
    https://nl.wikipedia.org/wiki/Rozenkrans

    Like

   • BertG. zegt:

    Zo’n ketting wat mossels hebben, dat hebben ze meestal aan hun binnenspiegel hangen in hun auto. Zo herkennen ze mekaar.
    Maar hoe dat werkt, geen idee, ga het niet opzoeken ook.

    Like

   • BertG. zegt:

    Je weet wel dat ze je auto niet slopen als je zo’n ketting aan je binnenspiegel hangt.

    Like

 5. jungleelephant zegt:

  En nu?Blijft onze bevolking nog steeds op hun handen zitten?Of,net zo erg,staat ze te verwelkomen?

  Like

 6. Tokyo Joe zegt:

  Zou bijna politiek asiel in Rusland aanvragen.

  Like

 7. Wachteres zegt:

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Sjahada

  Als je de Sjahada maar kent, Driek. Begin daar maar mee. 😛

  Like

 8. Drs.P. zegt:

  Dit schijnt blijkbaar DE manier te zijn om het PAARD van TROJE binnen te halen.
  Hij die de geschiedenis niet kent is gedoemd om ze te herhalen.
  En het sterft momenteel van de Trojaanse paarden in gutmenschenland, hoe kunnen de idioten dit ooit aan hun kinderen uitleggen???? Wat een debiele samenleving moet het daar zijn. Gutmenschen die hun eigen ondergang staan toe te wuiven!!!???
  Hopelijk gaan die retour treinen/boten zo snel mogelijk rijden/varen, maar waarschijnlijk is daar eerst een hele hoop bloedvergieten voor nodig!

  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 9. Jan zegt:

  Mann aus Senegal verhaftet
  Nach Vergewaltigung: Schnelle Festnahme

  Mühldorf – Es dauerte nur wenige Stunden, da erfolgte nach der Vergewaltigung auf der Innlände die Festnahme. Der mutmaßliche Täter ist ein Asylbewerber.
  – Anzeige –

  Nachdem am frühen Freitagmorgen eine junge Frau auf der Mühldorfer Innlände Opfer einer Vergewaltigung geworden war, übernahm die Kripo Mühldorf den Fall. Den Ermittlern gelang noch im Laufe desselben Tages die Festnahme eines dringend tatverdächtigen 24-Jährigen.

  http://www.innsalzach24.de/innsalzach/muehldorf/muehldorf/muehldorf-festnahme-nach-vergewaltigung-innlaende-asylbewerber-verhaftet-5494898.html

  Like

 10. gielah zegt:

  Overheden die hier niets tegen doen… ja… deze invasie slechts áánmoedigen… en kritiek erop van allerlei negatieve etiketten voorzien…. dat zijn toch geen overheden meer die hun váderland dienen?
  Juristen in ons midden, die enig heil zien in een hen voor de rechter brengen… wegens uitlevering van land en volk aan buitenlandse vijanden?

  Like

 11. Theresa Geissler zegt:

  Maar intussen zul je zien, dat Michael stürzenberger, hoewel hij dit allemaal signaleert, tóch doorgaat met zijn Zaterdagmiddag-sessies in München, waar hij zal blijven proberen, de omstanders op het dreigende gevaar te wijzen!
  H I J geeft het niet op! En dat mogen wij evenmin doen!
  Lees je mee, @Driek? Kom nou toch, zeg! Ik neem maar aan, dat je het weer eens overdrachtelijk bedoelt!
  De Koran van buiten leren! Steek er liever voor hun neuzen de fik in, zoals Terry Jones zou doen!

  Like

 12. Ad de Koning zegt:

  Ze zijn in Duitsland helemaal gek geworden, ze hadden die Merkel eruit moeten schoppen, wat zullen ze hier een spijt van krijgen. Ik ben er wel verbaasd over dat er niet meer tegenstand komt in Duitsland, er moeten toch nog wel wat mensen rondlopen met verstand zou je denken.

  Like

 13. leefbarbaar zegt:

  Rare jongens, die Duitsers. Beseffen ze niet dat Duitsland een goed en welvarend land is. Waar men gastvrij is, waar men prettig kan vertoeven? En dat men dit allemaal gaat verzieken door een mosketenpopulatie op te nemen?
  Jullie kinderen lopen grote kans weer aanhangers te worden van Adolf, om geen andere reden dat jullie oma’s beroofd worden, jullie dochters vervolgd en jullie zonen krom moeten liggen om de invasie te betalen.
  Denk toch na. De moslim komt hier alleen omdat ze hun eigen land en toekomst hebben verpest en daar hebben ze niks van geleerd, dus dat komen ze hier herhalen.

  Like

 14. Pingback: Islam Invasie volgende stap naar moslim overheersing Europa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s